PEILISALIPELLE.

Anonyymi-ap

Appelsiinikainaloille kuten 2010 omakohtaisestikin tietää, on ominaisia piirteitä, jotka hyvin yhtenäisiä henkilöille joille rauta on nöyrää ja jotka nimenomaan aiheestaan tavalla tai toisella tahtoo muille ihmisille sanomaa jakaa.

Vaikka on hermoheikko, niin pyrkii luomaan itsestään lempeää joka ei kärpästäkään tapa.
Ruoka- ja juomamäärät on kuin syöttöporsaalla paksusuoli aina täynnä töhnää ulos tuloillaan kun toisesta päästä tungetaan lisää mahalaukkuun jne.
Kaikkien syötävien ja juotavien sisällöt on opiskeltu ja sen mukaan myös ajoitetaan oikea hetki koska mitäkin jälleen laitetaan suolistokiertoon.
Energiantarve / kulutus on runsasta pienimmästäkin lihaksen liikkeestä, joten aina on varautunut vähintäänkin välipalapatukoiden olevan saatavilla.
Nestehukka on runsas johtuen ihon pinta-alan ollen normaaliin ihmiseen verrattuna tuplat, joten mikäli lähtee viettämään aikaa paikkaan jossa ei ole seiskaa eikä edes paloposteja, niin reppuun täytyy varata vesikanisteri.

Kyse ei ole yksinomaan kehon muodosta, rakenteesta ja äärettömästä voimasta räjähtävällä nopeudella, vaan on muitakin yhtäläisyyksiä, joista peilisalien peilit on mielihyvää tuottavia kun niistä näkee itsensä.

Myös ongelmana on paljolti kyvyttömyys kestäviin parisuhteisiin kun ei löydy kumppania joka tahtoo elää ihmisen kanssa jolla addikti rakastaa enemmän omaa kehoaan kuin kumppaninsa ja kehon ylläpitämisen johdosta kehoa koskevat ajanvietot on ensisijaisia ja päivittäin ja ruokailuajat ja niiden sisällöt on arkisin kellotettu.

Vaatetuksenkin hankinta tuottaa joskus ongelmia, kun hieman tasokkaammat vaatteet tulee tilata räätäliltä jolla varastossa riittävästi kangasta ja t-paidoista täytyy leikata hiansuut saksilla, että hauikset mahtuu.

Vaikuttaa jopa ajoneuvovalintoihin rättisitikat ja optimistijollat ei tule kyseeseen, eikä mobediin ei mahdu mukaan kumppani.
Yleisissä kulkuneuvoissa täytyy käyttää kahdelle ihmiselle tarkoitettuja istuimia.

Mutta kaikki on sen arvoista koska tietää että ihmiset näkee saman kuin pelle itse peilisalissa.

8

134

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Melkoinen kooste. Keititkö tuota sekavaa puuroa 12 tuntia ja julkaisit sen sitten Savon yömarkkinoilla puolen yön aikaan? Saiko illuusiovaimo myytyä yhtään painosta?

   On tietenkin hienoa että minulla on noinkin fanaattinen ihailija, joka vääntää vaatimattomasta persoonastani jotakin elämää suurempaa, mutta en välitä moisesta.

   Olen normaalivartaloinen ja painan 80 kiloa. En ole koskaan bodannut, voimailua kokeilin 2008-2011 ja silloin oli sitä massaakin reippaaseen ylipainoon saakka. Muutoin olen aina ollut normaalivartaloinen.

   Urheiluharrastuksissa on välttämätöntä tietää mitä syö, milloin ja kuinka paljon, mitä se sisältää ja mitä se tekee vireystilalle, kropalle jne.

   Fyysisisten töiden aikaan ja niiden jälkeenkin söin vuosia aivan väärin. Liian harvoin ja liikaa kerralla. Silloin se ei näkynyt kropassa kun oli nuori ja kulutus oli valtaisaa.

   Jos olisin tiennyt ravinnosta siinä 13 - 35 vuotiaana sen mitä tiedän nyt, niin kenties olisi tullut parempaa menestystä, vähemmän vaivoja, tulehduksia ja loukkaantumisia.

   Sitä tietoa alkoi tulemaan vasta milleniumin paikkeilla ja netin myötä. Sitä ennen sitä pidettiin hölynpölynä ja homojen hommana edes puhua ravintosisällöstä.

   Salimarkut veti 90- luvulla venäläisiä hormoneja, perunaa, kananmunia ja lihaa hirveitä määriä. Samaten kiekkomiehet. Isoimmat vetää edelleen, mutta hormonit on parempia, treenimäärät pienempiä.

   Ei ole ollut 10 vuoteen tavoitetta enää kerätä massaa. Tasaisesti on paino tullut alas vajaasta satkusta 80 kiloon. Rasvaprosentti on kuitenkin jotakin 14% eli ihan terveen kirjoissa ollaan.

   Kun pituutta on reilusti, tällainen 80 kiloinen on ruipelo. Kerro hieman omasta urheilutaustastasi? Ketkä olivat seuratovereita Karatessa? Sinulla kun on niitä danejakin niin monta mustassa vyössä että et ole saanut niitä edes laskettua.

   Minulle riittää hyvä kunto. Että ei nenä tuhise kun touhuaa kasvimaalla ja aamulenkit sujuu paremmin kuin 95% nuorista miehistä.

   Hyvä kunto on hyvinvointia ja onhan se mukavaa kun voi peuhata lasten kanssa ilman ongelmia eikä tarvi pyörätuolista tiuskia heille ja nimitellä pennuiksi tai kakaroiksi, kuten sinä teet.

   2010

   • Anonyymi

    Näinhän aloittaja mainitsi aloituksessaan: tavalla tai toisella tahtoo muille ihmisille sanomaa jakaa.


  • Anonyymi

   Rakastettu perheenisä kaipailee rakastaan chiang main yössä.

   • Anonyymi

    Aamulenkki tai muutamat treenit viikossa, ihan mitkä vaan, ei tee kenestäkään liikunta-addiktia. On se liikunta aika paljon parempi vaihtoehto kuin syöppö, sohvaperuna, pessimisti, laiskalasse, perverssi, ketjupolttaja, sarjakuristaja, narkomaani tai alkoholisti.
    Kaikki nuo näkyy ulkonäössä ja olemuksessa, mutta vain liikunta positiivisessa mielessä.


  • Anonyymi

   Ei sinun pallomahasi pienene eikä myöskään pälvikaljusi pakene vaikka kuinka peilailet itseäsi. Mottosi taitaa olla kumpimeistä on kauniinpi minä vai peilikuvani.

  • Anonyymi

   Salilla käy nykyään valitettavasti paljon näitä itsensä peilaajia, jotka tulee vain peilaamaan ja ottamaan itsestään selfiekuvia.
   Heistä on voimailun harrastajillekin harmia.
   Peilit on silti välttämättömiä todellisille kuntoilijoille ja alan harrastajille. Vain katsomalla omaa suoritusta peilistä voi varmistaa että liike tulee tehtyä oikein ja oikeassa asennossa. Tämä auttaa välttymään loukkaantumisilta ja pysyviltä vammoilta.

   • Anonyymi

    Kerro millä saleilla ja milloin olet näitä havaintojasi käynyt tekemässä? Myrkytettiinkö sinut sielläkin?


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hyvä veli kerhon Alpua sanonu ittesä irti...

   Eikö vähän outoa, kun tämän jupakan jälkeen sanoi ittesä irti.....
   Haapajärvi
   51
   4281
  2. Hevostalli hoiti hevoset henkihieveriin

   Onpa aikoihin eletty. Oman onnensa nojaan jätetyt hevoset jouduttiin lopettamaan tai kuolivat hoidonpuutteeseen. Järkytt
   Kauhava
   37
   3362
  3. Törkeät tyrkyt Martina ja Esko Emma-gaalassa

   Iltalehdessä juttu totuus näistä kahdesta itsestään liikoja luulevista tyrkyistä. Eerikäinen vielä VALEHTELI tapaamisest
   Kotimaiset julkkisjuorut
   365
   2267
  4. Roskaväki lähetteli vihapostia Saarikolle

   Ihmiset ovat taantuneet todella alas. Hyvä, että Saarikko toi tuon edes. Samanlaista paskaa saa niskaansa moni muukin po
   Maailman menoa
   352
   1984
  5. Kuka riehui

   Kuka riehui kauppakeskuksessa puukon kanssa? Ja vielä autolla karkuun.
   Haapajärvi
   28
   1862
  6. Öö, mitä ihmettä! Povipommi Iida Vainio julkaisi kuvia "farmilta"?! Digilaitteet Farmilla kielletty!

   Ööö, mitä ihmettä tosiaan, hieman on harhaanjohtavaa. Tässä täytyi kyllä hieraista silmiä, että missä nämä räpsyt oikein
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   1719
  7. Ukkola: "Sanna Marin, nolo keikari"

   Nyt osuu niin kohdilleen, että sattuu...hahahaaa. "Marinin rahvaanomainen piehtarointi mammonassa on yhtä kamalaa kats
   Maailman menoa
   147
   1621
  8. Seiska: Taas uusi TTK-romanssi? Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä suhdehuhujen pyörteissä

   Oho, olisiko rakkautta ilmassa? Ainakin hyvin Pernillan ja Anssin kemiat kohtasivat TTK-parketilla ja olivat myös erittä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1409
  9. Sinussa on se jokin

   Olet niin ainutlaatuinen. Sinussa on se jokin, mikä saa minut hymyilemään vain ajatellessani sinua. Et ole kuin kukaan m
   Ikävä
   29
   1346
  10. Miksi nuoret miehet haluavat näyttää homoilta?

   Miksi ei voi olla miehekäs? https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000010154107.html
   Maailman menoa
   269
   1333
  Aihe