RANKKAREIDEN SM-KISAT

LUKEKAA TÄMÄ !

Hei kaikki, tässä 28-v futisfriikki !
Jo useita vuosia olen entisenä "huippu" futaajana miettinyt seuraavaa yksilölajia:
Jokainenhan meistä on ampunut rankkarikisoja yksi-yhtä vastaan kaverin kanssa,siten että vuorotellen toinen on maalivahti. Mitäs jos tämä laji laajennettaisiin SM-kisoiksi asti?

Kisat pelattaisiin tutttuu tenniskaavion tapaan häviöstä laulukuoroon menetelmällä. Eli yksi-vs-yksi, 5 kierrosta rankkarikisaa oikeaan 7,32 x 2,44 maaliin oikealta pilkulta 11 meyrin päästä.

Mukaan osallistuisivat KAIKKI, huom KAIKKI halukkaat suomen ammatilaishuippuja myöten.

Itse väittäisin nykyäänkin harrastesarjan maalivahtina olevani aika kova luu tässä lajissa. Vaikka arpa heittäisi vastaani Sami Hyypiän tai Jari Litmasen, itseluottamukseni olisi hyvä, sillä minulla ei ole mitään käsitystä miten Hyypiä tai Litti osaa rankkareita torjua. Tietty joku Jussi jääskeläinen tai antti Niemi VOISI olla kova luu,mutta henk.koht rankkarikisassa on myös paljon sattumaa.

Toki samalla kun uhoan pistäväni kampoihin Litmasille ym. tässä lajissa, on lähes yhtä todennäköistä että joku 15v B-juniori maalivahti saattaisi ihan hyvin pudottaa minut jatkosta!

Miltäs kuulostais, jos palloliitto järjestäisi tällaisen kilpailun KAIKILLE halukkaille, ja mukaan saataisiin ammatifutaajiakin.Osanottajia voisi olla vaikka parisentuhatta, ja nuorimmat osanottajat/alasarjalaiset aloittaisivat porrastetusti ekoilla kierroksilla, ja sit jossain vaiheessa tulisivat jo liiga pelaajat ja MR Litmanen ja Hyypiäkin mukaan, jos heillä vain olisi motivaatiota osallistua. Olisi aika mielenkiintoinen kesätapahtuma. Vähän niinkuin Hesa-cup, mutta MYÖS aikuisille; eli kaiken ikäisille ja kokoisille ja sukupuoleen katsomatta, ehtona tietysti että uskaltaa ottaa vastaan todella koviakin laukauksia.

Sitten lopuksi tietysti top 8 pelaajaa pelaisivat mestaruudesta vaikka olympia tai finnair stadionilla vaikka jonkun muun urheilutapahtuman yhteydessä.

Noh,löytyiskö tältä palstalta innokkaita osallistumaan tällaisiin SM-kisoihin? JA KERTOKAAHAN KOMMENTEJA !!

2

382

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • mukava ajatusleikki :)

   Ihan mukavalta idealtahan tuo kuulostaa, toinen juttu olisi, moniko huippu innostuisi mukaan. Joka tapauksessa voidaan leikkiä ajatuksella, että he innostuisivat. Tuossa pelissä on tosiaan hyvää se, että tuossa joutuisi itse potkaisemaan ja menemään maaliin, mikä ei ole useimmille huipuillekaan tuttua, joten tuossa mielessä amatöörit ja huiput voisi laittaa samaan kisaan. Toisaalta uskon, että huippumaalivahdit olisivat ennakkosuosikkeja, he olisivat tietenkin torjunnoissa muita edellä ja potkaisijoinakaan he eivät olisi surkeita, jokaisella maalivahdilla on ainakin maalipotkujen antamisen takia varmasti potkaisemisesta kokemusta ja vedoissa melkoisesti ytyä. Jotkut maalivahdithan ovat kunnostautuneetkin erikoistilanteissa, esim. Paraguayn Chilavert ampui vapareita ja teki niistä maaleja. Tuontyyppisellä maalivahdilla olisi parhaat mahdollisuudet voittaa kisa. Puhuit toki Suomen osalta, mutta ajatusleikkinähän voidaan puhua asiasta koko maailman osalta.

   Itse en ajattelisi olevani tuon lajin huippu ja en varmaan osallistuisi, mutta oli mukava osallistua ajatusleikkiin, kiitos siitä. Toivottavasti jonkinlainen kisa joskus järjestyy ja pääset toteuttamaan unelmaasi. :)

   • raimo

    Vaasassa tuon tyylinen kisa jo viimekesä olikin, joukkueita oli jos minkälaista, vepsun pelaajista puulaakinaamoihin. Hyvä häpeninki oli!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mua kiinnostais

   Aika paljon vietellä sut vielä J... ❤️❤️
   Ikävä
   89
   3119
  2. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   312
   2640
  3. Aion ottaa yhteyttä sinuun

   ens tai seuraavalla viikolla. Tähän vaan tiedoksi että osaat varautua rakas :)
   Ikävä
   143
   1974
  4. Valtamedia VALEHTELI Oodin tapahtumista, paikalla ollut pastori kertoo totuuden

   Eli ainoa joka häiriköi oli naiseksi pukeutunut mies(sairasta), joka töni ja jopa löi pastoria ja haastoi kaksintaisteluun. Youtubelta löytyy video j
   Maailman menoa
   416
   1474
  5. Helteet paljastaa.

   Sumin naiset on kyllä aika läskejä, osa ihan yököttää ku vähissä vaatteissa kauppaa lyllertävät, läskit tursuu ja sit koittavat viel pitää tiukkoja va
   Suomussalmi
   69
   1447
  6. Jos laittaisin viestin

   Laittaisn: vaan: Moi, mitäs kuuluu 😊 Se riittäisi kertomaan tarpeeksi kaiken jälkeen. Mitä itse laittaisit?
   Ikävä
   78
   1418
  7. Miten musta tuntuu

   että sä teet niitä mulle :) Olen katsonut rivien välistä ja ymmärrän ehkä mitä tarkoitat. Olemme samalla viivalla ja täysiä idiootteja jos me ei yhdis
   Ikävä
   47
   1032
  8. En halua elää ilman sinua

   Mutta ei sinun kanssakaan voi elää. Miten tästä voisi päästä yli..
   Ikävä
   47
   836
  9. Jos en olisi rakastunut sinuun

   voisin sentään tapailla muita. Rakastumalla sinuun tuomitsin itseni yksinäisyyteen.
   Ikävä
   58
   829
  10. Miten reagoisit

   Jos heräisitkin aamulla palstalaisen vierestä?
   Sinkut
   142
   811
  Aihe