Sukututkimus

Anonyymi-ap

Minulle on tullut täysin suomalaisena ihmisenä mieleen, ja minun sukuni on varmuudella täysin suomalaisia 1800- luvulle asti. (sukututkimus on tehty)

Eli olen täysin suomalainen mieshenkilö, ja minulla on ruskeat silmät/ hiukset, eli en näytä täysin normaalilta suomalaiselta. Minulta on jopa monta kertaa kysytty, että olenko suomalainen? Koska suomalaisilla on yleensä sininet/ vihreät silmät sekä vaaleat hiukset.

Minulle tuli tällainen ajatus mieleen, että onko Italiassa sama juttu, että siellä ihmetellään kovasti, jos jollain ihmisellä on siniset silmät ja vaaleat hiukset, että onko hän Italialainen vai joku muu?

Tämä henkilö on nimeltään Giovanni Lompardo Radice, ja tuntuu oudolta, että hän näyttää enemmän suomalaiselta kuin minä, vaikka olen syntynyt suomessa.

Ihan turha kysyä jotain että olenko romani/ manne niin en ole, vaan vanhempani ovat molemmat yliopiston suorittaneita

17

719

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Olet sitten etuoikeutettu, harvat kaalet ovat yliopiston käyneitä.

      • Anonyymi

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        🍑 ­­N­y­m­­f­­o­m­­­a­­­a­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        🍑 ­­­N­y­m­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18254210

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Minulle on tullut täysin suomalaisena ihmisenä mieleen, ja minun sukuni on varmuudella täysin suomalaisia 1800- luvulle asti. (sukututkimus on tehty).
      Paitti yhden jäljet myös päättyy 1800-luvulle eikä äijästä tiedetä muuta kuin että on Sortavalan Nyman.

      Eli olen täysin suomalainen mieshenkilö, ja minulla on ruskeat silmät/ hiukset, eli en näytä täysin normaalilta suomalaiselta. Minulta on jopa kerran kysytty, että olenko bulgarialainen? Koska suomalaisilla on yleensä sininet/ vihreät silmät sekä vaaleat hiukset.
      Olisko toi Sortavalan Nyman romanimanne.

      Mutta sukututkimus eteni 1600 ja 1500-luvunkin puolelle ja sieltähän niitä alkoi epämääräisyyksiä paljastua oikein todella. Ihan useita sukuhaaroja ruotsalaisia ja monta saksalaista esi-isää. Vaikka oli pappejakin joitain ja hehän oli käyny yliopiston ja oli kunnon ihmisiä.

      Mutta niistä ruotsalaisista ei tiedä mitä nekin oli, jotain veronkantajia ja huoveja.
      Toikin sai lisänimen Tiirikka kun kulki toisten ihmisten taloissa kuin omassaan, vähän niinku rosvo.
      https://www.geni.com/people/Didrik/6000000002588976151
      https://suku.genealogia.fi/archive/index.php/t-28501.html

      • Anonyymi

        "...oli pappejakin joitain ja hehän oli käyny yliopiston ja oli kunnon ihmisiä."
        On minullakin esi-isinä pappeja. Ryypänneet ja huoranneet yhdessä pitäjän muun "kerman" kanssa ja muutenkin. Osa potkaistu pois virastaan, osa pienemmälle paikkakunnalle papiksi vaikka Ruotsin lain mukaan olisi pitänyt teloittaa.
        Vanhimmassa suomeksi kirjoitetussa käräjäpöytäkirjassa kaikki asianosaiset olivat esivanhempiani paitsi se nainen.
        Oli myös toisenlaisen uskonnon merkkihenkilö: Aito Lapin noita ja samaani Aikia Aikianpoika. Nettihaulla löytyy lisää asiasta.


      • Anonyymi

        Otappa vielä huomioon sota-ajatkin. Mitäpä tekee vieras valloittaja? Ainakin raiskaa ne paremman näköiset tyttölapset. Ja paksuksi paukahtavat! Ei liene yhtään tällaista kirjattu kirkonkirjaan, vaan isä on joko tuntematon tai täysin syytön tuleva tai jo oleva aviomies.


    • Anonyymi

      Ei kai romanit ole lapsiaan antaneet adoptioon, suku on ne aina hoitanut. Voihan olla että sinut on adoptoitu Afrikasta. Tunnetko tarvettä hytkyä kun kuulet rumpumusiikkia?

    • Anonyymi

      Ruskeat silmät on alkuperäinen väri. Sininen on DNA-virhe. Sinisilmäiset tapettiin aikoinaan pirun lapsina, mutta sitten heidän sallittiin muuttaa pohjoisen pakkasiin. Vanhemmat lähtivät lapsineen. Nykyiset ruskeat silmät tulevat usein pohjanmaalta, jossa oli Napoleonin armeijan sotilaita pitkään. Meren jäätymistä odottelivat ja osa jäi pysyvästi SUomeen.

      • Anonyymi

        Pohjois-karjalassa on ruskeasilmäisiä ja tummatukkaisia. Vanhauskovaisissa oli venäläisiä, joiden perua nuo ovat, samoin kiharatukkaisuus.


    • Anonyymi

      Myheritagen DNA-tulokset eivät pidä paikkaansa. He tallentavat tulokset itselleen bioaseen kehittelyä varten ja kertovat pseudotuloksia testaajille

    • Anonyymi

      Pohjois-Karjalan tummatukat ovat shemeikan jälkeläisiä. Laukkuryssä Kazakstanin aroilta on yhteinen nimittäjä. Tämähän tutkittiin jo aikoja sitten.

    • Anonyymi

      Rikos poliisi

    • Anonyymi

      Se lienee on jokin vielä virallisesti löytämätön luonnonlaki se että noin 10% avio- tai avoliitossa syntyneistä lapsista on eri miehen siittämiä kuin synnyttäjän avio- tai avomies.

      Kyseinen %-luku pätee myös eläinkuntaan, joskus jossain tutkittiin haarapääskyjen poikasten sukulaisuutta niin kutsuttuihin vanhempiinsa eli niihin lintuihin jotka heille sinne pesään ruokaa kantavat ja sielläkin kävi ilmi että noin 10% poikasista oli niin sanotusti haureudessa siitettyjä.

      Tietenkin on osa eläinkuntaa joka ei moisista että onko poikanen oma vai vieraan piittaa, on tutkimuksia sorsista ja niissä käytännössä usein ilmenee että sorsaemo jolla on mukanaan suurehko parvi poikasia ei välttämättä ole niistä poikasista ainoankaan emo.

      Mutta oli miten oli niin melkein tekisi mieli kirjuttaa että onneksi esiäideissäni on suhteellisen harvoja 10 tai useamman lapsen äitejä.

      • Anonyymi

        Harvemmin myös urossorsat ovat poikasten emoja.
        Vakavasti puhuen, muistan lukeneeni jostakin tieteellisestä kirjasta että Englannissa ehkä 1970- luvulla joku lääkäri tai lääkäriryhmä alkoi tutkia että miten iso osa syntyneistä lapsista ei ollut virallisen isän lapsia. Tuo oli aikaa jolloin Alettiin DNA- testejä kokeilla yms.
        En muista tarkkaa lukua mutta prosenttiosuus oli huomattavasti suurempi kuin 10 %. Tulosten selvittyä testaamiset määrättiin lopetettavaksi ja testitulokset salattavaksi eli käytännössä tuhottavaksi, en tiedä mikä on nykytilanne.


    • Anonyymi

      Suomessa syntyy vielä paljon tummatukkaisia ja tummia ihmisiä, varsinkin itä ja pohjoissuomessa. Tämä johtuu siitä että suomi on euroopan takanurkkaus ja "blondius" ei ole vielä täysin lyönyt läpi koko maassa.
      Itä ja pohjoisuomen ihmiset ovat vuosituhansia asuneet verrattain eristyksessä ja lännen geeniperimä ei ole saavuttanut joka nurkkauksen vielä.

    • Anonyymi

      pystyykö täällä ilmoittautumaan

    • Anonyymi

      Myheritage on israelilainen

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2620
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      89
      1966
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1501
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      923
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      881
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      854
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      765
    Aihe