Orimattilan kommunistien puolue

Anonyymi-ap

Miksi täälä ei ole toimivaa sellaista? Pitäisi olla vaihto ehto kok pers kesk sdp jutuille. Tääl kuitenkin paljo työläisiä. Pitää ajtella siivoojia ja keittäjiä ja muitakin sellaisia. En äänestä enää mitään noita kyl.

18

383

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      SKP ( Suomen kommunistinen puolue ) olisi se joka pelastaisi tämän maan.

      • Anonyymi

        Kyllä. Siksi en äänestä demareita enää.


      • Anonyymi

        Kuinkahan monta prosenttia kuului SKP:n riveihin ja mitä hyvää kommunismi on saanut yleensäkään missään hyvää aikaan. Kammottavia ihmisiä nämä vasemmistolaiset,työtävieroksuvia,toisten rahoilla eläviä elättejä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuinkahan monta prosenttia kuului SKP:n riveihin ja mitä hyvää kommunismi on saanut yleensäkään missään hyvää aikaan. Kammottavia ihmisiä nämä vasemmistolaiset,työtävieroksuvia,toisten rahoilla eläviä elättejä.

        Kaikki eivät ole terveitä eivätkä KOSKAAN terveeksi tule, kun ei heitä hoideta. Vammaiset tarvitsee tukipalveluita tai aiheutetaan se ettei heistä todellakaan ole mitään "hyötyä" yhteiskunnalle. Koska ei auteta ruohonjuuritasolla, lapsista tulee sairaita aikuisia ja on aina vaan vähemmän näitä "ideaali" työntekijöitä. Sairaat tulevat lisääntymään.

        Huomaan ettei oikeisto osaa päästä eroon ongelmastaan, kun se ihmisten lopettaminen ei ole sallittua. Siksi kai sotaakin halutaan, jotta saisi tekosyitä vähentää epätoivottuja kansalaisia. Huomaa myös ettei lapsiluku kasva. Naisia kun ei huomioida, niin eivät heKÄÄN mitään tee. Sinne jää vain tämä sotaisa ja vihainen miesenemmistö raivoamaa ja ihmettelemään miksei kukaan halua palvella HEITÄ. :DDD Mystistä


      • Anonyymi

        SE ON NIIN HUPAINEN, ETTEI SIITÄ OLE MIHINKÄÄN JA KUOLLUTKIN JO ON AJAT SITTEN.


    • Anonyymi

      Kommunisteja tarvittaisiin nyt estämään koulujen lakkautus ja Kehräämölle sotkeentuminen. Ennen luotin persuihin mutta ne on takinkääntäjiä kaikki.

      • Anonyymi

        Ja perustelu on missä? Samaa sakkia kaikki puolueet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja perustelu on missä? Samaa sakkia kaikki puolueet.

        Juuri siksi tarvitaan uusi porukka kun kaikki vanhat ovat sotkeutunut kehräämölle ja ovat unohtaneet äänestäjät.


    • Anonyymi

      Olen pienipalkkainen keittiömestari ja äänestän Kokoomusta.Ei tulisi mieleenikään äänestää vasemmistoa,yhteiskunnan syöpäläispuolueita.

      • Anonyymi

        Kokkaile sinä siellä hennassa kokoomuksen kanssa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kokkaile sinä siellä hennassa kokoomuksen kanssa.

        Kokoomus on tullut kalliiksi Orimattilalle. Henna ja nyt tämä Larssonni.


      • Anonyymi

        Olen muurari ja aina olen äänestänyt kokoomusta


    • Anonyymi

      Siellä on massiivinen määrä talkootyötä ja hyväntekeväisyyttä. Siellä on ihmisiä, jotka maksavat veronsa ja noudattavat lakia. Siellä on ihmisiä, jotka (palkatta) auttavat toista pulassa eivätkö raivoa ohikulkijoille vain, koska itsellä sattuu olemaan huono päivä. Sellaisia on. Ihan vain se että kierrättää oikein auttaa koko valtiota ja taloyhtiötä rahallisesti.

      Ennen sai/pystyi vapaammin kansalainen asua alkeellisesti mökissään vaivaamatta yhteiskuntaa. Nyt heidänlaisensa on kielletty lailla ja kaikki palveluita myöten pakotettu ahtaasti, jossa osa väestössä ei ikinä tule voimaan hyvin. Siellä omassa rauhassaan he olisivat voineet hyvin eivätkö olisi työllistäneet ongelmillaan.

      Kun joku olisi valtion sitä tietämättä tehnyt itselleen korin omista puistaan, hänen ei olisi tarvinnut ostaa kaupasta laatikkoa. Laatikkovalikoima vaihtelee ja valveutunut ihminen huomioi minkälaisen laatikon kannattaa ostaa. Joku silti sen laatikon jossain valmistaa. jne. Tästä laatikosta tulee paljon dataa ja tätä laatikkoasiaa kontrolloidaan lain ja asetuksin... ja kapitalismilla. Nyt joku (epä)asiantuntija siellä sitten päättelee ja päättää että minkälaisia laatikoita ihmisillä olisi, vaikkeivät he edes tiedä kaikkia ihmisten tarpeita. Jos mies olisi saanut itse sen laatikkonsa tehdä, ei tätä rumbaa olisi tarvinnut tehdä. Nyt ei ukko saa asua omassa mökissään ja taloyhtiön puista ei saa tehdä itselleen koria.

      Ei saa olla rauhassa, ei saa itse valmistaa (vaikka osaisi), joutuu tukea rahalla kapitalismia ja aiheuttaa lisää (mahdollisesti)muovilaatikoita maailmaan. Rajoittamalla ihmisten itsenäistä elämää, aiheutetaan jatkuvasti kuluja jossain muualla. Taajamaolosuhteissa ei pysty hyödyntämään kaikkea, minkä korvessa olisi voinut tehdä. On paljon ihmisiä, jotka haluavat tehdä, mutta syystä tai toisesta heitä on estetty. Ei saa tehdä sitä, ei saa tehdä tätä. Sitten joku vielä ihmettelee, kun asiat ei tule tehdyksi. Moni haluaisi ja pystyisi maalla toteuttaa itseään, muttei asiat toimi kaupunkiolosuhteiden takia. Liika koulutuspakko myös estää yksinpuurtajia työllistymästä. Ensin pitää olla ihmismassojen keskellä vuosia, jotta osaisi olla täysin yksin vuosikausia? Tasapuolisuuden vuoksi ehkä kosmetologikoulutukseen pitäisi lisätä pakollinen puolenvuoden jakso viettää erätuvassa täysin yksin (ei saa somettaa!).

      Se on kuin ruotsin kielen pakotus. Siihen on satsattu valtava määrä rahaa, mutta kansa ei vain osaa eikä halua puhua ruotsia. Kaikenlainen sivistys on tietenkin hyväksi, muttei ihmisiä saa pakotettua ruotsinkielisiksi. Se että joku vain estetään, ei maagisesti muuta ihmisiä valitsemaan aiemman sijasta sitä päättäjien haluamaa. Kuten mies, joka tappaa toisen, ei välttämättä silti saa sitä naista. Nainen ei ehkä halua tappajaa ja mielummin on kokonaan ilman miestä.

      Se ihminen, joka olisi jo valmiiksi soveltua, ei saa tehdä sitä. Sitten kukaan ei tee sitä, koska muista ei sitä tule edes kouluttamalla. Ennen joku teki sen jopa ilmoittamatta. Asiat vain tuli tehdyksi ilman että kukaan teki siitä suurta numeroa. Nyt sitä yhteishenkeä rikotaan. Kaikesta työstä ja tuotteesta on tehty valtion päätettävä asia, jota se haluaa kontrolloida. Se ei näy tilastoissa että joku, joka ennen teki ilman korvausta, ei nyt enää suostukaan tekemään tai joku laki on sen estänyt. Se ei näy muualla kuin että ongelmat lisääntyy ja menot kasvaa.

      Yritin pitkästi ja koukeroisesti sanoa sen että päättäjillä ei ole tiedossa sitä kaikkea. Kun ihmisiä estetään, niin alkaa ilmestyä uusia ongelmia.

    • Anonyymi

      Luulette, että kommunisteja olisi, mutta puuttuu johtaja.
      Poissa on Lenin, Stalin ja Aarne Saarinen ja Taisto Sinisalo. Ja myöskin viimeiset kommunistit.
      Vihreät hoitavat nykyään Suomessa kommunstien asemaa. Venäjällä diktaaktori presidentti Putin.

    • Anonyymi

      Edustiko Kalevi Kivistö kommunisteja presidentin vaaleissa joskus, Viimeksi edusti kommunistien toista haaraa vihreitä Pekka Haavisto.

      • Anonyymi

        Älä sekota Haavistoa kommunisteihin. Ovat aivan eri maailmoista.


    • Anonyymi

      Asiassa on ideaa, nyt kun lahtarien entinen pesäpaikka Jymylinna on myynnissä ostetaan se meille kommunisteille. Ja liput liehumaan tulijoita on.

      • Anonyymi

        Ostetaan Jymylinna porukalla meille kommareille. Paljon parempi paikka kuin Kehräämö.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      244
      2253
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      161
      1468
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1310
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1039
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      960
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      943
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      855
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      679
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      670
    Aihe