Fantasian hetkiä 2: Rajankäyntiä tapilla

Kommentoikaa tarinaa, onko se liian siveä, sopiva vai karkea, tai mitä tahansa muuta.

---

Kati tekstasi minulle äsken, että kotiin palatessa seuraa yllätys. Mietin, että mitä se mahtaa olla. Viimeksi naimme eteisessä kuin pupujussit, kun hän imi kulliani, panin häntä takaapäin ja laukesin sykkivään pilluun. Ehkä nyt pääsisin panemaan perseeseen, kuka tietää.

Kun tulen kotiin, niin hän odottaa jo asusteeseen pukeutuneena. Katin tiukat nahkavarusteensa paljastavat muhkeat rinnat ja sopivasti karvaisen pillun. Minun tekee heti syöksyä nuolemaan tuota viivaa, mutta hänellä on muuta mielessä.

Määrätietoisin ottein ja sanoin Kati johdattaa minut alasti sohvalle nelinkontin. Hän levittää jalkani ja läpsäyttää kunnolla pakaroille, lurauttaa liukastetta anaaliini ja kumihanskat kädessä tutkii sormilla aukon leveyttä. "Kyllä mahtuu", Kati sanoo ilkikurisesti.

Minulla on jo kulli ollut kovana pitkän aikaa. Esispermaa tippuu sohvalle ja jos hän olisi jatkanut peppureikäni hivelyä pidempään olisin varmasti tulla ruiskauttanut ennen aikojaan.

Kati hakee kumivasaran sekä ison dildon ja alkaa "naulaamaan" dildoa anaaliini. Reikä on sen verran liukas, että dildo luiskahtaa helposti sisään. Vasara toimii enemmänkin rekvisiittana. Tunnen painetta eturauhasessani ja kalu sen kuin kovenee. Kiihotun kohti laukeamispistettä.

Hän alkaa lypsämään kovaa alaspäin sojottavaa munaani. Katin toinen käsi liikuttaa perseestäni sojottavaa dildoa ja toisella kädellä hän lypsää kaluani ylösalaisella liikkeellä spermaa pyytäen. Terskani jännittyy kuin punaisena hohtava majakka ja dildo mankeloi eturauhastani. Ajatukseni pyörivät tulossa olevan mahtavan orgasmin odotuksessa.

Haluan truutata spermani pihalle nyt ja lopettaa tämän nautinnon tuskan ylimaalliseen hekumanhuippuun.

Kun olen juuri räjähtämäisilläni, niin Kati lopettaa, irrottaa molemmat kädet ja menee keittiöön. Ei voi käydä näin. Haluan siemensyöksyn juuri nyt, lastit pihalle orgastisen nautinnon saattelemana. "Kati, runkkaa minut loppuun ja heti" - ajattelen, mutta en voi käskeä häntä, koska olen orjan roolissa.

Kati tulee hetken päästä takaisin lasi kädessä. Hän asettaa lasin kullini alle maitoa vastaanottamaan. Hän ottaa molemmista ohjaksista kiinni ja alkaa hitaasti runkata kulliani ja pyörittää dildoa pepussani. Hän nostattaa kiihotustani jälleen, hitaasti reaktioitani tutkien. Ääntelen nautinnon tuskissani ja odotan kärsimättömästi orgasmia. Käyn useamman kerran laukeamisrajalla, jolloin hän hellittää otteita ja palaan taas tuskaiseen rajankäyntiin.

Lopulta nautinnon tuskaa on jatkunut Katin mielestä tarpeeksi ja hän armahtaa minut. Hän stimuloi minut yli rajan, jolta ei ole paluuta, runkkaa nopeasti kulliani ja vääntää dildoa vaihekepin lailla eturauhastani painellen. Tulen lähes välittömästi.

Kuin öljylähteen purkautuessa, spermani suihkuavat allani olevaan lasiin. Koko kehoni nytkähtää voimakkaasti pääsyöksyn aikana, jonka jälkeen useat jälkijäristykset ruiskuttavat valkoista nestettä terskani kärjestä. Hekumanhuipun aikana Kati vetää esinahkaani taakse pitäen sen tiukasti pingotettuna. Dildo painautuu eturauhaseeni tuoden uskomattoman lisänautinnon. Suustani pääsee karjunnan ja voihkimisen sekoitusta. Olen kuin sonni, jonka kouran kokoiset pallit ovat juuri tyhjentymässä.

Kun sperman tulo omin avuin on tyrehtymässä, niin Kati käy lypsämään ja runkkaamaan kulliani. Auts, kankeni on herkkä äskeisen kliimaksin jälkeen. Taitavin ottein hän saa vedettyä vielä jonkun tipan tahmeaa ainetta ulos. Olen ollut hänen orjalehmänsä, joka on lypsetty tyhjäksi.

Kati läpsäyttää perseelleni sanoen, että "hyvä poika, noin sitä pitää". Hän ottaa dildon anaalistani ja poistuu lasin kanssa muualle. Jään tyydytettynä perse pystyssä lepäämään sohvalle vielä hetkeksi.

0

725

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Katujengi tappoi uimaan poikansa kanssa menossa olleen isän

    https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-221434 Kertoo YLE Tukholman jenginuoret ampuivat 39-vuotiaan perheenisän kuoliaaksi
    Maailman menoa
    136
    1866
   2. Mies, olen vähän yksinkertainen

    Jututkin olisi mulla sen mukaisia, jos oltaisiin tekemisissä. Jotain lapsellista ja tyhmää puhuisin. Liian avoin olisin
    Ikävä
    166
    1210
   3. Missä paikassa näet hänet seuraavan kerran?

    Mitä luulisit? Missä?
    Ikävä
    84
    1025
   4. Olisitko sitten valmis pettämään

    Kumppaniasi jotta pääset tiedät kyllä mitä tekemään? Onko suhteesi niin ankea? Ymmärrän jos on..
    Ikävä
    97
    996
   5. Totuus Farmi-kisaajien väleistä! Daniel Lehtonen Bile-Dani tekee paljastuksen: "Ei se mennyt.."

    TV:ssä näyttää siltä, että kyräilyä ja juoruilua riittää… Ehkä niitä tavallisia maatalon töitä, ruoan laittamista, sauno
    Tv-sarjat
    7
    981
   6. Ootkohan sä koskaan laittanut merkille

    Että sulla on joku sellainen taika, että miehet tajuaa vasta jälkeenpäin, mitä ovat menettäneet.
    Ikävä
    49
    970
   7. Mikä on kaivattusi

    kaivattusi syntymäpäivä? Onnitteletko häntä silloin, ja jos et, niin miksi et?
    Ikävä
    44
    927
   8. Töitä tarjolla

    Kiantama hakee työmarkkina torilla 100 työntekijää.Onhan täällä työtä tarjolla,jos työn teko kiinnostaa.Palkaa maksaa ma
    Suomussalmi
    38
    892
   9. Tahtoisitko vielä

    Kohdata, ja kuinka kiusallista se olisi? - Nainen pohtii ikävissään💔
    Ikävä
    66
    842
   10. Aika ei ole vielä parantanut haavoja

    Miten mokasimme niin selvän jutun?
    Ikävä
    48
    821
   Aihe