Aihe

Seksin jumalatar, Anna

Serena

Olin sopinut meneväni erään ystävättäreni kanssa hieman juhlimaan rankan viikon jälkeen yhteen kaupungin hienoimmista yökerhoista. Valmistauduimme huolella railakkaaseen iltaan minun luonani. Pukeuduin melko paljastavaan ja seksikkääseen pukuun, sillä tahdoin saada hieman miehistä voimaa jalkojeni väliin tänä iltana, enkä välittänyt siitä, vaikka se johtaisikin yhden illan juttuun. Näytin mielestäni erittäin seksikkäältä, kun katsoin itseäni peilistä. Jos olisin ollut mies, olisin varmasti kaatanut näköiseni naisen sänkyyn - keinolla millä hyvänsä.

Yökerho oli täynnä, oli juhlivia pareja, ryhmiä ja sinkkuja. Me etsimme hyvän pöydän itsellemme, tilasimme muutaman vahvan drinkin, jotta pääsisimme kunnon fiilikseen. Odottelimme, että komeat miehet tulisivat juttelemaan meille ja sen jälkeen ehkä kutsuisivat meidät pienelle sänkyjumpalle. Olimme molemmat melko estottomia naisia, eikä meille seksi ollut millään tapaa tabu. Päinvastoin, katsoimme säännöllisesti eroottisia elokuvia, säännöllisin väliajoin oli myös päästävä kunnon panolle. Ja olimme täysin avoimia tässä asiassa.

Ilta kului, eikä kukaan näyttänyt huomioivan meitä. Pian eräs mies lähestyi pöytäämme, mikä tarkoitti sitä, että kahden naisen kesken syntyisi tappelu tästä miehestä, sillä molemmilla oli kova kiima päällä. Mies kuitenkin valitsi ystäväni parikseen, mistä itsetuntoni saikin pienen kolauksen. Hetken kuluttua näin ystäväni ja tämän miehen suutelevan intohimoisesti tanssilattialla. Päätin lähteä baaritiskille hakemaan jotain todella voimakasta juomaa, siinä toivossakin, että joku adonis huomaisi minut.

Istuskelin aikani tiskin päässä, kunnes viereeni istui hyvin viehättävä nuori nainen. Yllätyksekseni hän käänsi katseensa minuun ja alkoi puhua kanssani.
- Yksinäinen iltako? hän kysyi
- Kyllä, ei ole mennyt aivan suunnitelmien mukaan, sanoin ja otin kulauksen juotavastani.
- Minä olen Anna, hän sanoi.
- Mari, vastasin.
Juttelimme Annan kanssa, kerroimme itsestämme ja tutustuimme. Kerroin hänelle myös, minkä vuoksi istuin alakuloisena baaritiskillä ja kaadoin viinaa kurkkuun. Anna kysyi tähän väliin mielestäni melko oudon kysymyksen:
- Kerro vähän sun luonteesta?
- No mä olen aika avoin, estoton, enkä pelkää mitään uutta. Mä elän täysillä ja oon valmis kokeilemaan ihan mitä tahansa, sanoin.
- Ihan mitä tahansa? Anna toisti.
- Kyllä.
- Oletko sä valmis kokeilemaan tätä? Anna kysyi ja alkoi tuoda huuliaan lähemmäs minun huuliani. Hän laittoi väkisin kielensä suuhuni ja hyväili sillä minun kieltäni pitkään. En vastustellut, sillä halusin tietää, mitä tuleman piti. Anna otti hitaasti kielensä pois suustani ja hänen suunsa viipyi vielä kauan huulieni lähellä. Olin hetken hiljaa, kunnes uskalsin sanoa mielipiteeni:
- Mä luulen, että olen täydellisen valmis kokeilemaan tätä. Sen jälkeen asetin toisen käteni Annan vyötärölle, vedin häntä itseäni lähemmäs ja vein huuleni hänen huulilleen. Kielemme kohtasivat jälleen ja ne leikkivät omaa pientä leikkiään keskenään. En tuntunut saavan tarpeekseni Annasta, vaan koitin saada hänen kielestään kaiken irti. Samalla Anna liu'utti kättään hameeni alle reittäni pitkin ja minä hyväilin hänen selkäänsä.
- Tule, lähdetään minun luokseni, sanoi Anna kesken kiihkeän hetken.

En olisi arvannut, että jonain päivänä suutelen naisen kanssa yökerhossa. Kävin aivan kuumana ja tunsin polttelevan kiihkon kostuttavan pyhintäni. Minun olisi heti tehnyt mieli hyväillä itseni orgasmiin, niin kiihottunut olin. Minun oli kuitenkin odotettava, sillä uskoin, että Anna antaisi minulle taivaallisimman orgasmin, mitä olen koskaan saanut. Kävelimme katuja pitkin kohti Annan asuntoa, joka sijaitsi eräässä kerrostalossa. Odotimme hissiä alakerrassa vierekkäin, malttamattomina. Minun teki mieleni riisua Anna siinä paikassa, hukuttaa hänet suudelmiin ja koskea ensi kertaa naisen ihoa rakastellessa. Myönnän, että eroottisia elokuvia katsoessani nautin eniten, jos näin kahden naisen rakastelevan, mutta en olisi koskaan uskonut, että itse olen siinä tilanteessa. Hillitsin itseni, samoin teki Anna.

Pääsimme vihdoin hissiin, jolloin tilanne laukesi. Anna suuteli minua tainnoksiin, hänen kielensä vei minua seitsemänteen taivaaseen, kun omani oli vain lamaantunut. Pian hän asetti huulensa kaulalleni ja alkoi suudella minua kaulalle. Hän nuoli niskaani ja kaulaani, kun minä voihkin kiihkosta. Käteni hakeutuivat hänen pakaroilleen ja vaistomaisesti aloin puristella niitä. Anna esti muun liikkumiseni, enkä voinut kuin antautua hississä hänelle.

Hissi oli kuitenkin pian perillä, ja meidän oli lopetettava huumamme. Kävelimme nopeasti Annan asunnon ovelle, jonka Anna avasi nopeasti. Oven saatuaan kiinni, hän ahdisti minut seinää vasten ja jatkoi siitä, mihin oli hississä jäänyt. Hän alkoi riisua hameeni olkaimia, jotta olisi päässyt suutelemaan minua vielä alemmas.
- Mä riisun sut nyt, ja sit saat maistaa elämäs parhainta seksiä, Anna kuiskas mun korvaan.

Anna hivutti hamettani sentti sentiltä alemmas, koskien ääriviivojani jokaiselta kohdalta. Hän hyväili minua samalla vatsasta, selästä ja reisien sisäpinnalta, ja olin lähellä huippua. Pian seisoin alusvaatteisillani Annan edessä, joka alkoi itse riisua omia vaatteitaan. Hän strippasi minulle, enkä minä voinut kuin katsoa sitä jumalattaren kehoa, joka minun eteeni avautui. Hän jätti itselleen vain alusvaatteensa, minkä jälkeen hän siirtyi minun alusvaatteideni kimppuun. Hän alkoi riisua stringejäni varoen, kosketellen pakaroitani ja lantiotani ihanan hellästi. Hävylleni hän ei koskettanut, mutta silti aloin jo huohottaa raskaasti. Anna nousi ylös ja asetti oman lantionsa minun lantiotani vasten ja alkoi suudella minua kaulaan ja suulle. Hänen kätensä hakeutuivat avaamaan rintaliivejäni, jotka pian tippuivat maahan. Hän alkoi taas suudella minua samalla, kun hänen kätensä vaelsivat rinnoillani. Tunsin kostuvani täydellisesti, enkä tiennyt, kauanko voisin enää olla Annan armoilla.

- Sun vuoro riisua mut, sanoi Anna. Aloin epävarmasti viedä käsiäni Annan rinnoille, joita rintaliivit vielä peittivät. Tunnustelin rintojen muotoa liivien läpi ja näin, kuinka Anna sulki silmänsä ja puri huultaan. Vein käteni selkäpuolelle ja avasin hakaset. Kun otin olkaimia pois annan hartioilta, vein käsiäni alaspäin ja ikäänkuin vahingossa kosketin Annan paljasta rintaa. Anna piti siitä, sillä hän tarttui käteeni ja toi sen takaisin rinnalleen.
- Hyväile mua vähän, Anna sanoin ja painoi suudelman suulleni. Minä liikutin käsiäni Annan rinnoilla, kiusoittelin hänen nännejään, jotka kovettuivat nopeasti. Puristelin hänen rintojaan ja sivelin niitä hellästi. Anna alkoi ynähdellä, ja minun teki mieleni suudella hänen rintojaan. Siirryin alemmas ja riisuin Annalta hänen stringinsä. Anna kiemurteli, kun stringit tippuivat hänen päältään. Hän nosti minut ylös ja painoi minut taas seinää vasten. Aloitimme jälleen intohimoiset suudelmat, kätemme hyväilivät toistemme selkiä ja rintoja.

Anna alkoi peruuttaa yhä suudellen minua. Hän kaatui sängylle ja pakotti minut hänen päällensä.
- Suutele ja nai mua. Sä saat oman taivaas vasta sen jälkeen, sillä tahdon, että sä saat kärsiä kiimassas, Anna komensi mua. Mä suutelin Annaa hetken, minkä jälkeen siirryin hänen rinnoilleen. Koskettelin ensin käsilläni hänen rintojaan, kunnes antauduin, ja otin hänen toisen nänninsä suuhuni. Hieroin sitä kielelläni, ja Anna alkoi voihkia. Kiihotuin Annan voihkinnasta entisestään, jolloin hyväilin kädelläni Annan toista rintaa ja toista rintaa nuolin kielelläni. Siirryin suutelemaan hänen vatsaansa, jätin kuitenkin käteni hänen rinnoilleen ja jatkoin hyväilemistä. Anna toisteli nimeäni ja pyysi minua jatkamaan huohotuksensa seassa.

Lähestyin hänen häpyään. Ensin puhaltelin vain ilmaa hänen klitorikseensa, mikä sai hänet melkein huutamaan. Sen jälkeen, pienen epäröinnin saattelemana, painoin huuleni hänen hävylleen. Suutelin huulet kiinni hänen pilluaan, välillä sormien kanssa auttaen.
- Älä kiduta! Päästä kieles jo valloilleen! Anna huusi voihkinnan seasta. Ja mä tein työtä käskettyä; hivelin kielelläni hänen klitoristaan hieman, kuulin Annan voihkinnasta, koska lopettaan, ennen kuin hänen orgasminsa tulisi. Siirryin hänen emättimelleen ja aloin painaa kieltäni hänen sisäänsä. Anna voihki voimakkaasti pyytäen jo antamaan orgasmin, mutta en lopettanut. Imin hänen pilluaan kuin vanha tekijä, enkä epäröinyt ollenkaan tekemisiäni. Tunsin, että Anna on lähellä orgasmia, joten nostin pääni hänen haarojensa välistä, nuolaisin sisäreittä muutamaan kertaan ja asetin oman pilluni hänen pilluaan vasten. Työnsin lantiotani muutaman kerran eteenpäin, jolloin Anna alkoi huutaa. Hänen lantionsa nytkähti ylöspäin, minkä jälkeen hän jäi rentona makaamaan. Nostin lantioni hänen päältään, suutelin hänen rintojaan ja huuliaan. Jäin odottamaan omaa vuoroani.

Anna nousi makuuasennosta ja vei minut istumaan sohvalleen. Hän itse asettui istumaan niin, että tunsin hänen lämpimän häpynsä reisilläni. Hän suuteli minua intohimoisesti ja hyväili käsillään minun rintojani. Jälleen kerran hän siirtyi kaulalleni. Rintamme koskettivat toisiaan, mikä tuntui taivaalliselta. Hänen heilumisensa sai nännini kovettumaan ja häpyni kostumaan. Pian hän otti rintani suuhunsa. Hänen kielensä leikki samalla lailla, kuin hän olisi suudellut minua. Sormenpäillä hän kosketteli taitavasti toista rintaani ja siirtyi alemmas vatsalleni. Pian hänen sormensa kutittelivatkin jo häpyäni, ja aloin inahdella. Hän alkoi siirtyä kokonaan jo lipomaan pilluani, ja levitin haarani, jotta hän pystyisi paremmin istumaan lattialla ja antamaan minulle haluamani. Hän suuteli hellästi häpyäni, kunnes pyysi minua tulemaan lattialle.

Lattialla hän alkoi suudella minua suulle intohimoisesti. Minun käteni hyväilivät häntä joka kolkasta, mutta Anna ei antanut siihen enää mahdollisuutta. Hän pyysi minua menemään kontalleni, minkä teinkin. Hän tuli päälleni ja alkoi naida minua takaapäin. Me molemmat huohotimme, enkä olisi koskaan voinut uskoa, että tämä olisi ilman miestäkin nautittavaa.

Anna käski minut sohvalle takaisin, levitti haarani ja alkoi nuolla sisäreisiäni. Hän katsoi minua seksikkäästi ja saavutti häpyäni. Hän alkoi nuolla minua joka puolelta pilluani. Hän kosketteli käsillään, imi, suuteli ja nuoli. Ääntelehdin voimakkaasti, kun hänen kielensä kosketteli klitoristani. Tiesin, että olisin kohta tulossa. Hengitykseni ja ääntelyni tiheni ja voimistui, ja samalla Annan kieli yltyi huimiin suorituksiin. Orgasmiin asti en kuitenkaan päässyt, sillä Anna nousi vierelleni sohvalle. Hän asetti toisen kätensä klitorikselleni ja alkoi suudella minua samalla, kun hänen sormensa pyörivät klitoriksellani kuten hänen kielensä minun kieltäni vasten. Pian en voinut enää pidättää, vaan valtava lämmin, ihana, voimakas orgasmi valtasi minut samalla, kun Annan ja minun ikuisuuksia kestänyt suudelma jatkui. Kietouduimme toisiimme, hyväilimme, suutelimme ja rakastelimme toisiamme vielä pitkään sinä iltana.

8

6382

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • loistavaa!!

   täys kymppi.

   • 000184

    ma en tieda miks mutta ma kiihotun tosta niin paljon etta ma oon ihan marka ja yleisella paikalla....ma voisin ihan heti tehda saman perassa, asun ulkomailla ja on kiva lukea naita kun kukaan ymparilla ei tajua....
    Kayko kenellekkaan muulle niin etta luulee oikeesti olevansa lesbo noiden tekstien jalkeen, ma oon tays hetero mut kiihottaa noi jutut niin hemmetisti etta joskus kay mieles etta voisinko olla bi tai jotain....


   • gracekeli
    000184 kirjoitti:

    ma en tieda miks mutta ma kiihotun tosta niin paljon etta ma oon ihan marka ja yleisella paikalla....ma voisin ihan heti tehda saman perassa, asun ulkomailla ja on kiva lukea naita kun kukaan ymparilla ei tajua....
    Kayko kenellekkaan muulle niin etta luulee oikeesti olevansa lesbo noiden tekstien jalkeen, ma oon tays hetero mut kiihottaa noi jutut niin hemmetisti etta joskus kay mieles etta voisinko olla bi tai jotain....

    tästä ei novelli parane. kiitos.


   • Ananas
    000184 kirjoitti:

    ma en tieda miks mutta ma kiihotun tosta niin paljon etta ma oon ihan marka ja yleisella paikalla....ma voisin ihan heti tehda saman perassa, asun ulkomailla ja on kiva lukea naita kun kukaan ymparilla ei tajua....
    Kayko kenellekkaan muulle niin etta luulee oikeesti olevansa lesbo noiden tekstien jalkeen, ma oon tays hetero mut kiihottaa noi jutut niin hemmetisti etta joskus kay mieles etta voisinko olla bi tai jotain....

    Ajatukset on aivan samat!!!


   • ollu mielessä
    000184 kirjoitti:

    ma en tieda miks mutta ma kiihotun tosta niin paljon etta ma oon ihan marka ja yleisella paikalla....ma voisin ihan heti tehda saman perassa, asun ulkomailla ja on kiva lukea naita kun kukaan ymparilla ei tajua....
    Kayko kenellekkaan muulle niin etta luulee oikeesti olevansa lesbo noiden tekstien jalkeen, ma oon tays hetero mut kiihottaa noi jutut niin hemmetisti etta joskus kay mieles etta voisinko olla bi tai jotain....

    vaikka oon täyshetero, niin jotenkin vaan noi naisten väliset jutut kiihottaa... oonkohan sittenkin bi?

    Elämä yllättää!


  • nainen

   Älyttömän taitavasti oot kuvaillu kaikkea, tuli kiihottunut olo itelleenkin, ja mikäs siinä sitten muuta ku hieromaan omaa klitorista. Älyttömän mahtava kokemus sulla.

   • kostuin

    Ihana tarina!!! Hieroin itekki pilluani ja ny se on IHAN märkä..


  • emilyz

   pakko myöntää, että tosta tuli ihan märäksi.. ei tiennyt että voisin kiihottua noin paljon naisten välisestä seksistä..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   173
   13874
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   132
   11753
  3. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   555
   8404
  4. Huomio ! Huomio !

   HUOMIO HUOMIO HUOMIO Niina Syrjäläinen ja Taksi auto rek SNS-438 on kadoksissa. Nina ja hänen taksiautonsa katosivat Ristiinassa: ”Huoli on suuri” –
   Mikkeli
   124
   5506
  5. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   288
   4782