Fantasian hetkiä 5: penkkipunnerrus

Olin eräänä iltana myöhempään töissä, mutta päätin silti mennä samassa rakennuksessa sijaitsevaan kuntosaliin. Kyseinen sali on tässä toimistohotellissa olevien yritysten henkilöstön käytettävissä, mutta näin myöhään kellonaikaan siellä ei juuri ketään ollut. Kun kävelin rakennuksen pitkiä käytäviä pitkin, huomasin yhdestä oviaukosta Pekan. Hän työskenteli samassa kompleksissa, mutta eri yrityksessä. Huikkasin hänen mukaani kuntosalille ja jatkoimme matkaa eteenpäin yhdessä.

Vaihdettuamme shortsiset liikuntavaatteet, kävimme lukuisien kuntosalilaitteiden kimppuun. Treenasimme selkää, hauista, rintalihaksia ja vähän kaikkea sekaisin ilman sen kummempaa systematiikkaa, koska halusimme ottaa vähän helpommin. Kuntosalilla ei ollut ketään muita kuin me. Vitsailimme, että olisipa hauskaa, jos seurassamme olisi kolmas pyörä, nainen, joka treenaisi meidän kanssamme. Hikisenä ahertaisimme laitteiden kimpussa ja samalla tulisi heitettyä kaksimielistä juttua naisen kanssa.

Ehdotin, että Kati voisi olla kiinnostunut tästä. Olimme Katin kanssa friends with benefits and hän oli jo nähnyt Pekan kokonaisuudessaan, eräässä kolmen kimpassa aiemmin. Soitin Katille ja selitin asian. En maininnut kuinka pitkälle menisimme, koska emme tienneet sitä itsekään. Vähän ajan kuluttua hän saapui paikalla ja vaihtoi treenikuteet päälle.

Katilla oli tiukat ihonmyötäisen kuntosalihousut ja toppi. Hän näytti todella seksikkään kurvikkaalta. Moni mies kuvittelee hänen näköistänsä naista, kun runkkaa itsekseen. Kun Kati aloitti treenit, niin näin kuinka Pekan shortsien etupuoli muuttui kuperaksi. Myös minulla alkoi pullotus tuntumaan.

Kati teki istuma-asennossa penkkipunnerruksia siihen soveltuvassa laitteessa. Työntäessään laitteen kahvat eteen, hänen rintansa puristuivat yhteen kuin seksiä tyrkyttäen. Edestakainen pumppaus hytkytti rintoja niin, että mietin miltä tuntuisi laittaa kova kullini hänen rintojensa väliin sarjan aikana. Kati voisi ylettyä kielellä nuolemaan kullini päätä ja hänen, tai meidän, sarjamme päättyisi siihen, että ruiskuttaisin spermat Katin avonaiseen suuhun. Valitettavasti tämä episodi jäi vain ajatuksen asteelle.

Sillä välin, kun olin omissa mietteissäni Pekka puristeli shortsiensa alta omaa kulliansa, ilmeisesti yrittäen peittää erektion. Huomasin tämän, kun vilkaisin Pekkaan päin, jolloin hän juuri veti kätensä pois housuista. Myös Kati huomasi saman, mutta hän ei sanonut mitään kuten en minäkään.

Jatkoimme treenaamista ja vitsailua, joka muuttui koko ajan härskimmäksi. Pekka ei enää piilotellut erektiotaan ja minunkin shortsini etumukseen oli muodostunut pingottunut teltta. Kati yritti olla vilkuilematta kovettuneita kalujamme, mutta pystyi vain heikosti peittämään kiinnostuksensa asiaan. Lopulta minä ja David ilmaisimme halumme naida häntä täällä kuntosalilla.

Kati sanoi ei.

Hän jatkoi, että voi runkata minut, jos Pekka nuolee hänelle ensin oraaliorgasmin. Kati halusi tulla toisen miehen nuolemaksi.

Minä ja Pekka olimme hiukan ihmeissämme, että mitä ja miten nyt tehdään. Keskustelimme syrjässä hetken ja huomasimme, että Kati on menossa tekemään penkkipunnerruksia vapaalla tangolla. Sovimme nopeasti suunnitelmasta.

Hän teki penkkipunnerruksia selällään, jalat levällään tukea maasta ottaen, kuten kuuluu. Hänen tiukat treenihousunsa painuivat pillun häpyhuulten ympärille. Jalkoväliin muodostui kumpujen ja laaksojen maisema, joka paljasti rakkauden keitaan ulkoiset, houkuttelevat muodot. Katilla ei ollut alushousuja ja mehujen kosteus tihkui läpi.

Pekka ihasteli hänen asentoaan ja painoi etusormensa Katin klitoriksen kohtaan. Pekka tunsi klitoriksen nyppylän selvästi kankaan läpi. Hän leikki sillä kuin valokatkaisimella liikuttaen sormeaan vasemmalle ja oikealle. Klik, klik. Jokaisella liikahduksella Kati voihkaisi äänekkäästi ja hänen kiihkonsa vain kasvoi.

Tulin penkin päätyy seisomaan, siirsin tangon syrjään ja paljastin shortseistani kovana seisovan kalun. Kati tarttui siihen tiukasti kädellään ja alkoi vetelemään hitaasti edes ja takaisin. Kullini kastui entistäkin enemmän omista nesteistäni.

Pekka veti Kati housut alas ja iski suunsa sekä kielensä hänen pilluunsa. Hän voihki nautinnosta, kun Pekka pyöritti klitorista kohti orgasmia. Kati pillumehut Davidin sylkeen sekoittuneena vuotivat vuolaasti ja kastelivat penkin.

Minä halusin laittaa kivekseni Kati suuhun, mutta siihen vaadittiin hiukan taituruutta, koska ylös vetäytyneet pallini halusivat purkautua eivätkä tulla syödyksi. Sain kuitenkin molemmat veijarit otteeseeni ja laskeuduin kohti Katin avoinna odottavaa suuta. Hän runkkasi samaan aikaa kovaa kulliani, joka on valmis räjähtämään.

(1/2)

1

1701

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • (2/2)

      Kivekseni olivat Katin suussa, kun Pekka jatkoi nuolemista ja pillun räpläämistä. Sivusilmällä huomasin, että Pekka runkkasi myös itse ja hän vaikutti olevan valmista tavaraa. Yhtäkkiä Kati irrotti kullistani, otti molemmilla käsillä penkistä kiinni ja hänen selkänsä alkoi kaareutua. Hän oli orgasmin partaalla, mutta piti kiveksiäni edelleen suussaan. Pekka innostui tästä vaan nuolemaan lisää.

      Kati päästi kivekseni vankilasta. Hän äänteli uikuttavan voihkinnan, hänen varpaansa ja kätensä käpertyivät kasaan. Kaikki seksuaalinen energia, mikä hänen klitorikseensa ja pilluunsa oli ladattu, vapautui kerralla. Katin sisällä syttyi tuhat kynttilää, vatsa vetäytyi sisään lihasten kouristellessa ja hänen koko kehonsa vavahteli useaan kertaan. Hän oli nautinnon transsissa ja pitkään olikin. Lopulta Katin tajunta palasi normaalimmaksi ja hän oli täysin rentoutunut sekä tyydytetty. David hellitti myös otteensa. Hän oli ottanut Katin orgasmin vastaan suullaan.

      Edessäni makaavan naisen orgasmi kiihotti minutkin rajan yli ja runkkasin helposti muutamalla vedolla mällit hänen rinnoilleen. Pallini tyhjentyivät antaumuksella. Pekka teki samoin, mutta tähtäsi pilluun. Hän lennätti lastinsa kaaressa matkan päästä ja romahti sitten istumaan lepäämään.

      Me kaikki kolme olimme voimattomia mutta tyydytettyjä. Kuntosalitreenistä tuli raskaampi kuin kukaan meistä alun perin ajatteli.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3115
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2331
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      125
      1710
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1563
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1077
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      954
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      911
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      846
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      801
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      764
    Aihe