Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Fantasian hetkiä 5: penkkipunnerrus

Olin eräänä iltana myöhempään töissä, mutta päätin silti mennä samassa rakennuksessa sijaitsevaan kuntosaliin. Kyseinen sali on tässä toimistohotellissa olevien yritysten henkilöstön käytettävissä, mutta näin myöhään kellonaikaan siellä ei juuri ketään ollut. Kun kävelin rakennuksen pitkiä käytäviä pitkin, huomasin yhdestä oviaukosta Pekan. Hän työskenteli samassa kompleksissa, mutta eri yrityksessä. Huikkasin hänen mukaani kuntosalille ja jatkoimme matkaa eteenpäin yhdessä.

Vaihdettuamme shortsiset liikuntavaatteet, kävimme lukuisien kuntosalilaitteiden kimppuun. Treenasimme selkää, hauista, rintalihaksia ja vähän kaikkea sekaisin ilman sen kummempaa systematiikkaa, koska halusimme ottaa vähän helpommin. Kuntosalilla ei ollut ketään muita kuin me. Vitsailimme, että olisipa hauskaa, jos seurassamme olisi kolmas pyörä, nainen, joka treenaisi meidän kanssamme. Hikisenä ahertaisimme laitteiden kimpussa ja samalla tulisi heitettyä kaksimielistä juttua naisen kanssa.

Ehdotin, että Kati voisi olla kiinnostunut tästä. Olimme Katin kanssa friends with benefits and hän oli jo nähnyt Pekan kokonaisuudessaan, eräässä kolmen kimpassa aiemmin. Soitin Katille ja selitin asian. En maininnut kuinka pitkälle menisimme, koska emme tienneet sitä itsekään. Vähän ajan kuluttua hän saapui paikalla ja vaihtoi treenikuteet päälle.

Katilla oli tiukat ihonmyötäisen kuntosalihousut ja toppi. Hän näytti todella seksikkään kurvikkaalta. Moni mies kuvittelee hänen näköistänsä naista, kun runkkaa itsekseen. Kun Kati aloitti treenit, niin näin kuinka Pekan shortsien etupuoli muuttui kuperaksi. Myös minulla alkoi pullotus tuntumaan.

Kati teki istuma-asennossa penkkipunnerruksia siihen soveltuvassa laitteessa. Työntäessään laitteen kahvat eteen, hänen rintansa puristuivat yhteen kuin seksiä tyrkyttäen. Edestakainen pumppaus hytkytti rintoja niin, että mietin miltä tuntuisi laittaa kova kullini hänen rintojensa väliin sarjan aikana. Kati voisi ylettyä kielellä nuolemaan kullini päätä ja hänen, tai meidän, sarjamme päättyisi siihen, että ruiskuttaisin spermat Katin avonaiseen suuhun. Valitettavasti tämä episodi jäi vain ajatuksen asteelle.

Sillä välin, kun olin omissa mietteissäni Pekka puristeli shortsiensa alta omaa kulliansa, ilmeisesti yrittäen peittää erektion. Huomasin tämän, kun vilkaisin Pekkaan päin, jolloin hän juuri veti kätensä pois housuista. Myös Kati huomasi saman, mutta hän ei sanonut mitään kuten en minäkään.

Jatkoimme treenaamista ja vitsailua, joka muuttui koko ajan härskimmäksi. Pekka ei enää piilotellut erektiotaan ja minunkin shortsini etumukseen oli muodostunut pingottunut teltta. Kati yritti olla vilkuilematta kovettuneita kalujamme, mutta pystyi vain heikosti peittämään kiinnostuksensa asiaan. Lopulta minä ja David ilmaisimme halumme naida häntä täällä kuntosalilla.

Kati sanoi ei.

Hän jatkoi, että voi runkata minut, jos Pekka nuolee hänelle ensin oraaliorgasmin. Kati halusi tulla toisen miehen nuolemaksi.

Minä ja Pekka olimme hiukan ihmeissämme, että mitä ja miten nyt tehdään. Keskustelimme syrjässä hetken ja huomasimme, että Kati on menossa tekemään penkkipunnerruksia vapaalla tangolla. Sovimme nopeasti suunnitelmasta.

Hän teki penkkipunnerruksia selällään, jalat levällään tukea maasta ottaen, kuten kuuluu. Hänen tiukat treenihousunsa painuivat pillun häpyhuulten ympärille. Jalkoväliin muodostui kumpujen ja laaksojen maisema, joka paljasti rakkauden keitaan ulkoiset, houkuttelevat muodot. Katilla ei ollut alushousuja ja mehujen kosteus tihkui läpi.

Pekka ihasteli hänen asentoaan ja painoi etusormensa Katin klitoriksen kohtaan. Pekka tunsi klitoriksen nyppylän selvästi kankaan läpi. Hän leikki sillä kuin valokatkaisimella liikuttaen sormeaan vasemmalle ja oikealle. Klik, klik. Jokaisella liikahduksella Kati voihkaisi äänekkäästi ja hänen kiihkonsa vain kasvoi.

Tulin penkin päätyy seisomaan, siirsin tangon syrjään ja paljastin shortseistani kovana seisovan kalun. Kati tarttui siihen tiukasti kädellään ja alkoi vetelemään hitaasti edes ja takaisin. Kullini kastui entistäkin enemmän omista nesteistäni.

Pekka veti Kati housut alas ja iski suunsa sekä kielensä hänen pilluunsa. Hän voihki nautinnosta, kun Pekka pyöritti klitorista kohti orgasmia. Kati pillumehut Davidin sylkeen sekoittuneena vuotivat vuolaasti ja kastelivat penkin.

Minä halusin laittaa kivekseni Kati suuhun, mutta siihen vaadittiin hiukan taituruutta, koska ylös vetäytyneet pallini halusivat purkautua eivätkä tulla syödyksi. Sain kuitenkin molemmat veijarit otteeseeni ja laskeuduin kohti Katin avoinna odottavaa suuta. Hän runkkasi samaan aikaa kovaa kulliani, joka on valmis räjähtämään.

(1/2)

3

1498

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • (2/2)

      Kivekseni olivat Katin suussa, kun Pekka jatkoi nuolemista ja pillun räpläämistä. Sivusilmällä huomasin, että Pekka runkkasi myös itse ja hän vaikutti olevan valmista tavaraa. Yhtäkkiä Kati irrotti kullistani, otti molemmilla käsillä penkistä kiinni ja hänen selkänsä alkoi kaareutua. Hän oli orgasmin partaalla, mutta piti kiveksiäni edelleen suussaan. Pekka innostui tästä vaan nuolemaan lisää.

      Kati päästi kivekseni vankilasta. Hän äänteli uikuttavan voihkinnan, hänen varpaansa ja kätensä käpertyivät kasaan. Kaikki seksuaalinen energia, mikä hänen klitorikseensa ja pilluunsa oli ladattu, vapautui kerralla. Katin sisällä syttyi tuhat kynttilää, vatsa vetäytyi sisään lihasten kouristellessa ja hänen koko kehonsa vavahteli useaan kertaan. Hän oli nautinnon transsissa ja pitkään olikin. Lopulta Katin tajunta palasi normaalimmaksi ja hän oli täysin rentoutunut sekä tyydytetty. David hellitti myös otteensa. Hän oli ottanut Katin orgasmin vastaan suullaan.

      Edessäni makaavan naisen orgasmi kiihotti minutkin rajan yli ja runkkasin helposti muutamalla vedolla mällit hänen rinnoilleen. Pallini tyhjentyivät antaumuksella. Pekka teki samoin, mutta tähtäsi pilluun. Hän lennätti lastinsa kaaressa matkan päästä ja romahti sitten istumaan lepäämään.

      Me kaikki kolme olimme voimattomia mutta tyydytettyjä. Kuntosalitreenistä tuli raskaampi kuin kukaan meistä alun perin ajatteli.

      • Anonyymi

        😍😋😍😋😍😋😍😋😍

        😍 ­N­­y­­­m­­­f­­o­­­m­­a­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18226699

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1410
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1317
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe