Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Interhome/Zell am See

Jukka

Aikomuksena majailla viikko tuolla alpeilla - onko kukaan vuokrannut mökkiä viikoksi interhomen - tai muun - kautta? Onko paikka ollut mitä luvattu - mitä puuteita/positiivisia yllätyksiä? Schüttdorfissa olisi vielä mökki vapaana - n. 500 viikko, mitä sanotte - uskallanko ottaa? Ettei ole kylmän laho paikka...

6

4009

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mmm

      Me vuokrattiin myös mökki/talo Innsbruckin läheltä, ja lähtö on viiden päivän päästä. Kokemuksia Interhomesta ei ole mutta rohkeasti otettiin riski :) Onhan se kuitenkin iso ja tunnettu firma, joten luulisi että sen tietoihin voi luottaa?!?

    • interhomen kautta

      Varasimme kolme vuotta sitten Interhomen kautta majoituksen Itävallasta viikoksi. Kaikki oli juuri kuin etukäteen oli sovittu. Ei pienintäkään valittamista. Olemme tänä vuonna lähdössä taas matkalle, jossa osa majoituksestamme on Interhomen välittämä ja luotamme siihen täysin. Mielestämme ko. firma on täysin luotettava, vaikka joskus haemme majoitusta suoraan netin kautta.
      Hyvää matkaa..........

    • Heino

      Lue matkakertomuksemme viime vuodelta: Suomi24 > Keskustelu > Matkailu > Matkakertomukset > Itävallan Alpit.
      Suosittelen katella myös sivulta http://www.ferienwohnung-anzeigen.de/ .
      Itse emme varanneet mitään etukäteen vaikka pitkään harkitsimme sitä vaihtoehtoa.
      Jos matkustat esimerkiksi elokuussa, saattaa ennakkovaraus olla tarpeellinen.
      - välittäjät perii sekä varausmaksun ja kasan lisämaksuja jo ennakkoon ilman, että tiedät oletko kohteeseen tyytyväinen tai ei.
      - olet sidottu aikatauluun ja majapaikkaan.
      - monet huoneistoista eivät meille kelvanneet tunkkaisen tupakkan tai muun hajun takia, tai naapureina majaili muuten meille ei sopivaa porukkaa.
      ei tarvitse jälkeenpäin huolehtia majoituksesta, huippusesonkin aikana saattaa olla halvempi.
      Itse olimme tyytyväisiä majoitukseen. Maksu kuittia vastaan käteisellä ennen lähtöä. Käytimme talon suurinta huoneistoa 4-lle: 2h makuuhuone, 2WC, suihku, yhdistetty keittiö-olohuone, parveke ja kaunis näkymä Alpeille.

      • Jukka

        Joo, kiitti vinkeistä. Tuolta Heinon linkin kautta löytyi sopivampaa, edullisemmin oma mökki maatalon pihapiiristä (lehmineen, tottakai, pitäähän niitä naapureitakin olla) ja valmiilla aamusapuskallakin vielä, eikä tarvi olla ihan viikkoa paikallaan - aika paljonkin voi näköjään hinnoilla olla eroa, kannattaa surffailla eikä hätäisesti rykäistä jotain varsinkin isommalla poppoolla liikuttaessa - melkein pakko varata etukäteen, koska kokemuksen mukaan tulee aika kalliiksi ns. viime hetken yöpymiset, vaimon kanssa kahdestaan niitä olikin vielä helppo plokata matkan varrelta. Onhan se sidottua, mutta jätetään pari yötä väliin kuitenkin varalle - saa aina aikataulun kiinni - eikä se aikataulu ole niin tiiviskään, tarkoitus patikoida ja oleillakin, eikä vain paahtaa paikasta toiseen.


    • Eikka

      Interhome ja Itävalta on varmasti luotettava yhdistelmä. Joissain ex-itäblokin maissa voi taso olla hieman eri kuin länsimaissa, mutta ei sieltäkään mitään asumiskelvotonta saa, kun Interhomen kautta tilaa. Ihan halvin mahdollinen vaihtoehto Interhome ei ole, mutta luotettava se kyllä on.

      • Österreichfani

        En nyt vastaa varsinaisesti edelliseen. minulla on sellainen viiko-osake. fyysisesti Pyhätunturilla. siellä en ole ikinä edes käynyt, mutta sen varjolla on vietetty viikkotolkulla pitkin Eurooppaa.Holiday-Club on sen myynyt. Ei muuta kuin vaihtomaksu ja iso, hyvätasoinen kämppä löytyy "tukikohdaksi" mistä vaan. tuhansia mahdollisuuksia.Kohteeseen tarvitaan vain varaus, lentoliput ja vuokra-auto. Sitten menoksi. Kaikesta huolehtii kyljessä oleva matkatoimisto RCI.Tämä ei ole mainos. Vain kertomus yhdestä vaihtoehdosta..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      40
      1237
    Aihe