Viides kolonna (Sak) valmistautuu

Anonyymi-ap

seuraavaan entistäkin tuhoisampaan iskuun yhteen suomen tukijalkaan kemianteollisuuden lippulaiva nesteeseen.
Kahden päivän taistelusta puhutaan vaikka hyvin tiedetään että puolustaja (Neste) joutuu varautumaan taisteluun jo ainakin viikon aikaisemmin ja tuhojen korjaaminen vie vähintään viikon ennen kuin sak:n tuhoamisoperaation jäljiltä päästään täyteen tuotantoon tuottamaan velkaiselle valtiolle kaivattuja vientituloja sekä työntekijöille ansiotuloja.

Ketkä tästä järjettömästä hyökkäyksestä laillista yritystoimintaa vastaan kärsivät eniten ?
Suomen valtion kansalaiset, myös viidennen kolonnan rahoittajat (ay-liikkeen jäsenet) sillä velkainen suomen valtio omistaa noin puolet nesteestä.
Kemian teollisuuden kaikki taisteluun osallistuneet henkilöt tulotasosta riippumatta.
Suomi paskoo omiin housuihinsa ammmattiliittojen terrorin vuoksi koska maine maana jossa yrityksien on hyvä ja turvallista toimia rapautuu pienen ulkoparlamentaarisen joukon häirinnän vuoksi.

Miksi demokraattisessa sivistysvaltiossa voi olla viides kolonna vielä 2020-luvulla joka aiheuttaa vuosittain satojen miljoonien eurojen tappiot mainehaitan lisäksi iskemällä milloin millekkin alalle tuhoista välittämättä ?

1. Jatkuva jäsenkato hermostuttaa viidennen kolonnan lakkokenraaleita.
2. Sak:n neljäntähden lakkokenraalin uudelleen valinta on tulevana kesänä ja se aiheuttaa epävarmuutta pääseekö jatkokaudelle miten selvin numeroin (Itä-naapurissa samansuuntainen tilanne keväällä)
3. Viidennen kolonnan tavoite on tietenkin myös aiheuttaa hallituksen kaatuminen joka johtaisi uusiin vaaleihin ja oman (suurella rahalla tuetun) punaisen hallituksen perustamiseen ajamaan omia tavoitteita jossa ay-liikkeet sanelisivat punaisille kuinka toimia. Kremlin muurien sisällä käsiä taputettaisiin minuutti tolkulla jos viides kolonna pääsisi niskan päälle ohi demokraattisilla vaaleilla valitun eduskunnan yli.

22

453

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      SAK valmistautuu taistelemaan loppusotaansa. Jollakin tavalla tämä vuosi tulee olemaan SAK:n tappio. Aika todennäköinen skenario on että liittojen tienestit laitetaan verolle. Liittojen supistettava toimintaansa ja jäsenet saavat entistä vähemmän, jos nyt edes mistään saamisista voi puhua.

    • Anonyymi

      Se on selvä että AY -liike tulee nyt käytävän sotansa häviämään, joskin helvetin kalliiksi se yhteiskunnalle tulee. Tosin nämä kuluvan talven lakot ovat vain tällaista ay-liikkeen pientä näytösluontoista toimintaa. Todelliset lakot nähdään ensi syksynä kun työehtosopimukset taas umpeutuvat. Sitten voidaan puhua todella suurista lakoista.

      Hallituksen kannalta vittumaisinta taitaa olla että ay-liike taitavasti toiminnallaan vesittää hallituksen talouden tasapainottamistavoitteet. Purrasta tulee ylivoimaisesti eniten velkaa ottanut valtiovarainministeri tämän hallituskauden aikana.

    • Anonyymi

      SDP ei ole yhteiskuntakelpoinen liike SAK kumppaninaan. Sen olemme saaneet tuta:
      - 1918 vallankaappausyritys, josta sisällissota
      - 1939 vallankaappausyritys, josta talvisota, Otto Ville Kuusisen varjohallitus
      - 1992 yhteiskunnan syökseminen lamaan Ahon hallituksen aikana
      - 2018 lakot Sipilän hallituksen aikana
      - 2023/2024 lakot Orpon hallituksen aikana

      Eikö laki olekaan kaikille sama?

    • Anonyymi

      Kaikille sama.
      Silloin kun lakko, ei duunia tehdä ja partiomme huolehtivat että ilman siankusella uittamista ei portista sisälle mennä ja menemättä jää sittenkin.

      Talkoo-Taavetti

    • Anonyymi

      Viidennen kolonnan taistelukentän muokkaaminen helmikuun alun offensiivia varten alkaa julistamalla ylityökielto teollisuusliiton rivisotureille.

      Tämä onkin vähemmän näkyvä isku kuin lakko mutta tuhovoimainen teollisuuden lamauttamisoperaatio.
      Seuraavaa iskua voimme vain arvailla mutta todennäköisin keino on käyttää iskua suomen logistiikkayhteyksiin johon koulutettu akt on pelätyin ja vaarallisen viidennen kolonnan terroriyksikkö.
      Akt:ltä löytyy keinot pysäyttää koko ulkomaanvienti samoin kuin kotimaanliikenne.

      Akt:n lähiajan tuhoisin iskuhan oli venäjän ukrainaan kohdistaman hyökkäyksen jälkeen jolloin akt haittasi suomen lähettämän aseapupaketin kuljetuksia niin että kenties ukrainalaisia on kaatunut paljonkin akt:n vuoksi.
      Putin on tyytyväisenä myhäillyt rajan takana kuinka helppoa on vaikuttaa hypridioperaatiolla kun on vain hyvät kumppanit ay-liikkeessä suomessa.

    • Anonyymi

      Valmistelutyöt hyvällä mallilla.
      Siankusisäiliöt täynnä muhivat lämpimässä samoin lietelanta.
      Rikkurit saavat sitä niskaansa luvatusti mikäli ilmaantuvat työaikeissa lakkoporteille.
      Vahva kehoitus olisi pysytellä poissa.
      Ruuttaryhmämme ei keinoja kaihda yleislakon, eikä pienemmänkään lakon aikana.

      Talkoo-Taavetti

    • Anonyymi

      Punikkien viides kolonna vahvistaa tuhovoimaansa värväämällä myöskin naiset (Pam) mukaan jolla yritetään lyödä hallituksen rivit hajalle.
      Tätä voidaan verrata putinin saamaan aseapuun pohjois- koreasta, kyllä toinen pahantekijä toista pahan tekijää auttaa.

      Ylhäällä aivan oikein arvattiin että suurin suomen tuhoyksikkö Akt ryhtyy myös hallituksen kaatoyritykseen vastoin äänestäjien tahtoa ja niinhän siinä kävi.
      Akt toteuttaa suomen ilmasulun helmikuun alussa aivan kuin venäjän tavoitteena on saada ukrainan yllä täysi ilmaherruus.
      Onneksi länsimaiden aseapu on estänyt saamasta täyttä ilmaherruutta ukrainan taivaalla.

      Kukahan auttaisi suomea että täällä saisi ihmiset matkustaa lentokoneella ja bussilla ilman pelkoa Akt sabotaasi iskuista (lakoista). Entä kuka turvaisi yrittäjien ja yritysten vapauden harjoittaa laillista liiketoimintaa ilman pelkoa että viidennen kolonnan henkilö tulee portille uhkailemaan töihin tulijoille ?

    • Anonyymi

      Se ei ole uhkaus. Se on vahva lupaus, että jos rikkuriksi joku pyrkii, tulemme käsittelemään rikkurinestokäsittelyllä, siankusella ja lietteellä uittamisella.
      Ikäänkuin autojen ruosteenestokäsittely, mutta käytämme siankusta sankoruiskuissa ja moottoriruiskuissamme.

      Talkoo-Taavetti

    • Anonyymi

      Edes lapset eivät säästy ammattiliittojen tuhovimmalta vaan myös päiväkoteihin kohdistetaan iskuja ilman tietoa kuka lapsia hoitaa koska tuholaisilta ei saa kysyä kuuluuko viidenteen kolonnaan vai ei.

      Löytyyköhän ay-liikkeiltä vielä niin läpinäkyvää hypridioperaatio suunnitelmaa että puolustusväline tehtaisiin iskettäisiin myös suomessa ?
      Ukrainassahan putinin joukot tekevät sitä koko ajan.

      • Anonyymi

        Minä kyllä luulen että myös puolustusväline teollisuuteen on tänä aamuna isketty samoin kuin huomenna. Näinhän tekee venäjäkin lähes joka päivä ukrainassa.

        Satamat on tehty toimintakyvöttömiksi, ilmasulku voimassa ilman että yhtään omaa konetta on taivaalla ay-liikkeen miehistöllä.
        Ainut onni on että myös viidennen kolonnan jäsenet joutuvat kokemaan henkilökohtaisia tulonmenetyksiä olemalla tuholaisten rivissä.
        Tehtaan tai sataman vartiovuorolaiset saavat kenties tuholaisliiton maksaman lounaan kylmässä värisemisestä mutta tämä tietenkin pieni asia verrattuna laillisen vallan satojen tuhansien rahalliseen tappioon.


    • Anonyymi

      Lasten vanhemmathan ovat tietenkin lakossa ja voivat kotona hoitaa lapsia lakkopäivien aikana.
      Rikkurit sensijaan ruiskutetaan siankusella jos pyrkivät portista sisään lakonalaisiin töihin !!!

      Talkoo-Taavetti

    • Anonyymi

      Ytk:n jäsenet ei todellakaan ole lakossa joten mitä ajattelette yksinhuoltajasta joka ei pääse töihin sen takia kun lasta ei saakaan hoitoon tarhaan ?

    • Anonyymi

      Tyttö-lapset voi viedä portille luottamusmiehen hoidettavaksi mutta poikia odottaa todennäköisesti pyllerön korkkaus. Liiton mies tekee mitä liitto vaatii.

    • Anonyymi

      Tule sinäkin, rikkurimielinen kokeilemaan onneasi päästäksesi työhön sinne lakkoportille !
      Katsotaan sitten mitä kirjoittelet seuraavan kerran kun olet kylpenyt siinä siankusessa ja lietteessä ja vehkeesikin tärpätillä sudittu että itket ja juokset kun kirvelee.
      Mutta on ainakin ennalta varoitettu. Tervetuloa silti.

      Talkoo-Taavetti

    • Anonyymi

      Sak:n jatkaa samoilla linjoilla mitä venäjä tekee ukrainassa.
      Tulevalla viikolla isketään voimalla energialaitoksiin mukaan luettuna ydinvoimala.

      Tuhoisan iskun suorittaa sähköliitto.
      Entistä voimallisemmin isketään myös päivähoito alaan tulevalla viikolla joten taas otettiin lapset tulilinjalle.
      Edellisellä kerralla kuopiossa ilmoitettiin 28min ennen offensiivin alkamista että lapset voisi tulla hakemaan päiväkodista pois (Savon Sanomat)
      Tällä tavalla aiheutettiin lasten vanhemmille myös myös niille liittoon kuuluville jotka eivät olleet lakossa sillä kertaa suuret ongelmat.

      Kuinka tuhoamistoiminta jatkuu Ukrainassa ja meillä ay-liittojen toimesta ?
      Oma arvaukseni on että terveydenhoito on kohta iskukohteena ja uusi ilmasulku toteutetaan maaliskuun aikana sekä edelleen jatketaan satamat sulkevaa tuholaistoimintaa.

    • Anonyymi

      SAK hajoaa. JHL uhkaili jo erosta. Sen takia nainen johdossa sai lähteä tai lähti.
      SDP hajoaa, lakkoja masinoimiin ay-aktiiviin ja viisaampiin. Kuka haluaa lakkoilla. SAK ei ole kysynyt jäseniltään mitään. Lakkopäätökset perustuvat diktaattorien päätöksiin. Kuten Putinin Venäjällä. Samanlaista, Siellä kansa kärsii. Niin lakkoilijatkin, Tappiota tulee noin 100 euroa netto jokaiselta lakkopäivältä ottaen huomioon palkanalennuksen, lakkoavustuksen ja sen ennakkopidätyksen.

    • Anonyymi

      Tänään 6.3 viidennen kolonnan joukkojen punajohtajat kertoivat että tulevalla viikolla on tavoite hallituksen kaataminen ja suurimpien tappioitten aiheuttaminen vuosikymmeniin suomen yhteiskuntajärjestelmälle.

      Kovin terroriyhtymä akt on valjastettu tekemään ensi isku jolla rampautetaan satamat ja kenties vähän muutakin.
      Viides kolonna on voimiensa tunnossa sillä kohta maksuun tulevat verovapaat osingot joilla voit värvätä työläisiä pois töistä ja ehkäpä taistelujen tauottua voit lähteä vaikka lappiin lomailemaan jäsenmaksutuloilla ja verottomilla osingoilla maksettuun lomahuvilaan.

      Riittäisi nyt sen verran vielä Ismo Kokolle varoja akt:ltä että saisi käytyä parturissa siistimässä partansa ja hiuksessa.
      Habitus on kuin taleban sissillä nykyään.

      • Anonyymi

        Toi "Habitus on kuin taleban sissillä nykyään " on hyvä.

        Joku kysyi kuuluuko Kokko tuohon venäläiseen moottoripyöräkerhoon nimeltä Yön Sudet ?
        Ulkonäkönsä puolesta kyllä ja kun ottaa huomioon mitä tuhoa teki yhteiskunnalle niin kyllä.


    • Anonyymi

      Tämänhetkinen tilanne on verrattavissa N_liit,ei kun Venäjän ja Ukrainan sotaan,eli hallitus ja EK edustaa Venäjää ja Putinia ja Työntekijäpuoli Ukrainaa .Joten tiukkana pitää olla,että ei orjan asema ole tulevaisuutta.

    • Anonyymi

      Venäjän pelikirjaa seurataan taas yksi yhteen.
      Venäjä on joutunut korottamaan sopimussotilaittensa palkkoja että saisi värvättyä paremmin ukrainaan joukkoja.
      Sak:n tuholaiset seuraa perässä venäjää ja RYHTYY MAKSAMAAN 166€ LAKKOAVUSTUSTA !!
      Melkoinen palkkiotason korotus esim. Akt:n 60€ tasoon.

    • Anonyymi

      Tunnin päästä tiedämme jatkaa Sak:n tuholaisryhmä vallankaappaus yritystään ja venäjän Itämerenlaivaston tukiryhmä Akt suomen merisaartoa.

      Vai onko niin että Eloranta on onnistunut liikekannalle panossaan niin että täysin levänneitä punaisia joukkoja astuu riviin entisten rinnalle toteuttamaan seuraavan taistelun vaatimia sabotaasi toimia ?

    • Anonyymi

      Viidennen kolonnan terrori vaan jatkuu vaikka rikollisten lakkojen rajoituslaki on jo valiokunta käsittelyssä ????

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      226
      1988
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      69
      1728
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1506
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1199
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1120
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1085
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      6
      1006
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      950
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe