Pekingin ankasta runsaasti asiaa

Anonyymi-ap

Beijing ankkaa hommattu, vaimo hakemassa lisukkeita, juhlaruokaa kiinasta, uuden vuoden kunniaksi, https://aijaa.com/75IV4V sain myös valmiiksi valmistettua ankan maksa palleroita.

Kaupassa beijingin ankka maksaa 800-1200 bahtia, ravintolassa 1600-2400 bahtia, jopa hiltonissa melkein 4000 bahtia, koska huahinissä on paljon kiinalaisia, juhlan takia pitää pystyä myymään massamyyntinä edullisemmin.

Tämä on aitoa thaimaata.

Ja kun olet kiinnostunut miten ankka lämmitetään grillissä tai mukaan tuli pari litraa keittolientä että voit keittää sen ruokailukuntoon, siis se on hieman raakaa, tämä on keitetty noissa isoissa kattiloissa, puolivalmiiksi, kattiloita on parisen kymmentä, myyntipöytiä viisi tai kuusi... vierekkäin...

Kannattaa etsiä paikka missä ankkaa myydään, se voi olla ainut kertainen kokemus, elämässäsi.

Oikea oppinen valmistaminen kestää 40 tuntia. siksi sitä ei tehdä kotona.

Voi rakas lapsi kun en minä tiedä miten pekingin ankka valmistetaan, ostin sitä kuin mainoksessa luki beijingduck, eikä hinta tiennyt konkurssia, vaimoni kysy valmistusohjeet myyjältä.

Voi kulta rakas, minun vajavainen tietämykseni kiinalaisista ruuista, ei perustu nettiin vaan käytännön kokemukseen, jos viitsit lukea kerroin että vaimoni kävi hommaamassa muut tarpeet, ja se ankka vain keitettiin myyjän toimesta valmiiksi kun myyvät sitä puoliraakana, joten syömme illalla varmasti beijingin ankkaa.

Joten syömme illalla varmasti beijingin ankkaa.

By NumBaII 63v

joten syömme illalla varmasti beijingin ankkaa

17

299

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihan lyhyesti vastaukset.

      Mainoksessa ei lue "beijing duck", kun myydään raakaa tai esikeitettyä ankkaa. Siksi koska Pekingin ankka on ateria, joka koostuu muustakin kuin siitä ankasta.

      Vaimosi siis ei kokkaa Pekingin ankkaa, mutta ankanmyyjä kokkaa sen valmiiksi.
      Valitettavasti se ei ole mahdollista, sillä Pekingin ankka on edelleenkin ateria, eikä se ankka.

      Sitten sitä olikin kokattu 40 tuntia sitä ankkaa, jotta se oli Pekingin ankkaa. Valitettavasti se ei ole mahdollista, sillä Pekingin ankka on edelleenkin ateria, eikä se ankka.

      Sitten se ei ollutkaan enää Pekingin ankkaa, vaan vaimo kysyi ohjeet.

      Ette kokkaa siis kotona eikä se ollutkaan sitten Pekingin ankkaa eikä sitä ole voitu kokata 40 tuntia koska se oli vain ankkaa ja jos aiotte kokata tänään 40 tuntia Pekingin ankkaa niin se on valmista sunnuntaina puolenpäivän jälkeen.

      Vaimosi ei siis kokkaa tänään Pekingin ankkaa ja se on varmaa.

      • Anonyymi

        kiitos kun kerrot, taas mielipiteesi, olet kovasti riidanhaluinen, joka päivä, se ankka laitetiin uuniin 45 minsaa 225, nyt se on valmis... bejinginankaa... tee jotain noille ongelmillesi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        kiitos kun kerrot, taas mielipiteesi, olet kovasti riidanhaluinen, joka päivä, se ankka laitetiin uuniin 45 minsaa 225, nyt se on valmis... bejinginankaa... tee jotain noille ongelmillesi.

        Ok, minne laitoit sen kaksi litraa keittolientä?
        Jos ostat kaupasta jauhelihaa, niin myydäänkö sitä Spagetti Bolognese nimellä?
        Jos ostat herneitä niin myydäänkö niitä hernekeitto nimellä?
        Jos ostat kanamunia, myydäänkö niitä kinkkumunakas nimellä?
        Jos myyjä myy sinulle keitettyä makaronia, myykö hän silloin sinulle makaronilaatikkoa?

        Monimutkaisen valmistuksen takia Pekingin ankkaa syödään yleensä vain ravintoloissa.

        Tarvitset

        1/2 dl viipaloitua inkivääriä
        4 kpl kevätsipulia pikottuna
        5 rkl hunajaa
        1 dl tummaa sokeria
        1 rkl riisiviinetikkaa
        1 rkl kiinalaista riisiviiniä tai kuivaa sherryä
        2 rkl maissitärkkelystä
        4 dl Hoisin kastiketta

        Ota työkaluvarastosta käyttöösi tehokas lämpöpuhallin (laite, jota käytetään maalin irrottamiseen jne.). Polta suurella teholla mahdolliset "irtokarvat" ankan nahasta, muista tuuletus. Säädä tehoa pienemmälle. Tohota laitteella ankkaa n.puoli tuntia, välillä hoisin kastikkeella valellen. Tarkoitus on saada nahka rapeaksi, ei kypsentää ankka.

        Laita ankka rintapalat ylöspäin uunin ritilälle 175 asteeseen. Aseta vedellä täytetty pelti ritilän alle kerämään tippunut rasva. Paista 20 minuuttia. Valele wok kastikkeella ja hoisinilla. Käännä ympäri ja paista 25 minuuttia. Toista valelu ja paista vielä rintapuoli ylöspäin 10 minuuttia. Leikkaa nahka ja lihanpalasia terävällä veitsellä.

        Tarjoile nahkaa ja lihaa pyöreiden lettusten (voi korvata vehnätortilloista leikatuilla ympyröillö), pitkittäin silputtujen kevätsipulin ja luumu/hoisin kastikkeen kera. Lettuun laittaan ensin ankkaa, kastiketta ja päälle sipulia, käännetään kahtia ja nautitaan. Lopusta ankasta ja luista voi keittää keiton.

        Ei parahin Numpelo gourmet ruokien valmistus ole sitä että ostat ankan palasia ja laitat ne uuniin. Tuossa reseptissä on niin monta vaihetta että se jää kotona tekemättä, ellei ole kokin vikaa, aikaa ja kärsivällisyyttä.

        Koska kuvaa ei tullut, oletan että hotkit ne ankat mikron jälkeen sellaisenaan ja yksin, koska vaimo ei siihen tupaan tule.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ok, minne laitoit sen kaksi litraa keittolientä?
        Jos ostat kaupasta jauhelihaa, niin myydäänkö sitä Spagetti Bolognese nimellä?
        Jos ostat herneitä niin myydäänkö niitä hernekeitto nimellä?
        Jos ostat kanamunia, myydäänkö niitä kinkkumunakas nimellä?
        Jos myyjä myy sinulle keitettyä makaronia, myykö hän silloin sinulle makaronilaatikkoa?

        Monimutkaisen valmistuksen takia Pekingin ankkaa syödään yleensä vain ravintoloissa.

        Tarvitset

        1/2 dl viipaloitua inkivääriä
        4 kpl kevätsipulia pikottuna
        5 rkl hunajaa
        1 dl tummaa sokeria
        1 rkl riisiviinetikkaa
        1 rkl kiinalaista riisiviiniä tai kuivaa sherryä
        2 rkl maissitärkkelystä
        4 dl Hoisin kastiketta

        Ota työkaluvarastosta käyttöösi tehokas lämpöpuhallin (laite, jota käytetään maalin irrottamiseen jne.). Polta suurella teholla mahdolliset "irtokarvat" ankan nahasta, muista tuuletus. Säädä tehoa pienemmälle. Tohota laitteella ankkaa n.puoli tuntia, välillä hoisin kastikkeella valellen. Tarkoitus on saada nahka rapeaksi, ei kypsentää ankka.

        Laita ankka rintapalat ylöspäin uunin ritilälle 175 asteeseen. Aseta vedellä täytetty pelti ritilän alle kerämään tippunut rasva. Paista 20 minuuttia. Valele wok kastikkeella ja hoisinilla. Käännä ympäri ja paista 25 minuuttia. Toista valelu ja paista vielä rintapuoli ylöspäin 10 minuuttia. Leikkaa nahka ja lihanpalasia terävällä veitsellä.

        Tarjoile nahkaa ja lihaa pyöreiden lettusten (voi korvata vehnätortilloista leikatuilla ympyröillö), pitkittäin silputtujen kevätsipulin ja luumu/hoisin kastikkeen kera. Lettuun laittaan ensin ankkaa, kastiketta ja päälle sipulia, käännetään kahtia ja nautitaan. Lopusta ankasta ja luista voi keittää keiton.

        Ei parahin Numpelo gourmet ruokien valmistus ole sitä että ostat ankan palasia ja laitat ne uuniin. Tuossa reseptissä on niin monta vaihetta että se jää kotona tekemättä, ellei ole kokin vikaa, aikaa ja kärsivällisyyttä.

        Koska kuvaa ei tullut, oletan että hotkit ne ankat mikron jälkeen sellaisenaan ja yksin, koska vaimo ei siihen tupaan tule.

        Selvennöksen vuoksi Pekingin ankkaa myydään vain ravintoloissa.


    • Anonyymi

      Hauskin osuus oli Pekingin ankan mukana tuleva Pekingin ankan keittoliemi, 2 litraa, jolla saatetaan Pekingin ankka ruokailukuntoon.

      Jäämme odottelemaan kattauksesta kertovia kuvia romanttisesta aterioinnista.

      • Anonyymi

        Vai oliko se kuitenkin astioiden tiskaukseen? Ai niin, mutta sekin on varmaan kielletty HuiHaiHinnissä vanhoilta ylipainoisilta farangeilta! Hankasalmella taas on pakko tistakat omat, kun lumppunen ei sinne kuitenkaan tule.


    • Anonyymi

      Otit sitten naisen mukaan Thaimaaseen.
      Eihän polttopuitakaan metsään kanneta.

    • Anonyymi

      Äkkiä poisti kyselyn "nälkään kuolleesta ankasta" joka on pilkkomatta pöydällä -:)

      Kuka alkaa Modeksi kun Hankasalmi on osoite? Vai voiko etänäkin poistella?

    • Anonyymi

      Eräs selvennys, eilen kun ostimme ankan, se oli kokonainen, tuo kuvan ankka oli jollekin thainaiselle, vaimoni paistoi sitä eilen about tunnin 225 asteen lämpötilassa, nämä ohjeet saimme mukaan sekä kaksi pussia toisessa oli arvioilta litraa jotain nestettä vaimoni sanoin että paistonestettä jos haluaa siitä tehdä kastikkeen sitä voi käyttää pohjaksi, ja toisessa hieman pienemmässä oli jotain oranssia kastiketta, se kastike maistui appelsiinille, sen vaimo lämmitti liedellä tai mikrossa en tiedä, riisiä riisi keittimestä.

      Minusta tuo oli mukava kokemus, olihan tuo paikka hiukan sotkuinen jossa ankka myytiin, jotenkin brutaali mutta toisaalta mikä minä olen arvioimaan heidän tapaansa myydä ankkoja, olen täällä vain vieras, tosin pitkäaikainen sellainen.
      By NumBall HHN 63v.

      • Anonyymi

        Ja beijingin duck ei ole annos vaan ankan valmistustapa, ja tuo on yleinen ruokalaji kiinalaisten keskuudessa, varsinkin juhlapäivinä mikä tämä kiinalainen uusivuosi epäilemättä on, joten lahkolaiset älkää ulisko, kun viitsin nähdä vaivaa ja laittaa palstalle oikeaa thaimaata, vaikka kiinalaisittain, se on jotain mitä pattayalla ei taida nähdä... mutta toki myös pattayalla ankkaa myydään, mutta tyytykään te reppana porsaan ja kananluihin, kun se on teikäläisistä gourmet herkkua, jopa parasta laatua.
        By NumBall HHN 63v.
        ps. tulee mieleen kun heittäisi helmiä sioille, jatkuvasti.


      • Anonyymi

        Tuo kuvan ankka oli jollekin thainaiselle, naapurin mummolle, vaimoni föönasi sitä eilen about tunnin 225 asteen lämpötilassa, täällä vietnamin chiang maissa keraamisessa kukkaruukussa, aivan varmasti....

        < § >


      • Anonyymi

        Toinen täsmennys, sekä kaksi pussia toisessa oli arvioilta litraa jotain nestettä vaimoni sanoin että paistonestettä, tänään kuulin että se olikin puppe pippelisen ankkaan ... sanonko millä 21 senttisellä ... bruuttaamaa hunajaisen maukasta, jääköön sanomatta, mitä.
        By TapSukka CNX 65v.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo kuvan ankka oli jollekin thainaiselle, naapurin mummolle, vaimoni föönasi sitä eilen about tunnin 225 asteen lämpötilassa, täällä vietnamin chiang maissa keraamisessa kukkaruukussa, aivan varmasti....

        < § >

        Mahto ollen naapurin mummo melko ruskettunut ton föönauksen jälkeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo kuvan ankka oli jollekin thainaiselle, naapurin mummolle, vaimoni föönasi sitä eilen about tunnin 225 asteen lämpötilassa, täällä vietnamin chiang maissa keraamisessa kukkaruukussa, aivan varmasti....

        < § >

        Pieni ankanpoikanen
        https://m.youtube.com/watch?v=Q7UHAFaSjaQ


    • Anonyymi

      Ketjusta on kyrvånsyylå poistanut 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    • Anonyymi

      Pekingin ankka ei ole Pekingin ankkaa, ennenkuin se on valmista. Perunamuusi ei ole perunamuusia jos siinä on vaan perunat keitettynä tai ilman. Se on vaan perunaa.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3504
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2012
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      26
      1968
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1588
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1425
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1415
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1119
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      99
      1075
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      864
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe