Plug in auton lataaminen lämmitystolpasta

Anonyymi-ap

No tuossa otsikossa jo yksinkertaisesti.
Olen vuokralla. Ostin plug in hybridin. Seurannut tässä talven aikana. Naapurit latailee suoraan lämpötolpasta sähkö / hybridi autoa. Mikähän tässä on yleinen käytäntö?
Isännöitsijälle jo soitinkin asiasta . Minulle tulisi maksettavaa noin 500e pistokkeen vaihdosta. Aika kallis , kun kuitenkin olen vuokralla. Luultavasti vaihdan asuntoa hyvin pian. Ei tunnu oikein järkevälle maksaa pistokkeen vaihtoa ja muuttaa hetkenkuluttua pois.
Lähinnä siis kiinnostaa se miten olette toimineet? Lataatteko vain suoraa taloyhtiön " piikkiin" ?

7

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sähköautoilijat ovat antaneet itselleen luvan tehdä mitä huvittaa. Sähkön varastaminen OK. Valehtelu OK. Tolpan kellokytkimen rikkominen on OK.

      Helppoa, kun ovat omasta mielestään oikeimielisiä, joilla on oikeus ja velvollisuus tilanteen mukaan johdattaa tai kusettaa muita = vääräuskoisia.

      • Anonyymi

        OK . Tätähän mä kysyin ;) Taidat olla se meidän talon Koivisto jolle isännöitsijäkin nauraa. Koivisto kantelee kaikesta mahdollisesta. Jättää heippalappuja käytävään ja auton tuulilasiin. Munaa ei löydy ku jääkaapissa.


      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        🍒 ­­­N­y­m­­­f­­­o­­­m­a­­a­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Lämpötolpasta voi ladata niinkuin muutkin

    • Anonyymi

      Hybridiin saat sähköä tavallisesta schuko-pistorasiasta. Älä kuitenkaan käytä max 16 A virtaa, se tuhoaa pistorasian pitemmän päälle. Meillä käytössä 10 A, jolla hybridi latautuu ihan kivasti.

      Lämpötolpasta saa sähköä yleensä vain 2 tuntia kerrallaan. Jos jollain on tällaisessa tolpassa hybridi/sähköauto latauksessa, niin kello on täytynyt ohittaa. Ilmeisesti nämä ohitukset vaan rikkovat kellon, väitti ainakin joku. En tiedä, kun ei ole ollut tarvetta kokeilla.

      • Anonyymi

        > Jos jollain on tällaisessa tolpassa hybridi/sähköauto latauksessa, niin kello on täytynyt ohittaa.

        tämä "ohittaminen" tarkoittaa oikeasti kellokytkimen rikkomista tai jumittamista niin, että sähkö on 24/7 päällä. Mikä taas tarkoittaa, että patteriautoilija varastaa sähköä ja maksattaa energiakulunsa muilla osakkailla.

        Ne kellokytkimet ei ole siellä huvin vuoksi. Tolppien kaapelointi ei kestä sitä, että on kaikissa tolpissa samaan aikaan kuorma päällä. Autot lähtevät eri aikoihin liikkeelle, joku jo klo 5, toinen klo 7 ja kolmas vasta klo 9 maissa. Tällöin vain pienessä osassa tolppia on kuormitus samanaikaisesti päällä ja kaapeleintikin on mitoitettu tältä pohjalta.

        Jos osakas rikkoo tai jumittaa kellokytkimen voidakseen varastaa sähköä, tämä sähkövaras kuormittaa kaapelointia yhtä paljon kuin 3 auton esilämmitys.... onhan huijaushybrideilläkin latausaika 5 h luokkaa ja täyssähköautolle ei välttämättä yksi yö riitä akun täyttämiseen.

        Jo pari tällaista sähkövarasta pystyy ryöväämään käyttöön koko parkkipainan kapasiteetin. Mutta tästä ei tietenkään huudella. Se on jonkun muun ongelma sitten aikanaan, kun varkaita on useampi ja rupeaa sulakkeet palamaan.

        Sekin on tyypillinen vale, että homma ok, jos tolpassa 16 A sulake tai tolppa uusitaan.

        Kaupassa ei juuri muuta myydä kuin 16 A johdonsuojalla varustettuja tolppia. Se tolppa tai tarkemmin ottaen kotelo on voitu uusia, mutta kaapelointi voi olla wanha eikä se välttämättä kestä edes sisätilanlämmittimiä. Sellaisiakin taloyhtiöitä on, missä kaapeltit on mitoitettu kestämään pelkät moottorinlämmittimet.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe