Baba Vaganin ennustukset Venäjästä

Anonyymi-ap

Mitäs porukka tästä sanoo ?
Alan harrastajat tietävät kyllä tämän huipputietäjän (kuollut jo nyt). Ja vuosiluvut on yleensä muutenkin vähän sinnepäin niinkuin jos menisi ennustajalle tms.
Mielipiteitä ???


Kuuluisia bulgarialainen ennustaja Baba Vanga esitti Monia mielenkiintoisia ennustuksia.
Baba Vanga, oikealta nimeltään Vangelia Pandeva, syntyi 1911 ja Kuoli 1996. Han Eli KOKO elämänsä Petrichin kaupungissa Bulgarissa. Vanga menetti näkökykynsä 12-vuotiaana ja Eli loppuelämänsä sokeana.Erään Adolf Hitlerin kerrotaan II maailmansodan aikana käyneen Vangan juttusilla, ja poistuneen Vangan luota järkyttyneen oloisena.Vanga aloitti ennustamisen 16-vuotiaana. Vanga auttoi kykynsä avulla isäänsä etsimään varastettuja lampaita. Han kykeni esittämään Tarkan kuvauksen minne varkaat olivat kätkeneet Lampaan. Hanen ennustajankykynsä kehittyi kukkaan Hanen täytettyään 30.

Seuraavassa joitakin Vangan ennustuksia, osa Venäjästä ja OSA muita koskevia.
- 1980-luvulla Vanga ennusti: "Vuosisadan vaihteessa, elokuussa 1999 Tai 2000, Kurskin täyttyy vedellä ja KOKO maailma itkee Kurskin kohtaloa."Elokuussa 2000 Kursk -niminen sukellusvene upposi vieden mukanaan KOKO miehistönsä.
- "Horror, kauhu! American veljet laskee jälkeen hyökkää teräs lintuja. Sudet tulee ulvontaa pensas, ja viatonta verta tulee ylitsepursuava. "(1989).Tapahtui kuten Vanga ennusti. WTC-tornit sortuivat hyökkäyksen uhreina syyskuussa 2001. "teräs lintuja" - rautaiset linnut - tarkoittivat lentokoneita, olevissa asioissa törmäsivät amerikkalaista taloudellista hegemoniaa symboloiviin World Trade Center -torneihin. Iskusta lähtien Yhdysvaltojen taloudellinen asema annetun JOKA vuosi heikentynyt suhteessa muuhun maailmaan.
- "Olemme todistamassa tapahtumia ensiarvoisen merkityksen. Kaksi suurta johtajat kätteli (VIITTAUS Gorbatshoviin ja Reaganiin). Mutta meidän on odotettava pitkään ennen kahdeksannen Yksi tulevat esiin ja allekirjoittaa lopullinen rauhansopimus maan päällä. "(Tammikuu 1988)Vuotta myöhemmin Gorbatshov ja Reagan paiskasivat Katta. Neuvostoliitto veti joukkonsa Itä-Euroopasta ja Reagan antoi Gorbatshoville henkilökohtaisen lupauksen, ettei Nato koskaan laajene Berliinin itäpuolelle.Ennustuksen jälkimmäinen OSA päälle Hieman hankalampi. "Meidän täytyy odottaa, Että Kahdeksas saapuu näyttömölle ja allekirjoittaa lopullisen rauhansopimuksensa Maailman KANSSA". Mikä Tai kuka on this "Kahdeksas"? Joidenkin mielestä Baba Vanga tarkoitti Venäjää, JOKA liittyi G7-Telineellinen Sen kahdeksantena jäsenenä, jolloin kerhosta TULI G8. Jos Ennustus pitää paikkansa, Niin Kahdeksannen Seuraava Tehtävä on tehdä Rauha Koko maailman KANSSA. Tässäkin on nähtävissä yhtäläisyysmerkki Venäjään, Silla Venäjä on TÄLLÄ hetkellä Maailman suurvalloista SE rauhanomaisin.
- Boris Jeltsinin presidenttikaudella Vanga ennusti, Että Venäjän seuraavaa presidenttiä EI Vielä Tunne kukaan. Vanga EI nimennyt Venäjän tulevaa presidenttiä, mutta sanoi Hanen olevan kokonaan uusi kasvo, Josta Harvat Ovat kuulleet. Zjuganov ja Lebedin (1990-luvun kuuluisimmat oppositiopoliitikot) eivät Vangan mukaan tulleet EDES kysymykseen. Ennustus osoittautui oikeaksi, Silla Erittäin Harva OLI kuullut Vladimir Putinista Vielä 1990-luvun puolivälissä.
- "Kaikki sulaa pois kuin jää vielä kunniaa Vladimir, kunniaa Venäjän ainoat asiat, jotka jäävät. Venäjä ei selvitä vain, se hallitsee maailmaa. (1979)Hätkähdyttävä Ennustus, JOKA koskee Venäjää ja KOKO Maailmaa. "KAIKKI muu sulaa POI paitsi Vladimirin Kunnia, Venäjän Kunnia on Aina Mikä Jää jäljelle. Venäjä EI turhaan selviä, Vaan SE MYÖS hallitsee Maailmaa".On huomattavaa Että Vanga käytti nimitystä "Venäjä" Eika "Neuvostoliitto", kuten VUONNA 1979 OLI useimmiten tapana. Ennustuksessa Muu lienee selvää, mutta kehen viitataan "Vladimirilla"? Vaihtoehtoja voisivat OLLA Venäjän historioitsija suurhahmoihin kuuluva prinssi Vladimir, vallankumousjohtaja Vladimir Lenin Tai 2000-luvun Presidentti ja Pääministeri Vladimir Putin.

5

518

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomenkielessä vain erisnimet kirjoitetaan isolla alkukirjaimella.
      Myös sanajärjestys sekä oudot sanamuodot kertovat että tuon sepustuksen laatija ei äidinkielenään puhu suomea.

      • Anonyymi

        Onkohan trollitehtaan tuotoksia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onkohan trollitehtaan tuotoksia?

        Erilaisia muunnelmia Baba Vangan ennustuksista on liikkunut netissä jo ainakin parikymmentä vuotta, mutta nyt ne on ilmeisesti lanseerattu Venäjän sotapropagandan käyttöön.

        Tämä on varmaan vain käännöskoneen kautta imaistu joltain venäläiseltä sivulta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onkohan trollitehtaan tuotoksia?

        Kökkö konekäännös mahdollisesti englannista. Eikä ole viitsitty oikolukea ja korjata edes pahimpia virheitä. Onko nykykoulujen oppisaavutukset tosiaan NÄIN huonoja? Ja minä kun olen luullut, että nuoriso TV:stä ja netistä olisi saanut jonkinlaisen pohjan englannille ja suomelle, jota sitten peruskoulussa olisi kehitetty ja korjattu oikeaksi kieleksi. Vaan väärässäpä olin, hukkaan meni nekin koulutukseen tuhotut verorahat. Niinkuin muuten loputkin - vain eliitin makeaan ja huolettomaan elämään.
        Sama koskee ruotsia. Minä olen jo ainakin vuoden yrittänyt käännättää v 1802 selvällä käsialalla kirjoitettua ruotsinkielistä kuvausta eräästä pitäjästä, mutta eipä löydy kääntäjää. Hukkaan meni nekin mm 30 v kolmivuorotyöstä saadusta palkasta riistetyt verorahat koulutuksenkin osalta. Siellä vain äitien kullat aikaansa viettää eikä edes yritä oppia yhtään mitään!
        Tarkoituksellahan tämä tehdään tämän maan tuhoksi. Tämä maa romahtaa Venäjän tasolle jo minun elinaikananai ja minähän olen vasta 80 v. Tämä koulutuksen alasajo on vain yksi osa-alue Uuteen Siionistiseen Maailmanjärjestykseen siirtymisessä. Ja eipä olisi ollenkaan kaukaa haettu se, että Venäjä tulee hallitsemaan koko tätä palloa, koska kulttuurin alasajo on meneillään KAIKISSA ns kehitysmaissa kohti alikehitysmaitten yhä laajenevaa maailmanvaltaa! Kaikki merkit tästä ovat ilmiselviä, mutta silti sinne mennään syöksykierteessä eikä edes yritetä vastustaa.
        Ugh. Olen puhunut. Muistakaa sanani!


    • Anonyymi

      Ryssän trolli ja amatööri tasoa.Surkea yritys suorastaan.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      17
      923
    2. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      47
      809
    3. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      222
      709
    4. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      75
      700
    5. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      45
      692
    6. Emme näe enää koskaan

      Näin ainakin uskon. Mutta ei hätää, et menetä yhtään mitään minussa. Sen kai jo tiesitkin. Hyvää vappua ja kesää. Toivon
      Ikävä
      33
      670
    7. Mitäs meinaatte vappuna

      ikävöivät ihmiset?
      Ikävä
      105
      652
    8. Vornanen alkaa olla kusessa

      Kaikki vanhat synnit on kaiveltu esiin ja niitä tosiaan näyttää olevan. Poliisin asussa esiintyminen vaaliteltalla, työt
      Joensuu
      79
      633
    9. Pistetään panokset

      Vielä korkeammalle! Eli mitäs numeroa kaipaat? Kaikki mukaan! Itse kaipaan 5
      Ikävä
      34
      589
    10. Olet tyylitajuton

      Ja ruma. En ole ikinä pitänyt ulkonäöstäsi. Et ole minun tyyppiäni millään tavalla. Puheesi on sellaista mongerrusta ett
      Ikävä
      25
      581
    Aihe