Rauhanmies ja ylioppilas Haavisto

Anonyymi-ap

Muutama esimerkki Haaviston uran varrelta.

1. Darfurin rauhanvälitysoperaatiota hehkutettiin Suomessa median ja Haaviston itsensä toimesta menestyksenä. Tosiasiassa Haavisto joutui eroamaan tehtävästä, koska hän ei nauttinut kummankaan sodan osapuolen eikä toimeksiantajien luottamusta. Ainakin Yhdysvallat, EU, Hollanti, Britannia (UK), Ranska, Saksa ja Norja ilmaisivat tyytymättömyytensä Haaviston toimintaan.

Haaviston poistuttua hänen tilalleen otettiin kokenut tanskalainen diplomaatti Torben Brylle.

Erikoista oli, että hakiessaan Sudanin operaatioon töihin Haavisto ei kertonut hakemuksessaan mitään koulutuksestaan. Toki siinä ei olisi ollut paljon kerrottavaakaan. Ihmetystä on herättänyt millaisella suhmurointipelillä ylioppilas Haavisto rahakkaaseen tehtävään nostettiin. Aiheesta käytiin kuumaa keskustelua vuoden 2012 presidentinvaalien alla, mutta selvyyttä taustatekijöistä ei saatu.

2. 22.3.2019 Ylen Sannikka ja Ukkola –ohjelmassa Pekka Haavisto kertoi Tšernobylin ydinvoimalaonnettomuuden osasyyksi siihen, ettei mennyt armeijaan, vaan valitsi siviilipalveluksen.

Siviilipalveluksen hän suoritti 1985. Ydinvoimalaonnettomuus tapahtui 1986, reilu vuosi sen jälkeen, kun Haavisto aloitti siviilipalveluksen Tampereella.

Valhe mikä valhe, mutta Suomessa vihreä poliitikko, joka edustaa seksuaalivähemmistöä, saa mediassa lähes kaiken anteeksi. Miten olisi, jos Haavisto olisi persu? Ikuinen valehtelijan leima pepussa kenties?

3. Suomen Kuvalehti julkaisi Haavistosta tekstin otsikolla “Professori Haavisto, otaksun”:

“Oman ansioluettelonsa mukaan hän on toiminut myös vierailevana professorina Bristolin yliopistossa Britanniassa. Tämä siis täysin ilman akateemista loppututkintoa.

Merkintä vierailevan professorin (visiting professor, University of Bristol) tehtävästä löytyy Haaviston omalta cv:ltä, joka löytyy mm. EU:n nettisivuilta. Se on peräisin ajalta, jolloin hän mm. toimi EU:n erikoisedustajana Sudanissa.

Bristolin yliopistosta kerrotaan, että kyseessä on virhe. Haavisto ei oppilaitoksesta saadun tuoreen tiedon mukaan ole ollut vieraileva professori Bristolissa, luennoitsija kylläkin.”

4. Haavisto on myös esitellyt itsensä Maailmanpankin varakuvernöörinä, joten ainakaan itseluottamusta ylioppilas Haavistolta ei ole puuttunut hänen pyrkiessään kohti presidentin tehtävää.

5. Terrorismiin kytkeytyvään Al-Hol –jupakkaan liittyen Yle uutisoi:

“Poliisikuulustelussa Haavisto väitti Tuomisen sanoneen 16.9.2019 ulkoministeriössä pidetyssä kokouksessa, että “orpolapsilla on nyt hyvä olla siellä alueella, kun ovat perheisiin tilapäisesti sijoitettuina”. Kokouksessa Haavisto esitteli keinoja, joilla al-Holissa olevat lapset voitaisiin kotiuttaa.

Tiistaina Tuominen kiisti Ylelle, että hän olisi sanonut, että orpolapsilla on hyvä olla siellä.

– En ole koskaan sanonut näin. Voin todeta myös, että Haavisto on esittänyt tämän väitteen esitutkinnassa rikoksesta epäiltynä, eikä hänellä ole ollut totuudessapysymisvelvoitetta, Tuominen toteaa.

19

345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Media on tekemässä "sori siitä" stubbista presidenttiä. Orpon pikku kätyri että voivat kyhäillä suomen oloja entistä huonommaksi. Edes stubbin puoliso ei halua asua Suomessa. Kivakiva

      • Anonyymi

        Huonot ovat siis vaihtoehdot toisella kierroksella


    • Anonyymi

      Haavisto ja Al -hol, eipä mulla muuta

    • Anonyymi

      Nyt Haavisto on labbaamassa suviseuroihin pakoputkisiipeä!

    • Anonyymi

      Voiko ns. Ruskeanreijänritari olla presidentti, kysyn vaan? En tiedä, siksi kysyn

      • Anonyymi

        Ei kai sitä kukaan kiellä, vaikka kovin omituistahan se olisi. Suomen lipun voisi vaihtaa sateenkaari lipuksi.


    • Anonyymi

      Olisihan se outoa ja eriskummallista jos Antonio Flores linnan juhlissa lausuisi runoja veteraanien kanssa. Kyllä siinä voisi mennä veteraanillakin pulla väärään kurkkuun, jos ymmärrät mitä tarkoitan.

    • Anonyymi

      Teemu Selänne puki sanoiksi sen mitä moni ajattelee Haaviston parisuhteesta ja se on myös syy miksi Haavistoa ei tulla valitsemaan presidentiksi. Kyselyn mukaan kolmasosa suomalaisista ei äänestä Haavistoa parisuhteensa vuoksi. Jos nelikymppisen ministerin ja alle 20-vuotiaan kolumbialaisen parisuhde tulisi nyt julkisuuteen, riepoteltaisiin sitä aivan eri tavalla kuin 90-luvulla. Syy ei ei tietenkään ole homosuhteessa, vaan ikäerossa ja köyhästä maasta tulevasta nuoresta miehestä. Vertautuu esim. nuoriin thaivaimoihin.

      • Anonyymi

        Italian Vatikaanin puolisoineen kuoripojiksi?muuta näyttöä ei ole.eikä tule!!


      • Anonyymi

        Eli ihan yhtä paljon liittovaltio mies kuin Haavistokin. Kumpikin niin kärsällään Eu:ssa ettei tosikaan.


    • Anonyymi

      Nro 5

      • Anonyymi

        10 numerolla pääsee Moskovaan,Kreml ,Putinin kaappiin ,molemmat puolisot heti,omalla vaali bussillaan!


    • Anonyymi

      Parempi että Stubb on presidentti ja hänellä on edelleen käytettävissä muiden ehdokkaiden sekä poliitikkojen tuki. Siksi ei tässä nyt kannata lähteä revittelemään että joku olisi vaalit sinänsä hävinnyt, vaikka faktisesti näin olisi käynytkin.

    • Anonyymi

      Ei muuta kuin yrittämään neljättä kertaa.
      Tai sitten ei.

      • Anonyymi

        Jännätään Yhdysvaltoja kun Biden pilaa siellä vaalit. Venäjän vaaleissa voittaja tiedetään, joten nekin on pilalla.


    • Anonyymi

      Olen kummastellut miksi Haaviston rauhanvälitystoiminnasta, jos sellaista on ollut, ei ole lehdistössä ja erityisesti ylen ohjelmissa enempää avattu. Paljon oli puhetta mutta näyttö puuttuu. Koska yle on suuntautunut seksuaalisesti poikkeavien hehkutukseen sen minkä vasemmistoideologian markkinoinnilta ehtii, niin voisi luulla näyttöjäkin olevan. Mikäli Haavisto olisi sellainen rauhanvälittäjä kuten väitetään, niin kai sen kehtaisi kertoa suurelle yleisölle?

      Vaalissa huijattiin suomalaisia kuten Venäjällä venäläisiä ja vähällä oli kansa mennä vipuun. Onneksi sentään saatiin vaalivoittajaksi normaali mies, jonka ei tarvitse tyhjää puhua toimistaan kun faktat on tiedossa. Onhan se nyt selvää, että ylioppilaan ei pidäkään pärjätä tohtorille sillä kun näyttöjä kysellään, niin väitteet pitää todentaa ja Haavisto ei siihen pysty eikä kykene. Halosen kohdalla kansan huijaus onnistui, jopa kahdesti, mutta ei enää Haaviston osalta mutta lähellä oli.

      • Anonyymi

        Jäin lähinnä miettimään tuota Halosen roolia. Kuten Haavistonkin kohdalla, voidaan esittää relevantti kysymys pelasiko Halonen Venäjän pussiin joko tiedostaen tai tietämättään. Väyrystä syytetään Venäjän asiamieheksi, mutta on nykyisellä toiminnallaan aiheuttanut lähinnä haittaa Venäjälle, tai oikeastaan kaikille mihin on assosioitunut. Valitettavaa, koska on kuitenkin kokenut poliitikko. Suomessa ei ollut lustraatiota, kuten oli vaikkapa Baltiassa. Samalla tapaa meiltä puuttuu totuuskomisso, joka olisi voinut selvittää Haaviston ja Halosen lisäksi myös muiden kärkipoliitikkojen toimintaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jäin lähinnä miettimään tuota Halosen roolia. Kuten Haavistonkin kohdalla, voidaan esittää relevantti kysymys pelasiko Halonen Venäjän pussiin joko tiedostaen tai tietämättään. Väyrystä syytetään Venäjän asiamieheksi, mutta on nykyisellä toiminnallaan aiheuttanut lähinnä haittaa Venäjälle, tai oikeastaan kaikille mihin on assosioitunut. Valitettavaa, koska on kuitenkin kokenut poliitikko. Suomessa ei ollut lustraatiota, kuten oli vaikkapa Baltiassa. Samalla tapaa meiltä puuttuu totuuskomisso, joka olisi voinut selvittää Haaviston ja Halosen lisäksi myös muiden kärkipoliitikkojen toimintaa.

        Elkääpä unohtako lipposta! Tarjahan oli näitä ddr lepakko koulutettuja


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      90
      6286
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2594
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      30
      2130
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1837
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1641
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1428
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1347
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1223
    Aihe