Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Gender ja lesbous tai wlw (woman loving woman)

Anonyymi-ap

Tämä on siis ongelmani sukupuoli-identiteetti eli genderin ja sukupuolen moninaisuuden suhteen. Mh lesbona voi enää edes kuvitella harrastavani seksiä yhdenkään miehen kanssa, joten koen tällaiset määritelmät seksuaalisuuteen liittyen traumatisoivina. Seksuaalinen suuntautuminen ei ole valittavissa oleva asia. Ja seksi suuntautumista vastaan olevan henkilön kanssa voi olla traumatisoivaa. Seksuaalihistoriani on traumaattinen. Niin kuin monet ex-prostituoidutkin kokevat post-traumaattista stressiä seksin myynnistä, vaikka consensuaalisuuden rikkeitä ja raiskauksia ei olisikaan tapahtunut. Gender-tarina tuntuu kamalalta: enkö edes nyt vihdoin oman suuntautumiseni ymmärrettyäni saa haluta VAIN naisia ja kategorisesti sulkea seksuaalisuuteni ulkopuolelle kaikenlaiset miehet?

"Moninaiseen sukupuoleen (englanniksi genderiin) uskovat ovat siis sitä mieltä, että lesbotkin viehättyvät peniksistä. Mikäli peniksellisen ”sisäinen ymmärrys” sukupuolestaan on naiseus, tällä ”logiikalla” myös hän voi olla lesbo. Etenkin jälkimmäisellä toteamuksella on kuitenkin hälyttäviä vaikutuksia reaalimaailmaan, eli siihen, missä lesbot edelleenkään eivät peniksistä välitä. Lesbot ovatkin nykytermistön mukaan genitaalifetisistejä (sillä heidän seksuaalinen suuntautumisensa ei salli heidän viehättyvän mieskehoista). Genderretoriikan mukaan he ainoastaan preferoivat tietyn sukupuolen edustajia, aivan kuin heidän seksuaalisuutensa olisi jokin valittavissa oleva asia – vähän samaan tyyliin, kuin jotkut pitävät kahvistaan mustana, ja jotkut suosivat maitokahvia. Kumpaankin voi ihan vain totuttautua, ja päästä täten oudoista, ahdasmielisistä preferensseistään eroon!"

https://feminanongrata.wordpress.com/2021/03/13/kaikki-poytaan-tanaan-syomme-sanasoppaa-osa-2/

5

245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      En voi hyväksyä gender-identiteettiä ajavaa järjestöä. Siksi HBL-liitto!

      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        🔞 ­N­y­­m­­f­­o­­m­­­a­­a­­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18247498

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Tämä genitaalifetismi-tarina on todellisuutta jo YK:n tasolla, ja kohta maailmanlaajuisesti lesbot ovat vain genitaalifetisistejä, ei lesboja. Olen kyllä mieluummin sellainenkin kuin kosken miehiin, mutta oletteko te? Joka tapauksessa gendertarina johtaa lesbouden uudelleenmäärittelyyn. Asia voisi kiinnostaa itsensä lesboksi määrittelevää.

      "Todellisuudessa tällaisella kielenkäytöllä ollaan jo jyräämässä niin vakavasti seksuaalivähemmistöjen itsemääräämisen ja oikeuksien päältä, että hirvittää. Näennäisen edistyksellinen genderliikehdintä käytännössä kieltää aivan avoimesti seksuaalisen suuntautumisen olemassaolon – jo siinä kohdin, kun ajatellaan, että sukupuoli ei olisi biologiaa.

      Tämän retoriikan mukaan aivan kuka tahansa, joka ei viehäty molemmista sukupuolista, on siis genitaalifetisisti, mutta haluan nostaa tässä jälleen esille lesbot. He kohtaavat tällä hetkellä genderpöhinästä johtuen häijyintä kiusaamista, raiskausretoriikkaa ja vaientamista sekä internetissä että tosielämässä."

      Tästä syystä LHB-liitto.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Rehellisesti harva miehen vartaloon syntynyt menee naisesta koskaan. Viehättävästä naisesta. Kaikki miehiseen olemukseen liittyvä, myös ääni, on minulle epäviehättävää, asia joka ei tule muuttumaan setan ja transporukoiden jauhamisesta huolimatta. Se että heille sukupuoli ei liity fyysiseen olemukseen ja biologiaan, ikään kuin millään tavalla, ja ruumiillinen todellisuus kielletään, ei tarkoita etteikö minulle merkitsisi. Myös sukupuolisesti siinä välissä roikkuva ei vain viehätä. He voivat hakea seuransa bi/pan naisista, mikäli naisseuraa haluavat.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe