Huoneistossa kotieläimiä -ovitarrat

Anonyymi-ap

Olen asunut samassa kerrostalossa yli parikymmentä vuotta. Itselläni on ollut lemmikkieläin, jonka aikana ovessani on ollut tuollainen kotieläin-tarra. Sitten kun lemmikki on muuttanut paremmille hiirestysmaille, olen poistanut tarran ovestani.

Mutta monelta näkyy jäävän ne tarrat oveen, vaikka ei ole enää vuosikausiin ollut lemmikkejä. Tarra on jonkin verran hankala poistaa, vaikka ei mahdotonta sentään. Itse olen ainakin saanut sen tarran pois. Jossakin neuvottiin että ruokaöljyä voi laittaa sen tarran päälle ja antaa öljyn rauhassa vaikuttaa, niin lähtee vähän helpommin.

Varoitustarran tarkoitus on hyvä, mutta jos kerrostalossa syttyisi tulipalo ja näitä turhia varoitustarroja on sellaisten kotien ovella, missä ei ole mitään lemmikkejä, niin ihan turhaan kuluu aikaa olemattomien lemmikkien etsintöihin.

Voisiko aiheesta jonkinlaisen mainoskampanjan laittaa tai muuten taloyhtiöille tiedottaa, että poistetaan ne varoitustarrat ovista, joissa niitä ei tarvitse olla. Joku palveluntuottaja voisi kenties tällaista tarranirrotuspalvelua tarjota, jos uusavuttomat eivät saa sitä tarraa irti ovestaan.

Menkääpäs nyt rapsuttamaan pois se tarra ovestanne, jos siellä kotona ei enää asu lemmikkejä tai muita kotieläimiä...

2

379

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Paljastan salaisuuden. Hirveän isoa merkitystä noilla ei ole. Hyökättäessä palavaan asuntoon ensisijaista on ihmisten pelastaminen, sitten sammuttaminen ja sitten tuuletus. Kun näkyvyyttä sitten on, voidaan katsella josko tarralle olisi katetta ja onko joku lemmikki vielä helposti löydettävissä ja ehkä pelastettavissa.

      Sama varmistustehtävissä, kun käydään rapun kaikki asunnot läpi. Ihmisiä sieltä etsitään ja jos asunto on nopeasti tarkastettuna silminnähden tyhjä, ei sitä kampaamaan ruveta lemmikin löytämiseksi, vaikka olisi mitä tarroja.

      Lähinnä hyödyllisimmillään, jos mennään vaikka katsomaan huutavaa palovaroitinta. On kiva voida ennakoida, että kulman takaa voi tulla musti vastaan.

    • Anonyymi

      Kyllä on merkitystä. Toimimme myös sen mukaan jos mahdollisia lemmikkejä on asunnoissa. Olkoon sitten varsinainen paloasunto tai sen lähellä olevat asunnot joihin voi kulkeutua savua häkää tai sammutusvettä. Hyvin pienellä varoitusajalla yleensä saamme yleisavaimen käyttöömme jotta jokaista asuntojen ovia ei tarvitse murtaa tai rikkoa. Aloittajan huomio tarpeettomaksi muuttuneista tarroista on aiheellinen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1397
    2. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1121
    3. 37
      792
    4. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      70
      776
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      154
      747
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      42
      742
    7. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      48
      712
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      695
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      44
      659
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      622
    Aihe