Miten estää asiakkaiden puhelut?

Anonyymi-ap

Onko mitään muuta ammattia kuin isännöitsijän ammatti, jossa asiakkaat soittavat niin taukoamatta niin pitkiä puheluita, ettei siinä ole järjen häivää? Missä muussa ammattiryhmässä työntekijä joutuu keskeyttämään työntekonsa, kun yllättäen tulee puhelu, joka kestää 30 minuuttia? Tuntia myöhemmin voi tulla taas seuraava puolen tunnin puhelu. Kahdessa tunnissa saat tehtyä töitä vajaan tunnin. Ei se mitään työntekoa ole. Se on häiriköinnin kohteena olemista!

Onko mitään V-mäisempää kuin puheenjohtajan klo 15:30 soittama yli puolen tunnin puhelu? Ei pelkästään se, että työpäivä menee palkattomille ylitöille vaan se, että tekemättä jää juuri ne työtehtävät, joita olit täyttä kyytiä puurtamassa valmiiksi ennen työpäivän päättymistä. Hyvä keskittyneen työn flow-katkesi. Puhelin pirahti ties monettako kertaa työpäivän aikana.

Isommissa ketjuissa on osattu hankkiutua soittajista eroon. Siinä on vissi syy, miksi esimerkiksi Rettan nettisivuilta on turha hakea isännöitsijän puhelinnumeroa. Sitä ei ole, eikä sitä kuulukaan olla. Asiakkaiden ei kuulu soittaa isännöitsijälle, vaan kiinteistösihteerille tai asiakaspalveluun. Edes puheenjohtajien ei kuulu soittaa isännöitsijälle! PJ voi kirjoittaa sähköpostin, jos on asiaa isännöitsijälle.

Puolen tunnin puhelu on pirun huono tapa hoitaa asioita tehokkaasti isännöitsijän kannalta. PJ voisi ennemmin käyttää sen puolituntia sähköpostin näpyttelyyn. Minä saan luettua sähköpostin ITSELLENI sopivalla hetkellä, jolloin se ei keskeytä työntekoani. Saan luettua PJ:n puoli tuntia naputteleman sähköpostin läpi minuutissa. Se jättää minulle 29 minuuttia aikaa TEHDÄ ne asiat, jotka puheenjohtaja haluaa minun tekevän!

Miettikää PJ:t vähän tätä kuviota ennen kuin kyykytätte isännöitsijää puolen tunnin puhelulla? Missä välissä ehdin tehdä mitään, jos puhelin soi koko ajan? Käyttäkää puhelun sijaan puoli tuntia tai vaikka tunti sähköpostin näpyttelyyn. Isännöitsijä lukee sähköpostisi läpi minuutissa ja saa sitten käytettyä 29 minuuttia toteuttaakseen haluamasi asiat.

Näin tämän pitäisi mennä, mutta todellisuus hapuilee pahasti.

14

371

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miksi et osaa kohteliaasti lopettaa puhelua? Pyydä saada sähköpostiin, koska on kiire?

      Rettaa ei sitten varmaan kannata valita, jos isännöitsijään ei saa yhteyttä puhelimitse.

      Sama valitus jatkuu.

      • Anonyymi

        Kai sen Rettan isännöitsijän sähköpostitse tavoittaa, mutta puhelimitse? Ei toivoakaan. Näin on ihan tarkoituksella.


    • Anonyymi

      Puhelin on mennyttä maailmaa. En saastuta kotiani tai elämääni vastailemalla outoihin numeroihin. Varsinkin vanhemmalla väestöllä tahtoo olla ongelmia asian ymmärtämisessä.
      Tosin sähköposti ei ole aina pelastus. Aika monet lukee ja vastailee harvakselleen. Käyttelen tekstiviestiä ja viestipalvelua enimmäkseen.

    • Anonyymi

      Jos asiakkaat eivät halua maksaa enää palkkaasi loppuvat puhelutkin.

      • Anonyymi

        Sillä ei ole mitään väliä minulle. Käyn töissä huvin vuoksi, en rahan takia. Älä silti ole kateellinen minulle, mutta siinä syy, miksi voin v***uilla asiakkaille suoraan päin naamaa. Teen kaikkeni, että saisin potkut, mutta ei vaan tunnu onnistuvan! Ottaa päähän valtavasti!

        Palkkatulot isännöitsijän työstä ovat vain osa ansioitani. Jos ollaan rehellisiä, mitä tekisin, jos saisin potkut? Hyvä kysymys. Pitäisin puoli vuotta lomaa ja kiertelisin maailmaa. Sitten miettisin, mitä teen seuraavaksi. Se on tilanteeni.


    • Anonyymi

      Kyllähän palsta näinkin turhalla aloituksella aktivoituu....

      • Anonyymi

        Kyllä aktivoituu.


    • Anonyymi

      Pistä puhelin äänettömälle ja vesiämpärissä jääkaappiin.

      • Anonyymi

        Ei tarvitse. Ei ne paljon tällä hetkellä häiritse puheluillaan.


    • Anonyymi

      Itse olen hallituksen jäsen ja olen ollut myös puheenjohtana, jos soitan isännöitsijälle niin kysyn aina onko hetki aikaa…Talomme isännöitsijä osaa kyllä sanoa jos ei ole. Soitan noin 5 puhelua vuodessa. Kyllä isännöitsijän kuuluu osata sanoa jos ei ole aikaa tai jos puhelu venyy liian pitkäksi.

      • Anonyymi

        Mitä isännöitsijän tehtäviin sitten kuu,uu? Eikö hän ole asiakaspalvelutehtävissä? Vai olettaako hän olevansa kuningas joka sanelee kuinka kauan puhelu saa kestää? Hän saa palkkaa tehtävistään, eikö? Vai tekeekö töitä ilmaiseksi? Eikö makseta ylityökorvauksia? Hirvittävän monet muutkin tekevät " ylimääräisellä omalla ajallaan myös ihan työtehtäviä" eikä kukaan kysele tai valita miksi joutuu kestämään kaiken maailman puolen tunnin puheluita. Voi saada jopa turpaansa tai puukosta selkäänsä. Haistatteluja viimeistään joka päivä..
        Voisi isännöitsijä vaihtaa alaa niin tietäisi mitä se työnteko on muualla , ihan sitä samaa.


    • Anonyymi

      Puhelinvastaaja päälle. Siihen ohje lähettää tekstiviesti.

      • Anonyymi

        Tai sähköposti.


    • Anonyymi

      Retta on estänyt puhelut sillä, ettei Rettan nettisivuilta löydy isännöitsijöiden puhelinnumeroita. Siinäpä soitat sitten. Ei tarvitse isännöitsijöiden pelätä puhelimen pirinää.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8236
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2243
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1909
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe