PEILISALIPELLE.

Anonyymi-ap

Appelsiinikainaloille kuten 2010 omakohtaisestikin tietää, on ominaisia piirteitä, jotka hyvin yhtenäisiä henkilöille joille rauta on nöyrää ja jotka nimenomaan aiheestaan tavalla tai toisella tahtoo muille ihmisille sanomaa jakaa.

Vaikka on hermoheikko, niin pyrkii luomaan itsestään lempeää joka ei kärpästäkään tapa.
Ruoka- ja juomamäärät on kuin syöttöporsaalla paksusuoli aina täynnä töhnää ulos tuloillaan kun toisesta päästä tungetaan lisää mahalaukkuun jne.
Kaikkien syötävien ja juotavien sisällöt on opiskeltu ja sen mukaan myös ajoitetaan oikea hetki koska mitäkin jälleen laitetaan suolistokiertoon.
Energiantarve / kulutus on runsasta pienimmästäkin lihaksen liikkeestä, joten aina on varautunut vähintäänkin välipalapatukoiden olevan saatavilla.
Nestehukka on runsas johtuen ihon pinta-alan ollen normaaliin ihmiseen verrattuna tuplat, joten mikäli lähtee viettämään aikaa paikkaan jossa ei ole seiskaa eikä edes paloposteja, niin reppuun täytyy varata vesikanisteri.

Kyse ei ole yksinomaan kehon muodosta, rakenteesta ja äärettömästä voimasta räjähtävällä nopeudella, vaan on muitakin yhtäläisyyksiä, joista peilisalien peilit on mielihyvää tuottavia kun niistä näkee itsensä.

Myös ongelmana on paljolti kyvyttömyys kestäviin parisuhteisiin kun ei löydy kumppania joka tahtoo elää ihmisen kanssa jolla addikti rakastaa enemmän omaa kehoaan kuin kumppaninsa ja kehon ylläpitämisen johdosta kehoa koskevat ajanvietot on ensisijaisia ja päivittäin ja ruokailuajat ja niiden sisällöt on arkisin kellotettu.

Vaatetuksenkin hankinta tuottaa joskus ongelmia, kun hieman tasokkaammat vaatteet tulee tilata räätäliltä jolla varastossa riittävästi kangasta ja t-paidoista täytyy leikata hiansuut saksilla, että hauikset mahtuu.

Vaikuttaa jopa ajoneuvovalintoihin rättisitikat ja optimistijollat ei tule kyseeseen, eikä mobediin ei mahdu mukaan kumppani.
Yleisissä kulkuneuvoissa täytyy käyttää kahdelle ihmiselle tarkoitettuja istuimia.

Mutta kaikki on sen arvoista koska tietää että ihmiset näkee saman kuin pelle itse peilisalissa.

10

165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Melkoinen kooste. Keititkö tuota sekavaa puuroa 12 tuntia ja julkaisit sen sitten Savon yömarkkinoilla puolen yön aikaan? Saiko illuusiovaimo myytyä yhtään painosta?

      On tietenkin hienoa että minulla on noinkin fanaattinen ihailija, joka vääntää vaatimattomasta persoonastani jotakin elämää suurempaa, mutta en välitä moisesta.

      Olen normaalivartaloinen ja painan 80 kiloa. En ole koskaan bodannut, voimailua kokeilin 2008-2011 ja silloin oli sitä massaakin reippaaseen ylipainoon saakka. Muutoin olen aina ollut normaalivartaloinen.

      Urheiluharrastuksissa on välttämätöntä tietää mitä syö, milloin ja kuinka paljon, mitä se sisältää ja mitä se tekee vireystilalle, kropalle jne.

      Fyysisisten töiden aikaan ja niiden jälkeenkin söin vuosia aivan väärin. Liian harvoin ja liikaa kerralla. Silloin se ei näkynyt kropassa kun oli nuori ja kulutus oli valtaisaa.

      Jos olisin tiennyt ravinnosta siinä 13 - 35 vuotiaana sen mitä tiedän nyt, niin kenties olisi tullut parempaa menestystä, vähemmän vaivoja, tulehduksia ja loukkaantumisia.

      Sitä tietoa alkoi tulemaan vasta milleniumin paikkeilla ja netin myötä. Sitä ennen sitä pidettiin hölynpölynä ja homojen hommana edes puhua ravintosisällöstä.

      Salimarkut veti 90- luvulla venäläisiä hormoneja, perunaa, kananmunia ja lihaa hirveitä määriä. Samaten kiekkomiehet. Isoimmat vetää edelleen, mutta hormonit on parempia, treenimäärät pienempiä.

      Ei ole ollut 10 vuoteen tavoitetta enää kerätä massaa. Tasaisesti on paino tullut alas vajaasta satkusta 80 kiloon. Rasvaprosentti on kuitenkin jotakin 14% eli ihan terveen kirjoissa ollaan.

      Kun pituutta on reilusti, tällainen 80 kiloinen on ruipelo. Kerro hieman omasta urheilutaustastasi? Ketkä olivat seuratovereita Karatessa? Sinulla kun on niitä danejakin niin monta mustassa vyössä että et ole saanut niitä edes laskettua.

      Minulle riittää hyvä kunto. Että ei nenä tuhise kun touhuaa kasvimaalla ja aamulenkit sujuu paremmin kuin 95% nuorista miehistä.

      Hyvä kunto on hyvinvointia ja onhan se mukavaa kun voi peuhata lasten kanssa ilman ongelmia eikä tarvi pyörätuolista tiuskia heille ja nimitellä pennuiksi tai kakaroiksi, kuten sinä teet.

      2010

      • Anonyymi

        Näinhän aloittaja mainitsi aloituksessaan: tavalla tai toisella tahtoo muille ihmisille sanomaa jakaa.


      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        ❤️ ­­­N­y­­m­­f­­­o­m­­a­a­­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        😍 ­N­y­­­m­­f­­­o­m­­­a­­­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18251953

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Rakastettu perheenisä kaipailee rakastaan chiang main yössä.

      • Anonyymi

        Aamulenkki tai muutamat treenit viikossa, ihan mitkä vaan, ei tee kenestäkään liikunta-addiktia. On se liikunta aika paljon parempi vaihtoehto kuin syöppö, sohvaperuna, pessimisti, laiskalasse, perverssi, ketjupolttaja, sarjakuristaja, narkomaani tai alkoholisti.
        Kaikki nuo näkyy ulkonäössä ja olemuksessa, mutta vain liikunta positiivisessa mielessä.


    • Anonyymi

      Ei sinun pallomahasi pienene eikä myöskään pälvikaljusi pakene vaikka kuinka peilailet itseäsi. Mottosi taitaa olla kumpimeistä on kauniinpi minä vai peilikuvani.

    • Anonyymi

      Salilla käy nykyään valitettavasti paljon näitä itsensä peilaajia, jotka tulee vain peilaamaan ja ottamaan itsestään selfiekuvia.
      Heistä on voimailun harrastajillekin harmia.
      Peilit on silti välttämättömiä todellisille kuntoilijoille ja alan harrastajille. Vain katsomalla omaa suoritusta peilistä voi varmistaa että liike tulee tehtyä oikein ja oikeassa asennossa. Tämä auttaa välttymään loukkaantumisilta ja pysyviltä vammoilta.

      • Anonyymi

        Kerro millä saleilla ja milloin olet näitä havaintojasi käynyt tekemässä? Myrkytettiinkö sinut sielläkin?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2021
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1932
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1515
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1127
    Aihe