Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Miksi islamissa on kiellettyä loukkaantua yli 3 päivää?

Anonyymi-ap

cyrillitsa.ru
google translate

Katun tunne, kun ihmisestä näyttää, että hänen vastustajansa ei todellakaan toimi niin kuin hän odotti, voi tulla syy henkiseen ja emotionaaliseen eroon jopa kerran läheisten ihmisten välillä. Jotta katkeruus ei pääse juurtumaan ihmisen sieluun ja aloittaisi tuhotyönsä, islamissa on kolmen päivän erityinen sääntö.

3 päivää
Imaami Muhammad al-Bukharin kirjassa ”Al-Adab al-Mufrad” (62), joka kokoaa profeetta Muhammedin hadithia islamin säädyllisyyden tavoista, sanotaan: ”Muslimilla on kiellettyä olla vihainen sinun kanssasi. veli uskossa yli 3 päivää: Kaksi tapaa muslimin ja loukkaantuneena toinen kääntyy yhteen suuntaan ja toinen toiseen suuntaan. Paras heistä on kuitenkin se, joka ensimmäisenä tekee sovinnon (puhuu).

Sharia antaa ihmisille nämä kolme päivää ajattelua, jotta ihminen, joka katsoo olosuhteita ilman turhia tunteita, löytää tien ulos nykyisestä tilanteesta ilman konfliktia. Kolme päivää on eräänlainen suodatin, jolloin terve järki menee intohimojen edelle ja löytää keinoja sovintoon.
Jos tänä aikana henkilö ei vieläkään löytänyt voimaa antaa anteeksi rikoksentekijälle ja päätti katkaista kaikki suhteet häneen, hän, antautuessaan shaitanille (paholaiselle), tekee synnin.

Yhden Abu Davudin kokoelman hadithin mukaan Kaikkivaltias käski uskovia väistämättä vastata rikoksentekijän tervehdyksiin, jolloin hän suostuu unohtamaan menneisyyden väärinkäsitykset, muuten ylimielisyyttä osoittava henkilö tekee synnin: ". .. on kiellettyä pitää kaunaa veljeäsi kohtaan yli kolme päivää. Jos yli kolme päivää kuluu, niin anna hänen tulla veljensä luo tervehtimään häntä. Jos toinen vastaa tervehdykseen, molemmat saavat palkinnon. Jos toinen ei vastaa tervehdykseen, hänen katsotaan tehneen syntiä, ja hänet tervehtinyt vapautuu loukkauksen synnistä."

On myös oltava aikaa voittaa kaunasi tietyn ajan sisällä ja tehdä sovinto vastustajan kanssa, jotta et äkillisen kuoleman sattuessa päädy helvettiin: ”Muslimilla on kiellettyä pitää kaunaa veljeään kohtaan, enemmän kuin ex-päivinä. Joka on vihainen veljelleen yli kolme päivää ja kuolee sellaisessa tilassa, joutuu helvettiin" (Abu Dawud).

Sloville Islemsky zakanam on henkilö, joka on toistaiseksi sellainen, hänelle hän oli kelvollinen omalle, samalla tavalla, suurimmaksi osaksi, yksikkö samalle .

Vanhemmat
Ainoat ihmiset, jotka saavat matkia loukkausta, ovat vanhemmat, jotka tällä taktisella tekniikalla voivat vaikuttaa lapsiin kasvatusprosessissa. Aiheuttamalla syyllisyyden tunnetta omassa lapsessaan he haluavat, että hänen reaktiostaan ​​tulee tulevaisuudessa eräänlainen motivaattori olla tekemättä sellaisia ​​tekoja, jotka voivat aiheuttaa surua äidille tai isälle.

Loukkaannuttuaan vanhempiinsa muslimi loukkaa itse asiassa Allahia, joka ei ota vastaan ​​kiitosta uskovilta, elleivät he samanaikaisesti kiitä häntä niistä ihmisistä, jotka antoivat heille elämän: ”Kolme säettä paljastettiin, ja kussakin kaksi käskyä riippui toisistaan ; täyttämättä yhtä, toista ei hyväksytä... joten kiität minua ja vanhempiasi" (Surah Luqman, jae 14).

Koraanin, tarkemmin sanoen, suura 17 ”Isra”, jakeen 23 mukaan lasten ei sallita paitsi loukkaantua vanhempiensa puolesta, vaan jopa osoittaa negatiivisia tunteita heitä kohtaan: ”Herra on käskenyt, ettet palvo ketään muuta kuin Hän ja mene vanhempiesi luo. Jos toinen tai molemmat [vanhemmat] saavuttavat vanhuuden, älä uskalla sanoa heille [edes] "huh!" [tunteiden näyttäminen, tyytymättömyyden ilmaiseminen; piittaamatta heidän sanoistaan ​​ja neuvoistaan], älä korota ääntäsi heille [älä huuda, oi vanhempiesi poika tai tytär], vaan käänny heidän puoleensa ystävällisellä sanalla [ole avokätinen heille ystävällisellä sanalla, kohtelias]."

4

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      KIVEN OMAT ON KIVEN OLEMUSTA, NÄILLÄHÄN ON KIVEN SÄÄNÖTKIN JA TUNTEET

      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        💋 ­N­­y­­­m­­f­­o­­­m­­a­­a­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        😋 ­­N­­­y­m­­f­o­­­m­a­­­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#181762917

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      NÄIN SE MENEE KUSTANNUSPAINEET HIRVEET :
      Ei pidä unohtaa heidän työllistävää vaikutusta.

      Poliisi, oikeuslaitos, vankeinhoito, tulkit, kela + muut sossuvirkahenkilöt, ------erityisopettajat, kiinteistönhoito. rakennusmiehet tuhottujen asuntojen korjailuun ym.ym.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2288
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1984
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1812
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1628
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1542
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      25
      1422
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1382
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      40
      1375
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1341
    Aihe