Täytyy varmaan alkaa kantamaan mukana kameraa jotta saa kortille elävää kuvaa tallennettua, lähinnä

Anonyymi-ap

Täytyy varmaan alkaa kantamaan mukana kameraa jotta saa kortille elävää kuvaa tallennettua, lähinnä nuista tojohojota ja nihnaneä tukossa ja lippis päässä ajavista kuskeista.

Oon tässä parinviikon ajan tehny näköhavaintoja moisista vanhemman..vanhempmista ku ite olen...kuskeista ja ei kovinkaan hyvältä oo näyttäny :evil:

Mutta siihen mitä tänään nähtiin vaimon kanssa ni siihen tilanteeseen ku jäätiin mersussa sitä kattomaan 20min ajaks ni ei voinu ku nauraa, en viittiny mennä mitään sanomaan vaan lähdin naureskellen pois.

Tultiin kaupasta ulos kohti mersua, ja samaanaikaan tuli parkkipaikalle vanhemman ukon ohjastamana joku malli tojotasta, sellanen varsin yleinen ja väriltään punainen.

En ensin edes kiinnittäny huomiota koska parkkipaikalla oli monenmonta tyhjää paikkaa, parkkipaikka on sellanen missä autot mahtuu peräkkäin ja rinnakkain noin 8 autoa ja sitte on sisään/ulos menoaukko joten autoja mahtuu ko parkkiselle noin 50kpla tai mahollisesti enempi ja ovien läheisyydessä on 6kpl ns perhepaikkoja jotka olivat just sillä hetkellä tyhjinä, niinkuin moni muukin paikka joista pääsi ajamaan "läpi".

Mutta tämä vanhempi ukko päätti parkkeerata punaisen yleisimmän mallinsa just toisen viereen..vaikka seuraavassa rivissä noin 3 mertiä takanapäin oli 8 tyhjää paikkaa, kun hän aloitti kääntämisen siihe ahtaaseen väliin ei hän tullu kattoneeks että mahtuuko se kulkine siihe ylipäätään :ttu:
nooo muutaman kerran kun otti eteentaakke ni sai kulkineensa suoraan ja änkes minun nähdäkseni vähän väkisin siihe kahden muun kulkineen väliin sillä tuloksella että ei päässy ukko eikä apumies ulos :shock: :ttu: :ttu: :rollin: :rollin: :rollin:

Hetken istuksivat sitte siinä sisällä ku ovet aukoessa otti oitis toisiin kulkineisiin kiinni, ja aikaa oli kulunu noin 10min.

Sitte se ukko käynnisti uudestaan kulkineensa...sen kuuli ku kone otti likimain täydet kierrokset hetkeks...sitte tyrkkäs pyyhkijät toimimaan...hetkeks...sitte oli vuorossa vasen vilkku..muutaman kerran..sitte oikia vilkku..ja taas mutaman kerran, ja sitte syttyi pakkivalot..hetkeks ja heti perään kulkine nytkähti eteenpäin ja sytty jarruvalot..ja kulkine oli liikkunu noin 15cm eteenpäin, ja sitte se ukko sammutti kulkineen ja taas koittivat tulla ulos.

Tässä kohden jo sammutin käyntiin laittamani mersun ja nyt alkoi jo pikkasen anurattamaan :D

No ukko koitti vielä kerran ulospääsyä ja varmaan huomasi että moni muukin jäi tilannetta seuraamaan, koska käynnisti uudestaan lukineen, laitto taas pyyhkijät hinkkaamaan kuivaa lasia sen pari kertaa, sitte oikean vilkun kunnes löysi peruutusvaihteen ja peruutti kulkinetta...sen 15cm ja taas sammutti kulkineensa, ja kun tarkkaan katottiin ni irrtoitti turvavyön ja koitti ulos tyulla....siinä onnistumatta.

Nyt oli aikaa kulunut sen 15min ja viereisen kulkineen (tojota sekin, mutta lavamallinen) kuski tuli kaupasta ja meni kulkineeseensa, ja siinä samassa tuli ulos ja otti housujensa sivutaskusta kännykän vastaten siihe..nyt hermostui se ukko ja alkoi painamaan hojotan lehmän kimitystyä muistuttavaa äänimerkkiä, tuloksena oli se että viereisen kulkineen luuriin puhuva nuorempi mieshenkilö näytti kansainvälistä käsimerkkiä ukolle, ja sitte alkoi tapahtumaan.

Se vanha ukko ilmeisesti hermostui, käynnitsi taas vinkkarit raapimaan kuivaa ikkunaa, käytti vilkkua ..nyt vasemmalle. ja sitte syttyi pakkivalot...ja kas kummaa sai se hojotansa peruutettua keskelle sitä aluetta mistä tyullaan ja mennään niihi ruutuihin, ja nyt mahtu ulos nousemaan.....vain huomatakseen että se viereinen hojota lähti popis siitä ajaen suoraan eteenpän missä jo nyt oli tilaa 4 ruudun verran..ukon ilme oli ihmettelevämpi kuin tämä: :shock:

Hyppäs sitte takasin hojotaansa ja ajoi sen....taas toisen viereen, mutta niin että mahtui jopa ulos..ja siihe missä oli sen 15-20 min ihmetelly jäi nyt tyhjäksi 6 ruudun verran :shock:
Lukitsi tyynesti hojotansa ja köpötteli kauppakärrejä kohden..ja alkoi tonkimaan taskuistaan rahaa mikä sopisi siihe kärrien lukituslaitteeseen.....vaikka vieressä oli sellaisia jotka eivät olleet lukittuina :shock:

Tuolla minimani parkkisella näitä tapahtuu päivittäin ja useasti, varsinkin jos menee kaupan itäsuunnalla oleville oville, aina välillä kun on aikaa se 30min ni käväsen kaupassa, jätän mersuni tarpeeks kauas ovista ja tullessa jään seuraamaan muutamine tohelointia parkkipaikalla, mutta miettikää ku näitä ukkoja ja sitte mummoja ajaa tuolla liikenteessä..ja yhtäkkiä huomaavat että: ..no tuossaha se kampaamo on..ja sitte jarrut lukkoon :twisted:
Eivät käytä vilkkuja..ku mitä se muille kuulu mihkä oon menossa, eivät laita ajovaloja..koska turha niitä päivällä kuluttaa ku muut kuitenki näkee...ajavat välillä väärään suuntaa tai väärällä puolen katua/tietä...koska ovat siihe suuntaan menossa..ja parkkeeraavat autonsa mihin sattuu...koska eivät enää jaksa kävellä kauas.

Sen vannon..kautta kiven jakannon...että jos itellä alkaa nupissa pahasti heittämään enkä enää meinaa autoa saada parkkiin en enää aja.

3

148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihana tarina.
      Toisaalta kaikesta päätellen olet saavuttanut jo tuon vaiheen elämässäsi mitä kuvasit tarinan viimeisessä lauseessa. Eli Mersu myyntiin ja ajokortti vallesmannille.

    • Anonyymi

      Omistaako joku vielä puhelimen, jossa ei ole kameraa...

    • Anonyymi

      Ekan rivin jaksoi lukea.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6153
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3738
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1955
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1949
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1768
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1626
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      14
      1455
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1448
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      31
      1365
    Aihe