Trumppi on oikea Oikeistolainen, eikä WEF Globalisti.

Anonyymi-ap

Moni tituleeraa itsensä oikeistolaiseksi, sitä kuitenkaan olematta.Pahimpana esimerkkinä näitä maanpuolustushemmoja jotka vouhkaa somessa aina vasemmiston pahuudesta, tajuamattaan että ovat täysin samaa globalistisakkia heidän kanssaan.
Jos Trump valitaan lähtee Jenkit natosta, ei voi kun hattua nostaa Trumpin rehelliselle oikeistolaisuudelle.

Älä siis ole lannalta haiseva aivopesty globalisti, vaan ole rehellinen oikeiston edustaja.

16

445

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nykypäivän Sosialistit on natsei ja natsit on globalisteja mitkä ei tajua että jokainen askel kohti natoa,EU- liittovaltiota yms aiheuttaa täällä paikallisten uskontojen ja kulttuurien tuhoutumisen, täysin niinkuin jenkeissä on tapahtunut kahdesti, intiaanien ja nyt siirtolaisten eli valkoisten ja maahan rynnivien pakolaisten kanssa.Ei sillä etteikö se mätäpaise suotaisi jo mennä puhki, oi sitä maailmantuskaa mitä sekin maa on aiheuttanut koko itsenäisyytensä ajan.
      Länsimaalainen liittovaltio ei toimi koska täällä propaganda ja valtionluotto on niin kova, paljon kovempi kuin muissa kulttuureissa, täällä kaikenmaailman pelottelut vielä menee läpi kuin monissa muissa maissa missä valtion on voitu todeta olevan susi lampaan vaatteissa ja että ihmiset eivät mene kaikenmaailman halpoihin.Liittovaltioiksi ajautuminen täällä aiheuttaisi saman kuppikuntautumisen kuin jenkeissä, olis mustalaisten pohjanmaa, hämäläisten talonpoikien redneckkiliitto, pohjosen jänkhät ja etelässä suomenruotsalaiset ja porvarit ja tietty maahanmuuttajat slummeissa.
      Jos menisit nyt esim Brasiliaan presidentiksi ja rupeaisit kertomaan naama pokalla jotain tarinoita siitä kuinka Amerikka tulee pelastamaan kaikki liittolaisensa pahan kynsistä niin sulle naurettaisiin ja päätyisit luultavimmin lähimpään ilmastoinnin ulkoyksikköön roikkumaan kaulasta.Ei siksi että Amerikka ei ole koskaan ajanut muiden kuin omien etujaan ja omat tarkoittaa rajojen sisällä eläviä elimiä eikä liittolaisia, vaan siksi että ihmisten luotto hallitukseen Brasilaissa on täysin romuttunut.

      Mutta siis liittovaltioon ja WW3 kohti menossa, sota tapahtuu kyllä jo ennen meidän liittovaltiopäiviä ellei sitten Stubbilla ole jotain korttia hihassa millä liittovaltioon mennään ennen -25 syksyä.

      Väestönvaihto suomessa käynnissä, epävarmat ja älykkäät ei suostu lisääntymään koska tajuaa missä mennään ja nyt pitää kouluttautua ja säästää, älyttömät lisääntyy senkin edestä plus maahanmuutto ja tämä sakki taas kuppaa tukia ennätystahtia, jos ei nyt niin tulevaisuudessa.Pohjoismaalaista alkuperäisgeeniä on vuonna 2040 vähemmän mitä sitä oli 1670 väkimäärällisesti...
      Halla-ahoa äänestävää Karviaa voisi verrata vaikka Teksasiin joka oikeasti tällä hetkellä taistelee USA:n hallitusta vastaan ja koittaa asettaa jotain tolkkua hallinnon menoon, Texas sai enemmistön muista osavaltioista sekä sotilaallisesti että ihmisten mielipiteissä puolelleen, ja tämä näytettiin isosti.
      Kumpa Karvialaisetkin marssisivat rajoilleen ja perustaisivat Halla-Ahon valtion jossa Jussi saisi olla kuninkaana ja rakentaa omanlaisensa pelikentän.

      Rokotteet meni kuin kuumille kiville boostereineen päivineen ja koronasta ei jauha enää kukaan, omituista ettei se suuri määrä rokottamattomia nyt olekkaan kuollut tai tarttunut kulkutaudin lailla ihmisiä ympäriinsä vaan kuolleita ovat rokotteen ottaneet.Kuolleisuus noussut yli 40%.Kukaan ei epäile mitään ja jos otat puheeksi olet salaliitto sitä salaliitto tätä.On kyllä tuskallista eloa elää yksinkertaisten ihmisten keskuudessa, ei sillä ettenkö itse myöntäisi olevani tietyissä asioissa yksinkertainen ja lyhytnäköinen.Ja ennustella asioita vuosikymmenestä toiseen ja katsella samoja tyhjiä silmiä tuolla kylillä, kuunnella niiden jorinoita ihmetys kasvoilla, samat jorinat päivästä toiseen kuinka mauri on käynty kaupassa autolla vaikka piti mennä taksilla.

      Tämä sama sakki vetää ensimmäisenä sirut ja implantit kunnon palveluskoiramentaliteetillä."Tsääääähhhh, nyt on tehty palwelus isämmmmmmaaalle, LEPOOOO".

      En tiedä huomasiko kukaan muu täällä palstalla mutta ihmiset ovat muuttuneet sellaisiksi sieluttomiksi tyhjänjauhajiksi ja juoruilijoiksi, ei mitään suunnitelmia tulevaisuudesta, harvemmin mitään iloista kerrottavaa, pää-asiassa eletään sellaisella negatiivisella energialla ja sieltä jossain säälilöyhkässä yritetään ammentaa energiaa mukamas suo kuokka ja jussi tyyliin.Jos koitat jotain isompaa kuvaa lähtee piirtämään tai viedä keskustelua säästä syvällisempiin vesiin niin hämmennytään.Sitten ajetaan ruokakassien kanssa kotia löhämään sohville ja kokkailemaan kaikkea epäterveellistä venhästä sokerista makeutusaineista kasviöljyistä yms ja ihmetellään miksi ollaan aina väsyneitä tai miksi terveys sakkaa.

      • Anonyymi

        Liian pitkä teksti, tavallinen sysmäläinen pystyy lukemaan neljä lausetta peräkkäin, sitten rupee tekemään mieli viinaa tai serkkua.


      • Anonyymi

        Suomi24 Sysmän järkevin ja fiksuin kommentti.


      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        🔞 ­­­N­y­­m­­­f­­o­m­­a­a­­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18270153

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Paikallisia kiinnostaa enemmän tienhoito ja mitä voileipiä kussakin kahvilassa on kunakin viikonpäivänä, ei tänne tarvi tulla sivistämään

    • Anonyymi

      Just näin

    • Anonyymi

      Kansa on kyllä niin kahtiajaettu.

      Putinisti:
      -Et ottanut rokotteita vaan päätit tarkastella tilannetta niinkuin rationaalinen ei kaikkea pelkäävä ihminen toimii.
      -Et halunnut että natoon liitytään ilman kansanäänestystä.
      -Et hyväksy lasten murhaamista Gazassa.
      -Et lähde kaikenmaailman false flag operaatioihin mukaan niinkuin ukrainan sota.
      -Otat asian esille että juutalaiset literaalisesti omistaa ja ohjaa yhdysvaltoja, ja että tätä mieltä on myös 44.6% amerikan kansalaisista.

    • Anonyymi

      Trumppi ei ole muuta kuin perinnöllään ratsastava säheltäjä ja suunsoittaja.

      • Anonyymi

        Eikä sen perinnötkään enää paljoa ole, on tuhlattu taivaan tuuliin ja puolustusasianajajiin...ja paljon...


    • Anonyymi

      Trump on turha julkkis.

      • Anonyymi

        Outoa että arvotat presidentin julkkikseksi.Oletko kenties vähän vajuli?


    • Anonyymi

      Eipä Zelenskya tue enää kuin sioonistit ja torjunta-aineista hermostonsa tuhonneet lihantuottajajuntit.On koomista nähdä vuodesta toiseen kun juntti poraa somessa että on kaikeassa oikeassa, mutta vuodesta toiseen saa myötähävetä typeryyttänsä.

      Saas nähdä miten nää villasukkien kutojat reagoi näihin Zelenskyin korruptiosuhmurointeihin.

      • Anonyymi

        Ei reagoi, ei kiinnosta, piikkiä namaan ja robottina töihin.


      • Anonyymi

        Tulee ajottain seurattua saman juntin somea, päätä saa raapia ja miettiä ihmisreppanan typeryyttä, säälittävintä että tämä jatkanut geenejään ja se näkyy.


    • Anonyymi

      Kyllä Zelensky on ainakin kunnon ihminen, rehti ja reilu kansanmies niinku meidän Stubbikin ja Biden ja Netanjahu myös . Rishi Sunak, Tony Blair, David Cameron, Boris Johnson ja Ted Heath pitää vielä mainita niin ja Macron ja Von der Leyen myös sekä Milei ja Trudeau ja Scott Morrison ja Jacinda Ardern, eikä sovi unohtaa Clintoneita, Kissingeriä, Obamaa, Rumsfeldiä ja Cheneytäkään. Näillä mennään.

      • Anonyymi

        Lisätään listaan vielä Hitler ja Stalin, olivat myös mukavia ja rehellisiä.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      745
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe