Venäjälle ja venäläisille...

Anonyymi-ap

.... tulee todella kalliiksi Putinin sota. Onkin hauskaa seurata Putinin loppua ja Venäjän talouden hiipumista unohtamatta Venäjän armeijan häviämistä Putinin aloittamassa laittomassa sodassa Ukrainassa. Myös Venäjän armeijan tankkien räjähdykset Youtubessa on hauskaa katsottavaa.

2

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko totta, että kaupoissa on hyllyjä ilmaisilla tuotteilla?

      Ruokakauppoihin ja supermarketteihin saattaa ilmestyä sosiaalisia hyllyjä, joissa on tuotteita, jotka ovat ilmaisia ​​joillekin kansalaisryhmille. Kansanedustajat ovat laatineet vastaavat muutokset lakiin "Venäjän federaation kaupan toiminnan valtion sääntelyn perusteista" ja aikovat ottaa ne käyttöön 10. tammikuuta, Izvestia raportoi.

      Millaisia ​​tuotteita he haluavat lahjoittaa ilmaiseksi?
      Jos kauppoihin ilmestyy sosiaalisia hyllyjä, ne näyttävät tuotteita, joiden viimeinen käyttöpäivä on.

      Lakiehdotuksen perusteluissa todetaan, että maalla on nyt ongelma ylijäämäruoan järjettömästä käytöstä. Rosstatin mukaan eniten ruokahävikkiä syntyy välttämättömistä tavaroista: viljasta ja maitotuotteista sekä vihanneksista. Samaan aikaan yli kolmannes maan kaikista elintarvikkeista joutuu jätettä.

      Kansallisen tutkimusyliopiston kauppakorkeakoulun tutkimuksen mukaan Venäjällä ruokahävikin määrä on 17 miljoonaa tonnia vuodessa, ja näiden tuotteiden hinnaksi on arvioitu 1,6 biljoonaa ruplaa. TIAR-keskus on laskenut, että kaikki Venäjällä pois heitetty ruoka voisi ruokkia noin 30 miljoonaa ihmistä.


      Kuka voi käyttää sosiaalisia hyllyjä?
      Oletetaan, että eläkeläisten ja erilaisten sosiaalisesti haavoittuvien kansalaisryhmien saatavilla on tavaroita, joiden viimeinen käyttöpäivä on päättynyt.

      Kuten lakiesityksen laatijat huomauttavat, 60,4 prosenttia kansalaisista käyttää noin puolet kuukausituloistaan ​​päivittäistavaroihin ja 16 prosenttia lähes kaikki tulonsa. Rosstatin tietojen mukaan vuoden 2022 lopussa 14,3 miljoonaa ihmistä Venäjän federaatiossa oli köyhyysrajan alapuolella.

      Kuinka saan tuotteita, joissa on viimeinen käyttöpäivä, ilmaiseksi?
      Lakiesityksen mukaan sosiaalihyllyä voi käyttää myymälöissä eläketodistuksen, muun asiakirjan tai tarvetodistusta vastaan.

      Mitä hyötyä kaupoista on?
      Kansanedustajat ehdottavat, että kaupat ja supermarketit velvoitettaisiin järjestämään sosiaalisia hyllyjä. Jotta yritysten olisi kannattavaa osallistua tällaiseen hyväntekeväisyyteen, he haluavat lisätä verohelpotuksia.

      Kansanedustajat ovat laatineet toisen verolakimuutosehdotuksen, joka ehdottaa hyväntekeväisyyteen kohdistettavien menojen rajan nostamista viiteen prosenttiin tuloista. Nyt yritykset voivat lahjoittaa veroja maksamatta hyväntekeväisyyteen tavaroita, joiden arvo on enintään 1 % yrityksen tuloista, ja loput ovat arvonlisäverollisia, jotka ovat 20 % hyväntekeväisyyteen lahjoitettujen tuotteiden hinnasta. Siksi tuotteiden ilmainen luovuttaminen maksaa valmistajille ja jälleenmyyjille usein enemmän kuin niiden hävittäminen.

      Aiemmin teollisuus- ja kauppaministeriö totesi, että he pitävät tarkoituksenmukaisena kehittää Venäjälle ruoanjako-ohjelma (englanninkielisestä foodsharingista - "to share food", tämä on liikettä syötävien tuotteiden säilyttämiseksi ja ruokahävikin vähentämiseksi - n. aif. .ru). Samalla osasto totesi, että tämä kysymys on selvitettävä ja keskusteltava liittovaltion verohallinnon kanssa, koska tämäntyyppiset liiketoimet on vapautettava arvonlisäverosta.

      • Anonyymi

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        😋 ­N­y­­­m­­­f­­­o­­­m­­a­­­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18196068j

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4255
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1661
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1477
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1294
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      49
      1185
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1116
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      63
      1071
    Aihe