Iskä kertoo Pattayan ostopipareista kokemuksella

Anonyymi-ap

Saarilöysä taas tuolla katkerana, kun joku panee Pattayalla ja vuodattaa tuttua kaavaansa:

"Olen aina kokenut melkoista myötä häpeää, näihin heppuihin jotka ovat tuon ostopiparin varassa, on tietysti selvää että jokaisella on halunsa, ja tarpeet niiden tyydyttämiseen, mutta se että kehuu niitä saavutuksinaan, on kyse melkoisen heikkolahjaisesta miehestä, jos vuokrapipari on ainoa vaihtoehto, on syytä pitää asiasta turpansa kiinni, tai paljastaa vain oman heikko lahjakkuutensa"

Litteroidaan vähän.

Miksi sinun täytyisi tuntea häpeää kenenkään toisen puolesta, kun itsessäsikin on vaikka kuinka paljon hävettävää?

Sinulla on hävettävää tyhmyys, ilkeys, vittumaisuus, sairaalloinen ylipaino, mielisairaudet, vainoharhat, pelotilat, köyhyys, nollaomaisuus, minimaalinen sairaseläke, veltto muna ja alistettu vanha pottunokkainen vaimo, entinen maksullinen, joka kärsii seurassasi.

Ennemmin laittaisin mulkkuni tehosekoittimeen, kuin vaimoosi. En ole koskaan pannut ketä sattuu, vaan valitsen naisen tarkkaan.

"Ostopipari" ei ole sen kummempaa Thaimaassa kuin Suomessa tavallinen deittailu. Luuletko että Suomessa nainen kaivaa lompakkonsa esiin illallisen jälkeen Tinder- treffeillä? Ei kaiva.

Ostopiparin varassa olemisesta voisi puhua, jos sitä olisi harjoittanut koko ikänsä ja muuta ei ole ollut.

Mutta ostopiparin varassa olemisesta ei voida puhua, jos on aikuisiästään suurimman osan ollut parisuhteissa, joista useimmiten siunautuu lapsiakin.

Kaikki "Pattayan rakkaasi" ovat kokeneet ne "ilmaiset" suominaiset ja viettäneet tavallista perhe-elämää.

Vaimot ei ole kenenkään omaisuutta sen enempää kuin sinä heidän. Sinä resupekka kuvittelet omistavasi vaimosi, kun olet onnistunut paskapuheilla hänet saanut rengastettua. Hän kärsii siitä ja on puhunut siitä Facessa.

Sanonpahan vaan että vaimon saamisessa ei ole mitään kehuttavaa sen enempää kuin ostopiparin saamisessa.

Niissä on vaan se ero että voit valkata ostopipareista Pattayalla sen jonka kanssa synkkaa. Voit valita iän, ulkonäön, luonteen jne mukaan sen parhaan.

Vaimoa et voi valita enää kun se on otettu. Jos se on lihonut ja rupsahtanut niin kyllä siinä mennään eri aikaan nukkumaan.

Sama homma toisinpäin. Tuskinpa sinun vaimosi pitää sinua kreikkalaisena seksin Jumalana? Onko 10 vai 15 vuotta siitä kun viimeksi olet paritellut vaimosi kanssa?

Eihän se edes onnistu tuossa kunnossa. Ylipaino, pumppuvikaa, diabetesta, suonten tukkeutumista, reumaa ja tulehduksia. Eihän sitä saa pystyyn edes jätskitikulla ja jesarilla.

Kun ne vapauden tuulet alkaa puhaltaa eronneella miehellä ja kukkaro on kunnossa, nenä näyttää Pattayalle, niin onpahan kummallinen mies jos ei edes kiinnosta ne hoikat kaunottaret!

Silloin on jotakin pielessä ja minä tiedän mitkä ovat ne syyt. Yleisin syy on ettei ole rahaa tai sitten on niin saita ettei voi antaa pariatuhatta bahtia naiselle.

Toinen yleinen syy on että ollaan niin arkoja. Pelätään ettei siitä tule mitään, pelätään tauteja, pelätään ettei se seiso lainkaan, jännittää niin että menee ripulille, itsetunto on niin huono ettei kestä sitä kontrastia itsensä ja kaunottaren välillä.

Monet ukkomiehet valehtelee että se johtuu uskollisuudesta se etteivät pane Pattayalla, vaikka olisi mahdollisuus. Tuossa edellä lukee ne todelliset syyt.

Kuten olen aiemmin kertonut, varsinaisia panomiehiä on todella pieni osa suomalaisista miesturisteista. Se on vaan jokunen prosentti, joka kerran tai pari saa käsihoidot tai saippuahieronnat suomalaismiehistä.

Lopuilla ei riitä paukut. On myös rehellisiä miehiä jotka tunnustaa sen että enää ei paukut riitä. Tunnustavat omalta osaltaan sen että mies kun tulee tiettyyn ikään, niin ei sillä pelaa mikään.

Huonon panokunnon näkee jo kävelytyylistä ja myös olemuksesta. Sellaista tuskaista löntystelyä ja huono ryhti, iloton olemus kuin 90% elämästä olisi jo paennut ruumiista.

Henk koht en tunne yhtään jota voisin kutsua seksituristiksi. Tällä palstalla on joku joka ainakin sanoo koluavansa nuoria tyttöjä joka päivä lomallaan. Sellainen on seksituristi.

Omat aktiiviaikani liittyi käytännössä aina bilettämiseen. Porukalla juhlittiin jossakin, jatkot jossakin ja sitten tyttö kainaloon. Kaikki oli tyytyväisiä ja se oli kaikille win-win- tilanne.

Voin sen ihan rehellisesti sanoa, että oma libidoni on laskenut huimasti viimeisen 8 vuoden aikana. Erektio ei ole kärsinyt kylläkään, mutta kiinnostus on.

Ei tee vierasta mieli enää. Ihailla voin kyllä kauniita naisia ja nyrpä kytkähtää, mutta ei ole tarvetta lähteä kokeilemaan miltä se vieras tuntuu. Ne on kokeiltu jo ajat sitten.

Yhdyn John Holmesin taktiikkaan: "Ylistä naista, ihaile häntä, pidä häntä kuin kukkaa kämmenellä, ja sitten kun olet voittanut hänen luottamuksensa ja saanut hänet rakastumaan, niin voitkin nussia häneltä aivot pellolle"

Huomasin tuon kikan toimivan tuossa erojen jälkeen. Se oli rajua touhua ja he olivat "ilmaisia" naisia" ja "perinteisellä tavalla" hankittuja.

2010

3

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Olen aina kokenut melkoista myötä häpeää, näihin heppuihin jotka ovat tuon ostopiparin varassa"

      Myötähäpeä on Pasanen yhdyssana. Minä tunnen sääliä näihin heppuihin, joilla ei enää seiso ja ryhtyvät sitten hurskastelemaan ja moralisoimaan heille joilla seisoo.
      Pasasella meni sekaisin nyt myötähäpeä ja kateus. Erektio vaatii terveyttä ja terve heteromies paneskelee naisia. Se on seksuaaliterveydenkin kannalta välttämätöntä.

    • Anonyymi

      Kerro monista leidipoika kokemuksistasi ja lopeta satusi märkäuni haaveistasi.

    • Anonyymi

      Missä kunnossa oli karvareuhkasi moisen käsittelyn jälkeen?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      672
      5004
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3534
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      156
      3277
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2533
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2359
    6. 257
      1933
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1477
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      99
      1373
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1369
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1140
    Aihe