Kokeile ja ylläty - Standardeilla kuvioilla on miellyttävä vaikutus!

Anonyymi-ap

Unohda itsekeksityt kuviot ja tanssiasennot sekä viennit, sillä standardit on tanssimoitten kuumimmat kuviot sekä tavikselle että prolle. Standardeilla kuvioilla on nimittäin himoittu ominaisuus, jonka varmasti huomaa heti, kun vertailee, miten pahasti siihen mennessä joko saavutettu tahi jo valmiiksi lässäytetty tanssitunnelma itsekeksityillä kuvioilla lässähtää entisestään.

Standardi on nyt mitä ajankohtaisempi kuvio, vaikka olemme joutuneet näkemään melkeinpä siellä sun täällä itsekeksittyjä kuvioita, jotka ovat olleet väkisin väkerrettyjä. Mutta nyt standardi-kuvio tekee lava- ja ravintolatanssikuviorepertuàrin lopullisen valloituksen. Sensuelli, intohimoinen ja jännitävä sekä helposti lajinomaisessa tanssiasennossa lajinmukaisesti vietävä standardi-kuvio sopiikin täydellisesti kenties juurikin sinunkaltaisesi ihanan, sievoisia summia standardi-kuvioihin ynnä muuhun sensemmoiseen siihen mennessä saavutetun tanssitunnelman entisestäänkohottamismielessä tuikitärkeään satsanneen ja mainittua satsausta vasta suunnittelevan naisen seurattavaksi!

10

270

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Standardilla kuviolla on ominaisuuksia, joista itsekeksimiensä kuvioittensa erikoismiehet ei edes tiedä. Ensinnäkin miehekäs mutta romanttinen italialainen sekä kädenvaihdolla että ilman on lajinomaisessa tanssiasennossa lajinmukaisesti vietynä universaali kaikkien kenties juurikin sinunkaltaistesi ihanien, sievoisia summia standardi-kuvioihin sekä jo satsanneitten sekä mainittua satsausta vasta suunnittelevien naisten kauneutta imarteleva valinta.

      Useammat kuin monet kenties juurikin sinun kaltaisesi ihanat naiset ovatkin suoraansanoen enemmän tahi vähemmäm salaa mielissään toivoneet, että itsekeksimiensä kuvioittensa erikoismiehet olisivat uskoneet, että standardit ovat melkeinpä aina parempi valinta sekä nuorten- että vanhaintansseissa kuin itsekeksityt kuviot!

      • Anonyymi

        Käytännössä jokaisessa standardissa kuviossa yhdistyy monta näyttävää ominaisuutta kutenesimerkiksi lajinomaiset tanssisennot ja lajinmukaiset viennit ja seuraukset, joihinka kentis juurikin sinunkaltaisesi ihana nainen onkin jo ennättänyt satsaamaan vissiinkin jonkimmoisia tahi sitä sievoisempiakin summia.


    • Anonyymi

      Afrikassa ihmiset nauroivat lähetyssaarnaajille kun he tanssivat patjapolkkaa länsimaisessa standardiasennossa.
      Afrikkalaisten mielestä ihka oikea standardiasento oli takaapäin köyriminen. Ihan niinkuin luonnossa elukatkin tekee keksimättä mitään erikoisia standardikuvioita.

      • Anonyymi

        Näistä standardeista kuvioista tuli statussymbolit, joita näiden lava- ja ravintolatanssiharrastusulkopiiritkin himoitsevat. Nämä kuviot ovat täten saattaneet käydä sinunkin mielessäsi: nimittäin kysymyksessähän ovat todellakin standardi-kuvioihin sievoisia summia satsanneitten ihanien naisten suosikkikuviot, jotka tuntuvat sopivan minkä tahansa tanssi- sekä asusteen että kampauksen kanssa.


    • Anonyymi

      Aivan fantastista että standardeilla on tämä vaikutus!

    • Anonyymi

      Äitini - silloin kun jalka vielä nousi - tykkäsi tanssia. Eli pitkään leskenä. Valitti juuri noista tanssilattioiden itsekeksityistä erikoiskuvioista. Oli kuulemma ikävää kun oli erikoismiehillä yllättäviä askelkuvioita, hankalaa seurata.

      • Anonyymi

        Itsekeksityillä kuvioilla ja tanssiasennoilla sekä vienneillä on juurikin tuollainen vaikutus ollut nimittäin äitisikin kuvailema siihen mennessä saavuettujen tanssitunnelmien lässäytysvaikutus.


    • Anonyymi

      Letkajenkka ja tiputanssi ovat ne kaikkein standardeimmat tanssit mitä ihmiset ovat koskaan keksineet. Niiden kanssa ei erikoiskuviomiesten keksimät hypähtelyt pysty koskaan kilpailemaan ihanien naisten suosiosta.
      Varsinkin tiputanssissa on intiimi kontakti partnerin kanssa olennainen ja leidin tanssitunnelmaa kohottava vaikutus.

      • Anonyymi

        Mutta voiko ns perinteisistä eli luomutansseista edes tulla raskaaksi? Kyllä vain nimittäin näinhän on käynyt mitäilmeisimminkin useammalle kuin kahden itsekeksimiensä kuvioittensa erikoismiehen äidille, minkä jälkeen nämä löysivät heidän isänsä! Eli kysymyksessähän ovat klassiset äitini-väittää-tuota-miestä-isäkseni- ja vaimoni-väittää-tuota-lasta-pojakseni-syndromat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta voiko ns perinteisistä eli luomutansseista edes tulla raskaaksi? Kyllä vain nimittäin näinhän on käynyt mitäilmeisimminkin useammalle kuin kahden itsekeksimiensä kuvioittensa erikoismiehen äidille, minkä jälkeen nämä löysivät heidän isänsä! Eli kysymyksessähän ovat klassiset äitini-väittää-tuota-miestä-isäkseni- ja vaimoni-väittää-tuota-lasta-pojakseni-syndromat.

        On sen täytynyt olla aika karu kokemus, kun pojalle selvisi, että se mies, joka oli kaikki ne vuodet asunut heillä ja jota äiti oli kutsunut hänen isäkseen, olikin joku muu?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8604
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      126
      2331
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1714
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1529
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe