Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Sauna Timpan aivokuume

Anonyymi-ap

Mietityttää että onko se saannut Kylmikseltä jonkin kun ovat keskenään kylpeneet.

Aivotulehdus eli aivokuume tai enkefaliitti on aivojen tulehdus. Sen aiheuttaa useimmiten virus, mutta sen voi aiheuttaa myös bakteeri, tai se voi olla jonkin muun sairauden, kuten vesikauhun, sikotaudin, herpes simplexin tai kupan, komplikaatio.

9

203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tässä sen näkee, että älä hyvä ihminen paljasta mitään yksityiselämästäsi tänne. Mutta tosiaankin, olette nähnyt läpikohtaisin Kylmiksen kämpän ja ties minkä jo sukupuuttoon kuolleen kuoleman taudin sieltä saa. 1hoitsu kertoi, että lääkärit yrittävät tutkia Keijoa, että mikä ihmeen keskiaikainen tauti sillä on nykyään pääll jo toista kuukautta.

      Tottakai niiden valkoisten happipukujen kanssa.

      • Anonyymi

        Kyllä voi kertoa elämänsä ongelmista täysin anomyyminä siten, ettei kukaan palstan trolli osaa yhdistää tietoja kehenkään. Kylmis ja taisteluparinsa Saunis teki sen virheen ja hyeenat eivät tule IKINÄ jättämmään heitä rauhaan.


    • Anonyymi

      Ei tosiaan kannata mennä sinne Kylmiksen kämppään, kun ensinnäkin se on aivan homeessa, koska on nopeasti halvalla rakennetun elementti-leegotalon ylin kerros, ja tottakai katto on vuotanut vuosikausia sateella, aiheuttaen pahan kosteusvaurion.

      Se on ihan oma vikanne, jos sairastutte pahasti pyrkiessänne väkisin siihen luteiden ja täiden valloittamaan homeluukkuun. Kylmiksellä itselläänkin jo kaksi kuukautta kestänyt joku ihme keskiaikainen sairaus ja vihdoinkin kuulemma suostuu hoitoon.

      • Anonyymi

        Ja taas menee enemmän veronmaksajien rahoja kun olisi aikaisemmin hoidattanut isorokkonsa pois, nyt siihen kuolee vähintään 5 miljardia ihmistä, mikä sinänsä on ihan hyvä asia.


    • Kävin kylässä niihin aikoihin kun alkoi se aivokuume. Mahtaako olla sattumaa, en tiedä

      • Anonyymi

        Nosta syyte. Tosin Kylmis itsekin on aivan kuolemansairas ja taas laitokset kutsuu pientä pörröpäätä.


      • Anonyymi

        Hemmetin vaikeaa sanoa, että onko se Kylmiksen vika, sillä vapaaehtoisesti sinä olet sinne tauti-pesäkkeeseen mennyt ja Keijo itsekin kärsii luihin ja ytimiin asti jostakin ihme keskiaikaisesta taudista, joka kestänyt jo 2 kuukautta. Vihdoin suostui hoitoon ja poistuu homeluukustaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hemmetin vaikeaa sanoa, että onko se Kylmiksen vika, sillä vapaaehtoisesti sinä olet sinne tauti-pesäkkeeseen mennyt ja Keijo itsekin kärsii luihin ja ytimiin asti jostakin ihme keskiaikaisesta taudista, joka kestänyt jo 2 kuukautta. Vihdoin suostui hoitoon ja poistuu homeluukustaan.

        Tyyppihän pitäisi nimenomaan eristää pysyvästi sinne homeluukkuunsa eikä päästää pörröpäätä ulos levittämään kulkutauteja mistä porukka saa aivokuumeen ja muita kauheita neurologisia oireita. Sauna Timpalle pitäisi antaa täysi valtuutus tehdä kaikkensa että Kylmis ei pääse ihmisten aikaan ihmistenilmoille vaan saa käyttää fataalia voimaa jos huomaa pörröpään seikkailevan rappukäytävässä.


    • Anonyymi

      Fistaus sontaseppojen harrastuksena on osoittautunut sensaatiomaiseksi ilmiöksi. Jopa ulkomaisilta klubeilta on vierailtu liinavaatrossstoila, joissa käsi käy.

      Asd

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1410
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1317
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe