Digitaalinen Kauppa Keskus

Anonyymi-ap

Nyt on syntymässä uusi ja mielenkiintoinen konsepti. Tuleeko siitä valmista. En tiedä. Mahdollisuus on olemassa. Noin 2 vuoden sisällä tiedämme paremmin. Ilmaiseksi pääsee mukaan ja saat 1 DSP jonka ostoarvo on 20 000 $ Riittääkö uteliaisuutta tulla kokeilemaan. Tästä ensimmäinen askel : https://digitalshoppingmall.net/d/329/

5

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miten vähittäiskauppiaat hyödyntävät Digital Shopping Mall (DSM) -ostoskeskusta lisätäkseen myyntiään?

      Ensimmäinen vaihe sisältää myymälän rekisteröinnin DSM: ään. Rekisteröitymisen jälkeen he voivat alkaa suositella kaupoissaan saatavilla olevia tuotteita ja palveluita. He voivat hallita tätä prosessia itsenäisesti ja noudattaa suositusrajoja. Jos joku heidän tiiminsä jäsenistä on DSM:n varhainen perustajajäsen, he eivät kuitenkaan kohtaa rajoituksia antamiensa suositusten määrälle.

      Koska kauppa on jo rekisteröity ja kauppa itse on aloittanut tällaisten tuotteiden ja palvelujen lisäämisen DSM:ään, jäljelle jää vain muodollisuus, jonka mukaan DSM Marketing Executive (DME) lataa sopimus DSM:ään lopullista hyväksyntää varten sen jälkeen, kun toimittajan kanssa on päästy sopimukseen irtotavarana ostoehdoista.

      DSM helpottaa jäsentensä ostoja vähittäiskaupan yksiköissä ja hankkii toimittajalta irtotavarana.

      DSM-alustan käyttäminen tuotteidensa ja palveluidensa myymiseen antaa vähittäiskauppiaille mahdollisuuden tarjota asiakkaille alennuksia, joita he eivät voi tarjota itse, DSM: n älykkään ennakkotilaustekniikan ansiosta, joka voi alentaa hintoja jopa 100 kertaa.

      DSM: n vipuvaikutuksen avulla vähittäiskauppasi voi sijaita hyvin syrjäisellä alueella, mutta voit myydä paitsi lähellä oleville ostajille myös ostajille missä tahansa muualla, kunhan käytät kuriiripalveluja ostettujen tuotteiden lähettämiseen ostajan sijaintiin.

      Sama koskee maanviljelijöitä. Voit myydä maatilasi tuotteet suoraan maatilaltasi ja säilyttää marginaalin, joka muuten maksettaisiin välittäjille, jotka ostavat tilaltasi ja myyvät edelleen muualla.

      Tähän ohjelmaan osallistuvat vähittäiskauppiaat ja viljelijät vähentävät tuotteidensa varastointikustannuksia, mikä alentaa heidän tuotteidensa ja palveluidensa vähittäishintoja.

      Ne jälleenmyyjät ja viljelijät, jotka ovat kiinnostuneita tästä kumppanuudesta DSM:n kanssa, voivat ottaa meihin yhteyttä nyt ja kertoa meille vähittäiskauppasi tai maatilasi sijainnin ja tuotteet tai palvelut, joita haluat myydä.

      Huomaa, että DSM-ostosohjelmisto on tarkoitus ottaa käyttöön kahden vuoden kuluessa. Voit kuitenkin aloittaa DSM-jäsentemme tutustuttamisen tuotteisiisi ja palveluihisi heti luomalla tilan DSM Social Media Hubiin ja kertomalla jäsenillemme yrityksesi sijainnin ja tarjoamasi tuotteet ja/tai palvelut.

    • Anonyymi

      31. maaliskuuta 2024 on historiallinen päivä, kun vallankumouksellinen kryptovaluutta, joka ilmentää digitaalista, lohkoketjua, kryptovaluuttaa, hinnoittelua, alennusta, passiivisia tuloja ja rahattomia vallankumouksia, kaikki pakattuna yhteen, lyödään virallisesti. Olemme viimeistelleet päätökset lyöntipäivästä, lyödystä määrästä ehdottomalla enimmäisrajalla, lyödyn DSC:n alkuperäisestä hinnasta kryptopörsseissä ja DSP:iden jakelusta niille, jotka ostavat DSP:itä 31. maaliskuuta 2024 asti.
      Virallinen lyöntipäivä on 31. maaliskuuta 2024. Lyötyä määrää on nostettu suunnitellusta 20 miljardista 40 miljardiin, jotta DSM-siipien maailmanlaajuinen laajentuminen olisi nopeampaa perustamalla DSM-tytäryhtiöitä maailmanlaajuisesti, jotka uskaltautuvat kaikille talouden aloille ja luovat DSM-tuotemerkkejä, joita myydään yksinomaan DSM: ssä. DSC:n alkuperäinen hinta, joka määrittää DSC:n taloudellisen vähimmäisarvon, koska DSM ei myy DSC:itään sen alapuolella, on nostettu suunnitellusta 20 000 dollarista 50 000 dollariin. Ostettujen DSP:iden määrä niille, jotka hankkivat ne 31. maaliskuuta 2024 mennessä, kaksinkertaistuu.
      Kuten selitimme tokenomiikassamme ja täydensimme selityksiä muualla, ennennäkemätön liiketoimintamallimme antaa meille mahdollisuuden lyödä minkä tahansa määrän DSC:itä ja asettaa minkä tahansa alkuperäisen hinnan. DSP tulee kuitenkin olemaan kuuma maailmanlaajuisesti, koska se on ainoa kuponki, joka voi tarjota haltijoilleen eksklusiivisia alennuksia, joita ei ole saatavilla muualla, sekä mahdollisuuksia ansaita vertaansa vailla olevia passiivisia tuloja, samalla kun se antaa toimittajille mahdollisuuden päästä valmiille tukkumarkkinoille tuotteilleen kuin koskaan ennen ja silti saada maksut haluamissaan valuutoissa.
      Usko tai älä, se tulee tapahtumaan, ja se tulee järisyttämään koko maailmaa isosti. Ymmärrämme epäuskosi, koska näin ei ole koskaan ennen tehty, joten keskivertoihmisen, joka muodostaa enemmistön, ei odoteta ymmärtävän, mistä puhumme, ja siksi hän ei usko sitä.
      Tämä on linjassa normaalijakauman lain kanssa, jossa sinulla on alussa hyvin vähän ihmisiä, joita kutsutaan johtajiksi, monia ihmisiä, jotka liittyvät johtajien jälkeen, joita kutsutaan tavallisiksi ihmisiksi, ja hyvin harvoja, jotka liittyvät liiketoiminnan elinkaaren lopussa, joita kutsutaan viivästyjiksi.
      Joten odotamme, että hyvin harvat ihmiset (johtajat) osallistuvat pohjakerroksen mahdollisuuksiimme ja monet (keskimääräiset ihmiset) liittyvät, kun pohjakerroksen mahdollisuudet ovat poissa. Mutta yksi asia on varma, että ne, jotka tulivat tietoisiksi pohjakerroksen mahdollisuuksistamme ja jättivät ne huomiotta, koska ajattelivat, että se on mahdotonta tai huijaus tai molemmat, katuvat sitä loppuelämänsä ajan ja heillä on valtava taakka selittää seuraaville sukupolvilleen, miksi he eivät edes käyttäneet perustajajäsenyyden tilaisuutta, joka oli ilmainen käyttää?
      Älkää erehtykö, olemme menossa paikkoihin.

    • Anonyymi

      Nyt on minimi DSP ostomäärä laskettu 500 , eli 50 $ pääset hyvään asemaan.
      Tietysti pärjäät hyvin vaikka liittyisit ilmaiseksikin.

    • Anonyymi

      Olemme edelläkävijöitä omassa uudessa rahattomassa taloudessamme, jonka avulla osallistujat voivat säästää suhteellisesti enemmän rahaa tehdessään ostoksia DSP: llä verrattuna nykyiseen rahatalouteen. On erittäin todennäköistä, että omaksumme nykyisen rahatalouden ja integroimme sen uuteen rahattomaan talouteemme johtuen eksklusiivisista säästöistä, joita tarjotaan ostettaessa DSP:llä. Tästä syystä DSM:n varhaisilla omaksujilla on vertaansa vailla olevat mahdollisuudet, koska ne eivät ole peräisin nykyisestä rahataloudesta, vaan uudesta, koskemattomasta rahattomasta taloudesta, jonka edelläkävijä DSM on.

    • Anonyymi

      Jos tämä onnistuu niinkuin on suunniteltu niin tämä tulee mullistamaan tapa miten käydä kauppaa !
      Tule ihmeessä mukaan seuraamaan miten tässä käy ! Liittyminen on ilmaista. Saat jopa siitä hyvästä 1 DSP jonka arvo on 50 000 $
      https://digitalshoppingmall.net/d/329/

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      236
      16771
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      28
      2155
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      110
      1950
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1730
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      121
      1457
    6. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1102
    7. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      216
      972
    8. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      119
      857
    9. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      61
      748
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      212
      741
    Aihe