Opiskelukäytäntö

Kurssin ajatusten soveltaminen käytäntöön

Kysymys [Liz Cronkhite](https://www.facebook.com/liz.cronkhite?__cft__[0]=AZXyqS8zi2mtHH2Xph0KXdzTKr5vF985fHor3Drh_oQz7LdvYAwqhGujUlWPtWiX-65UlcAKSMaYlX6ziH0w2TSg8XIm-TidW3CiJe0agPhL3xvfvUoohl6qFBpn_wuWjFQ&__tn__=-]K-R)n uutiskirjeessä 26.10.2012:

Riittääkö se, että järjellisesti hallitsee kurssin ajatukset?

...Olen lukenut, että jos ottaa tehtäväkseen Kurssin opiskelun akateemisesti, tarkoituksena hallita Kurssin ajatukset, niin tulee epäonnistumaan…Olen mukana opintoryhmässä, jossa mielestäni olemme tekemässä juuri tällä tavalla.

Vastaus:

Ihmeiden Oppikurssin tarkoituksena on soveltaa sen ajatukset käytäntöön, ei pelkästään ymmärtää sen ajatuksia.

”Tämä ei ole ideoilla leikittelyn kurssi, vaan kurssi, jossa opetetaan, miten ideoita sovelletaan käytäntöön” (T-11.VIII.5.3)

”Tämä Kurssi on hyvin selvästi määritellyt päämääräkseen sinun onnesi ja sinun rauhasi.” (T-13.II.7.1)

Tämä päämäärä voi olla kokonaan poikkeava siitä, mikä sinun tavoitteesi Kurssin opiskelun suhteen on ollut. Onnistumisen tai epäonnistumisen mittapuuna kaikissa pyrkimyksissäsi on se, mitä olet itse asettanut tavoitteeksi. Jos tavoitteesi on pelkästään järjellisesti ymmärtää Ihmeiden Oppikurssin käsitteitä, niin yksinomaan Kurssin opiskelu voi riittää sinulle päämääräsi saavuttamiseen.

Mutta jos päämääräsi on pysyvän onnellisuus ja rauha, mikä on Kurssin tarkoittama lopullinen päämäärä, niin silloin sinun tulee panna Kurssin ajatukset käytäntöön, voidaksesi saavuttaa tämän päämäärän.

Jokainen Kurssin opiskelija aloittaa opiskelun pelkästään järkiperäisenä, intellektuaalisena harjoituksena. Tämä johtuu siitä, että kun olet samaistuneena egoosi (persoonalliseen itseen), niin pelkäät sitä mitä Kurssi opettaa. Kurssi opettaa, että tie rauhaan on tulemista tietoiseksi todellisesta identiteettisi Jumalallisuudesta (Totuudessa) ja vapautuminen egoon samaistumisesta.

Siksi opiskelu tuntuu aluksi siltä, että sinun olisi vapauduttava siitä ainoasta identiteetistä, jonka luulet tuntevasi, mikä tuntuu samalta kuin kuolema. Tästä asiasta lukeminen tai sen ajatteleminen eivät poista sinun väärää samaistumistasi egon kanssa ja siksi tuntuu turvalliselta opiskella Kurssia niinkin pitkään, ilman että alat soveltamaan käytäntöön sen ajatuksia.

Opiskeluvaihe näyttää kestävän 5-10 vuotta, olen kuitenkin tavannut opiskelijoita, jotka ovat jääneet tähän vaiheeseen vielä paljon pitemmäksikin ajaksi. (Itse olin siinä 15 vuotta). Tämä vaihe ei kuitenkaan ole ajanhukkaa.

Kurssin rakkaudellinen viesti karsii pois väärinkäsitykset ja Jumalan pelon. Voit ottaa ensimmäiset askeleesi kurssin käytännön toteutuksessa kutsumalla Pyhää Henkeä (Totuuden Opettajaa) mieleesi olemaan mukana opiskeluissasi. Tämä on tarpeellista kasvaaksesi tietoisuudessa sisimmässäsi olevasta Jumaluudesta ja voidaksesi alkaa siirtämään samaistumistasi pois egosta.

Alat vähitellen saavuttamaan opiskeluissasi kohdan, jossa tajuat, että niin paljon kuin ymmärrätkin Kurssia, et kuitenkaan vielä ole rauhan tilassa. Tämä on kohta, jolloin olet todella halukas käytännössä soveltamaan Kurssin ajatuksia jokapäiväiseen elämääsi. Kurssin ajatusten käytäntöön soveltaminen merkitsee sitä, että käytännön soveltamiseen liittyvät ajatukset tulevat sisimmässäsi olevalta Pyhältä Hengeltä. Tällöin alat kokea menestystä, jos olet asettanut pysyvän rauhan ja onnellisuuden saavuttamisen päämääräksesi

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maria Junger kuollut!

    https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/c0c779d1-7575-4b25-ac3a-bacfb890e224 Vaihtoi kumppania useammin kuin pikkar
    Maailman menoa
    419
    10626
   2. Riikka Purra-leikkuulauta, hyvää huumoria vaiko räikeän mautonta pilkantekoa kansalaisia kohtaan?

    "Riikka Purra vitsaili leikkaamisesta – puisessa leikkuulaudassa viesti" https://www.is.fi/politiikka/art-2000010263746
    Perussuomalaiset
    607
    5075
   3. Alexander Stubb presidenttipuheessaan: "Uuden maailmanjärjestyksen rakentamiseen menee aikaa"

    "Uuden maailmanjärjestyksen rakentamiseen menee aikaa. Tulemme näkemään niin vallan alueellistumista kuin epäpyhiä liitt
    Maailman menoa
    360
    3749
   4. Junger Maria on kuollut

    Tämä EI ole ilon päivä. Tiedoksi sille hömelölle, joka aina toitottaa "ilon päivää" aiheesta kuin aiheesta.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    54
    3113
   5. Käteismaksuihin lisättävä 10 % + 2 eur palvelumaksu

    Alla muutama esimerkki, kuinka ostosten loppusummaan lisättävä palvelumaksu kannustaa siirtymään pois kalliista ja hitaa
    Maailman menoa
    389
    2685
   6. Kuvaile kaivattusi

    ulkonäköä. Onko katseenkestävä vai pitääkö piilotella? 💆‍♂️
    Ikävä
    149
    2257
   7. Maria Jungner on kuollut.

    Kaikkein viehättävin teeveekuuluttaja Maria Jungner, 50, on kuollut. R.I.P.
    Sinkut
    40
    2051
   8. Miksi en vaan voi

    olla ajattelematta sua? Aiheutat suuria tunteita ❤️ Harvoin kokee näin voimakkaasti.
    Ikävä
    100
    1475
   9. Mitä sanoisit nainen

    Jos sanoisin että sä oot elämäni nainen ja tahtoisin viettää sen vain sun kanssas 🙏❤️
    Ikävä
    109
    1403
   10. Aki ja Katri Riihilahti saavat vauvan - Tällainen on Riihilahtien uusperhe - Lapsia ex-vaimon kanssa

    Onnea, onnea, onnea koko perheelle! Uusi tulokas on Aki Riihilahden kolmas lapsi ja Katrin ensimmäinen. Uusperheessä rii
    Suomalaiset julkkikset
    22
    1365
   Aihe