Venäjälle ja venäläisille...

Anonyymi-ap

.... tulee todella kalliiksi Putinin sota. Onkin hauskaa seurata Putinin loppua ja Venäjän talouden hiipumista unohtamatta Venäjän armeijan häviämistä Putinin aloittamassa laittomassa sodassa Ukrainassa. Myös Venäjän armeijan tankkien räjähdykset Youtubessa on hauskaa katsottavaa.

1

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko totta, että kaupoissa on hyllyjä ilmaisilla tuotteilla?

      Ruokakauppoihin ja supermarketteihin saattaa ilmestyä sosiaalisia hyllyjä, joissa on tuotteita, jotka ovat ilmaisia ​​joillekin kansalaisryhmille. Kansanedustajat ovat laatineet vastaavat muutokset lakiin "Venäjän federaation kaupan toiminnan valtion sääntelyn perusteista" ja aikovat ottaa ne käyttöön 10. tammikuuta, Izvestia raportoi.

      Millaisia ​​tuotteita he haluavat lahjoittaa ilmaiseksi?
      Jos kauppoihin ilmestyy sosiaalisia hyllyjä, ne näyttävät tuotteita, joiden viimeinen käyttöpäivä on.

      Lakiehdotuksen perusteluissa todetaan, että maalla on nyt ongelma ylijäämäruoan järjettömästä käytöstä. Rosstatin mukaan eniten ruokahävikkiä syntyy välttämättömistä tavaroista: viljasta ja maitotuotteista sekä vihanneksista. Samaan aikaan yli kolmannes maan kaikista elintarvikkeista joutuu jätettä.

      Kansallisen tutkimusyliopiston kauppakorkeakoulun tutkimuksen mukaan Venäjällä ruokahävikin määrä on 17 miljoonaa tonnia vuodessa, ja näiden tuotteiden hinnaksi on arvioitu 1,6 biljoonaa ruplaa. TIAR-keskus on laskenut, että kaikki Venäjällä pois heitetty ruoka voisi ruokkia noin 30 miljoonaa ihmistä.


      Kuka voi käyttää sosiaalisia hyllyjä?
      Oletetaan, että eläkeläisten ja erilaisten sosiaalisesti haavoittuvien kansalaisryhmien saatavilla on tavaroita, joiden viimeinen käyttöpäivä on päättynyt.

      Kuten lakiesityksen laatijat huomauttavat, 60,4 prosenttia kansalaisista käyttää noin puolet kuukausituloistaan ​​päivittäistavaroihin ja 16 prosenttia lähes kaikki tulonsa. Rosstatin tietojen mukaan vuoden 2022 lopussa 14,3 miljoonaa ihmistä Venäjän federaatiossa oli köyhyysrajan alapuolella.

      Kuinka saan tuotteita, joissa on viimeinen käyttöpäivä, ilmaiseksi?
      Lakiesityksen mukaan sosiaalihyllyä voi käyttää myymälöissä eläketodistuksen, muun asiakirjan tai tarvetodistusta vastaan.

      Mitä hyötyä kaupoista on?
      Kansanedustajat ehdottavat, että kaupat ja supermarketit velvoitettaisiin järjestämään sosiaalisia hyllyjä. Jotta yritysten olisi kannattavaa osallistua tällaiseen hyväntekeväisyyteen, he haluavat lisätä verohelpotuksia.

      Kansanedustajat ovat laatineet toisen verolakimuutosehdotuksen, joka ehdottaa hyväntekeväisyyteen kohdistettavien menojen rajan nostamista viiteen prosenttiin tuloista. Nyt yritykset voivat lahjoittaa veroja maksamatta hyväntekeväisyyteen tavaroita, joiden arvo on enintään 1 % yrityksen tuloista, ja loput ovat arvonlisäverollisia, jotka ovat 20 % hyväntekeväisyyteen lahjoitettujen tuotteiden hinnasta. Siksi tuotteiden ilmainen luovuttaminen maksaa valmistajille ja jälleenmyyjille usein enemmän kuin niiden hävittäminen.

      Aiemmin teollisuus- ja kauppaministeriö totesi, että he pitävät tarkoituksenmukaisena kehittää Venäjälle ruoanjako-ohjelma (englanninkielisestä foodsharingista - "to share food", tämä on liikettä syötävien tuotteiden säilyttämiseksi ja ruokahävikin vähentämiseksi - n. aif. .ru). Samalla osasto totesi, että tämä kysymys on selvitettävä ja keskusteltava liittovaltion verohallinnon kanssa, koska tämäntyyppiset liiketoimet on vapautettava arvonlisäverosta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3075
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      106
      2431
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      367
      2227
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2005
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1827
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1267
    7. 166
      1255
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe