Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tuulivoimalat Kyyjärvi

Anonyymi-ap

Kaikelle kansalle tiedoksi että nämä ns pyörimättömät tuulimyllyt ovat nyt lähteneet pyörimään kaikesta huolimatta.Lähtivät vaivihkaa käyntiin ja ihmiset eivät huomanneet kun ne ei pidä ääntäkään. Nyt alkaa se sähkön tuotanto sitten. Näyttävät siivet pyörivän vaikka maanpinnassa ei tuulta olekkaan. Varmaankin siellä 200-300 metrissä on aina jonkinasteisia ilmavirtauksia jotka tuottavat sähköä. Luin yhden kommentin jossa arvosteltiin myllyjä koska ne haittaavat maataloutta... Selittäisikö joku kuinka tuo haitta ilmenee. Eihän se äpyli ainakaan niihin siipiin pääse käsiksi???
Kaikki koneet mahtuvat oikein hyvin myllyjen alta kulkemaan paitsi että eivät saa mennä myllyn alueelle ollenkaan. Mitä asiaa kenelläkään edes on sinne myllyn alueelle??Ainut haitta mitä minä tiedostan tässä on että, myllyn vastustajien verenpaine nousee ja vitutus kasvaa kun joku saa vuokratuloja tonteista yms.. Miksi Kyyjärveläiset ovat noin huolissaan muiden omaisuudesta ja tuloista. Eikös se vuokrasopimuskin ole yksityisasia.. Siis se KATEUS. EI MIKÄÄN MUU.

11

499

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä pitää ääntä,700m on suoja raja,asutuksille.Silloinki riipuu tuulen suunnasta,ääni
      kyllä kuuluu humisevana 3km päähän.Meillä päin lapoja putoilee jo kolmen vuoden sisällä. Eipä noita äpylit myllyjen aluella ainakaan meillä päin olekaan,meillä ei enää kylläkään ole "Paimenpoikia"metsissä karjankanssa.Ei myllyjen alueelle ole menemistä
      kielletty,varoittavat kyllä mylly-alueesta.Jokaisenoikeus toi käyttäjiä myös Tuulimylly aluelle.Haitat tulevat yleensä viiveellä.Aspestista/Kännyköistä/Netistä ynm. Varsinkin
      hinta ja maksuhaitat kulutuksista.On hyvä että siirtomaksut esim. sähköstä poistuu
      korkeitten myllyjen ja lyhyeiden siirtojen kautta sekä maakaapeleiden vuoksi.
      Voi tätä osakeomistajien rumpaa,toista oli ennen,kaikki maksoi kuntien sähkölaitoksille,yhteisön hyväksi vedeltiin sähkölinjoja ei ollut kuin sähkökulutus-maksut pieninä. Niitäkin jotkut kapitalistit kadehti ,saivat jopa nyky rumpan aikaiseksi.Varastaminen on eri kuin kateus! Meidänkin Kunnasta lopetetiin Sähkölaitos/pelaisi edelleen ja tuottaisi.Vaan eivät herrat anna tuottaa.

      • Anonyymi

        Kyllä armas vasemmistolaiset ja keskusta ovat myllyjen takana, myllyjen tuotto menee ulko.aille ja Suomen veronmaksajat maksavat heille fingrid linjansa. Ketkään muut kuin edellä mainitut puolueet ovat kieroja ja ymmärtämättö.iä.


    • Anonyymi

      Myllyt alkoivat pyörimään kun pakkaset loppuivat. Hienoja vehkeitä. Vähän niin kuin VR:n junat...

    • Anonyymi

      Pakkasella ne ainoastaan kuluttaa sähköä, kun siipiä joudutaan lämmittämään.

      • Anonyymi

        Näyttivät pyörivän pakkasellakin vaikka maanpinnassa ei ollut tuulenvirettäkään. Siksi kai ne siivet ovat tuolla ylhäällä jotta ottaa herkästi ilman liikkeet huomioon ja tekee sinulle siitä sähköä.. Voisi tuölla ulos sieltä pirtistä pakkasella ja katsoa niin huomaa että ne pyörii lähes olemattomalla tuulella.. Tai sulattaa sen pirtin ainoan räppänän jotta näkee ulos..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näyttivät pyörivän pakkasellakin vaikka maanpinnassa ei ollut tuulenvirettäkään. Siksi kai ne siivet ovat tuolla ylhäällä jotta ottaa herkästi ilman liikkeet huomioon ja tekee sinulle siitä sähköä.. Voisi tuölla ulos sieltä pirtistä pakkasella ja katsoa niin huomaa että ne pyörii lähes olemattomalla tuulella.. Tai sulattaa sen pirtin ainoan räppänän jotta näkee ulos..

        Juu, ei ne paljoa tuulta tarvi, että pyörivät. Eri asia sitten on, että tuottavatko tyhjää pyöriessään sähköä. ...edes sitä vertaa, että sulattaisivat sen yhden ainoan pirtin ainoan räppänän.


    • Anonyymi

      Eipä se tuo sähkönhinta juur liikauta , oma kaivo vettä riittää ,kellari jääkaappina oikein hyvä. hellalla hyvä keittää ja uunin lämmittää, ni kaks päivää on kämppä lämpönen , no asteita ei toisena ollu näillä pakkasilla ku 22 plus, mutta iha hyvi tarkeni . sitte taas uuniin puita . pihasauna puilla lämpöseks ,vaik jokailta . Patteriratiosta soi järviratio ,tv ei kannata kahtoa,ku ei oo mittää katottavia ohjelmia nimekskään. onneks omasta mehtästä sua puita enemmä,ku tarpeeks polttoon. No sähköä valoihin tarvii sillotöllön ,ku hämärää. Nii vähä' kulluu sähköä näilläkkään hinnoilla,ei vie konkurssiin . Auto tarttaa tallista tarvittaessa. Mitäpä sitä ihminen senkummempoa tarvii , seki hyvä pakkasessa ei oo itikoita. Eläkkeellä on vain mukava olla. Hyvveä kuluvaa vuotta kaikille.. Minu puolesta saa myllyjä olla ja pyöriä ,ei vaikuta elämänlaatuun yhtään.

      • Anonyymi

        Juuri näin


    • Anonyymi

      Aurinko paneelit tulevat vielä jokaiseen kyliin.Akku varajineen.
      Tyhmin temppu oli valtiolta lopettaa keskuslämpö.tämä jota saneeremalla saisi kylät
      lämmitetyksi.Herrat vain rakentelee BIO-jäte laitoksia osakeomistajille/sähkölaitoksille.

    • Anonyymi

      Nyky"herrat" ei oikein ymmärrä todellisuutta . Elävät näissä digi/some elämässään, etuskunnassakin vain näppäilevät istuntojen aikaan känniköitään ?? Meikäläinen ei oo ihan ns. "uusavuton" tänäkään päivänä.ompaha keli mikä lystää, ei ollu nuoruuvessa -pikayhteyksiä, digisomeja ,titteriä ,, no "vitteriä" ?? ei hd, ei teräviäpiirtoja, mitä koulussa oli kaksväri kynällä (sini/puna) ei automopoja ,aikuisilla mopoja ,mopulettejä oli, mut polkupyörällä pääsi ilman vaihteita.illalla dynamovalot . Liikuttiin automaattisesti, jatkuvaa jonkinlaista urheilua elämä oli. Liian helppoa tää nykyelämä, vaik ihmiset eivät ole niinkään onnellisia ,kuin silloin ,ei kiirettä mihkään . Onneksi on oppinut elämään oikein aikoinaan ja osaa soveltaa asiat tänäänkin .. Elämä on ihanaa,kun sen oikein oivaltaa !

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe