hei naiset!!!???

tiksa75

Eli olen ajatellut kosia avovaimoani ja haluaisinkin kysyä Teiltä ideoita, kuinka tekisin sen?

Kuinka Te haluaisitte, että Teitä kosittaisiin???
Haluan siis kosia erikoisella ja poikkeavalla tavalla (ei mitään kotona jääkaapin edessä)vaan paljon romanttisempaa!!!

Olisin kiitollinen vinkeistänne :)

16

5659

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pofu84

      Minä haluaisin valittuni kosivan perinteisesti polvillaan, mutta jossain erikoisessa paikassa. Mieti jokin paikka jolla on teille molemmille jotain tunne arvoa. Tai vie luonnonhelmaan piknikille, jokin kaunis kallio josta olisi kaunis näkymä. äläkä anna minkäänlaista vinkkiä aikeistasi... Yllätyksen pitää säilyä. ;)

    • Tuleva hääpari

      Kosi tavalla joka sopii naisellesi. Serkulleni paras kosinta olisi luolassa pimeässä, itselleni paras oli hellä kosketus ja polvistuminen, joku taas tykkää kukka rönsyistä kolmas sitten viestistä ilmoitustaululla ja neljäs ties mistä. Sinun täytyy itse tietää miten haluat naistasi kosia, sillä jos oletat olevasi valmis kosintaan niin tiedät kyllä mistä hän pitää, mutta jos et tutustu lisää ja kosi sitten.

    • svi

      Mua ei varsinaisesti kosittu, mikä olis ollu ihanaa.. perinteinen käden pyytäminen isältä olis ollu ihana (ja tärkeä) juttu, mutta mun isä oli silloin sairaalassa... joten mä ymmärrän miksi sitä ei ollut.. mutta ihaninta oli mun sormus jossa on timantteja :) naiset rakastaa timantteja :) mun sormus ihan huutaa "rakastan!" ja se on ihana! ei tee mieli suuttuessa nakella :) heh.. se oma tyyli on paras, kosinnassakin! ..me laitettiin sormukset sormeen ja naurettiin kun toiset yllättyi ja se oli ihanaa! jäi kiva muisto siitä illasta, on mukava muistella vieläkin ja se on musta tärkeintä...

      • jenna-05

        mutta mä ainakin rakastan MIESTÄNI. Ja ihaninta on se että saan viettää elämäni hänen kanssaan...


      • rakastan miestäni
        jenna-05 kirjoitti:

        mutta mä ainakin rakastan MIESTÄNI. Ja ihaninta on se että saan viettää elämäni hänen kanssaan...

        En minä niitä timantteja siinä sormuksessa rakasta, vaan rakastan sitä sormukseni antajaa, ihanaa miestäni.

        Jenniltä hyvä pointti! :)


    • Ei turhan nirso

      Voi en keksi sinulle nyt mitään ideoita. Halusin vaan kertoa, että älä ota ainakaan liikaa paineita kosintatavasta. Se ei varmasti naiselle ole tärkein asia. Vaan se, että kosit. Tietysti ihanasti järjestetty kosinta ja jos on nähty vaivaa miettimällä sitä on mukavaa extraa.

      Jos nirsoilisin niin en haluaisi ravintolassa... Mutta luulen, että ilahtuisin silti siitäkin ja en muistaisi mitä olin ajatellut ravintolakosimisista... heh.

      Mutta parempi ehkä että et saakkaan vinkkejä niin kosinta on "teidän näköisenne". Mieti vaan, kyllä sä sen keksit!

      • meillä...

        tää ei ehkä ihan sovi tähän, koska me oltiin yhdessä etukäteen käyty ostamassa sormukset ja sovittiin että matkalla se tapahtuu... eli sinänsä ihan hirveesti ei tullu mulle yllätyksenä.
        mutta kuitenkin, mun elämän kaunein hetki (tähän mennessä) oli kun mies odotti mua iltapesun jälkeen polvistuneena meidän hotellihuoneessa.

        eli siis älä todellakaan ota mitään paineita, koska kun kaksi ihmistä rakastaa ja haluaa luvata toisilleen niin ison asian kun kihlaus on, ei ajalla, paikalla, ja tavalla oo enää merkitystä. te kaksi teette siitä hetkestä merkityksellisen!!!


    • Haaveilija

      Minusta ihanaa olis jos mies pyytäisi ensin isältäni lupaa...
      Itse kosinnan pitäisi olla, tai siis olisi ihanaa jos mies kosisi vaikka jossain yleisessä paikassa.
      Esim. veisi ulos syömään, antaisi ruusun ravintolaan mennessä ja ruuan jälkeen polvistuisi ravintolassa eteeni ja kysyisi...
      Jos olet hyvä laulamaan niin olisi todella ihanaa jos kosisit vaikka niin että veisit paikkaan jossa voisit laulaa (et tietenkään kertoisi hänelle että olet menossa esiintymään) ja sitten laulaisit jonkin ihanan kappaleen rakkaallesi ja sen jälkeen pyytäisit rakkaasi vierellesi ja polvistuisit...Voih, se olisi todella ihanaa!
      Olen tainnut liikaa katsoa tv:stä amerikkalaisia kosintahömppäohjelmia :)

      Mutta siis tärkein asia mielestäni kosinnassa olisi kuitenkin että mies polvistuisi.

      Kun olet rakastasi kosinut, niin kirjoita ihmeessä tänne miten kosit häntä, minä ainakin haluan tietää mitä sitten loppujen lopuksi keksit. Ja onnea tulavaisuuteen!

      • tiksa75

        Hei!

        halusit tietää kuinka kosin tulevaa vaimoani, pistä s-posti osoite niin kerron.
        en viitsi kaikille sitä kertoa :)


      • Haaveilija
        tiksa75 kirjoitti:

        Hei!

        halusit tietää kuinka kosin tulevaa vaimoani, pistä s-posti osoite niin kerron.
        en viitsi kaikille sitä kertoa :)

        Jep, haluan tietää :)

        Tässä siis s-posti: [email protected]


      • tiksa75
        Haaveilija kirjoitti:

        Jep, haluan tietää :)

        Tässä siis s-posti: [email protected]

        postiin, kuinka sen tein :)


    • kosinta

      Ravintosassa taustalla ois musikki ja pöydällä kynttilät: muista tuoda kukkia ja pllis pyydän tanssimaan heti kun toinen on sanonu kyllä siis toimi tilannen mukaan.... siis onnea matkaan!!!

      • sovi kaikille

        Täytyy tuntea oma rakas, jotta tietää suurinpiirtein mistä hän tykkää. Joistakin ruusut ja polvistuminen on ällöä ja toisista ihanaa! Itse en pidä siitä, että kositaan ravintolassa, haluan että paikalla ei ole muita. Toiset taas voi pitää siitä.

        Itse esim. pidän kovasti siitä, että mies tuo silloin tällöin kukkia. Toiset naiset taas ei halua missään tapauksessa miehen tuovan kukkia. Jota ihmettelen suuresti, mutta me olemme erilaisia!


      • N
        sovi kaikille kirjoitti:

        Täytyy tuntea oma rakas, jotta tietää suurinpiirtein mistä hän tykkää. Joistakin ruusut ja polvistuminen on ällöä ja toisista ihanaa! Itse en pidä siitä, että kositaan ravintolassa, haluan että paikalla ei ole muita. Toiset taas voi pitää siitä.

        Itse esim. pidän kovasti siitä, että mies tuo silloin tällöin kukkia. Toiset naiset taas ei halua missään tapauksessa miehen tuovan kukkia. Jota ihmettelen suuresti, mutta me olemme erilaisia!

        Jos joku mies joskus kosii minua, haluan, että se tapahtuu täysin yllättäen! En välitä kukkapuskasta, en kynttilöistä, en viulunvinguttajista parvekkeen alla, vaan haluan, että mies kosii silloin kun sitä vähiten odotan, vaikka lenkillä tai rakastelun jälkeen, mutta silleen, että paikalla oltaisiin vain me kaksi! Ei mitään ällöjä ravintolassa kosimisia jenkkityylillä!


    • ----

      Haluaisin, että unelmieni mies kosisi minua Tiffanyn edessä tyyliin: "Olisiko häiden aika? Valitse mieleisesi sormus. Minä maksan."

      En välitä mistään turhasta hempeilystä hotelli Ritzissä. Jotenkin sellainen saa minut vain vaivautumaan. Kaikenlainen konservatiivisuus etoo.

      Mutta, mutta, tämä on VAIN minun mieli piteeni! Osa naisista rakastaa romanttista hempeilyä ja sokerikuulia. Erilaisia mieltymyksiä on vähintään yhtä paljon kuin naisiakin!

    • ..odotan

      Itselleni olisi tärkeintä, että mies ylipäätään kosii eli julistaisi haluavansa elää loppuelämänsä kanssani. En pahastuisi vaikka ilmoittaisi hekuman hetkellä haluavansa minut vaimokseen! ;) Jos nyt sitten lähdetään listaamaan sitä, mikä olisi mielestäni oikein varta vasten järjestettynä romanttista, niin varmastikin juuri se, että mies osoittaisi huomiota ja arvostusta minulle tekemällä jotain sellaista mistä hän minun tietää pitävän. Siihen ei tarvita paljon rahaa, yhdessäoloa, keskustelua, hyvänä pitoa jne.

      Mutta jos rahalla ei olisi niin väliä, en pahastuisi, jos joku viikonloppu mies veisi minut kanssaan vaikkapa kylpylään (kasvohoito/hieronta kuuluisi molemmilla pakettiin), syötäisiin hyvin jne. Sitten hän jossain vaiheessa päivää/iltaa kertoisi halunneensa järjestää meille vielä hieman enemmän pakoa arjesta ja varanneensa meille matkan jonnekin, tasokkaaseen hotelliin (ei Suomessa!). Matkalla hän voisi sitten kosia, esim. jossain kauniissa paikassa, jonne olisi ehkä mukava palata joskus myöhemmin muistelemaan tuota hetkeä. Tärkeintä minulle olisi kuitenkin kuulla, että hän haluaa kanssani lapsia ja vanheta yhdessä.

      Sormuksesta vielä. Mieheni tietää melko hyvin millainen maku minulla on ja vaikka se olisikin romanttista saada kosinnassa sormus, haluaisin mieluummin osallistua kihlasormuksen valintaan - yhdessähän siihen liittoonkin ollaan menossa. Sormus ei ole tietenkään tärkein asia, mutta kyseessä on koru, jota on tarkoitus pitää koko loppuelämä, joten sen valinta on aika iso juttu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2478
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2240
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2072
    5. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1873
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe