Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Seksiä heti haluavat miehet kismittää vaihdevuosi-virpiä

Anonyymi-ap

Keski-ikäinen mahonainen tykkää käydä Tinder-treffeillä, mutta häntä ärsyttää jos mies ilmaisee haluavansa muutakin kuin juttuseuraa.
No tuota, mitäpä jos se mies ei olisi laisinkaan kiinnostunut naisen läheisyydestä, juttelisi vaan koirastaan ja kertoisi työstään, arastelisi hipaisuakin, sekö olisi sitten ideaalinen tilanne?
Luonto on miljoona vuotta ohjannut miehen ja naisen lähestymään toisiaan sukupuolivietin avulla ja jos tätä viettiä ei ole, ihminen ei ole terve.
Kun nainen menettää lisääntymisviettinsä ja muuttuu mahoksi, niin miten kummassa hän edes voi kuvitella saavansa miehen, saati sitten miehen joka huolii hänet ilman että naista kiinnostaa miehen tyydyttäminen laisinkaan?

Ennenvanhaan miesten kiinnostus naista kohtaan oli imartelua ja luonnollista flirttailua, jopa pyllylle taputtaminenkin hyväksyttiin, jos mies oli mieluinen. Nykyään nuo on ahdistelua ja niistä joutuu oikeuteen. Nyt jos vielä naiset aikooa kieltäytyä kypsässä iässä seksistä, niin ei tarvi ihmetellä miksi miehet lähtee maihin joissa naisia ei ole vielä feminismi, sosialismi ja ura-ajattelu pilanneet.
En koskisi pitkällä tikullakaan naiseen, jolta on sukuvietti hukassa.

3

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En ole koskaan pannut yli nelikymppistä naista. Erosin kaksi vuotta ennenkuin vaimo täytti 40 vuotta. Ennen koronaa oli kolmekymppinen blondi jolla oli parhaat meijerit mitä olen koskaan nähnyt. Hän on viimeisin suomineito jota olen pannut. En käytä Suomessa maksullisia. Aivan ylihintaista shittiä pikatoimituksesta josta ei jää kuin harmitus että meni rahat hukkaan. Liki kuuskymppinen vähän tukeva mies joutuu tekemään töitä jos mielii saada kelvollisen alle nelikymppisen alleen Suomessa.
      Joutuu tutustumaan ja esittämään parempaa kuin mitä on.
      Näinpä sitten oli tuossa kolmen vuoden kuiva kausi 2020 vuodesta vuoteen 2023.
      Töitä liikaa ja korona kolmasti, joka vei vedon kuukausiksi että ajattelin jo etten tokene ollenkaan. Sohvalta jääkaapille sai hengästymään ja henki kulki huonosti.
      Muutamia lisäkiloja tuli samalla kun ei jaksanut mitään. Vuosi sitten tapasin vanhan heilan Pattayalla ja oli ihan hyvää yhteistä aikaa. Kertoi lopettaneensa ne hommat.
      Kun kerta sanoi lopettaneensa itsensä myymisen ja oli vaan tyttöystävänä messissä tuossa joulun ja uudenvuoden, niin en antanut rahaa laisinkaan.
      Sovittiin seuraava tapaaminen, mutta rivien välistä kävi heti ilmi että ei hän sitä touhua ollut lopettanut, vaan valitsi maksavan asiakkaan. Se siitä lopettamisesta.

      Mutta ei haitannut minua yhtään. Sehän antoi vaan minulle vapauden valkata uusia tyttöystäviä, joiden kanssa pelin henki on selvä. Rahaa vastaan tulee GFE vastalahjaksi. Googlatkaa juntit jos ette tiedä mikä se on ;))

    • Anonyymi

      Ei ole myöskään ikinä tullut yli nelikymppistä naista pantua, vaikka itsellä on ikää jo yli 50. Ex-vaimo oli 37 kun viimeisen kerran pantiin, hän kun oli 11 vuotta mua nuorempi. Yhä vanhin jota olen pannut, ainakin ko tapahtuman aikaan.

    • Anonyymi

      Terveisiä Ambomaalta.

      Jos lähdet Pattijoelle ja rajalla lausut ASYLYM, pääsetkö maahan vapaasti, kuten Suolla ?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2278
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1974
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      87
      1783
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1618
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1532
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1413
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1372
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      39
      1359
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1341
    Aihe