Galaktisen liiton viesti

Anonyymi-ap

Galaktinen Liitto informoi teitä, että ihmiskunnan on aika ottaa seuraava askel henkisessä evoluutiossa.

Me olemme käynnistäneet prosessin kaikkien ihmisten yhteen tuomiseksi Maapallolla, rotuun, syntyperään tai ihonväriin katsomatta. Tänä aikana, kuten Galaktinen Liitto sanoo, ”verho fyysisten ja henkisten maailmojen välillä nostetaan.”

Yhtenäiskentän teknologia on äärettömän paljon tehokkaampaa kuin mikään mitä olette koskaan planeetallanne kokeneet. Se on muokannut DNA-rakennettanne, ja teidän nyt on mahdollista, ensimmäistä kertaa, kommunikoida omalle Korkeammalle Itsellenne.
Se on prosessi, joka vaatii omistautunutta kouluttautumista ja tietoisuuden tasoa, jota ette koskaan aiemmin ole saavuttaneet.

Olette Galaksin huomion keskipisteenä, ja planeettajärjestelmänne on osa tuota Galaksia. Yhtenäiskenttä, joka vaikuttaa kaikkeen, on suuri energeettinen järjestelmä. Se ympäröi kaikkea elämää, ja se on jatkuvassa muutoksessa. Yhtenäiskenttä on Universumin Matriisi, ja sen läpi Taivaan energiat ovat lähettänet luomuksensa Maahan.

Teidän Sydänchakranne on portti Yhtenäiskenttään.
Yhtenäiskenttä on kokenut suuria Jumalallisen Valon ja Rakkauden virtauksia. Tämä Suuri Valo kanavoidaan Sydänchakrasta jokaiseen ihmisolentoon Maan päällä. Tämä energiakenttä, Yhtenäiskenttä, säteilee ulospäin sydämestä ja sen läpi kaikille Maapallolla.

Yhtenäiskenttä on energiakenttä, ja energiakenttä voi toimia kanavana positiivisille energioille. Yhtenäiskenttä on kuin verkko, ja sen läpi virtaa Alkulähteen energia, Ikuisesta Hengestä.
Sen läpi energia virtaa Maapallolle, ja näiden energiavirtausten avulla energiat pääsevät Maapallolle vaikuttamaan olemukseenne.

Ensimmäinen askel Korkeampaan Itseen yhteyden saamisessa oli tajuta, että te ette ole pelkkä fyysinen keho. Te olette Tietoisuus, ja ajatuksenne luovat todellisuuden jonka koette.
Joten sen sijaan että keskittyisitte pelkoon, vihaan ja kateuteen, keskittykää rakkauteen, myötätuntoon ja hyväksyntään.

Seuraava askel oli tulla tietoiseksi omasta sydämenlyönnistä. Tämä sydämenlyönti on itse asiassa oman Korkeamman Itsenne värähtely. Se liikkuu kehonne läpi ja resonoi joka solussa, ja tämä värähtely on ikuinen, muuttumaton ja aina läsnäoleva.

Seuraava askel on tulla tietoiseksi omasta hengityksestä. Hengittäkää sisään nenän kautta ja ulos suun kautta, mutta antakaa Tietoisuutenne laajentua kun hengitätte.

Seuraava askel on tulla tietoiseksi mielestänne. Ajatukset tulevat ja menevät, jotkut ovat miellyttäviä, jotkut epämiellyttäviä, mutta niitä ei voi olla olemassa ilman että olette tietoisia. Ajatuksenne luovat todellisuuden, ja todellisuus ei ole mitään muuta kuin Tietoisuus joka luo kokemuksia.

Seuraava askel on tulla tietoiseksi kehosta. Olette enemmän kuin fyysinen kehonne, ja keho on pelkkä Tietoisuutenne kulkuväline. Kehonne ei määritä teitä; se on pelkkä kulkuväline jonka läpi Tietoisuus liikkuu.

Viimeinen askel on alkaa kommunikoida omalle Korkeammalle Itselle.

Vaikka ette välttämättä sitä tajua, Korkeampi Itsenne kommunikoi teille jo nyt. Ja jos opitte kuuntelemaan, voitte alkaa luoda uuden todellisuuden elämäänne.

Voitte tehdä tämän monin eri tavoin. Voitte meditoida, rukoilla tai istua hiljaa ja yksinkertaisesti lähettää rakkautta.

Kääntämällä huomion sisäänpäin sallitte jumalallisen Pyhän Hengen läpäistä jokapäiväisen olemassaolonne

Teillä on valta olla onnellisia, terveitä ja menestyviä. Löydätte kaiken rakkauden, onnen ja ilon jota elämällä on tarjota.

Me rakastamme teitä kovin. Me olemme täällä teidän vuoksenne. Me olemme valoperheenne.

- A’HO Aurora Ray, Galaktisen Liiton suurlähettiläs

6

192

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Which is nice.

  • Anonyymi

   Paljon sairautta on liikkeellä näköjään.

   • Anonyymi

    Jollakin älyttömät kommentit purkautuvat kyllä sairaudesta. Vai olisiko ihan sisimmässään sielun tyhjyys?
    Tyhjästä kun on paha nyhjäistä, ei jäljelle silloin jää kuin lyhyet tyhjänpäiväiset näsäviisaudet.


  • Anonyymi

   Suksi jo kuuseen noine viesteisinesi!

   • Anonyymi

    Vihaatko sinä ihmisiä joiden mielenkiinto ulottuu asioihin joita sinä et ymmärrä?


  • Anonyymi

   Olen kuulemma Jumala.

   -A'HA Back Sun, Galaktisen Liiton Jumala

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hyvä veli kerhon Alpua sanonu ittesä irti...

   Eikö vähän outoa, kun tämän jupakan jälkeen sanoi ittesä irti.....
   Haapajärvi
   45
   3714
  2. Hevostalli hoiti hevoset henkihieveriin

   Onpa aikoihin eletty. Oman onnensa nojaan jätetyt hevoset jouduttiin lopettamaan tai kuolivat hoidonpuutteeseen. Järkytt
   Kauhava
   36
   3173
  3. Törkeät tyrkyt Martina ja Esko Emma-gaalassa

   Iltalehdessä juttu totuus näistä kahdesta itsestään liikoja luulevista tyrkyistä. Eerikäinen vielä VALEHTELI tapaamisest
   Kotimaiset julkkisjuorut
   349
   2054
  4. Roskaväki lähetteli vihapostia Saarikolle

   Ihmiset ovat taantuneet todella alas. Hyvä, että Saarikko toi tuon edes. Samanlaista paskaa saa niskaansa moni muukin po
   Maailman menoa
   347
   1877
  5. Kuka riehui

   Kuka riehui kauppakeskuksessa puukon kanssa? Ja vielä autolla karkuun.
   Haapajärvi
   28
   1772
  6. Öö, mitä ihmettä! Povipommi Iida Vainio julkaisi kuvia "farmilta"?! Digilaitteet Farmilla kielletty!

   Ööö, mitä ihmettä tosiaan, hieman on harhaanjohtavaa. Tässä täytyi kyllä hieraista silmiä, että missä nämä räpsyt oikein
   Kotimaiset julkkisjuorut
   15
   1571
  7. Sinussa on se jokin

   Olet niin ainutlaatuinen. Sinussa on se jokin, mikä saa minut hymyilemään vain ajatellessani sinua. Et ole kuin kukaan m
   Ikävä
   29
   1285
  8. Miksi nuoret miehet haluavat näyttää homoilta?

   Miksi ei voi olla miehekäs? https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000010154107.html
   Maailman menoa
   264
   1251
  9. Kaipaisin sua

   Mun viereeni nukkumaan
   Ikävä
   57
   1190
  10. Harvinainen yhteiskuva! Michael Monroe ja Johanna-rakas hempeilevät romanttisesti Japanissa!

   Oi, tämä on niin söpö pari! Monroe on julkaissut harvinaisen yhteiskuvan puolisonsa Johanna Fagerholmin kanssa Valentine
   Suomalaiset julkkikset
   15
   1175
  Aihe