Kaikki tytöt ovat täysi-ikäisiä

Anonyymi-ap

- Kaikki tytöt täällä ovat 18 vuotta täyttäneitä. Me olemme tarkistaneet sen. Emme voi toimia täällä jos jäisimme kiinni alaikäisistä. Täällä käy tarkastajat. Se jos sanomme, että joku tyttö on alaikäinen, on vain fantasiaa. Se on tehty teidän vuoksenne, ymmärrättekö?

Katsoimme kaljua arabin näköistä miestä, joka piti esittelykierrosta. Esittelykierros oli pakollinen ennen kuin taloon pääsi.

"She is thirteen years old" luki seinällä punaisella pyörivässä tekstissä. "This is her first fuck. Be careful!" Teksi pyöri ympyrää aloittaen aina saman uudestaan.

Edessämme oli hoikka pitkä tyttö. Rinnat olivat pienet, lantio jo leveä kun tyttö oli siinä kontillaan punainen häpy meihin päin. Arabin näköinen nyki kylpytakkejamme ja katsoi vehkeitämme.

-Sinä olet ensimmäinen, mies sanoi ja osoitti minua.

Minulla oli varmasti pienin niin kuin olin ajatellutkin ja itsekin katsonut.

Menin tytön taakse ja painoin puolikovan penikseni vasten tytön pakaroita ja toivoin että se jäykistyisi.

- Ei vielä, mies sanoi ikään kuin toruen ja työnsi minua sivummalle. Hän pani kädelleen öljyä ja hieraisi sitä tytön pakaroihin. Mies solautti sormensa tytön sisälle ja voiteli tyttöä sisältä. Katsoimme kuinka sormi uiskenteli helpon näköisesti tytön sisällä. Tytöllä on iso pillu, ajattelin. Pitkä tyttö, varmasti on iso pillu. Täysi nainenhan tuo on lantioltaan vaikka nuori olisikin. Minulla alkoi ottaa eteen.

Menin tytön taakse ja asetin terskan pään vasten tytön häpyhuulia. Painoin. Huulet aukenivat. Kaluni oli hetkessä puolivälissä. Aioin työntää vähän syvemmälle, mutta en kai malttanut odottaa ja näin että kalu oli jo kokonaan tytön sisässä. Tyttö ei ollut inahtanutkaan. Otin takaisin ja työnsin kokonaan sisään. Helposti mene. Aloin huokua ja työntelin. Tuntui että kohta tulisi. Helvetti, ei tule taas paljoa rahalle vastinetta.

- Hyvä, nyt toinen. Arabin näköinen sanoi ja osoitti ja työnti minua pois. Arabin näköinen osoitti toista miestä jolla oli täysi stondis.

Irrottauduin ja toinen mies siirtyi paikalleni. Lähdin itse eteenpäin.

Näin että pienikokoinen tyttö oli vapaana ja pyllöitteli ja heilutteli itseään. Tytön päällä luki että hän olisi viisitoista. Yksi miehistä sanoi että oli käynyt täällä pari vuotta sitten ja hän olis kuulema silloinkin viisitoista. Hän saattoi olla hyvinkin vanha, vaikka neljäkymmentä. Tuommoinen pienikokoinen hoikka tyttö, mahdoton sanoa hänen ikäänsä.

Menin tytön taakse ja sain häneen katsekontaktin. Tyttö nyökkäsi.

Panin sisään. Meni helposti vaikka tytön lantio oli paljon pienempi kuin ensimmäisen tytön. Painoin ja olin kokonaan tytön sisässä.

Ajattelin että tyttöä on pantu paljon. On saattanut olla pornofilmeissäkin. Mustat miehet painaneet häntä hirmuisilla kyrvillä. Nekin tyttö on ottanut, ehkä kantaan saakka, monet pystyvät..

Ajatus oli kiihottava. Työntelin. Tyttö pyllötti isosti mutta ei muuten reagoinut. Samassa tajusin että hänellähän oli kännykkä kädessä.

Minusta tuntui että kaluni ei paljoa hänelle tuntunut. Olin lukenut siitä useasti kun naiset kertovat.: pieni kalu ei juuri tunnu.

Mietin tulisinko tähän vai menisinkö takaisin tytön luo, jonka sanottiin olevan kolmentoista. Hän oli minusta tiukempi.

Vierelleni oli tullut venäläinen mies, jolla oli iso mulkku. Irrottauduin.

Mies veti hetken käteen ja kyrpä suureni ihan mahdottomaksi. Mies laittoi sisään.

Tyttö voihkaisi ja katsoi sirrilleen painettujen silmien läpi taakseen. Hänen suunsa oli auki niin että virheetön hammasrivi paljastui. Muutenkin hän oli hyvin kaunis. Kyllä moni ottaisi vaimokseenkin.

Näin kun tyttö alkoi työnnellä vastaan samalla kun mies lykki eteenpäin. Tuli mieleen kun sanotaan, että osa on huoria sen takia, että heillä oli niin kova seksuaalivietti. He voisivat panna melkein aina. Menin 13-vuotiaan takana olevaan jonoon.

2

1938

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        🔞 ­­­N­­y­­m­­­f­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18272751

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1847
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1543
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1233
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1139
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe