Mistä kissanpentu kannattaa ostaa?

Anonyymi-ap

Laittakaa tähän nimiä sivustoon, mistä nykyään kannattaa ostaa kissanpentu ja kokemuksia.

Uusilemmikki on ainakin kaikista kamalin. Pitää rekisteröityä ja maksaa, myös ostajien.

6

374

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      voin sanoa mistä EI ainakaan kannata ostaa.

      Halusimme kissanpennun toissavuonna ja Tori-ilmoituksista sattui löytymään etelä- suomesta. Pari-kolme kuukautta sitten huomasimme melkein identtisen myynti ilmoituksen siitä, jota kautta haimme meille kissanpennun ja hintakin sama.

      Emme kuitenkaan saaneet ostaessa "eläinlääkärin tarkistamia," pentuja, kun myyjällä ei ollut näyttää papereita mistään käynneistä, eikä madotuksista.
      Pennuista kerrottiin, miten tottuneita ne ovat ihmisiin, lapsiin, koiraan yms..

      Myyjä ovat suomessa asuva, alun perin rajanaapurista. Emme osanneet epäillä, että pennut ovat saattaneet syntyä muualla, tai että ne eivät ehkä ole saaneet viettää emon hoivissa vähimmäisaikaa.
      Kun emolla teetetään kolmet pennut vuodessa, ne menevät kuin kuumille kiville, sillä rahalla pärjää yksin ilman työntekoa, kun maksetaan työttömyyskorvaukset.

      Ostamamme kissanpentu oli viallinen, jota meidän oli mahdottomuus havaita ostotilanteessa, jossa oli melua ja kiirettä heti,kun rahat olivat vaihtaneet omistajaa
      Tuttumme yksityisenä eläinlääkärinä oleva arveli ostamamme pennun olevan alaikäinen hänen pitäessään pelosta tärisevää pentua käsissään.

      Vuoden aikana eläinlääkärikuluihin on mennyt yht. jo yli 2000€. Kissa on meillä vielä ja se elää ihan "omaa elämää" ja pelkää kaikkea ja kaikkia.
      Emme ole saaneet sitä tottumaan rauhalliseen kotiimme. Valtaosan se kyyhöttää piilossa kalusteiden alla mahdollisen kaukana perheestämme.
      Mahdollista sekin on, että sillä on kiputiloja, joita ei röntgenissä pystytty toteamaan. Ne voivat olla hermostoperäisiä, joita on vaikea hoitaa.

      Kissalla on todettu ainakin yksi sairaus, joka vaatii jatkuvan lääkityksen sekä erikoisruokavalion, jota saa ainoastaan eläinlääkäreiden valikoimista.
      Asiantuntijat arvelivat synnynnäisten sairauksien johtuvan emon liikarasituksesta,
      tai esim. sisäsiittoisuudesta.

      Jos haluatte kissan, ostakaa eläinsuojeluyhdistykseltä, tai "kissatalosta," ellette ole varma, että pentujen myyjä ajattelee oikeasti kissojen parasta.

      Voisi olla järkevämpi vaihtoehto ottaa aikuinen yksilö, joka on hoidettu, rokotettu, madotettu, sirutettu niin sen tiedettäisiin olevan terve.
      Terveestä kissasta voitte saada "elinikäisen" ystävän.

      -Pettynyt perhe-

    • Anonyymi

      Eläinsuojelussa on lähinnä kaltoin kohdeltuja kissoja, jotka ovat menettäneet omistajansa, joutuneet loukatuksi, hylätyksi jne. Vähän maakohtainen asia esim Viron puolella näkee karvoituksista, että niitä on hakattu tai jotain muuta. Suomessa varmasti tilanne hieman parempi, mutt aina joku trauma taustalla ja se että saa siitä luottavaisen sosiaalisen kissan traumatisoituneesta onkin vaikea juttu. Pentu tottuu parhaiten uuteen kotiin.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Näitä kahta edellä mainittua minäkin suosittelen, ja kannattaa ainakin unohtaa tuo laiton pentutehtailumainostaja edeltä, eli se jokin uusilemmikki on sitä pahinta rahanahnetta pentutehtailua, mutta moni siihen sortuu, "kun halvalla saa". Saa sitten sairaan sukusiitoslemmikin sieltä. Hienosti vielä kiertävät lakia.


    • Anonyymi

      Maatiais/ sekotus pennut on aina epäilyttäviä. Rotukissoista kannattaa valita terve rotu. Ole siis tarkkana.Tsemppiä kissan ostoon.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe