Vaimolle kaveria

Anonyymi-ap

Olemme tai olimme tavallinen pariskunta, vaimoni 31 vuotias ja minä 39. Olemme olleet 8 vuotta yhdessä. Seksielämämme on ollut jo aika kuollutta jo pidemmän aikaa.
Ongelmat johtuivat enimmäkseen minusta, kun en onnistunut monestikaan saamaan erektiota, kiitos ylipainon ja huonon kunnon.  Myös vaimoni oli vuosien aikana pyöristynyt reilusti, mutta halukkuus päin vastoin lisääntynyt. Vaimoni on todella kaunis kasvoiltaan ja todella suuri rintainen ja pyöreä peppuinen.
Pitkäaikainen kaverini on minun ikäinen, mutta puolestaan hyväkuntoinen. Hän on hieman erakoitunut ja alkoholisoitunut myös .
Olenkin monesti hänen luonaan illan istujaisissa yms. Juttumme yleensä keskittyy naisiin ja siihen kuinka hän ei ole ollut naisen kans vuosiin. Ja että hänen seksikokemukset on porno elokuvista saatuja enimmäkseen.
Muutaman kerran vaimoni lähti mukaan illan istujaisiin. Kaverini iski heti silmänsä häneen ja näki kuinka hän oli kiinnostunut hänestä. Toki hän yritti peittää sen minulta.

Kerran kaverini otti puheeksi, kuinka ihana vaimoni on ja varsinkin isot rinnat kiinnitti huomion. Itsekin innostuin kehumaan kuinka ne rinnat onkaan paljaana ihanat. Ja leikilläni sanoin, että sun pitäisi joskus kokeilla niitä. Kaverini ei meinannut uskoa mitä sanoin, mutta kiinnostui ajatuksesta. Itse en uskonut, että vaimoani kinnostaisi ajatus yhtään.
Kerran taas olimme menossa kaverilleni perjantai iltana ja vaimoni oli kuskina minulle. Kerroin mitä oltiin juteltu hänestä kaverini kans. Vaimoni nauroi ja oli hieman hämillään, eikä kommentoinut sen kummemmin.
Istuimme vaimoni kans sohvalla ja siirryin keittiöön tekemään drinksua. Näin että kaverini siirtyi vaimoni viereen sohvalle. Keittiöstä näki salaa olohuoneen puolelle.
He juttelivat ja kaverini siirtyi ihan kiinni häneen. Meinasin tiputtaa lasin kädestäni kun kaverini alkoi kosketella vaimoni rintoja ja hän ei vastustellut. Taisivat he muutaman suudelmankin vaihtaa. Sekin hieman järkytti, että tunsin kiihottuvani näystä.

Menin takaisin olohuoneen puolelle ja kaverini hieman nolostui. Hän lähti itse vuorostaan keittiöön. Näin kuinka hänellä seisoi housuissa. Vaimoni posket hieman punoitti ja oli hieman jännittyneen oloinen.

Iltaa kului ja nukahdin jossain vaiheessa tuoliin. Herättyäni ihmettelin missä muut oli, kun ei näkynyt. Ajattelin vaimoni lähteneen kotiin ja kaverini nukkuvan sängyssänsä

Katsoin tv stä näkyvää ohjelmaa ja kuulin välillä voihkaisun ääniä makuuhuoneen suunnalta. Huoneen ovi oli hieman raollaan ja menin varovaisesti katsomaan, etten herättäisi huomiota.
Yllätys oli suuri, kun näin kaverini nuolemassa vaimoni pillua sängyllä. Vatsaani kouristi ja samalla kiihotuin ja vihastuin. Hetken mietin menenkö keskeyttämään, mutta päätin jäädä seuraamaan.
Molemmat oli riisuuntunut täysin alasti, ja valaistus oli aika hyvä näkymän suhteen. Vaimoni oli selällään ja kaverini hänen jalkovälissään. Vaimo voihki ja kaverini nuoli ja sormetti pillua ihanasti, selvästi mallia oli otettu videoista. Kaveri oli hieman kyljellään, niin näin hänen kullin seisovan kovana. Yllätyin kuinka iso se oli ja varsinkin terska erottui suurena. Se kiilteli ja oli sen näköinen, että sitä oli imetty. Pian vaimoni alkoi lähestyä orkkua, hänen voihkinnastaan kyllä huomasi sen. Hän ei yritellytkään peitellä ääntänsä, vaan voihki voimakkaasti.Kaverini jatkoi todella innokkaasti ja lopulta vaimoni laukesi kaverini suulle.
Kaverini nousi jalkovälistä ja alkoi suulla hyväillä vaimoni vatsaa ja siitä hivuttautui ylemmäs rinnoille. Isot roikkuvat rinnat hän nosti käsillä eteensä ja alkoi imeä ja nuolla niitä. Välillä hän upotti kasvonsa niiden väliin. Isoksi paisuneet nännit saivat suuta ja imemistä. Ihailin vaimoni seksikästä vartaloa.  Aikansa rinnoista nauttien, hän nousi suutelemaan vaimoani. Hä oli vaimoni päällä siten, että terska hieroi pillua. He suutelivat kiihkeästi toisiaan hyväillen pitkään ja ahnaasti.
Sitten kaverini nousi ylemmäs ja alkoi asettamaan kovaa kulliansa vaimoni pillulle.  Ajattelin heti, missä kumi on. Kumpikaan ei tuntunut välittävän asiasta ja jatkoivat.
Näin kuinka iso terska painui pilluun ja alkoi varovaista edestakaista liikettä. Hitaasti hieman syvemmälle kokoajan kulli upposi kosteaan pilluun. Kullin varresta näki rajan, kuin syvällä se kävi. Kaverini laskeutui vaimoni päälle suutelemaan. Työnnöt alkoivat voimistua ja näytti, kuinka kaveri työnsi niin syvälle kuin pääsi.
Olin todella kiihoittunut ja housuissa pullotti.  Katselin kuinka he rakastelivat kiihkeästi ja vaimoni voihki ja nautti, ja kaverini myös. Kaverini osasi kyllä hommansa. Tissit saivat välillä suuta ja huomiota myös. Hetken päästä huomasin kuinka kaverini alkoi pian olemaan laukeamaisillaan. Hän nousi ylös ja veti  kullinsa ulos pillusta ja samalla ruiski ison lastin vaimoni vatsalle. Hän kertoi vaimolle, kuinka hän tuntui mahtavalle ja työnsi kullin uudelleen pilluun. Ajattelin, että miten voi olla noin kova kunto. Kulli ei lerpahtanut vaikka laukesi.
He jatkoivat rakastelua ja vaimoni laukesi

15

2260

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Menin takaisin sohvalle kun jalkani eivät kunnolla kantaneet. Kuuntelin kuinka he panivat vielä tovin aikaa. Kaverini kehui välillä vaimoani ja kertoi, että rakasti häntä. Sitten hän kysyi saako laueta sisään, vähän aikaa oli hiljaista ja vaimoni myöntyi.kuulin kuinka huohottaen kaverini laukesi.  Sitten he lopettivat ja laittoivat osan vaatteista päällensä ja tulivat olohuoneeseen. Vaimollani oli vain pikkuhousut ja paita ilman rintsikoita. Kaulassa oli imemisen jälkiä ja meikit oli hieman levinnyt.
      Heräilin siinä näytellen ja kerroin kuinka olin nukahtanut. He kertoivat, että olivat odotellessaan katsonut elokuvaa eri huoneessa ja nukahtanut myös. Olin ymmärtäväinen ja sanoin, että hyvä kun saitte tekin nukuttua.
      Vaimoni on tämän vierailun jälkeen käynyt salaa kaverini luona useita kertoja. Monia kertoja olemme käyneet myös yhdessä ja siitä myöhemmin..

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        🔞 ­N­y­­­m­f­­­o­­m­­a­­­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18258595

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Ja lisää speden sekoiluja buaahaa

      • Anonyymi

        HALUUTKO TURPAAN


      • Anonyymi

        Niitän sulla spede riittäå. Ei käy kiistäminen se niin luontaista sulla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niitän sulla spede riittäå. Ei käy kiistäminen se niin luontaista sulla.

        Haista paska hönö


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haista paska hönö

        Syö paskas ja tukehdu idiootti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Syö paskas ja tukehdu idiootti.

        Homonaama riehaantu buahhaaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niitän sulla spede riittäå. Ei käy kiistäminen se niin luontaista sulla.

        Sää mää ja bää mikä säälittävä pikku kyyläri buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Homonaama riehaantu buahhaaahaa

        No mistäs sä nyt noin riehaannuit.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sää mää ja bää mikä säälittävä pikku kyyläri buaahaa

        Niinhän sä olet. Huomattu on ei sun olis enää itse sitä tarvinnut kertoa. Olet mitä olet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sää mää ja bää mikä säälittävä pikku kyyläri buaahaa

        Ei käy kiistäminen se niin luontaista sulle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sää mää ja bää mikä säälittävä pikku kyyläri buaahaa

        Buaahaa buaahaa mitäs olet Hehehehehhee


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Homonaama riehaantu buahhaaahaa

        Kerros lisää itsestäsi millanen on homonaama. Mistäs sut tunnistaisin varmasti homoksi.


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      15
      1480
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe