Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

SAK:lla ei ole valtaa Eduskunnan päätöksiin

Anonyymi-ap

Poliittiset lakot eivät ole vallannäyttöä. Ne ovat tahallista haitantekoa, joka perustuu lakkoon pakottamiseen ja uhkailuun rikkureiden eristämisestä. Tavoitteena on kiristää hallitus perumaan toimensa, Kun aiheutetaan haittaa yrityksille, niin ne ehkä painostavat myös hallitusta puolestaan. Lakkojen takana olevan SDP:n yrityksenä on saada hallituksen perussuomalaiset häpeään ja sdp takaisin valtaan.

Pelinappuloina olevat liittojen omat jäsenet kärsivät taloudellisista tappioista, joutuvat pahimmillaan lomautusten kohteeksi, joilla kompensoidaan lakkojen yrityksille aiheuttamia taloudellisia haittoja. "Rikkurit" kärsivät uhkailusta työpaikoilla ja kaikki työntekijät kärsivät henkisestä pahoinvoinnista. Useiden sisällä kalvaa ajatus, miksi minä vahingoitan palkanmaksajaani? Työntekijä ja työnantaja ovat samassa veneessä, jota ammattiliitot keikuttaa.

Lakkojen järjestäjät ja lakkoja kentällä varmistava organisaatio, pääluottamusmiehet yrityksissä, eivät kärsi taloudellisia tappioita. Heillä palkka juoksee. He hymyilevät. Se on se liivijengi.

Miksi KotkaMills menisi lakkoon? Miksi vahingoittaa omaa hyvää työpaikkaansa? Miksi ylipäätään olisin liiton jäsen, kun paikallinen sopiminen on tuonut työntekijöille hyvät olot ja paremmat palkat kuin muualla?

Poliittiset lakot eivät johda mihinkään. Hallitus vie tarvittavat uudistukset läpi. Pitää lopettaa valtion velaksi eläminen. Pitää lopettaa 16 vuoden pysähtyneisyys. Kiitos perussuomalaiset, kiitos kokoomus, kiitos kristilliset, kiitos rkp vastuunkannosta ja työstä isänmaan hyväksi.

Vuoden 2024 budjetin menot ovat 87,9 miljardia, tulot 76,3 miljardia, nettolainanotto 11,3 miljardia. Luvut eivät ole mielipide. Se on faktaa. Kissa, joka pitää ottaa pöydälle. Meillä "on siirrytty pysyvästi vellkaperuteiseen ylläpitoon." Miksi lainaa otetaan edelleen? Leikkaukset eivät ole vielä astuneet voimaan, työllisyystoimet eivät ole vielä tehonneet. Tuojen ja menojen tasapainon saavuttaminen vie ainakin kaksi vaalikautta. Velkojen korot ovat 3,2 miljardia. Se on aikaisempien hallitusten piikkiin. Marinin hallitus otti velkaa yli 40 miljardia. Miksi Marinin viherpunahallitus ei jo aloittanut säästötoimia ja aktiivisia työllistämistoimia? Aika on rahaa!

Ammattiliitoilla ei ole valtaa lainsäädäntöön Suomessa. Ammattiliittojen toimet perustuvat pelotteluun, pakottamiseen ja kiristämiseen, Poliittiset lakot ovat moraalitonta toimintaa. SAK on lakkoilija, SDP on lakkojen takana. Kun SDP on oppositiossa, niin esiintyy poliittisia lakkoja. Se on Lindtmanin perintönä saamassaan pelikirjassa. Samat fraasit, samat kuopat.

STTK ja Akava eivät lakkoile. Ne ovat järkiorgansaatioita. Nostan hattua. Onneksi kenenkään ei ole pakko osallistua lakkoon. Siihen ei laki pakota. Töihin voi mennä, koska työt eivät ole lakossa, vain jotkut ihmiset. Liiton jäsenyys on myös lain mukaan vapaaehtoinen. Työttömyyskassaan pitää kuulua, että saa ansiosidonnaisen. Se on pakollista. YTK:n jäsenmäärä on voimakkaassa kasvussa.

2

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Juuri noin, Kiitos Hyvästä kirjoituksesta !
      - itse erosin Ay-liitosta ja liityin YTK:hon , YleinenTyöttömyysKassa.
      SDP:n ja Vasemmistoliiton Ay-Mafia teettää Duunareilla "LikaisenTyön" -eli Lakkoilun !

      • Anonyymi

        🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑

        🔞 ­N­­­y­­m­­f­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18261637

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1773
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1460
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1394
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1331
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1318
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe