Välipalaa jääkaappiin haukattavaksi ja haukuttavaksi

Anonyymi-ap

Täällä keskustelupalstalla on yksi erittäin ärhäkkä ja aktiivinen, mutta matkailematon ja matkailua kokematon mielenterveyspotilas, ilmeisimmin avohoidossa, joka katsoo asiakseen puuttua jokaiseen keskusteluun yöllä, aamulla, illalla ja päivällä. Useimmista kirjoituksista hän tekee omia kopiokirjoituksia, joissa hän käy läpi tarinaa muunnellen asian uudestaan.
Nyt hän on jo alkanut uhkailemaan kirjoittajia silmittömällä väkivallalla ja henkirikoksella, järjestelee kaksintaisteluita 8000 kilometrin päähän kotoaan. Niinkuin joku arvaili, olisiko kyse torstaisesta eläkkeestä?

Tämä Herra Matkailematon "Senssu" Suomesta arvostelee jokaisen ostoksen, annoksen ja kaiken muunkin.

Herra Matkailematon antaa ymmärtää että:

-Kaikki aterioinnit Thaimaassa tulee tapahtua thaimaalaisessa ravintolassa, jossa on tavallisia thaimaalaisia syömässä runsain joukoin.

-Länsimaisissa ravintoloissa on kiellettyä käydä.

-Suomiravintoloissa ei saa myöskään käydä, niissä käy vain "sbuget".

-Thairavintolassa ei saa syödä turkkilaisen reseptin mukaan tehtyä soppaa.

-Ennen thaimaalaista ruokailua tulee noutaa kuponkeja, joilla ruokaa saa.

-On tärkeää että kuvissa näkyy vaimo syömässä lippalakki päässä.

-Ruokailun tulee tapahtua päiväsaikaan, illalliset ovat kiellettyjä.

-Kotona ei saa syödä eikä tehdä mitään, ellei ole NumBaII.

-Seven Elevenin ruoalle ja kakuille tulee nauraa koske ne ei ole aitoja.

-Hotellin jääkaappiin ei saa ostaa mitää välipaloja, ei edes hedelmiä.

-Aibnb:n tai vuokrahuoneen jääkaapissa ei saa olla kuin valo.

-Kaikki muut syö kamalaa roskaa paitsi NumBaII.

-Jos syöt tavallista halpaa thairuokaa, NumBaII kertoo sinulle että hänellä on kokemusta gourmetista ja ala cartesta, sekä hillomunkeista.

-Kinkkuvoileivät terassilla ovat halveksittavia, ellet ole "Tapsa".

-Luut eivät kuulu ribseihin eikä kanansiipipaloihin. Niille nauretaan.

-Ravintolat Thaimaassa tai kauppaostokset Thaimaassa ovat kiellettyjä ja niiden kuvaaminen ja postittaminen on kiellettyä, ellei ostaja, kuvaaja ja postittaja ole NumBaII.

Joudun nyt rikkomaan useita palstan sääntöjä, jotka palstan valtias "Herra Matkailematon" on ihan itse laatinut. Kävin Big C:ssä ja apteekissa. Ostin jääkaappiin kaikenlaista pientä välipalaa ja naposteltavaa. https://aijaa.com/DNFfl5

Teen toisinaan töitä kannettavalla tietokoneella, kuten eilen tein 8 tuntia. On mukava tehdä työtä rauhassa ilmastoidussa huoneessa ja popsia välipalaksi hedelmää jne. Nyt on niitä "porsaan luitakin" pakasteena ja korealaisia pinaattipalleroita juustolla. Patonkia, kinkkua, margariinia sun muuta ja niin ja tietenkin Smirnoffia.

Eilen lähdin duunini jälkeen Soi Kutoselle https://aijaa.com/LF3VEA Voi Luoja sitä Kissan määrää... Kaksvitosen tytön kanssa juotiin tequilaa ja joitakin likööripohjaisia sateenvarjodrinkkejä. Useampi tonni niihin. Tänään lupasin että otetaan kunnolla, kun ei ole aikaista herätystä kuten tänä aamuna oli.
Katsotaan löytyykö kissa aamulla vierestä. Mikäli vanhat merkit pitää paikkansa, niin kyllä löytyy!

Vaikka Soi Kutosella on vielä sesonkia päällä, niin useimmissa baareissa on tusinaa tyttöä kohti vain yksi tai kaksi asiakasta, jotka eivät tarjoa tytöille mitään vaan istuvat oluensa kanssa ja roplaavat kännykkää. Minä en mene roplaamaan kännykkää Soi Kutoselle, vaan jututtamaan tyttöjä. Eilen käytettiin melun vuoksi käännösohjelmia ja tyttö hyvin avoimesti kertoi itsestään. Oli 17 vuotiaana ollut tanssityttönä jo Pattayalla, ei sanojensa mukaan seuralaisena ja vasta tänä talvena aloitti baaritytön duunit. Ei lapsia, kotoisin Surinista.

No niin se on aika siirtyä odottamaan kyytiä ulos! Kivaa iltaa Herra Matkailemattomalle Suomeen!

48

452

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No voihan sitä tuollaisen tarinoinnin laatia lomailunsa puhteena jos on tarvetta.

      Minä syön kyllä ribsit heti grillauksen jälkeen enkä jääkaapin kautta kylminä enkä lämmitettyinäkään.

      • Anonyymi

        Mitkä ribsit sinä Pasanen syöt ja missä? Ei ribsejä niin valmisteta. Ribsien valmistus on pitkä prosessi. Eikä niitä suinkaan laiteta suoraan grilliin raakana, kuten näytät kuvittelevan. Sitäpaitsi Pasanen ei syö porsaanluita. Valmistuotteissa nämä vaiheet on jo käyty läpi paitsi lämmitys, mieluiten uunissa pari-kolme tuntia. Valmistuotteiden etu on että marinadi on muhinut niissä pitkään.

        5 valkosipulinkynttä hienonnettuna
        1 pieni sipuli hienonnettuna
        1 dl Rajamäen ekstra-neitsytoliiviöljyä
        2 rkl tomaattipyreetä
        0,5 dl Kikkoman soijakastiketta
        0,5 dl Rajamäen Punaviinietikkaa
        1 tl grillausmaustetta
        1 tl kuivattua basilikaa
        1 tl kuivattua oreganoa
        1 tl kuivattua rosmariinia
        2 rkl fariinisokeria tai siirappia
        2 tl suolaa

        Laita possun ribsit isoon kattilaan ja lisää kylmää vettä kunnes ne peittyvät. Lisää kattilaan myös sipulit, valkosipulin kynnet, mustapippurit ja suola. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä poreillen n. 2 tuntia. Jäähdytä ribsit liemessään kannen alla.

        Sekoita marinadi. Laita kaikki marinadin ainekset korkeaan kapeaan astiaan ja soseuta seos tasaiseksi sauvasekoittimella. Pakkaa ribsit muovipussiin marinadin kanssa, sulje pussi tiiviisti tiukalla solmulla ja kääntele sitä niin, että marinadi maustaa kaikki palat. Anna marinoitua yön yli jääkaapissa.

        Ota ribsit huoneen lämpöön paria tuntia ennen uuniin laittamista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitkä ribsit sinä Pasanen syöt ja missä? Ei ribsejä niin valmisteta. Ribsien valmistus on pitkä prosessi. Eikä niitä suinkaan laiteta suoraan grilliin raakana, kuten näytät kuvittelevan. Sitäpaitsi Pasanen ei syö porsaanluita. Valmistuotteissa nämä vaiheet on jo käyty läpi paitsi lämmitys, mieluiten uunissa pari-kolme tuntia. Valmistuotteiden etu on että marinadi on muhinut niissä pitkään.

        5 valkosipulinkynttä hienonnettuna
        1 pieni sipuli hienonnettuna
        1 dl Rajamäen ekstra-neitsytoliiviöljyä
        2 rkl tomaattipyreetä
        0,5 dl Kikkoman soijakastiketta
        0,5 dl Rajamäen Punaviinietikkaa
        1 tl grillausmaustetta
        1 tl kuivattua basilikaa
        1 tl kuivattua oreganoa
        1 tl kuivattua rosmariinia
        2 rkl fariinisokeria tai siirappia
        2 tl suolaa

        Laita possun ribsit isoon kattilaan ja lisää kylmää vettä kunnes ne peittyvät. Lisää kattilaan myös sipulit, valkosipulin kynnet, mustapippurit ja suola. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä poreillen n. 2 tuntia. Jäähdytä ribsit liemessään kannen alla.

        Sekoita marinadi. Laita kaikki marinadin ainekset korkeaan kapeaan astiaan ja soseuta seos tasaiseksi sauvasekoittimella. Pakkaa ribsit muovipussiin marinadin kanssa, sulje pussi tiiviisti tiukalla solmulla ja kääntele sitä niin, että marinadi maustaa kaikki palat. Anna marinoitua yön yli jääkaapissa.

        Ota ribsit huoneen lämpöön paria tuntia ennen uuniin laittamista.

        Anteeksi että teen väärin.

        https://kokitjapotit.fi/ribsit-grillissa-taydellisten-ribsien/


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muista että Pasaset ei maksa luista vaan ne nauraa sulle. Pasaset syö sisäfilettä ruiskuhunajalla.

        Voi jumalauta nyt täällä kerrotaan jo reseptejä porsaan luiden grillaukseen, pattayan matkailupalstalla, erinomaista savussa ja grillissä valmistettuja kyljyksiä hua hinistä, 280-320 bahtia kilo, paitsi ettei niitä grillata vaan kypsennetään keraamisessa isossa ruukussa, kanaa saa samoin tehtynä... lämpö tulee kookospähkinän kuorista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muista että Pasaset ei maksa luista vaan ne nauraa sulle. Pasaset syö sisäfilettä ruiskuhunajalla.

        Markku voi ottaa thaikkunaisen. Thaikkunaiset ovat sopivan lyhyitä


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi jumalauta nyt täällä kerrotaan jo reseptejä porsaan luiden grillaukseen, pattayan matkailupalstalla, erinomaista savussa ja grillissä valmistettuja kyljyksiä hua hinistä, 280-320 bahtia kilo, paitsi ettei niitä grillata vaan kypsennetään keraamisessa isossa ruukussa, kanaa saa samoin tehtynä... lämpö tulee kookospähkinän kuorista.

        Mistähän tuo johtuu että porsaanluita pitää kutsua ribseiksi ja kanan siipipaloja, chicken wings, molempia pidettiin suomessa roskaruokana, vielä 20 - 30 vuotta sitten jota kukaan ei ostanut, ensimmäinen joka toi kanansiipipaloja myyntiin pakastettuna, oli lidl, muistaakseni puolasta toivat, valmistivat ja pakastivat, vaimoni näki ne lidl:ssä ja osti, oli heidän ruokaa, silloin thairuokaa ei saanut kuin hesan keskustasta josta käytiin kerran kuussa ostamassa, tuostakin ajasta on jo yli 20 vuotta, hitto että menee aika nopeasti.

        Kun jyväskylästä tänne muutettiin, siellä oli jo useampi thairuoka kauppa.

        Nuo englanninkieliset nimet on komeita, mutta ei porsaanluita muuksi muuta, olisiko tämä ollut lahkolaisten ensimmäinen kosketus liharuokiin, mitä yksinhuoltaja äiti sai vähillä rahoillaan kuudelle lapselle einekseksi...vaiko ihan jouluaterialle... kerros 2010, miten tiellä oli.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi jumalauta nyt täällä kerrotaan jo reseptejä porsaan luiden grillaukseen, pattayan matkailupalstalla, erinomaista savussa ja grillissä valmistettuja kyljyksiä hua hinistä, 280-320 bahtia kilo, paitsi ettei niitä grillata vaan kypsennetään keraamisessa isossa ruukussa, kanaa saa samoin tehtynä... lämpö tulee kookospähkinän kuorista.

        Tuoko on sitten se sinun thaimaalainen resepti? Brikettejä on toki muutakin kuin kookospähkinän kuoria. Muista myös että sinä et maksa luista. Savusta tulee karsinogeenejä ja se on syynä monien thaimaalaisten varhaiseen syöpäkuolemaan. Uuni on parempi ja valurautapannulla pyöräyttäminen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistähän tuo johtuu että porsaanluita pitää kutsua ribseiksi ja kanan siipipaloja, chicken wings, molempia pidettiin suomessa roskaruokana, vielä 20 - 30 vuotta sitten jota kukaan ei ostanut, ensimmäinen joka toi kanansiipipaloja myyntiin pakastettuna, oli lidl, muistaakseni puolasta toivat, valmistivat ja pakastivat, vaimoni näki ne lidl:ssä ja osti, oli heidän ruokaa, silloin thairuokaa ei saanut kuin hesan keskustasta josta käytiin kerran kuussa ostamassa, tuostakin ajasta on jo yli 20 vuotta, hitto että menee aika nopeasti.

        Kun jyväskylästä tänne muutettiin, siellä oli jo useampi thairuoka kauppa.

        Nuo englanninkieliset nimet on komeita, mutta ei porsaanluita muuksi muuta, olisiko tämä ollut lahkolaisten ensimmäinen kosketus liharuokiin, mitä yksinhuoltaja äiti sai vähillä rahoillaan kuudelle lapselle einekseksi...vaiko ihan jouluaterialle... kerros 2010, miten tiellä oli.

        "hesan keskustasta" Kerro Pasanen terkkuja kattilassa asuvalle kaverillesi Senssulle, sillä kukaan muu ei kutsu Stadia tai Helsinkiä hesaksi kuin sinä. Kanan siipipaloja on ollut aina ja ne on olleet aina arvostettua herkkua, saa niitä roskaruoaksikin kutsua jos haluaa. Verrattavissa lähinnä sipseihin tai prinssinakkeihin. Kaikkihan niistäkin tykkää!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuoko on sitten se sinun thaimaalainen resepti? Brikettejä on toki muutakin kuin kookospähkinän kuoria. Muista myös että sinä et maksa luista. Savusta tulee karsinogeenejä ja se on syynä monien thaimaalaisten varhaiseen syöpäkuolemaan. Uuni on parempi ja valurautapannulla pyöräyttäminen.

        Joo niinhän se tosiaankin on että suomalaiset ei harrasta kalojen eikä lihojen avustamista koska on uunit ja valurauta pannut, sekä thaimaalaiset kuolee, on se niin väärin että suomessa juhannuksenakin ihmiset grillaa vaikka on savua, voi voi sentään taasen, että kannattaa ostaa kioskista valmiiksi marinassa muhineita jääkaappiinsa ja sitten uunissa lämmitys, on se niin kurmeeta niin kurmeeta, että kannattaa alkaa selaamaan triptrappia missä tarjoillaan terveellisiä ripsejä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo niinhän se tosiaankin on että suomalaiset ei harrasta kalojen eikä lihojen avustamista koska on uunit ja valurauta pannut, sekä thaimaalaiset kuolee, on se niin väärin että suomessa juhannuksenakin ihmiset grillaa vaikka on savua, voi voi sentään taasen, että kannattaa ostaa kioskista valmiiksi marinassa muhineita jääkaappiinsa ja sitten uunissa lämmitys, on se niin kurmeeta niin kurmeeta, että kannattaa alkaa selaamaan triptrappia missä tarjoillaan terveellisiä ripsejä.

        Et ole kovin välkky. Silloin tällöin voi syödä vaikka koiranpaskaa, mutta jos sitä syö jatkuvasti, se ei ole hyväksi. Karsinogeenit tukkii suonet fyysisesti ja kovettaa valtimot.


      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        ❤️ ­­N­­­y­m­­­f­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18249329

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Krapula-aamiainen omista tarpeista. https://aijaa.com/JpXFiC
      Ei kehtaa lähteä vielä ravinteliin kun saattaa lähteä laatta ja on varpilla promilleja.
      Kolmelta tytön kyydillä kämpille, otettiin terassilla vielä drinksua ja rakkauden osoitukset oli vasta kukonlaulun aikaan, kirjaimellisesti. Hän haluaa nukkua vielä, omassa huoneessaan ei ole ilmastointia niin tykkää nukkua täällä.
      Meillä on 35 vuotta ikäeroa ja kaksi lapsistani on häntä vanhempia. Eipä se paljoa vielä ole kun vertaa istuvaan presidenttiimme ja Dannyyn, joka on Helmin kanssa parasta aikaa Thaimaassa.

      PS: On japanilaista kinkkua leivän päällä. Se on sitten varmaan aitoa kinkkua, kun se on japanilaista?

      • Anonyymi

        Piti googlaten tarkistaa. Dannyn ja Helmin ikäero on 58 vuotta.


      • Anonyymi

        Kas kun sattumoisin ravintEli, eikös olekin hankala klooneilla 2010?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kas kun sattumoisin ravintEli, eikös olekin hankala klooneilla 2010?

        ? Nyt en ihan ymmärtänyt, mutta mitä ilmeisimmin haluat "todisteita" Pattayalta.
        Olepas hyvä https://aijaa.com/OimLlW siinä ne eiliset ostokset joista aamiaisen tein.
        Pattayan Big C ei ole muualla kuin Pattayalla. Tuliko sinulle nyt hyvä mieli vai paha mieli ja iskikö kateuden peikko koska olet Suomessa?

        Silkkipaitapoju


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ? Nyt en ihan ymmärtänyt, mutta mitä ilmeisimmin haluat "todisteita" Pattayalta.
        Olepas hyvä https://aijaa.com/OimLlW siinä ne eiliset ostokset joista aamiaisen tein.
        Pattayan Big C ei ole muualla kuin Pattayalla. Tuliko sinulle nyt hyvä mieli vai paha mieli ja iskikö kateuden peikko koska olet Suomessa?

        Silkkipaitapoju

        Muistin äsken että lähdin eilen Big C:stä ostamaan pikkupyyhkeitä, joilla voi kuivaa naamaa lenkillä, putsata rillit ja käyttää tiskirättinä. Ostin kaikkea muuta paitsi pikkupyyhkeitä.
        Mutta nyt täytyy siirtyä tuonne lemmenpesään. Oikein mukavaa päivänjatkoa Suomeen! Taitaa vielä olla aika lailla lunta? Minä palaan vasta maaliskuun puolivälissä, viivyn 2,5 kuukautta Suomessa ja palaan kolmeksi kuukaudeksi Thaimaahan.

        Silkkipaitapoju


    • Anonyymi

      "Katsotaan löytyykö kissa aamulla vierestä. Mikäli vanhat merkit pitää paikkansa, niin kyllä löytyy!"

      Kiitos kun kerrot mitä ostopillun varassa olevalle menestyvälle liikemiehelle kuuluu -:)

      • Anonyymi

        Viiraako sinulla? Juuri äsken olin klooni? Sitä ennen minulla oli muovinen kiinalainen silkkipaitakopio. Sitä ennen söin väärää ruokaa väärässä paikassa. Onko vihjettä että mitä teen seuraavaksi väärin? Mitä tarkoittaa että on ostopillun varassa? Se tarkoittaa minulle sitä että minulla edelleen seisoo, naiset kiinnostaa ja minulla on siihen varaa. 35 vuotta kun oli kuivahkon vanhan naimapillun varassa, niin voit kysyä että maistuuko nuori nainen? Voin vastata itse: -Maistuu! :)


      • Anonyymi

        Olen aina kokenut melkoista myötä häpeää, näihin heppuihin jotka ovat tuon ostopiparin varassa, on tietysti selvää että jokaisella on halunsa, ja tarpeet niiden tyydyttämiseen, mutta se että kehuu niitä saavutuksinaan, on kyse melkoisen heikkolahjaisesta miehestä, jos vuokrapipari on ainoa vaihtoehto, on syytä pitää asiasta turpansa kiinni, tai paljastaa vain oman heikko lahjakkuutensa.


    • Anonyymi

      "Mistähän tuo johtuu että porsaanluita pitää kutsua ribseiksi ja kanan siipipaloja, chicken wings"

      Kysyy Älypartion päämies Bumba.

      Olisikohan mahdollisesti siksi että ribs tarkoittaa kylkeä/kylkiluita ja chicken wings tarkoittaa kanansiipiä? Mitä luulet?

      Valmis tuote on grilliruokien kuningas Thaimaassakin. Torilla sellaisen 800 bahtia kilo, jolloin lihalle tulee hintaa noin 1100 bahtia kilo.

      Ei todellakaan ole roskaruokaa. Makkara, jauheliha, jauhelihapihvi, possun ja naudan raaka pihvileike paljon halvempaa ja huonompaa valmiinakin.

      Bumballa vaan ei ole hampaita eikä rahaa ja siksi kiukuttaa ribsit.

      • Anonyymi

        ja paskat, jos haluat nauttia porsaan lihaa osta kyljyksiä, ja jos kanaa osta koipi tai rintapaloja, nuo porsaanluu ja siipipalat on nimenomaan roskaruokaa, niitä ei edes suomessa ollut tarjolla 20-30 vuotta siiten, ne meni eläinravinnoksi, mutta köyhille piti saada lihaa... tai no luuta...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ja paskat, jos haluat nauttia porsaan lihaa osta kyljyksiä, ja jos kanaa osta koipi tai rintapaloja, nuo porsaanluu ja siipipalat on nimenomaan roskaruokaa, niitä ei edes suomessa ollut tarjolla 20-30 vuotta siiten, ne meni eläinravinnoksi, mutta köyhille piti saada lihaa... tai no luuta...

        Miten ne voi olla köyhille kun ne maksaa valmistettuna enemmän kuin sisäfile?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ja paskat, jos haluat nauttia porsaan lihaa osta kyljyksiä, ja jos kanaa osta koipi tai rintapaloja, nuo porsaanluu ja siipipalat on nimenomaan roskaruokaa, niitä ei edes suomessa ollut tarjolla 20-30 vuotta siiten, ne meni eläinravinnoksi, mutta köyhille piti saada lihaa... tai no luuta...

        kerrataanpa hieman historiaa, noita siipipaloja ja porsaanluita jäi kovasti tuotantoprosessissa yli, ja ne toimitettiin halvempiin maihin ravinnoksi tai eläinravinnoksi, ylijäämä määrät oli huikeita piti keksiä tarve näille, että saadaan parempi hinta, luista.

        Joku nero keksi että kun hieman maustetaan tuota jätekasaa laitetaan nimeksi ribs tai chicken wings ne menee kaupaksi köyhälle kansanosalle, näin tehtiin ja kauppa kävi, siis ensin oli kasajätettä, sille luotiin tarve, tuo valmistaminen on huomattavasti halvempaa ihmisruuaksi, kun murskata kaikki koneellisesti rehuksi, ja syöttää eläimille.

        Sinänsä hauskaa, että porsaanluut eli ribsit ja porsaan kyljys on tarkalleen sama porsaan ruhon osa, ainoastaan leikkauskulma on toinen, eli ribseissä porsaanluissa lapapaisti erotellaan lihanleikkaus vaiheessa, se on se kyljysten lähdes pyöreä lihankappale...

        Vielä hauskemmaksi asia menee kun nämä lahkolaiset pitävät kanansiipi paljoja ja porsaanluita lähes ala carte tasoisena ravintona, ei ole lahkolaisilla juurikaan kokemusta ala carte ravintoloista vaikka muuta yrittävät antaa ymmärtää, mutta eivät ymmärrä antaa..

        Thaimaa on sinänsä outo maa, täällä kanan kalleimmat osat on nämä siipipalat ja yllätys kyllä jopa minulle, vielä kalliimpia on kilohinnaltaan kanan varpaat, siis se osa joka suomessa on eläinravintoa, sitten thaimaassa myydään rintapalat ja koipipalat, kaikista halvempia, täällä saat 80 bahtilla, viisi siipipalaan puolikasta...
        By NumBall HHN 63v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kerrataanpa hieman historiaa, noita siipipaloja ja porsaanluita jäi kovasti tuotantoprosessissa yli, ja ne toimitettiin halvempiin maihin ravinnoksi tai eläinravinnoksi, ylijäämä määrät oli huikeita piti keksiä tarve näille, että saadaan parempi hinta, luista.

        Joku nero keksi että kun hieman maustetaan tuota jätekasaa laitetaan nimeksi ribs tai chicken wings ne menee kaupaksi köyhälle kansanosalle, näin tehtiin ja kauppa kävi, siis ensin oli kasajätettä, sille luotiin tarve, tuo valmistaminen on huomattavasti halvempaa ihmisruuaksi, kun murskata kaikki koneellisesti rehuksi, ja syöttää eläimille.

        Sinänsä hauskaa, että porsaanluut eli ribsit ja porsaan kyljys on tarkalleen sama porsaan ruhon osa, ainoastaan leikkauskulma on toinen, eli ribseissä porsaanluissa lapapaisti erotellaan lihanleikkaus vaiheessa, se on se kyljysten lähdes pyöreä lihankappale...

        Vielä hauskemmaksi asia menee kun nämä lahkolaiset pitävät kanansiipi paljoja ja porsaanluita lähes ala carte tasoisena ravintona, ei ole lahkolaisilla juurikaan kokemusta ala carte ravintoloista vaikka muuta yrittävät antaa ymmärtää, mutta eivät ymmärrä antaa..

        Thaimaa on sinänsä outo maa, täällä kanan kalleimmat osat on nämä siipipalat ja yllätys kyllä jopa minulle, vielä kalliimpia on kilohinnaltaan kanan varpaat, siis se osa joka suomessa on eläinravintoa, sitten thaimaassa myydään rintapalat ja koipipalat, kaikista halvempia, täällä saat 80 bahtilla, viisi siipipalaan puolikasta...
        By NumBall HHN 63v.

        ja kaksi grillattua koipea 70-90 bahtilla, kumman nälkäinen suomalainen ennemmin syö tilaa, viisi kanan siipipalaa, vai kaksi kokonaista koipea, mitä luulet 2010.


    • Anonyymi

      Onko hoitopaikassasi hyvä välipala?

    • Anonyymi

      Kysy ihmeeessä hoitopaikkasi kokilta osaako hän tehdä muikkukukkoa. Laita palstalle hänen antama resepti muikkukokon ntekoon.

    • Anonyymi

      Vaimoni haluaa aina välipalaksi pehmeää jänistä. Sitä ei suinkaan säilötä jääkaapissa.

    • Anonyymi

      En usko että Bumbaa naurattaa ribsit, koska hänen hampaansa on kuin palaneet tulitikut. Hän hihittelee. Joutuu syömään 12 tunnin velliä, jota ei tarvitse pureskella.

    • Anonyymi

      Nesteytystä. Tuossa on muuten suunnilleen se minkä päivässä juon erilaisia nesteitä eri tarkoituksiin, mutta sellainen neljä pulloa vettä vielä puuttuu kuvasta, plus kahvit tulee joka päivä jossakin juotua ruoan yhteydessä tai Amazonissa muuten vaan.
      https://aijaa.com/fUJ23B Vitamiinit pitää vireänä, soijajuoma ja proteiinijuoma auttavat vatsan toiminnassa ja niistä saa treenin jälkeen protskua, kokis zerot auttaa ruoansulatuksessa ja saa kofeiinia, Red Bullin juon ennen salille menoa, niin ja pari juotavaa jugurttia menee vielä myös.

      Nesteen kokonaismäärä on sellaiset seitsemän litraa vuorokaudessa.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Tiskaa paistinpannu ennen kuin se alkaa kävelemään torakoiden pesään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiskaa paistinpannu ennen kuin se alkaa kävelemään torakoiden pesään.

        Eikö olekin kummallista että löydät tuosta kuvasta pesemättömän paistinpannun, mutta tästä kuvasta et löydä mitään huomautettavaa https://aijaa.com/KU0NzP
        Mitä olet mieltä? Onko huone tiptop?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö olekin kummallista että löydät tuosta kuvasta pesemättömän paistinpannun, mutta tästä kuvasta et löydä mitään huomautettavaa https://aijaa.com/KU0NzP
        Mitä olet mieltä? Onko huone tiptop?

        Tuossa pöydällä olevan toisen lusikan vieressä on varpaankynsi, jonka herrasmies on leikannut ennen pussikeiton nautiskelua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuossa pöydällä olevan toisen lusikan vieressä on varpaankynsi, jonka herrasmies on leikannut ennen pussikeiton nautiskelua.

        Sinulla on varsin laaja mielikuvitus, se näyttää olevan lahkolaisisilla, kun näet kuvassa paljon mitä siellä ei varmasti ole, kynsiä, roskapusseja kun todellisuudessa siinä on pöytä johon tulee ikkunasta voimakas sivuvalot, vuodevaatteita tyhjiöpussissa, sekä hatarin flekti tuuletin kuplamuovissa, kerros mikä saa ihmisen aivot noin oireilemaan... Joku sairaus ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö olekin kummallista että löydät tuosta kuvasta pesemättömän paistinpannun, mutta tästä kuvasta et löydä mitään huomautettavaa https://aijaa.com/KU0NzP
        Mitä olet mieltä? Onko huone tiptop?

        Syötätkö leipoika lemmiikillesi eläimille tarkoitettua ruokaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulla on varsin laaja mielikuvitus, se näyttää olevan lahkolaisisilla, kun näet kuvassa paljon mitä siellä ei varmasti ole, kynsiä, roskapusseja kun todellisuudessa siinä on pöytä johon tulee ikkunasta voimakas sivuvalot, vuodevaatteita tyhjiöpussissa, sekä hatarin flekti tuuletin kuplamuovissa, kerros mikä saa ihmisen aivot noin oireilemaan... Joku sairaus ?

        Mistä jäteasemalta on kuva otettu?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä jäteasemalta on kuva otettu?

        Keravalla liekkimajassa oli tusina vanhaa juoppoa vuoden. Paskoivat ympäriinsä ja eivät edes tuulettaneet asuntoa. Saivat myrkytyksen korvikkeista ja vietiin pois. Huoltomies otti tuon kuvan heidän jäljiltä. https://aijaa.com/KU0NzP
        Tuolta "Pasanen" nimiseltä juopolta lähti näkö ja siksi hän ei itse huomaa millaisessa paskaluukussa aikaansa vietti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinulla on varsin laaja mielikuvitus, se näyttää olevan lahkolaisisilla, kun näet kuvassa paljon mitä siellä ei varmasti ole, kynsiä, roskapusseja kun todellisuudessa siinä on pöytä johon tulee ikkunasta voimakas sivuvalot, vuodevaatteita tyhjiöpussissa, sekä hatarin flekti tuuletin kuplamuovissa, kerros mikä saa ihmisen aivot noin oireilemaan... Joku sairaus ?

        https://aijaa.com/ONTQsc

        Missä kohtaa tuossa on tuuletin? Oikeassa reunassa olevassa jätepussissa näkyy vesipullon etiketti kassin läpi. Se on jätepussi. Samaten siinä on kaksi muuta jätepussia selvästi.
        Tuo heijastus isojen pussien kyljessä on vain heijastus joka näkyy myös liinavaatepussissa.
        Pöydällä olevien silmälasien läpi ei näe ellei poraa niihin reikää. Koiran ruokakipon alla on poltettu pöytään jokin teksti, ilmeisesti jossakin "tiloissa" heikkona hetkenä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        https://aijaa.com/ONTQsc

        Missä kohtaa tuossa on tuuletin? Oikeassa reunassa olevassa jätepussissa näkyy vesipullon etiketti kassin läpi. Se on jätepussi. Samaten siinä on kaksi muuta jätepussia selvästi.
        Tuo heijastus isojen pussien kyljessä on vain heijastus joka näkyy myös liinavaatepussissa.
        Pöydällä olevien silmälasien läpi ei näe ellei poraa niihin reikää. Koiran ruokakipon alla on poltettu pöytään jokin teksti, ilmeisesti jossakin "tiloissa" heikkona hetkenä?

        Kuten sanoin mielikuvituksesi on rajaton,
        liinavaate pussin yläpuolella oikealla, tuossa on sama tuuletin siirretty vaan toiseen paikkaan... mikä kirjoitus, sinä ole mitään kirjoitusta... https://aijaa.com/9EWJNQ
        siinä ole taas sivusta tuleva valo, joka tekee heijastuksia, mikä sinun ongelmasi oikeastaan on...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten sanoin mielikuvituksesi on rajaton,
        liinavaate pussin yläpuolella oikealla, tuossa on sama tuuletin siirretty vaan toiseen paikkaan... mikä kirjoitus, sinä ole mitään kirjoitusta... https://aijaa.com/9EWJNQ
        siinä ole taas sivusta tuleva valo, joka tekee heijastuksia, mikä sinun ongelmasi oikeastaan on...

        Jaahas... sait sentään sen varpaankyntesi siivottua pois pöydältä, grattis, pii paa pii paa tuut tuut wuuuf...

        <§>


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaahas... sait sentään sen varpaankyntesi siivottua pois pöydältä, grattis, pii paa pii paa tuut tuut wuuuf...

        <§>

        Mikä sairaus aiheuttaa tuollaista oireilua...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten sanoin mielikuvituksesi on rajaton,
        liinavaate pussin yläpuolella oikealla, tuossa on sama tuuletin siirretty vaan toiseen paikkaan... mikä kirjoitus, sinä ole mitään kirjoitusta... https://aijaa.com/9EWJNQ
        siinä ole taas sivusta tuleva valo, joka tekee heijastuksia, mikä sinun ongelmasi oikeastaan on...

        Näyttää olevan vuokraläävä hirveässä kunnossa. Pussia ja nyssäkkää hujan hajan pitkin lattioita.


    • Anonyymi

      Voi reppanaa. Onpa sinulla kova elämä.

    • Anonyymi

      Hauskaa ... Mitä tiskaamaton paistinpannu voikaan saada aikaan pienelle sielulle, taitaa jopa vaikuttaa pohkeiden kireyteenkin, täytynee venytellä, koska niistä hermosäikeet ulottuu korvienkin väliin.

      • Anonyymi

        Niin mikä se sairaus joka saa kuvittelemaan olemattomia yhdestä valokuvasta ?


    • Anonyymi

      Minä maustan välilihapihvin valkovuotokastikkeella. Onko oikein?

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2703
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2290
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2040
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      14
      1775
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1676
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe