Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Fantasian hetkiä 3: Kolmen keikka

Eräänä aamuna Kati heräsi tavallista enemmän kiimaisempana. Hänen halunsa ovat usein aamulla koholla ja paneminen on meille yleinen toimenpide aamulla. Hän rakastaa kalulla ratsastamista.

Hän puhui, että on pidemmän aikaa miettinyt haluavansa harrastaa seksiä kolmen miehen kanssa yhtä aikaa. Häntä mietityttää miltä tuntuisi saada kaikki reiät täytettyä samanaikaisesti. Minusta tämä ajatus kuulosti erittäin kiihottavalta. Päätimme, että laitetaan viestiä hyville sinkkukavereillemme, Matille ja Pekalle, jotka ovat luotettavia ja terveitä. Arvelimme, että näitä kahta kollia naiminen aina kiinnostaa.

He suostuivat. Sovittiin, että he tulevat iltapäivällä meille. Jätimme aamuseksin väliin, jotta latausta riittäisi iltapäivään.

---

Matti ja Pekka saapuvat. Molemmat melkein kolmikymppisiä hyväkuntoisia miehiä. Kati ei ollut koskaan nähnyt heitä alasti, joten hän ei tiennyt minkäkokoista varustusta herroilta löytyisi. Se on ensimmäinen asia, joka pitäisi selvittää.

Kati pyysi herrat olohuoneen puolella riviin ja laskemaan housunsa nilkkoihin. Hänen suoraviivainen asenteensa aiheuttaa miehissä hiukan hämmennystä ja hermostumista, mutta he tekevät kuten pyydetään. Molempien penikset ovat pullistuneet hiukan, ujosti, eivät ole ollenkaan täydessä mitassa. Hermostuneisuus lienee syynä kovuuden puuttumiseen.

Kati lähestyy Matti ja Pekkaa, ottaa heidän kullinsa molempiin käteen ja nuolaisee miesten kauloja. Hän kysyy "Haluatteko panna minua?". Miehet inisevät jotain, mutta heidän kullinsa kertoo kaiken. Molempien kalut jäykistyvät koviksi ja naimavalmiiksi. Lopulta he saavat sanottua, että "kyllä".

Kukaan ei kaivannut pidempää esileikkiä, joten minä liityin myös mukaan. Kävelin Katin taakse, vedin hänen päällyshousunsa alas ja pikkarit sivuun, joiden alta paljastui märkä pillu. Kaivoi oman kovettuneen kullini housunraosta esiin ja työnsin sen Katin tussuun. Hän voihkaisi. Siinä me kaikki seisoimme. Minä panemassa voihkivaa Katia takaapäin samalla, kun kaksi vierasta miestä kullit pystyssä katselevat naimatouhuamme.

Osat ovat vaihtuneet ja Katista on tullut alistuva miesten himojen panokohde.

Matti ja Pekka alkavat riisuuntua kokonaan. Panen, kourin ja riisun Katia sillä aikaa. Paita, rintaliivit ja housut lähtevät hänen päältään, pikkareita en saa vielä, koska kaluni on hänen sisällään. Sanon miehille, että menkää makuuhuoneeseen, nainen tulee kohta perässä. He tekevät työtä käskettyä. Päästän Katin miesten perään ja alan itse riisuuntua.

Riisuessani totean, että minuakin panettaa aivan hirveästi.

Makuuhuoneessa on täysi touhu päällä. Matt panee Katia takaapäin samalla kun Pekka nai häntä suuhun. Imeminen näyttää makoisalta ja pillumehujen läiske kaikuu huoneessa. Sanon Matille, että siirry makaamaan selälleen, mutta pysy pillussa. Otan kaapista kondomin ja suuntaan kohti Katin hytkyvää persettä anaalipano mielessä. Liukastetta hiukan mukaan ja menen sisään hänen kakkosreikäänsä. Kati äännähtää voimakkaasti.

Siinä me, kolme miestä panemme himoissamme yhtä himokasta naista, jonka jokainen reikä on täytetty. Meno on niin kiihkeää, että kohta miehiltä laukeaa. Päätän, että jokainen lennättää lastinsa Katin pimppiin.

Matti laukeaa ensimmäisenä Katin sisään ratsastuksen seurauksena. Lopetan anaalinaimisen, heidän kondomini pois ja siirryn avustamaan Pekan imemisessä. Otan Katin tukasta ja Pekan kalusta kiinni ja kontrolloin imemistä. Pekka kiihottuu tästä niin, että meinaa heti laueta. Sanon, että ei tänne vaan mirriin, jolloin hän siirtyy Katin peräpäähän panohommiin. Vain muutama työntö ja Pekka tulee sisään.

Kiihotun tilanteesta itsekin niin paljon, että kohta minultakin tulee. Odotan, että Pekka saa tyhjennyksen valmiiksi ja siirryn sitten spermantäytteisen pillun äärelle. Pakaroista kiinni, kulli sisään ja muutamalla työnnöllä siemensuihku pulppuaa pohjan perukoilla. Valkoista tahmaa tursuaa ulos, kun vedän kankeni pois.

Kati sai kolmen miehen spermat ja jokaisen reiän täytettyä. Hän tuntui olevan tyydyttynyt itsekin lopputulokseen.

0

1174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Millä voin

        Hyvittää kaiken?
        Ikävä
        69
        2227
      2. Jotain puuttuu

        Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
        Ikävä
        101
        2053
      3. Haluan sut

        Haluatko sinä vielä mut?
        Ikävä
        78
        1658
      4. Hei A, osaatko

        sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
        Ikävä
        41
        1490
      5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

        Ei tästä mitään tule koskaan.
        Ikävä
        78
        1476
      6. Ampuminen Iisalmessa

        Älytöntä on tämä maailman meno.
        Iisalmi
        10
        1377
      7. Pohjola kadulla paukuteltu

        Iltasanomissa juttua.
        Iisalmi
        31
        1344
      8. 52
        1248
      9. Synnittömänä syntyminen

        Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
        Helluntailaisuus
        62
        1190
      10. Mitä tämä tarkoittaa,

        että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
        Ikävä
        28
        1179
      Aihe