Tädin auttavat kädet

Anonyymi-ap

Kuudennen luokan kevät oli jo pitkällä. Murrosikäni oli jo alkanut, peniksen juuressa oli vähän tummaa karvaa, ja olin alkanut masturboida, mutta spermaa minulta ei vielä kuitenkaan tullut. Meillä oli koulussa ollut vasta lääkärintarkastus. Hävetti kovasti kun siellä oli pitänyt olla alasti ja lääkäri tutki kaikki paikat. Tarkastuksen päätteeksi sain kirjekuoren kotiin vietäväksi. Kaverit eivät olleet saaneet mitään kirjeitä, joten piilotin sen reppuun ettei tulisi mitään kysymyksiä. Kotimatkalla avasin kirjeen. Siinä kerrottiin, että Villellä on erittäin ahdas esinahka, ja että äidin pitäisi varata uusi aika syksylle, jolloin tilanne tarkastettaisiin ja tarvittaessa tehdään lähete ympärileikkaukseen. Menin ihan lukkoon, heitin kirjeen kotona äidilleni, ja juoksin samantien ulos, ettei tarvisi jutella äidin kanssa mitään.

Viikon päästä äiti sanoi, että menisimme vappuna kylään tätini luokse. Asuin kahdestaan äitini kanssa, eikä meillä ollut muita sukulaisia kun tätini, joka asui yksin naapurikaupungissa, joten vietimme hänen kanssaan paljon aikaa muutenkin. Tätini oli äitini reilusti nuorempi ja kaunis nainen ja oli joskus ajatellut häntä masturboidessani.

Matkustimme tädin luokse linja-autolla. Illalla äiti sanoi,että nyt on aika mennä nukkumaan. Kuulin oven raosta kun äiti ja täti päättivät ottaa lasit viiniä ja jutella. Täti kysyi äidiltä mitä Villelle kuuluu. Silloin äiti sanoi, että joutuisin ympärileikkaukseen, eikä hän ole osannut vielä sanoa minulle mitään, kun ei tiedä mitä sanoa. Kuulin kun täti sanoi äidille, että hän voi kyllä jutella ja vaikka tarkistaa tilanteen, lastenpuolen sairaanhoitaja kun on, jos äiti vaan haluaa.

Seuraavana iltana äiti sanoi, että voisimme mennä tädin kanssa saunaan, ja että hän jäisi lepäämään kun päätä särkee. En olisi halunnut mennä, mutta en uskaltanut väittää vastaankaan, joten menin pukuhuoneseen riisumaan. Kävin nopeasti suihkussa ja menin äkkiä saunaan, ettei täti näkisi minua alasti. Täti tuli pian perässä löylyyn. Hänellä oli kauniit isot rinnat joista katseeni siirtyi tummaan karvakolmioon, ja viipyi siellä varmasti liiian kauan, koska huomasin että penikseni alkoi nousta pystyyn, ja menin äkkiä mahdollisimman kyyryyn piilottaakseni sen.

"Sinustahan on kasvanut jo iso poika" täti sanoi kun olimme olleet hetken hiljaa löylyssä. En vastannut mitään. "Jokos teillä on ollut koulussa terveystarkastus?" Täti kysyi, ja kertoi vielä että hänkin tekee koululaisille tarkastuksia omassa työssään. Vastasin että joo, on ollut. "Tuliko siellä tarkastuksessa esiin mitään semmoista mikä pelottaa tai harmittaa?" täti kysyi. Tunsin kun pala nousi kurkkuun, enkä saanut sanottua mitään, mutta nyökkäsin. "Kyllä kaikki järjestyy, älä huoli" täti sanoi, laittoi käden ympärilleni ja rutisti. "Mutta mietitään sitä vaikka huomenna ja mennään nyt iltapalalle" täti vielä sanoi. Joo, sanoin ja nousin nopeasti suihkuun ja pukemaan.

Illalla kuuntelin taas salaa kun äiti ja täti juttelivat keittiössä. "Villellä on tosi pitkä esinahka, ja monilla Villen ikäisillä esinahka on vielä ahdas" kuulin tädin sanovan äidilleni. "Muutenhan Ville on kehittynyt oikein hyvin, eli ei tässä mitään syytä huoleen vielä ole" täti vielä vakuutti äidilleni, joka kiitti tätiäni.

Äidin päätä särki seuraavankin iltana, joten menisimme taas tädin kanssa kahdestaan saunaan. "Harmittaako sinua se esinahka-asia sieltä terveystarkastuksesta?" Täti kysyi rikkoen hiljaisuuden lauteilla. Nyökkäsin vastaukseksi. Täti sanoi nähneensä eilen, että esinahkani on ahtaan näköinen, ja lisäsi että se on ihan tavallista minun ikäisilläni pojilla, eivätkä kaikki suinkaan joutuisi ympärileikkaukseen sen vuoksi. "Jos haluat, niin voin katsoa miltä sinun tilanne näyttää" täti vielä jatkoi. Hetken mietittyäni nyökkäsin, koska täti tuntui tietävän asiasta paljon ja ehkä en joutuisi leikkaukseen jos täti katsoisi. "Nouseppas suoraan istumaan niin katsotaan" täti sanoi. Kun olin noussut suoraan istumaan, täti katsoi jalkojeni väliin, ja pyysi vetämään esinahkaa niin taakse kun se menee. Otin etusormilla ja peukaloilla kiinni terskan kohdalta ja aloin vetää taaksepäin. Peniksen päässä ollut esinahkatötterö alkoi kadota näkyvistä, mutta terskaa ei ollut tullut vielä yhtään näkyviin, kun tuntui siltä etten saa yhtään taaemmas ja lopetin "Saatko vielä vähän?" täti kysyi. Pudistin päätäni vastaukseksi. "Saanko minä vielä kokeilla? Täti kysyi, ja nyökkäsin. Täti tuli ihan viereen istumaan, niin että reitemme osuivat yhteen ja käänsi ylävartaloaan minuun päin niin että rinnat olivat suoraan silmieni alla. Tunsin miten penis alkoi nousta pystyyn. "Koitan nyt, sano heti jos tuntuu kipeältä" täti sanoi käänsi kasvonsa alaspäin. Oli hetken ihan hiljaista, ja sitten täti nosti katseensa takaisin minuun ja sanoi ettei erektiota tarvinnut hävetä ja että hän voi katsoa tilanteen vaikka minulla olisi erektio. Täti otti kiinni pystyssä olevasta peniksestäni, ja veti esinahkaa alaspäin.

Jatkuu joskus....

32

13566

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ...jatkuu

      "Eihän satu" täti kysyi? Kakistelin ettei satu, ja täti sanoi koittavansa vielä uudelleen. Täti otti uudelleen vähän tiukemman otteen ja veti taas esinahka alas, tuntui nipistelevää tunnetta, mutta sanoin ettei satu kun täti taas kysyi. "Tosi hyvä" täti sanoi, ja sanoi kokeilensa vielä viimeisen kerran. Täti otti taas kiinni peniksestäni ja veti esinahkaa alas, palautti eteen ja veti uudelleen alas. Sitten täti teki taas saman uudelleen, ja uudelleen, ja näin kirkkaan punaista terskan päätä tuli ihan vähän näkyviin, ja alkoi tuntua kipeätä. "Nyt sattuu" kakistelin, mutta täti veti taas esinahkaa alas. Terskan päätä tuli taas näkyviin ja teki aika kipeää. "Nyt sattuu" sanoin vähän lujemmalla äänellä, ja täti jotenkin hätkähti ja nousi äkkiä suoraan istumaan. "Anteeksi kauheasti, en tainnut kuulla kun sanoit ensimmäisen kerran" täti sanoi, ja kysyi vielä eihän sattunut. Kun pudistelin päätäni täti sanoi että kaikki on kunnossa ja että juteltaisiin huomenna lisää. Sitten hän jotenkin kauhean nopeasti lähti pois saunasta ja jätti minut sinne yksin.

      Illalla kuuntelin taas salaa mitä täti kertoisi äidille. Täti sanoi, että kyllähän se Villen esinahka on hyvin ahdas, mutta sitä voisi kuitenkin yrittää ensin venyttää, ettei tarvitsi mennä leikkaukseen. Kun äiti kysyi mitä se tarkoittaa, täti sanoi että ehkä on parempi jos hän näyttää minulle itse, kun äidin kanssa se voisi olla vähän hävettävää.

      ...jatkuu....

    • Anonyymi

      Jatkoa ehdottomasti👍👍

    • Anonyymi

      ...jatkuu...

      Seuraavana iltana äiti lähti käymään lenkillä, ja jäimme tädin kanssa syömään keittiöön. "Oletkos koskaan yrittänyt venyttää esinahkaasi?" Täti kysyi, kun olimme saaneet syötyä. En oikein tiennyt mitä tätini tarkoitti, joten pudistin vain päätäni vastaukseksi. "Et taida tietää mitä se tarkoittaa?" Täti kysyi, ja pudistin taas päätäni katse lattiassa. Täti sanoi että se on ihan helppoa, ja hän voisi näyttää saunassa, kun se on parempi tehdä lämpimässä. "Mennäänkö heti, kun saadan olla vielä rauhassa?" täti kysyi. Sanoin että mennään vaan.

      Pukuhuonessa katselin alushoususillani kun täti riisui rintaliivinsä ja tunsin miten erektio tuli. Täti katsahti pullottavia etuhousujani, ja sanoi että jos haluat voisit vielä käydä vessassa ennen kun tulen saunaan, niin voisi olla helpompaa harjoitella jos ei ole vessahätä. Menin vessaan, ja yritin pissata, mutta se oli hankalaa kun oli kova erektio. Vessassa oli kuivumassa pyykkejä, ja näin siinä tädin valkoiset pitsirintsikat. Otin ne käteeni, ja tunnustelin miltä pitsi tuntui kädessäni. Toinen käsi hakeutui kuin itsestään jalkojeni väliin. Aloin masturboida, ja nostin tädin rintsikat kasvoilleni. Kuppien sisäpuoli tuntui pehmeältä ja tuoksui pesuaineelta ja tädiltä. Laukesin jonkin ajan päästä, ja alkoi hävettää, joten asetin rintsikat äkkiä takaisin yrittäen muistaa miten ne olivat olleet. Lähdin nopeasti saunaan. Vetäisin saunan oven auki, ja täti jotenkin säikähti ja muutti äkkiä asentoaan lauteella.

      Kiipesin tädin viereen lauteelle. Täti heitti pari kertaa löylyä, ja niiden laskeuduttua kysyi joko katsottaisiin. "Katsotaan vaan", sanoin, nousin istumaan suoraan ja levitin reisiäni vähän.

      ...jatkuu...

    • Anonyymi

      Kiihottava kertomus, poju sopivan ikäinen.

    • Anonyymi

      ...jatkuu....

      "Näyttäisitkö taas miten alas saat esinahan vedettyä, ihan samalla tavalla kun eilen" täti pyysi. En sanonut mitään, vaan aloin vetämään esinahkaa alas ja lopetin kun tuntui ettei se liikkunut enempää. "Hyvä, saisitko vielä vähän alemmas, ja lopeta heti jos sattuu" täti sanoi. Olin nyt aika päättäväinen asian suhteen, vedin esinahkaani alas niin pitkälle kuin suinkin pystyin ja hätkähin itsekkin kun esinahan päässä oleva aukko avautui vähän ja kirkkaan punaisena hohtavaa terskaa tuli vähän näkyviin. "Tosi hyvin menee" täti vakuutti ja sanoi että nyt täytyisi pitää esinahkaa taakse vedettynä vähän aikaa, päästää sitten hetkeksi irti ja vetää sitten uudelleen taakse. Tätä voisi sitten tehdä joka päivä vaikka kymmenen minuttia, eikä se olisi sen vaikeampaa. "Koitahan taas" täti kehoitti, ja vedin taas esinahkaani alas ja jäin pitämään sitä näkyviin tullutta terskan päätä ihmetellen. Värähdin vähän, kun täti laittoi kätensä reidelleni ja kysyi saisiko hänkin vielä katsoa, niin osaa sitten neuvoa vielä tarkemmin jos tarvitsee. Lupasin tädin katsoa. Täti tuli aivan viereeni istumaan, niin lähelle että pystyin haistamaan hänen tuoksunsa, ja kumartui vähän puoleeni, niin että hänen rintansa kokonaan ulottuvillani. Täti otti kiinni peniksestäni ja veti esinahkaa alemmas ja tuntui toistavan saman aika nopeasti uudelleen. Näin miten toinen käteni lähti nousemaan kohti tädin uskomattoman kiehtovaa rintaa. Täti veti nopeasti henkeä, kun asetin käteni mahdollisimman hellästi hänen rinnalleen ja jätin sen siihen. Sitten tunsin miten täti alkoi taas vetää esinahkaani alas, ja penikseni alkavan kasvaa tädin kädessä. Suljin silmäni, nojasin taaksepäin ja annoin tädin venytellä esinahkaani hänen rinnastaan kiinni pitäen. Minun alkoi tehdä mieli puristaa tädin rintaa hieman lujemmin, ja kun tein sen täti nousi ylös ja sanoi että nyt riittäisi tältä päivältä, ja sanoi että hän jäisi vielä löylyyn jos minä haluaisin mennä jo pesulle.

      Menin suihkun kautta pukuhuoneeseen ja jäin siihen istumaan. Oli jotenkin oudon hiljaista, ei kuulunut löylyn, eikä oikein mitään muutakaan ääniä. Menin pesuhuoneeseen ja kurkistin varovasti saunan lasioven läpi. Täti oli ylälauteella, nojasi taaksepäin ja hänen jalkansa olivat levällään. Tädin silmät olivat kiinni, hänen toinen kätensä teki pientä pyörivää liikettä hänen jalkojensa välissä, ja toisella kädillä täti puristi vuorotelleen molempa rintojaan paljon voimakkaammin kuin olin uskaltanut. Kun tädin vartalo alkoi nytkähdellä ja hän veti suu auki syvään henkeä, juoksin äkkiä pois saunasta ja matkalla löin varpaani kipeästi pesuhuoneen kynnykseen.

      ...jatkuu...

      ....jatkuu....

    • Anonyymi

      ....jatkuu....

      Äiti tuli lenkiltään samaan aikaan kun täti tuli pois saunasta. Söimme iltapalaa, ja äiti ja täti sanoivat että voisin vaikka katsoa elokuvaa kun juttelisivat keittiössä. Laitoin elokuvan päälle, mutta hiivin kohta keittiön nurkalle salakuuntelemaan. Äiti ja täti joivat viiniä ja taisivat olla vähän humalassa. "Minua niin huolestuttaa se Villen esinahkaongelma......että voikohan siitä tulla ongelmia myöhemmin......tyttöjen kanssa" äiti sanoi tädille, kun keskustelussa oli ollut hiljainen hetki. Täti sanoi äidille, että nyt olisi tärkeää vain venytellä ja odottaa että kiinnikkeet irtoavat. "Mitkä?" Äiti kysyi. Täti selitti, että esinahka on pienillä pojilla kiinni esinahassa ja irtoaa yleensä aikasemmin, mutta minulla näyttäisi olevan vielä kiinnikkeitä jäljellä, vaikkei täti ollutkaan pystynyt kunnolla näkemään, kun esinahkaa sai niin vähän taakse. Äiti ei vastannut mitään. "Mutta ainakaan koon puolesta Villen ei tarvitse todellakaan olla huolissaan" täti sanoi virnistäen. "Sari!" Äitini hihkaisi, molemmat nauroivat ja alkoivat jutella muista asioista.

      Seuraavana aamuna teimme lähtöä takaisin kotiin. Täti tuli vielä eteisessä halaamaan, ja kuiskasi minulle että muistahan harjoitella joka päivä, ja että voitaisiin katsoa vaikka kesän jälkeen uudelleen miten tilanne on kehittynyt.

      Kesäloma alkoi. Olin yrittänyt kevään ajan venyttää esinahkaani tädin ohjeiden mukaan, ja olikin saanut terskan kärkeä tuleman enemmän näkyviin, mutta sitten tuntui kun se olisi liimattu terskaan kiinni eikä kertakaikkiaan mennyt taaemmas. Eräänä päivänä vuotta vanhempi kaverini pyysi niille. "Kato mitä löysin!" Jaakko sanoi heti kun pääsin sisään. Jaakko veti selkänsä takaa pornoelokuvan, ja kysyi mennänkö katsomaan. Seurasin Jaakkoa olohuoneeseen, jossa hän jo laittoi elokuvaa pyörimään. Istutiin sohvalle katsomaan elokuvaa, ja pian meillä molemmilla oli sohvatyynyt sylissä. "Vittu kun alkaa seisomaan" Jaakko sanoi kohta, ja nosti nopeasti tyynyä sen verran että ehdin nähdä jaakon verkkareiden etumuksen pullottavan. Elokuvassa mies laukesi juuri naisen rinnoille, jotka peittyvät spermaan. "Joko sulla lentää mällit" Jaakko kysyi. Mutisin että joo, vaikka oikeasti minulta ei ollut vielä koskaan tullut mitään ulos. "Otetaan kisa kummalla lentää kauemmas" Jaakko sanoi, ja ennenkuin ehdin vastata Jaakko jo heitti tyynyn sylistään ja alkoi laskea verkkareitaan. Jaakolla oli erektio, ja huomasin että sillä oli karvoja enemmän. Jaakko katsoi keskittyneesti omaa penistään, otti siitä kiinni, ja veti esinahkansa kokonaan taakse niin että terska näkyi kokonaan ja sen penis muistutti elokuvan miesten peniksiä. Havahduin kun Jaakko sanoi "No" ja katsoi vähän kysyvän näköisenä. Heitin tyynyn pois ja laskin omat housuni alas. Katsoimme vähän aikaa elokuvaa, kumpikin masturboi hiljaa. Tuntui kiinnostavalta miten Jaakon penis oli erektiossa niin eri näköinen kun omani, ja päätin vilkaista salaa. Vilkaisin pari kertaa jaakkoa ja sitten itseäni, huomasin että minulla oli paljon isompi kun Jaakolla. Yritin taas vilkaista kun huomasin että jaakko tekee samaa. "Eiks sulla mee esari taakse?" Jaakko yllättäen kysyi. Tunsin kylmän hien nousevan kylkiin, kun mumisin että menee. "Näytä" Jaakko sanoi. "En mä nyt", vastasin. Jaakko käski uudelleen näyttämään, en uskaltanut väittää vastaan ja aloin vetää esinahkaa alas ja vedin niin pitkälle kun pystyin. "Ei vittu, jätkällä on tuppimuna ei pysty panemaan" Jaakko nauroi. En saanut sanottua mitään kun kurkkua kuristi, vetäisin äkkiä housut jalkaan ja juoksin kotiin.

      Illalla äiti kysyi onko jotain sattunut, kun olin ollut niin hiljainen. Sanoin ettei ollut. Sitten äiti sanoi, että hänellä oli mukavaa kerrottavaa. Hän joutuisi olemaan syysloman aikaan töissä, mitta Sari-täti tulisi meille kylään, niin minun ei tarvitsisi olla koko lomaa yksin kotona.

      ...jatkuu....

      • Anonyymi

        Kirjoita vaan jatkoa stooriisi!


      • Anonyymi

        Kirjoita jatkoa


    • Anonyymi

      Pojut unelmoivat tädeistä.

      • Anonyymi

        parempi tädeistä kuin sedistä


    • Anonyymi

      Joo jatkoa vaan kiitos 🙏

    • Anonyymi

      Kovasti odotan jatkoa. Tämä sytyttää...

    • Anonyymi

      Ollessani 17v äitini runkkasi minua usein saunassa. Sain kosketella myös äitiä.

      • Anonyymi

        Sama oli mulla. Sitä kesti 5v.


    • Anonyymi

      Mullakin oli tuhma täti minkä kanssa saunottiin. Täti oli rempseä nainen,sain katsella pillua saunassa,karvojen keskeltä pilkotti punaista lihaa. Täti aina pesi mut,sormi hankas pyllyä ja pippeliä hieroi,katseli kun mulla pippeli kovana ja aina veteli esinahkaa taakse ja silitti pikku terskaa

    • Anonyymi

      Kirjoita lisää stooriisi❤️

      • Anonyymi

        Täti aina sanoi että pylly täytyy pestä hyvin,käski kumartumaan eteen,otti saippuaa sormiin ja hankas pyllyä,sormi kävi pyllyreijän päällä ja sitten sormi uppos pyllyn,tuli jännä olo,pippeli nousi heti pystyyn,tuli pissattava olo😍Sitten täti sanoi että täytyy pestä pippeli kunnolla,veti esinahan taakse,tädin silmiin tuli outo kiilto kun katseli pippeliä,sanoin että mua pissattaa,täti sanoi voit pissata kaivoo,huuhdotaan sitten,jouduin kauan odottamaan että pissa lensi,täti hieroi mun pippeliä kun pissa lensi😍,täti kehui mun pippeliä kun hieroi sitä😍Mun pippeli oli ihan järkyttävän kova,täti huohotti ja sanoi,tuleeko sieltä vielä jotain muuta,täti puhui jostain kiimalimasta😍


    • Anonyymi

      Missä täti luuraa? Kaivataan jatkoa!!!!

      • Anonyymi

        Täti hieroin mun pippeliä koko ajan,sitten sanoi,tädillekin tuli pissahätä,meni kaivon päälle ja kyykistyi,niin tein minäkin ja katsoin kun tädin pissa lensi pimpasta,oli kiihottavaa katsella 😍Sitten täti nousi,katsoi mua ja sanoi,haluatko pestä tädin..minä pippeli suorana nousin ja otin pesuvampun käteen,täti kävi istumaan ja aloin pesemään selkää,täti sanoi pesetkö mun pyllyn myös ja sanoi et sä tartte vamppua,hieroin saippuaa käteen ja sivelin pyllyä,täti kyyristyi ja sanoi että pese hyvin pyllyn välistä myös😍sormi kävi pyllyn välissä ja osuin pyllyreikään täti voihkaisi ja sanoi voit sormella koittaa pyllyä,katsoin kun karvojen keskellä oli reikä mitä koitin sormella,täti hymisi ja kuiskasi oot ihana pikkupoika. Sitten aloin edestä pesemään,tädin isot rinnat niin kauniit ja ne nappulat ihan pystyssä,täti komensi sä voit suukotella niitä,imen tädin rintoja ja pippeliin ihan sattui😍Sitten täti levitti jalkansa,sieltä paljastui punainen liha mitä katselin ihmeissäni,täti huohotti ja sanoi hankaa sormilla tädin pimppaa,se oli litimärkä ja kuuma😍Hankasin sormella ja pimpassa oli sellanen kova nappula,täti sanoi hankaa sitä,mä hankasin ja täti huohotti ja puhui rivoja😍Mä olin ihan ihmeissään mitä tädille tuli😍


      • Anonyymi

        Joo, vois kirjoittaa lisää, kun aloittikin:)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, vois kirjoittaa lisää, kun aloittikin:)

        Täti rojahti lattialle ja sanoi nyt mennään pukuhuoneeseen. Täti meni makaamaan laverille ja sanoi,teit poika kulta ihanaa,nyt täti tekee sulle ihanaa,otti sormella kiinni pippelistä ja katsoi mua,tästä ei sit puhuta kenellekään. Mun pippeli seisoi ihan suorana vasten masua,täti otti voidetta ja levitti sitä pippelille,nahka liikkui hyvin pippelin taakse ja teki hyvän olon,täti sanoi oot aika iso poika😍Tädin silmät oli suuret kuin katseli pippeliä,sit täti sanoi,nyt täti tekee sulle jotain ihanaa 😍Täti otti pippelin suuhun ja imi,puhui taas rivoja,anna poika siemenet,tädin kieli teki niin hyvää kun mun pippelin päässä leikki🥰Mulle tuli taas pissattava olo,täti huohotti ja sanoi anna lentää poika,sanoin tädille multa tulee pissa,täti sanoi ei oo pissaa,tunsin että jotain pippelistä valuu,mulle tuli niin hyvä olo,täti sanoi,katso poika,mun pippelin päästä tuli jotain limaa ja pippeli sykki ihanasti😍😍


    • Anonyymi

      Eihön noin pitkää satua jaksa kukaan lukea. Ei edes runkkari.

      • Anonyymi

        Koita jarrutella älä heti ala runkulle ekasta tavusta.


      • Anonyymi

        💪💪💪


    • Anonyymi

      ...jatkuu....

      Elettiin lokakuun loppua. Olin venytellyt esinahkaani tädin ohjeiden mukaan, ja olinkin saanut terskani jo melkein kokonaan näkyviin. Ihan kokonaan terskan yli en sitä kuitenkaan ollut vielä uskaltanut vetää, vaikka monesti olisin halunnut kokeilla.

      Olin siirtynyt yläasteelle uuteen kouluun, ja suurin osa luokkakavereista oli minulle outoja. Viimeisellä viikolla ennen syyslomaa meillä oli liikunnassa uintia. Tuntui nololta riisua oudossa porukassa, mutta samalla kiinnosti verrata itseään muihin. Huomasin aika pian, että minulla oli selvästi suurin penis, ja muistin miten Sari-täti oli sanonut äidille, että koosta minun ei tarvitsisi olla huolissaan.

      Tuli syysloma, ja Sari-täti tuli meille. Viikonloppuna ei tapahtunut mitään erikoista, mutta maanantaina äidin piti mennä iltavuoroon. Kun tulin kotiin kaverini luota, täti oli laittanut iltapalaa, ja sanoi laittaneensa saunan lämpenemään. Söimme iltapalan, ja täti sanoi, että mennäänpä sitten saunaan. Pukuhuonessa riisuin muut vaatteet paitsi alushousuni, ja istuin penkille odottamaan, että täti menisi edeltä. Täti riisuntui ja näin vilauksen tummista häpykarvoista kun hän riisui alushousunsa. Yhtäkkiä täti seisoi edessäni selin minuun ja pyysi minua avaamaan rintaliivinsä, kun ei kuulemma saanut niitä itse auki. Huomasin, että tädillä oli päällään ne samat valkoiset pitsiset rintaliivit, joiden kanssa olin masturboinut. Nousin seisomaan, ja minulle alkoi tulla erektio. Katsoin tädin selkää, ja kasvava pullistuma alushousuissani alkoi osoittaa kohti tädin pyöreitä pakaroita. "Siitä vaan rohkeasti avaat hakaset, ne on kyllä aika jäykät" täti sanoi. Yritin avata hakasia, mutta se oli aika hankalaa. Lopulta sain hakaset jotenkin auki, ja samalla hetkellä kun vihdoin aukenivat, tulin menneeksi jotenkin lähemmäksi tätiä, jolloin kova penikseni osui tädin pakaroihin. Täti värähti, mutta jäi hetkeksi paikoilleen niin että penikseni painautui hänen pakaroihinsa kun hän piti käsillään aunneita rintaliivejään estäen niitä putoamasta lattialle. Pitkältä tuntuneen hetken jälkeen täti päästi rintaliiviensä olkaimet tippumaan, kääntyi ympäri ja sanoi jotain löylyyn menemisestä isot ja kiinteät rintansa samalla paljastaen, ja lähti pesuhuoneeseen. Odotin vähän aikaa että erektioni olisi lasketunut, mutta kun niin ei käynyt, menin suihkuun kun kuulin tädin menevän löylyyn, ja sitten yritin mennä lauteille mahdollisimman nopeasti ja kyyryssä.

      Istuin tädin vieressä lauteella kyyristyen eteenpäin, ja yritin käsivarrellani peittää erektiossa olevaa reisieni välistä ylöspäin osoittavaa penistäni. Olin huomannut, että erektiossa esinahkani ei jäänyt enää tötterölle, vaan pyrki menemään taakse. Kirkkaan punaisena heloittavaa terskaa oli vähän näkyvissä penikseni päässä.

      "Näyttäisi että olet muistanut venyttää esinahkaa ahkerasti, joko saat sen kokonaan taakse?" Täti kysyi, kun olimme istuneet hetken hiljaa. "No emmätiiä, melkein" vastasin tädille. "Näyttäisitkö miten paljon saat?" Täti kysyi. En vastannut, mutta nousin istumaan suoraan, otin peniksestäni kiinni ja vedin esinahkaani alas, kunnes terska oli melkein kokonaan näkyvissä. "No sehän on jo melkein kokonaan takana, tosi hieno juttu! Täti sanoi ja hymyili. "Uskaltaisitko yrittää vetää sen kokonaan taakse, minusta kyllä näyttää että se varmasti menisi" täti kysyi. Mutisin jotain että en ehkä uskalla. "Saisinko minä kokeilla, lupaan olla tosi varovainen" täti kysyi, ja katsoi minua silmiin. Lupasin tädin kokeilla. Täti otti kiinni peniksestäni, ja käski sanomaan heti jos tekee kipeää. Täti alkoi tosi varovasti vetää esinahkaa alas. Tuntui kun olisi katsonut hidastettua videota ja tunsin pistelevää tunnetta, mutta en sanonut mitään, kun ei kuitenkaan tuntunut kauhean kipeältä. Ykskaks näin kun esinahkani nousi terskan harjalle ja asettui sitten terskan taakse. Katselin ihmeissäni kokonaan paljastunutta terskaani, erektio tuntui kovemmalta kun koskaan, ja esinahassa tuntui vielä pistelyä, vaikka ei niin kovasti kun silloin tun täti veti sen terskan harjan yli. Täti oli päästänyt irti peniksestäni, ja kun nostin katseeni kohtasin tätini katseen. "Tosi hieno juttu, eihän satu? Täti sanoi. Sanoin että ihan vähän vaan sattuu, mutta se ei haittaa. Oli taas pakkoa katsoa paljastunutta terskaa, kun täti sanoi, että pitäisi vielä varmistaa että esinahan saa takaisin ylös. Täti otti kiinni peniksestäni, ja alkoi vetää esinahkaa ylös. Se ei onnistunut ensimmäisellä kerralla, eikä toisellakaan. Kun täti vaihtoi otetta, ja alkoi taas vetää esinahkaani ylös, tunsin saavani orgasmin. Se tuli voimakkaampana kuin koskaan aikaisemmin, ja silmissäni sumeni hetkeksi. Kun näin taas, täti piti edelleen peniksestäni kiinni. Laskin katseeni, ja näin että penikseni päästä valui yksi noro valkoista nestettä peniksen vartta pitkin tädin sormiin. "Ei se mitään, se on ihan luonnollista, eikä sitä tarvitse hävetä" Täti sanoi. " En tiennytkään että sinusta on kasvanut jo nuori mies" täti vielä lisäsi hymyillen.

      ...jatkuu....

      • Anonyymi

        Hyvä, että jatkoa seurasi:)
        Kirjoita vaan lisää:)


      • Jatkoa odotan☺️


    • Anonyymi

      Sairaat fantasiat teillä luusereilla, pitäisi minun hakata teidät.

      • Anonyymi

        Millä lihaksilla?


      • Anonyymi

        Katos peräkammarin luuserihan vitsin heitti. Tuus mammanpoika jo miesten maailmaan sun uhoominen loppuu.


    • Anonyymi

      Todella hyvin kirjoitettu! Milloin tulee jatkoa?

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 126 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 150
      4275
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3864
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2651
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1639
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1521
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    Aihe