Digitaalinen Kauppa Keskus

Anonyymi-ap

Nyt on syntymässä uusi ja mielenkiintoinen konsepti. Tuleeko siitä valmista. En tiedä. Mahdollisuus on olemassa. Noin 2 vuoden sisällä tiedämme paremmin. Ilmaiseksi pääsee mukaan ja saat 1 DSP jonka ostoarvo on 20 000 $ Riittääkö uteliaisuutta tulla kokeilemaan. Tästä ensimmäinen askel : https://digitalshoppingmall.net/d/329/

4

80

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miten vähittäiskauppiaat hyödyntävät Digital Shopping Mall (DSM) -ostoskeskusta lisätäkseen myyntiään?

   Ensimmäinen vaihe sisältää myymälän rekisteröinnin DSM: ään. Rekisteröitymisen jälkeen he voivat alkaa suositella kaupoissaan saatavilla olevia tuotteita ja palveluita. He voivat hallita tätä prosessia itsenäisesti ja noudattaa suositusrajoja. Jos joku heidän tiiminsä jäsenistä on DSM:n varhainen perustajajäsen, he eivät kuitenkaan kohtaa rajoituksia antamiensa suositusten määrälle.

   Koska kauppa on jo rekisteröity ja kauppa itse on aloittanut tällaisten tuotteiden ja palvelujen lisäämisen DSM:ään, jäljelle jää vain muodollisuus, jonka mukaan DSM Marketing Executive (DME) lataa sopimus DSM:ään lopullista hyväksyntää varten sen jälkeen, kun toimittajan kanssa on päästy sopimukseen irtotavarana ostoehdoista.

   DSM helpottaa jäsentensä ostoja vähittäiskaupan yksiköissä ja hankkii toimittajalta irtotavarana.

   DSM-alustan käyttäminen tuotteidensa ja palveluidensa myymiseen antaa vähittäiskauppiaille mahdollisuuden tarjota asiakkaille alennuksia, joita he eivät voi tarjota itse, DSM: n älykkään ennakkotilaustekniikan ansiosta, joka voi alentaa hintoja jopa 100 kertaa.

   DSM: n vipuvaikutuksen avulla vähittäiskauppasi voi sijaita hyvin syrjäisellä alueella, mutta voit myydä paitsi lähellä oleville ostajille myös ostajille missä tahansa muualla, kunhan käytät kuriiripalveluja ostettujen tuotteiden lähettämiseen ostajan sijaintiin.

   Sama koskee maanviljelijöitä. Voit myydä maatilasi tuotteet suoraan maatilaltasi ja säilyttää marginaalin, joka muuten maksettaisiin välittäjille, jotka ostavat tilaltasi ja myyvät edelleen muualla.

   Tähän ohjelmaan osallistuvat vähittäiskauppiaat ja viljelijät vähentävät tuotteidensa varastointikustannuksia, mikä alentaa heidän tuotteidensa ja palveluidensa vähittäishintoja.

   Ne jälleenmyyjät ja viljelijät, jotka ovat kiinnostuneita tästä kumppanuudesta DSM:n kanssa, voivat ottaa meihin yhteyttä nyt ja kertoa meille vähittäiskauppasi tai maatilasi sijainnin ja tuotteet tai palvelut, joita haluat myydä.

   Huomaa, että DSM-ostosohjelmisto on tarkoitus ottaa käyttöön kahden vuoden kuluessa. Voit kuitenkin aloittaa DSM-jäsentemme tutustuttamisen tuotteisiisi ja palveluihisi heti luomalla tilan DSM Social Media Hubiin ja kertomalla jäsenillemme yrityksesi sijainnin ja tarjoamasi tuotteet ja/tai palvelut.

  • Anonyymi

   31. maaliskuuta 2024 on historiallinen päivä, kun vallankumouksellinen kryptovaluutta, joka ilmentää digitaalista, lohkoketjua, kryptovaluuttaa, hinnoittelua, alennusta, passiivisia tuloja ja rahattomia vallankumouksia, kaikki pakattuna yhteen, lyödään virallisesti. Olemme viimeistelleet päätökset lyöntipäivästä, lyödystä määrästä ehdottomalla enimmäisrajalla, lyödyn DSC:n alkuperäisestä hinnasta kryptopörsseissä ja DSP:iden jakelusta niille, jotka ostavat DSP:itä 31. maaliskuuta 2024 asti.
   Virallinen lyöntipäivä on 31. maaliskuuta 2024. Lyötyä määrää on nostettu suunnitellusta 20 miljardista 40 miljardiin, jotta DSM-siipien maailmanlaajuinen laajentuminen olisi nopeampaa perustamalla DSM-tytäryhtiöitä maailmanlaajuisesti, jotka uskaltautuvat kaikille talouden aloille ja luovat DSM-tuotemerkkejä, joita myydään yksinomaan DSM: ssä. DSC:n alkuperäinen hinta, joka määrittää DSC:n taloudellisen vähimmäisarvon, koska DSM ei myy DSC:itään sen alapuolella, on nostettu suunnitellusta 20 000 dollarista 50 000 dollariin. Ostettujen DSP:iden määrä niille, jotka hankkivat ne 31. maaliskuuta 2024 mennessä, kaksinkertaistuu.
   Kuten selitimme tokenomiikassamme ja täydensimme selityksiä muualla, ennennäkemätön liiketoimintamallimme antaa meille mahdollisuuden lyödä minkä tahansa määrän DSC:itä ja asettaa minkä tahansa alkuperäisen hinnan. DSP tulee kuitenkin olemaan kuuma maailmanlaajuisesti, koska se on ainoa kuponki, joka voi tarjota haltijoilleen eksklusiivisia alennuksia, joita ei ole saatavilla muualla, sekä mahdollisuuksia ansaita vertaansa vailla olevia passiivisia tuloja, samalla kun se antaa toimittajille mahdollisuuden päästä valmiille tukkumarkkinoille tuotteilleen kuin koskaan ennen ja silti saada maksut haluamissaan valuutoissa.
   Usko tai älä, se tulee tapahtumaan, ja se tulee järisyttämään koko maailmaa isosti. Ymmärrämme epäuskosi, koska näin ei ole koskaan ennen tehty, joten keskivertoihmisen, joka muodostaa enemmistön, ei odoteta ymmärtävän, mistä puhumme, ja siksi hän ei usko sitä.
   Tämä on linjassa normaalijakauman lain kanssa, jossa sinulla on alussa hyvin vähän ihmisiä, joita kutsutaan johtajiksi, monia ihmisiä, jotka liittyvät johtajien jälkeen, joita kutsutaan tavallisiksi ihmisiksi, ja hyvin harvoja, jotka liittyvät liiketoiminnan elinkaaren lopussa, joita kutsutaan viivästyjiksi.
   Joten odotamme, että hyvin harvat ihmiset (johtajat) osallistuvat pohjakerroksen mahdollisuuksiimme ja monet (keskimääräiset ihmiset) liittyvät, kun pohjakerroksen mahdollisuudet ovat poissa. Mutta yksi asia on varma, että ne, jotka tulivat tietoisiksi pohjakerroksen mahdollisuuksistamme ja jättivät ne huomiotta, koska ajattelivat, että se on mahdotonta tai huijaus tai molemmat, katuvat sitä loppuelämänsä ajan ja heillä on valtava taakka selittää seuraaville sukupolvilleen, miksi he eivät edes käyttäneet perustajajäsenyyden tilaisuutta, joka oli ilmainen käyttää?
   Älkää erehtykö, olemme menossa paikkoihin.

  • Anonyymi

   Nyt on minimi DSP ostomäärä laskettu 500 , eli 50 $ pääset hyvään asemaan.
   Tietysti pärjäät hyvin vaikka liittyisit ilmaiseksikin.

  • Anonyymi

   Olemme edelläkävijöitä omassa uudessa rahattomassa taloudessamme, jonka avulla osallistujat voivat säästää suhteellisesti enemmän rahaa tehdessään ostoksia DSP: llä verrattuna nykyiseen rahatalouteen. On erittäin todennäköistä, että omaksumme nykyisen rahatalouden ja integroimme sen uuteen rahattomaan talouteemme johtuen eksklusiivisista säästöistä, joita tarjotaan ostettaessa DSP:llä. Tästä syystä DSM:n varhaisilla omaksujilla on vertaansa vailla olevat mahdollisuudet, koska ne eivät ole peräisin nykyisestä rahataloudesta, vaan uudesta, koskemattomasta rahattomasta taloudesta, jonka edelläkävijä DSM on.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ukkola: "Sanna Marin, nolo keikari"

   Nyt osuu niin kohdilleen, että sattuu...hahahaaa. "Marinin rahvaanomainen piehtarointi mammonassa on yhtä kamalaa kats
   Maailman menoa
   341
   4625
  2. Seiska: Taas uusi TTK-romanssi? Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä suhdehuhujen pyörteissä

   Oho, olisiko rakkautta ilmassa? Ainakin hyvin Pernillan ja Anssin kemiat kohtasivat TTK-parketilla ja olivat myös erittä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   3055
  3. Pietilässä menossa poliisioperaatio

   PIETILÄSSÄ on parasta aikaa menossa poliisioperaatio, jossa on mukana sekä siviili- että virkapukuisia poliiseja. https
   Jämsä
   28
   2286
  4. Mikä kaivatussasi on niin erityistä?

   Asiallisia vastauksia kiitos 🙋‍♂️
   Ikävä
   58
   1026
  5. Hyvän mielen ketju

   Palstalla taas kähinöidään sanasta jos toisesta. Muistuttaisin kaikkia että joka päivä tapahtuu jotakin hyvää. Tähän k
   Sinkut
   216
   956
  6. Opettaja piti tuntia kännissä Jämsänkoskella

   No nin! Jämsänkosken Yhteiskoululla: https://www.jamsanseutu.fi/uutiset/art-2000010246632.html
   Jämsä
   27
   881
  7. tapahtuukohan tänään

   Jotain jännää🤔
   Ikävä
   88
   842
  8. Moi rakas nainen

   Mulla seisoo nyt kun ajattelen sua. Tai oikeastaan aina kun ajattelen sua :) haluan sua
   Ikävä
   67
   836
  9. Oletko siis kiinnostunut minusta?

   Seuraavan kerran nipistän sinua, koska haluan varmistaa, ettei tämä ole unta.
   Ikävä
   57
   826
  10. Katso: Danny, 81, lataa tiukkaa tekstiä Farmi Suomi -olosuhteista: "Voi todeta, että ei tämä ole..."

   Danny tilittää tiukkaa tekstiä ja varmaan ihan asiasta. Tuohon ikään jo paljon nähnyt. Mutta saikohan tuonne ottaa oman
   Kotimaiset julkkisjuorut
   15
   821
  Aihe