Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mikä vedätys applen ja samsungin laturin puuttuminen

Anonyymi-ap

takoavat isompia voittoja, sama kun auton myisi ilman akkua prkle.

2

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaikilla alkaa olemaan jo komerossa yhteensopivia latureita. Ei siis yksinkertaisesti kannata laittaa laturia puhelimen myyntilaatikkoon.

    • Anonyymi

      Ei se mikään vedätys ole. Kyseessä on pyrkimys vähentää elektroniikkaromun määrää, luonnonvarojen tuhlausta ja turhien kasvihuonekaasupäästöjen syntymistä. Ideana laturin pois jättämisessä myyntipakkauksesta on se, että kaikilla on jo valmiiksi useita latureita joita voi käyttää puhelimen lataamiseen. Nykyään ihmisillä on niitä USB -latureita muutenkin ksoittain joten on ihan turhaa toimittaa uutta laturia jokaisen laitteen mukana. Siinä on juuri yksi tärkeimmistä syistä siihen miksi latureissa on siirrytty käyttämään USB -latureita valmistajien omien laturien sijasta. Kun esimerkiksi älypuhelimissa käytetään standardeja USB -latureita niin niitä puhelimia voi ladata millä tahansa USB -laturilla, laturin ei välttämättä tarvitse olla valmistajan oma laturi. Samaten jos sulla onaiemmin ollut jo Samsungin älypuhelin ja ostat sitten uudenSamsungin älypuhelimen niin sillon sullahyvin mahdollisesti jo on jopa Samsungin valmistama laturi. Miksi sillonjokaisen puhelimen mukana pitäs toimittaa uusi laturi? Jos tarvitset enemmän latureita kuin sulla jo on niin sitten voit ostaa sellaisen. Samaten, jos haluat laturi, jossa on nopeampi pikalataus kuin nykyisissä latureissasi niin sitten voit ostaa sellaisen. Mutta jokaisen laitteen mukana on ihan turha toimittaa uutta laturia. Kaiken lisäksi laturin pois jättäminen esimerkiksi puhelimen myyntipakkauksesta laskee sen puhelimen ostohintaa. Et kai ihan tosissasi kuvittele, että saisit siinä pakkauksessa mukana laturin ilmaiseksi? Et varmasti saisi, joten voit säästääkin siinä, että jokaisen laitteen mukana ei tule uutta laturia. Itsellänikin noita USB -latureita on kertynyt kasa. Niitä on tällä hetkellä 10 kappaletta. Vaikka niistä vain kolme on Samsungin valmistamia pikalataukseen pystyviä latureita, niin kyllä se nyt riittää. Useimmat laitteet latautuu ihan riittävän nopeasti ilman pikalaturiakin ja kun pikalataukseen pystyviä latureita on kolme niin älypuhelimen ja älykellon lataaminen yhdessä varavirtalähteen kanssa samanaikaisesti ei ole mikään ongelma vaikka latauksen haluaisi tehdä nopeastikin. Kun latureita jo on tollanen ksa, niin mitä sitä muka tekee vielä useammalla? Tilanne on nykyään hyvin suurella osalla ihmisiä sama ja siksi puhelimien myyntipakkauksista on järkevää jättää laturi pois. Jos todella tarvitsee lisäksi uuden laturin niin sen voi ostaa pikkurahalla, ne ei paljoa maksa, ei edes esimerkiksi Samsungin valmistamat laturit.

      T. miksuh

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe