Kesä 03

Sandst0rm

Kesä 03.

Helle kaupungissa oli kuin lehmän henkäys. Olin juuri tulossa töistä viileähkö mäyräkoira takapenkillä loman alkamisen kunniaksi. Olin muutenkin hyvillä mielin kun tyttöystäväni olisi vielä muutaman viikon töissä ennen hänen kesälomaansa. Kotiin päästyäni aloin pohtimaan loman ohjelmaa. Tämän luovan työn keskeytti kännykän vaativa pirinä. Soittaja oli Henna, jonka kanssa minulla oli ollut pientä virittelyä kesän alusta asti. Hän kertoi olevansa lähdössä ystävänsä kanssa mökille juhannukseksi ja tiedusteli olisinko halukas tulemaan heille kuskiksi. Muutaman tunnin ajomatka ei kuulostanut ollenkaan pahalta ja aiemmin aloitettu pohdinta tuntui perin tylsältä. Nopea suihkussa käynti ja autolla huristelemaan kohti Hennan asuntoa.

Kilautin kännykällä Hennalle merkiksi saapumisestani ja jäin polttelemaan tupakkaa lämpimään ulkoilmaan. Kerrostalon rapun ovi kolahti lupaavasti ja hetki tästä näin kahden nuoren naisen kävelevän kantamuksien kanssa kohti minua. Pitkän vaalean Hennan rinnalla käveli minua päätä lyhyempi tumma tukkainen siro nainen, joka esittäytyi Saduksi. Avustin tyttöjen laukut takakonttiin ja lähdimme ajelemaan kohti maaseutua. Huomasin heidän ottaneen pienen varaslähdön juhannuksen viettoon ja he olivat varsin hilpeällä tuulella. Päästyämme moottoritielle kiinnitin huomion apukuskin paikalla istuvaan Hennaan, joka oli nostanut jalkansa ylös vasten hansikaslokeroa. Katseeni vaelteli pitkin hänen silkinpehmeitä sääriä ja reisiä. Olen aina pitänyt naisten jalkoja seksikkäinä ja nyt tämä tunne herätteli shortseissani liikehdintää. Katsoin parhaimmaksi suunnata katseeni kohti edellä ajavaa autoa.

Tunnin ajomatkan jälkeen Henna ryhtyi hieman leikkisäksi ja otti reilun otteen haaroistani. Olin hieman kiusaantunut tilanteesta, kun vieras nainen istui takapenkillä. Shortseissa kuitenkaan ei ujoudesta ollut tietoakaan. Blondi teki Sadullekin selväksi, että minulla seisoi. Takapenkiltä kuului vieno naurahdus ja minulla valahti naama aivan punaiseksi. Henna puristi hieman ja teki muutaman runkkaavan liikkeen, jonka jälkeen hän ilkikurisesti hymyillen vei kätensä pois. Ajomatka jatkui tyttöjen turistessa omiaan ja minä ihailin Suomen kesää.

Saavuimme kylälle, josta oli enää vartin matka itse mökille. Täältä oli tarkoitus ostaa ruokaa ja juomaa juhannuksen tarpeiksi. Katsellessani kyytiläisteni kävelevän kohti kauppaa, haaruksissa tuntui tuttua kihelmöintiä. Pelkästään Hennan säärien katselu sai mieleni vaeltelemaan pilvilinnoissa. Tovin päästä iloiset tytöt tulivat ostokärryjen kanssa kohti autoa. Näin että juomapuoli oli ainakin kunnossa. Nostimme tavarat kyytiin ja lähdimme jälleen liikkeelle. Loppu matka meni nopeasti ja saavuimme perussuomalaisen kesämökin pihaan. Punainen mökki ja luonnollisesti muutama omenapuu ja perunamaa.

Tutustuessani rauhaisaan ympäristöön, tytöt asettuivat taloksi ja valmistelivat mökkiä viikonlopun viettoon. Istuuduin puutarhatuoliin, ummistin silmäni ja annoin ilta auringon lämmittää kasvojani. Yhtäkkiä Henna loikkasi syliini, kiersi kätensä ympärilleni ja toi pehmeän kielensä suuhuni. Kiihkeän suudelman jälkeen kysyin mistä hyvästä se oli, johon Henna totesi että olin ollut kultainen kun toin heidät tänne. Satukin tuli mökistä istumaan meidän seuraksi, tarjoten minulle yhden oluen janojuomaksi. Lyhyen juttutuokion jälkeen ryhdyin pohtimaan takaisin lähtöä. Hennalla oli kuitenkin toisia ajatuksia ja hän talutti minut mökkiin.

Tulimme toiseen mökin kahdesta makuukammarista. Huone oli suhteellisen pieni, jonka ainoana valon lähteenä oli ikkunasta tulviva kesäillan aurinko. Iso pari sänky ja yöpöytä täyttivät lähes koko tilan. Vuoteen päällä oli käsinkudottu valkoinen pitsikuvioinen päiväpeite. Tämä ympäristöön tutustuminen loppui lyhyeen Hennan tarrautuessa kylkeeni. Kiersin käteni Hennan ympärille ja annoin niiden vaellella pitkin hänen selkää. Suudelmien välissä hän kuiskasi haluavansa minua nyt. Osoituksena tästä tunsin shortsini nauhojen avautuvan. Henna oli jo polvistumassa alas, kun estin hänen suunnitelmat ja laskin hänet selälleen sängyn päälle. Itse polvistuin lattialle ja otin Hennan sandaalit pois. Hieroin hieman jalkapohjia ja varpaita, jonka jälkeen kuljetin käteni jalkojen ulkoreunaa pitkin Hennan mekon alle. Vedin vaaleat pikkuhousut hitaasti alas. Jatkoin jalkapohjien parissa sivellen välillä pohkeita. Suutelin Hennan varpaita ja sääriä siirtyen hitaasti ylemmäksi. Annoin leukapartani hieman kutitella reisien sisäpintaa samanaikaisesti sormeni piirtelivät ympyröitä Hennan siistillä häpykarvoituksella. Olin jo naamatusten pillun kanssa, kun Henna laski kätensä alas estääkseen minua jatkamasta. En ollut aikaisemminkaan saanut nuolla häntä. Syytä en ollut kysynyt, liekö ollut huonoja kokemuksia tai sitten hän ei vaan pitänyt suuseksistä. Halusin kuitenkin yrittää muuttaa hänen käsitystään. Suutelin hänen käsiään ja yritin luoda anovan ilmeen. Hän päätti antaa minulle mahdollisuuden ja kädet siirtyivät lepäämään sängylle.

Hennan koko vartalo oli jännittynyt kuin pianon kieli, kun annoin ensimmäisen suudelman pillulle. Pitkä nuolaisu häpyhuulille sai aikaan hiljaisen huokaisun, joten päättelin saavani jatkaa. Avasin kielellä hieman huulia päästen keskittymään klitorikseen. Piirtelin kielellä kahdeksikkoa tämän nupukan ympärillä. Välillä annoin kieleni seikkailla hieman alempana. Henna oli jo täysin rentoutunut ja hänen lantionsa liikahteli, kun kieleni osui herkkiin kohtiin. Toin sormeni avuksi ja keskityin kielelläni rummuttamaan klitorista. Hennan lantio tanssi nopeaan tahtiin, jonka takia minulla oli hieman vaikeuksia mukaillessani hänen liikkeitään. Halusin tehdä hänelle hyvää, joten jatkoin nuolemista niin hyvin kun pystyin tässä vuoristoradassa. Hengitys tiheni ja pian Henna sai voimakkaan orgasmin. Suukottelin häpykumpua ja sivelin reisiä antaen Hennalle aikaa rauhoittua ja tasata hengitystään.

Makuuhuoneen oviaukolta kuului Sadun pettynyt ääni kuinka hänet oli jätetty yksin pihamaalle. Miehuuteni järkyttyi täydellisesti ja valahti löysäksi, kuin joku olisi kaatanut ämpärillisen jääkylmää vettä sen niskaan. Päivän väri oli punainen, kun minua hävetti ihan helvetisti. En tiedä kuinka kauan meitä oli katseltu oviaukosta, mutta hän oli selvästi kiihottunut. Satu käveli tyynesti sängylle ja antoi pitkän suudelman Hennalle. Olin kuin kapulalla päähän lyöty tapahtumien kulusta. Ilmeisesti olut oli vapauttanut tyttöjä hieman tai sitten he olivat tehneet tätä ennenkin. Se arvoitus ei minua kauan häirinnyt, kun tytöt aloittivat intohimoisen hyväilyn. Haltioituneena seurasin heidän riisuutumista ja paljastuvia vartaloita. Molemmilla oli suhteellisen pienet ja kiinteät rinnat, jotka miellyttivät minua todella paljon. Seisoin hölmönä sängyn vieressä seuraten tyttöjen suutelua ja hyväilyä. Tajusin olevani ainut, jolla oli vielä vaatteita päällä.

Olin juuri ottamassa t-paitaa pois päältä, kun Satu nykäisi minut sängylle kahden alastoman naisen väliin. Yhteistuumin he riisuivat paitani ja Satu ihaili ääneen treenattua vartaloa. Tytöt ryhtyivät hitaasti vetämään shortsejani alaspäin paljastaen täydessä uljaudessa olevan kyrpäni. Suljin silmäni, kun tunsin käsien sivelevän reisiäni ja vatsaani. Värähdin tuntiessani lämpimän käden kyrvälläni. Kuuma suu puristui terskani päälle ja minun oli pakko avata silmäni nähdäkseni tätä juuri toteutuvaa fantasiaa. Henna imi minua muutaman kerran lähes juuresta asti, jonka jälkeen hän osoitteli varttani Sadulle. Tytöt vilkuilivat toisiaan hetken kunnes Satu kumartui maistamaan. Hän ei saanut imettyä minua niin syvältä kuin Henna, mutta se ei minua häirinnyt. Nautin tilanteesta täysin siemauksin. Henna siirtyi Sadun viereen vuorottelemaan. Tätä en olisi kauaa kestänyt, mutta onnekseni Satu kysyi kondomia. Vastaamatta mitään laskin vuorostaan Sadun selälleen sängylle ja nuolaisin muutaman kerran hänen kiihkosta kostunutta pillua. Nousin ylös hakemaan kortsua lompakostani. Vilkaisin Hennaa, joka siirtyi Sadun jalkojen väliin jatkamaan siitä mihin olin jäänyt.

En pitänyt mitään kiirettä kortsun laiton kanssa vaan ihailin ystävyksiä sängyn laidalta. Minulla oli hyvä hetki antaa kyrvälleni hieman aikaa viilentyä äskeisestä käsittelystä. Huomasin Sadun lähestyvän huippua, joten keskeytin Hennan ja siirryin Sadun päälle. Kyrpäni ohjautui lähes itsestään hänen märkään pilluun. Aloitin hitailla, syvillä työnnöillä liikkumaan Sadussa. Aina päästessäni pohjaan asti Sadulta pääsi voihkaisu seksikkäästi raollaan olevien huulien välistä. Kiihdytin hiljalleen tahtiani säilyttäen syvyyden. Henna hiveli selkääni ja seurasi tarkkaavaisesti meitä. Satu tuli täysin varottamatta ja pysäytin itseni nauttiakseni hänen orgasmin aiheuttamasta supistelusta. Henna suuteli Satua ja minä vetäydyin pois. Satu makasi edelleen selällään Hennan ollessa kumartuneena Sadun vierellä, pikku pylly seksikkäästi pystyssä. Siirryin Hennan taakse ja ohjasin kyrpäni hänen pillulle. Hieroin kärkeä käden avustuksella Hennan häpyhuulilla, joka sai hänet vilkaisemaan minua olkansa yli. Muuta ei enää tarvittu ja työnsin kumihuppari miehen sisälle. Otin tukevan otteen Hennan lantiosta saadakseni vauhtia liikkeilleni. Hennan pää lepäsi Sadun rintakehällä hänen silittäessä Hennan vaaleita hiuksia. En tiedä mikä minua vaivasi, kun tuntui etten saavuta omaa huippuani millään. Taisi olla niinkin hölmöä, että näin eroottinen tilanne jännitti ja ujostutti minua. Henna huomasi myös tämän ja kääntyi pois minusta. Jäin hieman yllättyneenä ihmettelemään mitä oikein tapahtui.

Henna tiesi, että nautin suuseksistä hyvin paljon, joten hän vuorostaan ohjasi minut makaaman selälleni. Satu liittyi leikkiin mukaan. Hetkessä oli pikkumiehen sadetakki poissa ja kyrpä Hennan ihanassa suussa. Tunne oli sanoin kuvaamaton kun hän otti hitaasti kyrpääni syvemmälle ja aina syvemmälle. Tunsin Sadun imaisevan palleistani ja en voinut uskoa mitä minulle oli oikein tapahtumassa. Tämähän oli suoraa kuin jostain pornoleffasta. Eihän tällaista voisi tapahtua kenellekään. Oli pakko avata silmät etten menetä sekuntiakaan tästä näytelmästä. Satu hyväili pallejani ja Henna imi pitkin ja rauhallisin vedoin samalla hivellen kädellään vatsaani. Vaikutus oli nopea ja tunsin kiveksissäni poltetta. Koetin viimeiseen asti jännittää itseäni ja pitkittää nautintoa. Hennan himokas katse kyrpä puoliksi suussa sai minut kuitenkin luovuttamaan. Tajunta hämärtyi ja aloin purkautumaan voimalla Hennan suuhun. Koko kroppani kouristeli ja kyrpä sykki sisältöön lämpimään suuhun. Vihdoin kun sain avatuksi silminä, tajusin Hennan nielleen koko lastin. Kyrpä oli todella herkkänä ponnistuksesta. Henna kuitenkin nuoli vielä varovasti terskan kärjestä kuin palkinnoksi hyvästä työstä. Satu myös imaisi muutaman kerran ja kuljetti kieltään pitkin vartta. Tytöt tulivat viereeni makailemaan.

Loikoiltuamme hetken aloin pukeutumaan ja tekemään lähtöä. Mieli teki jäädä, mutta järki käski lähtemään. Hyvästelin tytöt ja aloitin paluumatkan. Pian juhannuksen jälkeen Henna ilmoitti minulle, ettei hän voi enää jatkaa suhdettamme. En kysynyt häneltä syytä. Hän olisi kertonut jos olisi halunnut. Oletin vain hänen löytäneen jonkun miehen itselleen tai sitten hänen alkaneen tuntemaan jotain syvempää minua kohtaan. Henna tiesi ettei se sopinut minulle. Olimme jo alussa sopineet että pidämme hauskaa seksin merkeissä ja sitä meillä todellakin oli ollut. Kiitoksia Hennalle ja toivon kaikkea hyvää missä hän tänä päivänä lieneekään.





Olkaa helliä ekakertalaiselle.

1

13419

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naidaaxs?

      Lisää tällaista kiitos! Mahtavaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1451
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1255
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1195
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe