Muistatteko vielä miksi Suomella alkoi mennä heikosti kesäkuussa 2023 ?

Anonyymi-ap

10

167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Häpeän olla suomalainen

      • Anonyymi

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        😋 ­N­­y­­m­­f­­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18270931

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Oikeistolaisuus, konservatismi ja rasismi historian roskakoriin.

    • Anonyymi

      On.

    • Anonyymi

      SYY yksi selitteinen

      AY- jäsenjärjestöinen manipuloi lakkoja,
      yksistään siitä syystä että AY- johtajat saisivat pitää jahtajan paikkansa hirmu suurten palkkojen ja palkkioineen,
      ja tyhmempi höyhnäytetyt työntekijät alkaa lakkoon kun AY-johatajat yllyttää lakkoon,

      ja tavallinen työntekijä tulee kärsimään eniten lakkoilun seurauksista,
      myös on mahdollista AY-johto voi saada potkut kun työntekijöille valkenee totuus,

      sillä lakkoilu aihuttaa vatavaa vahinkoa valtiolle ja firmoille, ja siitä seuraa fimoja menee konkursiin ja työntekijät joutuu työttömiksi, siis näillä lakkoilla saadaan VALTAVAA KURJUUTTA AIKAAN TYÖNTEKIJÖILLE itseleen ja koko suomen valtiolle,
      kannattas mietti tuhat kertaa ennenkuin aletaan lakkoileen koska lopulta lakkoilija ITSE ja heidän perheensä tulee kärsimään eniten

      AY-johto on suomen VIHOLLINEN vahingoittaa koko kansaa ja ENITEN lakkoilevia työntekijöitä,

      lakot on suurti tyhmyys AY-johdon taholta, todella ajattelemattomia piittaamattomia kuinka työntekijät tlee toimeen tulevaisuudessa koska irtisanomiset tulee olemaan mittavia, ja kärsimys yhteiskunnassamme valtavaa. ja velka suomelle tulee vain näillä lakkoilu konsteilla kasvamaan, ja SYYLLINEN ON YKSIN
      AY-JOHTO ja LAKOT ja lakkosen seuraukset.

    • Anonyymi

      Rakkauden voima voittaa

      Tällä hetkellä joka kymmenes suomalainen on nyt vieraskielinen. Suurin vieraskielisten ryhmä Suomessa oli viime vuonna äidinkielenään venäjää puhuvat, toiseksi suurin äidinkielenään viroa puhuvat ja kolmanneksi sijoittui äidinkielenään arabiaa puhuvat.

    • Anonyymi

      Tottakai - linkkejä lukematta - muistan miksi Suomella alkoi mennä huonosti vuonna 2023 ja vähän sitä ennen.
      Tuettiin valtavilla summilla Ukrainan sotaa. Oli velvollisuus auttaa, ettei Venäjälle luovutettu liian helposti, Muuten olisi kävellyt seuraavaksi jonkun toisen maan yli.
      Koronasta ei vielä oltu toivuttu, oli jouduttu ottamaan velkaa taudin selättämiseksi, nousseet korot lisäsisivät velkaa.
      Hallitsemattoman maahanmuuton takia Venäjän hyysäämiin maahanmuuttajiin, jotka eivät sittemmin olleetkaan todellisia maahanmuuttajia, jouduttiin käyttämään valtavat resurssit heidän käännyttämiseksi.
      Siinä muutama ratkaiseva syy.

    • Anonyymi

      Vuoden ajan on pyörinyt hidastettu filmi PS:n vallankaappauksesta.
      Ihmetystä on herättänyt muiden puolueiden, poliisin ja median pehmeys asiassa. PS:ään suhtaudutaan kuin se olisi kannattajiensa intresseihin pohjaava tavallinen poliittinen puolue – mitä se ei ole.
      Kuten muiden maiden populistisilla oikeistopuolueilla, identiteettipolitiikka oli ja on PS:n tärkein astinlauta. "Suomalaisuus", "perussuomalaisuus", "kantasuomalaisuus" vastaan ”muut”. Näin luodaan oletettua yhtenäisyyttä tarvitsematta sanoa, kenen asialla oikeasti on.
      Timo Soinin suurin saavutus - ja suurin synti - oli PS:n normalisointi. Mukava supliikkimies, joka ilmiselvästi ei ollut tosissaan sen takana mitä PS kansalle viestitti, teki pilke silmäkulmassa PS:stä harmittoman suhteessa muiden puolueiden poliitikkoihin ja mediaan.
      Ei-tosissaan olemisen kautta PS toi Suomeen trumpilaisen totuuden jälkeisen ajan. Valheesta kiinni jääminen ei enää katkaise poliitikon uraa, koska ”se olisi voinut olla totta”. Tosiasioilla ole merkitystä, kun ratkaisut kuitenkin tehdään identiteetin ja mielikuvien pohjalta.
      Orpon hallituksen aikana on käynyt selväksi, ettei PS:n koneen käyttövoima sittenkään ole identiteetti tai kansan kosiskelu vaan VIHA. PS on vihan puolue. Viha on vahva tunne, joka työntää sivuun tosiasiat, empatian ja jopa vihaajan oman edun ja harkinnan.
      Vihan politiikkaan kuuluvat ulkomaalaisviha, dehumanisoiva rasismi, ampuma-aseen fetissi ja väkivaltafantasiat. Tarvitseeko mainita nimiä? No, vaikkapa PS:n puheenjohtaja Riikka Purra ja hänen välitön edeltäjänsä.
      Tapaus Vornanen kiteyttää asian: mikä saa ihmisen unohtamaan 30 vuoden virkauran poliisina ja poliisin työturvallisuuskouluttajana ja ottamaan ravintolaistunnon jälkeen yöllä esiin ampuma-aseen Helsingin kadulla ja jopa ampumaan sillä? Ei alkoholi vaan PS:n kansanedustajuus.
      Vihan politiikalla ja väkivaltafantasioilla on ollut räikeämpiäkin sivuvaikutuksia: PS:n ilmeiset yhteydet väkivaltaisiin ääriliikkeisiin ja vasarahyökkäyksiin, polttopulloiskuihin ja vakaviin väkivaltasuunnitelmiin. Puoluejohto lakaisee nämä maton alle naama peruslukemilla.
      Viha saa PS:n kannattajat hyväksymään omien etujensa vastaisen politiikan (sakset ja leikkuulauta). Ei haittaa, jos minun elintasoni laskee, kunhan ”toiset” saavat kärsiä enemmän: ulkomaalaiset, laiskat, työttömät, sairaat, vanhat, köyhät… PS vihaa kaikkia, myös kannattajiaan.
      Turvallistaminen sopii yhteen vihan politiikan kanssa. Sotilaallisten ratkaisujen ja poliisivaltuuksien ylikorostaminen, kansallisen turvallisuuden asettaminen ”kaiken muun edelle” auttavat vihan politiikan esittämisessä isänmaallisuutena. ”Meidän kaikkien” uhraukset ovat hyve.
      PS:llä on vetovoimaa turvallisuusviranomaisten piirissä. Kun PS on normalisoitu, poliisin ja suojelupoliisin väelle on hyväksyttävää olla persu. Seuraa kolluusio, PS:n ja turvallisuusviranomaisten epäterveen läheiset välit ja mm. salassa pidettävän tiedon vuotaminen medialle.
      Kolluusiosta on aihetodisteita noin viiden vuoden ajalta. Aikanaan poliitikkojen muistelmista saamme lukea, minkälaisista saunaseuroista oli kysymys, kun PS:n ja kokoomuksen persusiiven kansanedustajat tapasivat poliiseja ja toimittajia.
      Tapaus Vornanen on myös kolluusion testi: tutkinnanjohtaja on jo antanut medialle outoja lausuntoja siitä, kuinka pienikaliberinen ja luvallinen ase (ei siis juopunut mies) osoitti kohti muita ihmisiä. Osaako syyttäjä näyttää, että PS-kansanedustajaa kohdellaan kuten muita?
      Vihan politiikka on myös pelon ja vaientamisen politiikkaa. Jokainen joka on esimerkiksi täällä nimeltä kritisoinut häntä-jonka-nimeä-ei-saa-mainita, on pysyvästi maalittamisen ja jopa tappouhkausten kohteena, tarkoituksena vaientaminen.
      Aikanaan selviää poliitikkojen muistelmista sekin, kuuluiko PS:n nousuvaiheeseen myös kompromat, ihmisten vaientaminen kiristämällä heitä ikävillä yksityiselämän tiedoilla. On vaikea käsittää, mikä muu kuin pelko saisi toisten puolueiden poliitikot alistumaan PS:n vaatimuksiin.
      Vallan tavoittelussa PS on estoton. He tavoittelevat keskeisiä asemia suojelupoliisissa, poliisissa, ehkä pian myös puolustusvoimissa ja tuomioistuimissa. PS:n valtiosihteeritarjokkaat (osa heistä?) eivät ole toimialan asiantuntijoita vaan vihan politiikan strategeja.
      Vornanen saakoon syyttömyysolettaman ja sairauslomansa. Yleisellä tasolla hänen tapauksestaan voisi tulla puhdistava katarsis, joka saa poliitikot, toimittajat ja turvallisuusviranomaiset ymmärtämään, mihin PS:n ja vihan politiikan normalisointi on johtanut.

      • Anonyymi

        Texti on juutalaisen kommunistin


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      159
      6680
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      3977
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2025
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1979
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1819
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1563
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1525
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe