En uhriudu&kerron tässä nyt henkilökohtaisista elämän asioistani mihin pisteeseen

Anonyymi-ap

On ihan tutkimuksissa todettu syy ja seuraussuhteet mihin ne voi johtaa. On myös kyse paljon yksilön vahvuudesta tai heikkoudesta mihin tilanne voi johtaa. Jotkut uskoo jopa että astrologisella kartalla voi olla vaikutusta mihin tilanne johtaa. Usein loogisimmat eli ns tieteellisimmät teoriat miksi ihminen on ajautunut esim takuueläkkeellä henkisten ongelmien seurauksesta ovat sellaisia kuten nuoruus, lapsuus, ystäväpiiri, kotikasvatus, elämänkokemukset, kiusaamishistoria, geenit, heikko-oppisuus jne jne. Eikä todellakaan aina yhteiskuntaluokka&koulutustaso kerro siitä poteeko vaiko ei mielenterveysongelmia vaikka ihan tutkimukset kertoo kyllä 100% faktan että heikomminkoulutetuissa on eniten häiriökäyttäytymistä mutta on myös korkeakoulutetuissa ns väliinputoajia jotka on esim poliittisesti radikalisoituneet kun esim eilen vai oliko toissapäivänä Tsekissä tapahtui se ampumavälikohtaus jossa yliopiston poliittisesti radikalisoitunut oppilas ampui ihmisiä kuoliaaksi(useita kuoli). Muistamme myös suomen ampumavälikohtaukset joissa toisessa tapauksessa ampuja oli muistaakseni korkeakoulutettu joka ampui kuoliaaksi paljon ihmisiä koulussa. Ja osa rikkaista suomessa sortuu huumeiden käyttöön.

Vahvinkin ihminen voi kuormittua niin pahasti että elämä menee alaspäin. Hetkellisesti tai pidemmäks aikaa tai koko loppuelämä. On varmaan aika paljon myös niitä ihmisiä jotka voi ihan syntymästä asti elämänsä loppuun eli hautaan asti painia henkisten ongelmien kanssa. Osalla ne ongelmat ovat myös synnynnäisiä kuten ADHD tai heikko-oppisuus kuten esim hahmotushäiriö. Yleisin ongelmallisin juttu ihmisessä on heikkohermoisuus. Heikot hermot valitettava kyllä aiheuttaa paljon vaikeuksia.

Mulla on heikko pää ja heikot hermot. Elämässä ei paljoa sisältöä enkä tapaile ihmisiä. Säännöllisesti liikun eli kävelylenkit kuuluu ohjelmaani, mutta muuta elämää ei ole eikä ole koskaan oikeastaan ollut, mutta aina silloin tällöin elämäni aikana olen pannut jalkaani työelämän oven väliin eli osittain oon ollut mukana suomalaisessa työelämässä. Iältäni olen 41 vuotias ja synnynnäisesti olen ollut sairaalloinen ja lapsenmielinen ja 5-vuotiaana todettiin minulla hahmotusongelmahäiriö, motoriikkaongelmia ja kömpelyyttä. Esim monimutkaiset solmut ja teknilliset laitteet niiden käyttö ja ulkoamuistaminen (eri toimintavaiheet) voi aiheuttaa ongelmia minulle. Lampunvaihto-operaatiokin voi aiheutta ongelmia koska en kerran osannut hahmottaa vaan hahmotin väärin sillä isäni kerkesi tulla väliin sillä muuten olisin kuollut sillä olin menossa irrottamaan lamppua joka oli juuresta irti eli isä sanoi että oisin kuollut sähköiskuun. Minua siis kiusattiin kaikissa kouluissa ja yhteensä kaikki kouluvuoteni kesti noin 10 vuotta ja olin jokapäiväkiusattu kaikissa kouluissa. Ne kai puuttui erikoisiin puheisiini kun aloin pikkulapsena (kerhoikäisenä) puhua naapurin lapsille kummallisia juttuja. Oon siis neurologisesti poikkeava hieman. En siis terve ihan. Lisäksi ne kiusasi kai minua sen takia, kun vasemman puolen kalloni muoto on epänormaalinmuotoinen mutta oikea kalloni muoto on normaalinmuotoinen. Esim eräs mikko haukkui mua pallopääksi. Lisäksi mua haukuttiin tyhmäksi kun esim matematiikan sanallisessa matematiikassa ala-asteella takkusi ja jouduin tukiopetukseen. Myöhemmin ammattikoulussa matematiikan arvosanani oli melkein kiitettävä, mut se riippui matematiikassa usein siitä millaista matematiikkaa opiskeltiin koulussa eli sanallinen matematiikka aiheutti usein vaikeuksia kun taas X-laskuissa olin priimus -nero. Sain mm pistokokeesta 9+ arvosanan jossa matematiikan pistokokeessa oli x-laskuista kyse, mut opettaja ihmetteli sitä kun seuraavalla kerralla pistokokeesta (matematiikka) sain 6+ arvosanan jossa oli kyseessä sanallinen matemATIIKKA. Lisäksi porukka kiusasia mua usein hitaasta sytytyksestä eli kuulemma mulla oli hidas järki ja sitten ne kiusasi siitä kun välillä sosiaalisesti olin heikko eli vetäydyin omiin oloihini ja sitten vastaisuudessa saatoin olla ylivilkas niin kyllähän yleensä lapset tahtoo heti ottaa poikkeavammat yksilöt silmätikuiksi. Suurin osa kiusaajistani on nykyään järkeviä ja mukavia humaaneja ihmisiä. Muutama ei ole muuttunut ollenkaan ja yksi on suoraan sanoen ihan karmea tyyppi.


Vuonna 2014 mulle myönnettiin takuueläke eri ongelmien seurauksesta.

Ajokortin sain vuonna 2000 . Ekalla kerralla hermoilin ajoinssikokeessa ja auto sammui liikenneympyrässä. Toisella kerralla tärppäsi. Teoriakoe meni aika kehnosti mut juuri ja juuri läpäisin sen. Liikenteessä ei ole ollut minulla koskaan häiriökäyttäytymistä ja en ole joutunut ongelmiin liikenteessä. Ajan aina sallittua nopeutta paitsi jos on huono keli , niin hidastan vauhtia ja usein myös pimeällä/pilkkopimeällä hidastan vauhtia. Lisäksi hidastan aina vauhtia jos on hieman uhkaavan ja ahtaanoloinen siltapaikka kun vastaan voi yhtäkkiä tulla isompi auto kuten rekka.Keskustassa otan huomioon aina jalankulkijat ja pyöräilijät.

3

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Unohdin kertua sen, että armeijasta ja sivarista sain vapautuksen eli olen D-paperimiehiä.

      Mensan älykkyystestistä sain tuloksen 128 .

      Eräässä toisessa älykkyystestissä tulokseni oli 82.

      Veikkaisin että tuloksen ison eron selittää se, että älykkyystesteissäkin on eroja eli toinen älykkyystesti voi mitata erityylistä älykkyyttä. Tuo voisi selittää tuon ison eron.

      Muistan kun useat psykiatrit ja psykologit sanoi usein minulle että mun älyni on todella kummallinen koska saatoin joissaki asioissa olla huippuälykäs mutta joissakin asioissa tosi tyhmä, jopa yksinkertainen.

      En ole parisuhteessa enkä aio hakea elämänkumppania itselleni. Teininä seurustelin yhden kanssa, mut se oli enemmän semmosta hengailua vaan ettei menty suhteessa syvemmälle. Jätin hänet koska koin että en ole terve oikein. Muun muassa valehtelin hänelle yhden asian koska hän pyysi minua joulukadun avaukseen niin minun piti valehdella hänelle etten voi tulla kun on kurkku kipeänä mutta mun piti kertoa sitten hänelle että en mä uskaltanut tulla kun siellä on paljon ihmisiä paikalla.

    • Anonyymi

      Pienikalloisuus(mm otsasta takaraivoon mitattuna pituussuunnassa päälakea kohti), suurikalloisuus(kokonaispinta-ala), epämuodostunut kallo ja oudonnäköinen kallon muoto kulkee lähisuvussa kun äitini veljellä oli pieni pää ja hänen poika syntyi liian pienipäisenä joten kirurgit joutui tekemään toimenpiteitä ja jos eivät olisi tehneet toimenpiteitä niin lapsesta olisi tullut joko hullu tai älyllisesti kehitysvammainen. Äitini suvussa on mm tarkkaavaisuushäiriöistä, lukihäiriöstä, kehitysvammaisuudesta ja hahmotusongel mista sekä sosiaalisesta rajoittuneisuudesta kärsiviä ihmisiä. Isäni puolelta löytyy mm henkisesti sairastavia ja juoppoja. Äitini suvun puolella on mm kolme itsemurhan tehnyttä.

      Henkilökohtaisista ihan kaikista asioista ei toki kannata kertoa. Esim omia pankkitunnuksia ei saa jakaa kenellekään.

      Omista asioista puhuminen on kuitenkin terapeuttista ja suositeltavaa, koska monet ammattilaiset on sanoneet että avoimuus on tärkeää sillä on jopa vaarallista kuulemma pitää asiat aina sisällään.

    • Anonyymi

      hyvvää joulua kaikille! Gud julen for everyone!

      Niin tota henkinen ja fyysinen väkivalta voi aiheuttaa sen uhrille, että siitä tulee äksy, passiivinen, vihainen, katkera, itsekäs ja jopa peto. Myös itse henkisen tai fyysisen väkivallan harjoittajalle voi käydä huonosti eli hän voi alkaa pahoinvoida henkisesti eri tavoin.

      Siksi haluankin tai vaadin että kiusaaminen lopetetaan koko maailmassa ja suomessa tämän päivän jälkeen, koska tästä maailmasta tulis silloin parempi paikka!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8356
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe