Fantasian hetkiä 4: Tuplaorgasmi metsässä

Kommentoikaa tarinaa, onko se liian siveä, sopiva vai karkea, tai mitä tahansa muuta.

---

Olimme Katin kanssa metsäretkellä, ilma oli sopivan lämmin, ei liian kuuma muttei kylmäkään. Retkemme kulki valmista polkua myöten, joka ei ole kovin suosittu ja vastaantulijoita tapaa harvoin. Kati kulki edelläni reppu selässään ja ulkoiluun sopivat rennot vaatteen päällä. Hänen takapuolensa keinui viekoittelevasti jokaisella askeleella. Epätasainen maasto korosti pakaroiden kutsuvaa liikettä.

Vihjasin hänelle, että tämä metsä olisi kiva paikka harrastaa seksiä. Kati empi vähän, koska tila ei ole täysin yksityinen, johon totesin, että harvoin täällä ketään kulkee. Sitä paitsi eikö vaara tulla yllätetyksi olisi jännittävää?

Jatkoimme kävelyä, jonka lomassa stimuloin hänen mielikuvitustaan kertomalla mehukkaita tarinoita, kuinka luonnon rauhassa voisi saada ihania orgasmeja. Kerroin intohimoisista kielisuudelmista ja kovasta kullista, joka täyttäisi hänen märän pillunsa edestakaisella liikkeellä. Kerroin kielestä, joka nuolisi hänen klitoristaan ja sormista, jotka hieroisivat häpyhuulia ja G-pistettä. Kerroin monen monituisista tavoista, joilla hän saisi orgasmeja metsässä.

Tarinankerronnan aikana Kati pysähtyi yhtäkkiä, pudotti reppunsa ja vain seisoi siinä. Päättelin, että nyt on aika. Suutelin häntä kaulalle samalla kun vein käteni ihokosketukseen hänen haarojensa väliin. Katin pillu oli litimärkä ja hän voihki, kun pyörittelin sormiani klitoriksella. Mielikuvitusta kiihottavat tarinani olivat saaneet hänet kiihottumaan voimakkaasti. Jatkoin pillun työstämistä sormillani, toisella kädellä leivoin hänen rintojaan ja nuolin kaulaa. Ei kestänyt kauan, kun Kati sai orgasmin ja hänen kehonsa alkoi vavahdella otteessani. Pidin hänestä tiukasti kiinni, sormet pillulla, mutta hitaammin leipoen ja hänen orgasmiaan tukien. Kati tunsi, kuinka hekuman aallot liikkuivat sormenpäistä varpaisiin.

Noin minuutin jälkeen hän oli hiukan rauhoittunut, jolloin aloin valmistautua antamaan seuraavan orgasmin. Paljastin Katin pyöreän perseen vetämällä hänen housunsa kinttuihin. Työnsin kovan kullini hänen valmiiksi märkään pilluun, jollin kuulin äänekkään voihkaisun. Jatkoin kuten aiemmin, klitoriksella leikkien ja rintoja leipoen. Kullini painautui syvälle Katin sisään ja tunsin, kuinka hän nautti kovan kalun tuomasta täyteläisyyden tunteesta. Minä olin myös lähellä purkautua ja halusinkin ruiskuttaa spermani ihanaan pilluun, mutta hänen toinen orgasmi oli etusijalla. Onneksi ei tarvinnut odottaa kauan, kun otteessani ollut keho alkoi vavahdella uudestaan. Orgasmi kaluni hänen sisällään tuntui paremmalta, koska tyhjyyden tunnetta oli poissa.

Onneksi Kati tuli toisen kerran nopeasti, sillä en olisi pidempään kestänytkään. Yläasennossa olevat kivekseni päästivät sperman liikkeelle. Tunsin, kuinka syöksyvirtaus juoksi kulliani pitkin pillun syvyyksiin ja pursusi peniksen kärjestä emättimen pohjaan. Vaikka kuinka pidättelin pitkään, niin olin lopulta voimaton estämään purkautumista kliimaksissa. Ajattelin vain lantiosta lähtevää syöksyä, painoin hitaasti ja pitkään kullini niin syvälle Katiin kuin pystyin. Evoluution kehittämä kiima varmisti, että spermani olisivat oikeassa paikassa.

Hekuman hellitettyä irtauduimme toisistamme, vedimme housut ylös ja jatkoimme matkaa kuin mitään ei olisi tapahtunut.

6

1611

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kati oli päivystävänä lääkärinä kun menin. Sattuipa sopivasti.
      Olin katsellut jo aiemmin tämän herkkupepun liikehdintää, ja nyt oli aika sanoa se hänelle.
      Seuraava. Menin sisään.
      Kati istui valkoisessa takissaan sääret ristissä, ai sinähän se, hei vaan.
      Sanomatta sanaakaan astuin hänen eteensä, polvistuin, ja levitin hänen jalkansa. Pikkuhousut olivat kovin niukat, ja niissä oli aukko pimpsan kohdalla. Olin haljeta onnesta.
      Hei mitäs sä nyt meinaat...puhe katkesi kuin seinään kuuman kielen lipaistessa jo raollaan olevaa herkkua. Vihdoinkin.

      • Anonyymi

        Spedellä taas jutut ku juosten kustuja buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Spedellä taas jutut ku juosten kustuja buaahaa

        No miksi sitten kirjoitat niitä. Pysähdy välillä vaikka kusemaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Spedellä taas jutut ku juosten kustuja buaahaa

        Yleensä laitat kommentisi alle tunnissa novellin kirjoittamisessa. Nyt meni yli tunti. Olen pettynyt sinuun. Mitä tapahtui, oliko häiriötekijöitä päivystyksessä? Aamuyö ei ole mikään tekosyy, koska kuka tahansa uskottava kommentoija päivystää 24/7 ja laittaa automaattisen hälytyksen päälle, jos nukkuessa tulee uusi novelli. Voinko luottaa siihen, että tulevaisuudessa tällaisia lapsuksia ei enää tule?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Yleensä laitat kommentisi alle tunnissa novellin kirjoittamisessa. Nyt meni yli tunti. Olen pettynyt sinuun. Mitä tapahtui, oliko häiriötekijöitä päivystyksessä? Aamuyö ei ole mikään tekosyy, koska kuka tahansa uskottava kommentoija päivystää 24/7 ja laittaa automaattisen hälytyksen päälle, jos nukkuessa tulee uusi novelli. Voinko luottaa siihen, että tulevaisuudessa tällaisia lapsuksia ei enää tule?

        Spede vastaa, että kiitos kommenteista. Jutuilla on siis vaikutusta, koska kommentoidaan.


      • Anonyymi
        Tarinamestari kirjoitti:

        Spede vastaa, että kiitos kommenteista. Jutuilla on siis vaikutusta, koska kommentoidaan.

        Spede se siinä kommentoi buaahaa


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5429
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3355
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1873
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1855
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1695
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1327
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      21
      1295
    Aihe