Koheltajat

Anonyymi-ap

Daamina ärsyttää suunnattomasti nämä testopäissään koheltavat viejät jotka kuvittelevat että vauhti ratkaisee ja samalla törmäilevät muihin pareihin. Voisiko joku hieman avata että miksi näin toimivat.

16

554

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oletko kysynyt heiltä itseltään?

      Itseäni vaivaa liikenteessä kun vasemmalla kaistalla ajetaan kilometritolkulla alle nopeusrajoitusten. Ehkä tässä on jotain vähän samaa?

      Eli ehkä heille liike on tärkeää, ja heitä ärsyttää kun muut ovat heidän mielestään heidän tiellään, ja heillä on omasta mielestään oikeus edetä vauhdikkaasti. Joten käyttävät naista puskurina läpi pääsemiseen. Ehkä ovat vähän kateellisia muille, koska eivät osaa tanssia paikallaan.

      • Anonyymi

        "heillä on omasta mielestään oikeus edetä vauhdikkaasti." Liikenteessä on omat sääntönsä ja tanssilavoilla omat säännöt. Eihän sitä voi kummassakaan tahallaan muihin törmätä. Jos haluaa vauhdikkaasti niin menköön metsään juoksemaan. Jos taas haluaa tanssia niin kannattaa opetella tanssimaan ja ottamaan muut huomioon.


    • Anonyymi

      Minä olen suoraan kysynyt näiltä "juoksijoilta" että mihin sulla on kiire......kummasti on vauhti hiljentynyt lopun biisin ajaksi ja jos ei ole niin olen biisin loputtua lähtenyt kävelemään. Joillakin "juoksijoilla" on ollut myös kummallinen tapa reuhtoa käännöksissä ja varsinkin sellaisten kanssa en sitä toista biisiä halua tanssia jos ei vauhti hiljene yhtään.

    • Anonyymi

      Tällaisen koheltajan kanssa tanssiminen on tuskaa, varsinkin kun juuri aiemmin tanssinut mestariviejän kanssa. Yritän jatkossa kaapata mestariviejän itselleni ainakin osaksi iltaa niin tanssi-ilta on täydellinen

    • Anonyymi

      Saas nähdä milloinka ensimmäiset itsekeksimiensä kuvioittensa ja tanssiasentojensa sekä vientiensä erikoismiehet tulee tähän syyttelemään sua siitä, että sä et osaa seurata varsinkin, jos oot jo satsannut standardi-kuvioihin ynnä muuhun sensemmoiseen siihen mennessä saavutetun tanssitunnelman entisestäänkohottamismielessä tuikitärkiään sievoisia summia tai vasta suunnittelet mainittua satsausta.

    • Anonyymi

      Minua ärsyttää seniilit itseään täynnä olevat daamit, jotka ei osaa kuin laskea askeleitaan ja mennä kursseillansa käymien kuvioiden ja tapojen mukaan.

      Tulee joskus vahingossa haettua näitä, kun ei se näy siinä rivissä tuo omahyväisyys, mutta tanssissa sen ilottomuuden nirppanokasta kyllä huomaa.

      • Anonyymi

        Jokainen tanssii tyylillään ja seniilit daamit olisi muuten harmittomia, mutta kun eivät ymmärrä omaa asemaansa ja taitojaan. Ei voi seisoa hakurivissäkään enää ettei joudu mummohyökkäyksen kohteeksi.


    • Anonyymi

      Varmaan letkajenkka ja siinä suoritettu ohipotkiminen on aloittajalle paras ja suositeltavin täysin standardi tanssikuvio. Eipähän partneri pääse liikoja intoilemaan.
      Tosin letkajenkankin on keksinyt itsekeksittyjen tanssikuvioiden erikoismies.

      • Anonyymi

        Kyllä se on ihan standardi-kuvioinen ja salonkikelpoinen nimittäin alkuperäiseltä nimeltään schottische. Joku maalistollo näki sen ja huokaili haltioissaan voikunpaminäkinosaisintanssianoin..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se on ihan standardi-kuvioinen ja salonkikelpoinen nimittäin alkuperäiseltä nimeltään schottische. Joku maalistollo näki sen ja huokaili haltioissaan voikunpaminäkinosaisintanssianoin..

        Asia selvä. Letkajenkka on taivaallisen jumalan ihmisille lahjoittama tanssi jonka keksimiseen ei ihmisellä ole ollut mitään osaa eikä arpaa.
        Varmaan se annettiin Moosekselle samalla kerralla kun se sai ne kolme laintaulua. Siinä kolmannessa taulussa oli tietysti letkajenkan askelkuviot.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asia selvä. Letkajenkka on taivaallisen jumalan ihmisille lahjoittama tanssi jonka keksimiseen ei ihmisellä ole ollut mitään osaa eikä arpaa.
        Varmaan se annettiin Moosekselle samalla kerralla kun se sai ne kolme laintaulua. Siinä kolmannessa taulussa oli tietysti letkajenkan askelkuviot.

        Kyllä nämä ovat Aileksanteri-Suuren isän Pipin-Pienen hovistandardimarsalkka Pöxyliinin standardoimia kuvioitakin nimittäin standardoinnin ansiosta asiat on ja pysyy vuodesta toiseen. Suomessahan esimerkiksi epästandardia tanssimorakennuskantaa märkänee vuosittain kymmeniätuhansia kuutiometrejä, mutta hovistandardimarsalkka Pöxyliinin standardeilla rakennetut hieromalaitokset ovat vielä tänäkin päivänä täysin tikissä. Tämä ero johtuu siis siitä, että meillä tanssimoita ovat rakennelleet pääasisssa itse keksimiensä tanssimopiirustustensa erikoismiehet ns pitkästä tavarasta, jossa suunnitteluvirheet eivät rakennushetkellä niin herkästi näy.


    • Anonyymi

      Daamina voit aina vetää jarrut päälle. Älä edes yritä seurata vientiä. Sitten kun liikutat niitä sun jalkojasi van noin 15 cm kerrallaan. Niin kyl pöljinkin viejä huomaa että nyt mennään liian lujaa.

      Tanssietiketin mukaan viejä vie seuraajan taitotason mukaan.

    • Anonyymi

      Vauhti on ihan jees, jos viejällä on rytmikorvaa, askeleet hallussa ja osaa väistää.

    • Anonyymi

      Rytmihän on se joka vie ja yhdessä tahdissa mennään tanssien ilolla.
      Kursseilla opetetaan enemmänkin askeleita ja kuvioita, siis vaikeamman kautta, miksiköhän?

      Oletteko koskaan käyneet esimerkiksi Espanjassa tanssikurssilla?

      • Anonyymi

        Monet kurssit ovat tunkeneet ohjelmaansa todellakin turhan paljon askelkuvioita.
        Kyllä ne pitkään harrastaneille helposti uppoaa mutta aloittelijat ovat hukassa. Tietenkin voi jauhaa perustasoa niin monta kertaa kun se hyvältä tuntuu.


    • Anonyymi

      Kyl te daamit dsaatte olla onnellisia että testos virtaa. Ei olisi miehiä muuten juuri tansseissa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      8992
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2400
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1267
    Aihe