Fantasian hetkiä 3: Kolmen keikka

Eräänä aamuna Kati heräsi tavallista enemmän kiimaisempana. Hänen halunsa ovat usein aamulla koholla ja paneminen on meille yleinen toimenpide aamulla. Hän rakastaa kalulla ratsastamista.

Hän puhui, että on pidemmän aikaa miettinyt haluavansa harrastaa seksiä kolmen miehen kanssa yhtä aikaa. Häntä mietityttää miltä tuntuisi saada kaikki reiät täytettyä samanaikaisesti. Minusta tämä ajatus kuulosti erittäin kiihottavalta. Päätimme, että laitetaan viestiä hyville sinkkukavereillemme, Matille ja Pekalle, jotka ovat luotettavia ja terveitä. Arvelimme, että näitä kahta kollia naiminen aina kiinnostaa.

He suostuivat. Sovittiin, että he tulevat iltapäivällä meille. Jätimme aamuseksin väliin, jotta latausta riittäisi iltapäivään.

---

Matti ja Pekka saapuvat. Molemmat melkein kolmikymppisiä hyväkuntoisia miehiä. Kati ei ollut koskaan nähnyt heitä alasti, joten hän ei tiennyt minkäkokoista varustusta herroilta löytyisi. Se on ensimmäinen asia, joka pitäisi selvittää.

Kati pyysi herrat olohuoneen puolella riviin ja laskemaan housunsa nilkkoihin. Hänen suoraviivainen asenteensa aiheuttaa miehissä hiukan hämmennystä ja hermostumista, mutta he tekevät kuten pyydetään. Molempien penikset ovat pullistuneet hiukan, ujosti, eivät ole ollenkaan täydessä mitassa. Hermostuneisuus lienee syynä kovuuden puuttumiseen.

Kati lähestyy Matti ja Pekkaa, ottaa heidän kullinsa molempiin käteen ja nuolaisee miesten kauloja. Hän kysyy "Haluatteko panna minua?". Miehet inisevät jotain, mutta heidän kullinsa kertoo kaiken. Molempien kalut jäykistyvät koviksi ja naimavalmiiksi. Lopulta he saavat sanottua, että "kyllä".

Kukaan ei kaivannut pidempää esileikkiä, joten minä liityin myös mukaan. Kävelin Katin taakse, vedin hänen päällyshousunsa alas ja pikkarit sivuun, joiden alta paljastui märkä pillu. Kaivoi oman kovettuneen kullini housunraosta esiin ja työnsin sen Katin tussuun. Hän voihkaisi. Siinä me kaikki seisoimme. Minä panemassa voihkivaa Katia takaapäin samalla, kun kaksi vierasta miestä kullit pystyssä katselevat naimatouhuamme.

Osat ovat vaihtuneet ja Katista on tullut alistuva miesten himojen panokohde.

Matti ja Pekka alkavat riisuuntua kokonaan. Panen, kourin ja riisun Katia sillä aikaa. Paita, rintaliivit ja housut lähtevät hänen päältään, pikkareita en saa vielä, koska kaluni on hänen sisällään. Sanon miehille, että menkää makuuhuoneeseen, nainen tulee kohta perässä. He tekevät työtä käskettyä. Päästän Katin miesten perään ja alan itse riisuuntua.

Riisuessani totean, että minuakin panettaa aivan hirveästi.

Makuuhuoneessa on täysi touhu päällä. Matt panee Katia takaapäin samalla kun Pekka nai häntä suuhun. Imeminen näyttää makoisalta ja pillumehujen läiske kaikuu huoneessa. Sanon Matille, että siirry makaamaan selälleen, mutta pysy pillussa. Otan kaapista kondomin ja suuntaan kohti Katin hytkyvää persettä anaalipano mielessä. Liukastetta hiukan mukaan ja menen sisään hänen kakkosreikäänsä. Kati äännähtää voimakkaasti.

Siinä me, kolme miestä panemme himoissamme yhtä himokasta naista, jonka jokainen reikä on täytetty. Meno on niin kiihkeää, että kohta miehiltä laukeaa. Päätän, että jokainen lennättää lastinsa Katin pimppiin.

Matti laukeaa ensimmäisenä Katin sisään ratsastuksen seurauksena. Lopetan anaalinaimisen, heidän kondomini pois ja siirryn avustamaan Pekan imemisessä. Otan Katin tukasta ja Pekan kalusta kiinni ja kontrolloin imemistä. Pekka kiihottuu tästä niin, että meinaa heti laueta. Sanon, että ei tänne vaan mirriin, jolloin hän siirtyy Katin peräpäähän panohommiin. Vain muutama työntö ja Pekka tulee sisään.

Kiihotun tilanteesta itsekin niin paljon, että kohta minultakin tulee. Odotan, että Pekka saa tyhjennyksen valmiiksi ja siirryn sitten spermantäytteisen pillun äärelle. Pakaroista kiinni, kulli sisään ja muutamalla työnnöllä siemensuihku pulppuaa pohjan perukoilla. Valkoista tahmaa tursuaa ulos, kun vedän kankeni pois.

Kati sai kolmen miehen spermat ja jokaisen reiän täytettyä. Hän tuntui olevan tyydyttynyt itsekin lopputulokseen.

0

1098

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Katujengi tappoi uimaan poikansa kanssa menossa olleen isän

    https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-221434 Kertoo YLE Tukholman jenginuoret ampuivat 39-vuotiaan perheenisän kuoliaaksi
    Maailman menoa
    137
    1901
   2. Mies, olen vähän yksinkertainen

    Jututkin olisi mulla sen mukaisia, jos oltaisiin tekemisissä. Jotain lapsellista ja tyhmää puhuisin. Liian avoin olisin
    Ikävä
    166
    1220
   3. Missä paikassa näet hänet seuraavan kerran?

    Mitä luulisit? Missä?
    Ikävä
    83
    1027
   4. Olisitko sitten valmis pettämään

    Kumppaniasi jotta pääset tiedät kyllä mitä tekemään? Onko suhteesi niin ankea? Ymmärrän jos on..
    Ikävä
    97
    1006
   5. Totuus Farmi-kisaajien väleistä! Daniel Lehtonen Bile-Dani tekee paljastuksen: "Ei se mennyt.."

    TV:ssä näyttää siltä, että kyräilyä ja juoruilua riittää… Ehkä niitä tavallisia maatalon töitä, ruoan laittamista, sauno
    Tv-sarjat
    7
    991
   6. Ootkohan sä koskaan laittanut merkille

    Että sulla on joku sellainen taika, että miehet tajuaa vasta jälkeenpäin, mitä ovat menettäneet.
    Ikävä
    49
    970
   7. Mikä on kaivattusi

    kaivattusi syntymäpäivä? Onnitteletko häntä silloin, ja jos et, niin miksi et?
    Ikävä
    44
    927
   8. Töitä tarjolla

    Kiantama hakee työmarkkina torilla 100 työntekijää.Onhan täällä työtä tarjolla,jos työn teko kiinnostaa.Palkaa maksaa ma
    Suomussalmi
    38
    892
   9. Tahtoisitko vielä

    Kohdata, ja kuinka kiusallista se olisi? - Nainen pohtii ikävissään💔
    Ikävä
    66
    852
   10. Aika ei ole vielä parantanut haavoja

    Miten mokasimme niin selvän jutun?
    Ikävä
    48
    831
   Aihe