Koululainen

Anonyymi-ap

Suomessa lasten ja vauvojen määrä vähenee vuosivuodelta. Joistakin kaupungeista ja kunnista koululaiset vähenevät. Osa kaupungeista ja kunnista kaipaavat uusia tai remontoituja koulurakennuksia. Joitakin kouluja voisi yhdistää saman katon allekin, luokat, lukiot, yhteiset urheilukentät ja ruokalat. Välitunnit eri puolilla koulua nuorilla, jos useamman ikäisiä koululuokkia. Myös kuntarajojen ylitse kuljettaa koululaisia?

12

410

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko Puolangalla, Suomussalmella, Hyrynsalmella, Ristijärvellä, Paltamossa, Kuhmossa lapsia kouluun, entä vauvoja varttumassa kouluihin?

      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        💋 ­N­y­­­m­f­­o­­­m­­a­­­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18207831

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Tämä ei liene mikään koulukysymys, vaan kysymys koko maamme toimeentulosta. teemme lapsia noin 3 miljoonan väestön ylläpitoon, mutta meitä on 5,5 miljoonaa.

      Meidän kaupungissa alle 15 vuotiaita oli 1990 luvulla 5000kpl, nyt heitä on 1000kpl. Miten ikinä pystymme ylläpitämään yhteisön tarpeita?

      Maahanmuutollako? Viimeinen vauvaliike meni kiinni viime vuonna. Tilalle kaupunkiin tuli 3 Musti&Mirri liikettä. Varmaan tämä "investointi" kannattaa? Näille liharuokaa Kiinasta, Hollannista, Saksasta ja Ranskasta. Joo rekkarallit täyttää tiet. Joka Marketissa isompi eläinhylly, kuin vauvahylly ja Musti&Mirri siihen päälle. Joo paskaa on ympäri kaupunkia!

      Eläkeläiset täyttävät maan. Hoito on kallista. Hyvillä eläkkeillä olevat, siirtyvät ulkomaille talveksi ja vievät kaikki rahansa sinne Italian, Espanjan, Kreikan ja Thaimaan yrittäjien kassaan. Pois kotimaan ostovoimasta.

      Kolme-nelikymppiset etsivät itseään erilaisista ruokavalioista, Ladyline kuntosaleista ja mittaavat vitamiini ja testosteroniarvojaan, mutta eivät löydä toisiaan perheen perustamiseen. Ja olisiko heistä edes siihen? Parhaassa sukukypsyysiässä ollaan vielä äidin ja isän hemmoteltavina, etsitään asuinpaikkaa citykolmioon, jonka lähistöllä on Musti&Mirri kauppa ja eläinlääkäriasema.

      Perseelleen menee Suomi. Nykyhallitus yrittää heikentää työttömiä ja yksinhuoltajia, jotta nämä menisivät töihin, mutta lopputulos on vain se, että kulutus pienenee, koska nämä köyhät joka tapauksessa vievät joka lanttinsa yrittäjän kassaan. Niinpä kun miljoonalta näitä tuloja kavennetaan, kavennetaan myös yrittäjän kassaa. Muutkin peloissaan vähentävät ostamista. Suomi on palveluyhteiskunta ja yrittäjiä siinä on 60% yrityksistä.

      Ei ihme että kyntää!

    • Anonyymi

      Tuleeko Vuokatin urheilukentästä, niin iso ja nykyaikainen, jossa voi Vuokatin turistiurheilijatkin, koululaiset ala-yläasteet, Sotkamon Jymy urheilla? Kai tulee kaikkia urheilumahdollisuuksia, puntteja nostella, voimistelupaikkoja, juoksurata?

    • Anonyymi

      Eläkeläiset ja vanhukset kasvavat vielä väestöosuudeltaan. Vauvoja ja lapsia vähän, suuri osa koululaisia. Työväestö tekee töitä, jotta lapset ja vanhukset voisivat asua. Rollaattorit ja kävelykepit yleistyvät katukuvassa. Rullatuolilla pääsee hissillä ylös päin.

    • Anonyymi

      Lapset ja nuoret rakentavat tulevaisuuden. Aina heidän tulevaisuuden näkymät ovat tärkeitä.

    • Anonyymi

      Kyllä tällä vauhdilla, kun Sotkamoonkin oli viime vuodelle 48 laskettua aikaa synnytyjsille, on varmaan pakko alkaa yhdistellä varhaiskasvatuksen ja opetuksen tiloja ja henkilökuntaa.

    • Anonyymi

      Kuka tähän paska yhteiskuntaan haluaa tehdä lapsia?

    • Anonyymi

      EIköhän ne matut tarpeeksi lisäänny suomessakin ei hätää

      • Anonyymi

        Kyllä minä sanon, että on hätä. Pannaanpa muutama kymmenvuosi eteenpäin, niin hallitus on matuja täynnä. Äänestäjät on matuja. Tulleneeko Suomesta Irakin kaltainen noin 30/40 vuoden päästä. Alkaapi olla ahtaat oltavat Koraanin varjossa meillä valkolaisilla. Presidentti tai mikä liekään sitten johtaa myös tätä piskuista metsäistä maatamme.

        Äkkiä nyt Suomen miehet ja naiset!!! Lisääntykää ja täyttäkää kotimaamme! Pliis!


    • Anonyymi

      Yhteiskunnan tehtävä on luoda mahdollisuudet lapsien tekoon.
      Nyt näyttää siltä, että istuva hallitus on valinnut yrittäjät joiden takia tehdään kaikki mahdollinen ja maksumiehiksi valitaan juuri ne ihmiset jotka olisivat parhaassa iässä lisäämään syntyvyyttä.
      No se on arvovalinta ja näillä mennään nyt.
      Yrittäjien pärjääminen ja rikastuminen on tärkeämpää kuin lapsiperheiden toimeentulo.
      Varsinkin perustelut , että tämä tehdään työllisyyden parantamiseksi ja talouden tasapainottamiseksi ontuu kyllä pahasti kun työttömien määrä vain lisääntyy ja velkaa otetaan enemmän kuin haukuttu edellinen hallitus.
      Nähdään mielenkiintoiset tulevat kolme vuotta miten perustelut kestävät.

      • Anonyymi

        Kerro minulle! Jos ei olisi yrittäjiä, missä ihmiset olisivat töissä? Yrittäjät ovat suurin työllistäjä. Toki on valtion ja kuntien työpaikkoja ja virkoja. Kaikkien valtion ja kuntien työntekijöiden (mm sairaanhoito, opettajat, poliisi ym turvallisuus yms) palkat maksaa me verovelvolliset verorahoillamme. Ei se maailma niin pyöri! Eihän valtion ja kuntien työpaikkaa kaikille ole. Kyllä ne on yksityiset firmat, isot ja pienet, jotka tätä maata pitää hengissä!

        Kuinka yksinkertainen pitää olla, ettei tällaista asiaa ymmärrä.....? HUOOOOH!!


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      55
      5391
    2. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      48
      2232
    3. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      60
      2216
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      326
      1049
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1004
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      26
      870
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      3
      833
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      753
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      751
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      27
      736
    Aihe