Motivaatiopuheita kuuntelin aamulenkillä tänään

Anonyymi-ap

Motivaatiota päivään!

Eri motivaatiopuhujilta ajatuksia arkeen ja huomiseen. Monet asiat ovat itsestäänselvyyksiä, mutta niiden noudattaminen ei ole.

Eräs puhuja sanoi että 99% ihmisistä tekee joka päivä asioita, jotka eivät ole itselleen hyväksi vaan jopa haitallisia. Uhraavat aikansa vääriin asioihin eivätkä elä omaa elämäänsä, vaan jonkun toisen.

Steve Harvey totesi että paras lahja / ominaisuus mikä ihmisellä voi olla, on kiitollisuus. Olla kiitollinen siitä mitä on. Vaikka autosi olisi vanha romu, niin voit olla kiitollinen siitä että sinulla on kulkuneuvo joka helpottaa arkea ja vaikka työmatkoja.

Kiitollinen ihminen saa paljon enemmän aikaan, luo kontakteja ja menestyy ihmisten parissa, koska kiitollisen ihmisen kanssa on mukavaa asioida.

Esimerkkinä Harvey sanoi että hän vuokraa asuntoja. Hän antaa asunnon aina sille joka on siitä kiitollinen, sen tarpeessa ja se on hänelle juuri passeli.

Sanoi että sellaiselle vuokralaiselle hän tekee mielellään palveluksia, remontoi ja pitää huolta asukkaan tyytyväisyydestä koska on mukavaa nähdä kiitollinen ihminen tyytyväisenä.

Siitä tulee itsellekin hyvä mieli ja se tyytyväisyys tarttuu.

Tulipa mieleen että juuri niin teen minäkin. Ei perusnegatiiviselle valittajalle viitsi tehdä ylimääräisiä palveluksia, kun hän ei kuitenkaan ole mihinkään tyytyväinen ja on aina omakin päivä pilalla kun sellaisen tapaa.

Kiitollinen ihminen kiipeää positiivisuudellaan ylöspäin. Kiitollinen kuuntelee ylempiään ja sanoo sitten että "No niin nyt aletaan pojat hommiin"

Perusnegatiivinen kiroilee ja kyselee "Saako tästä nyt sitten miten paljon enemmän liksaa ja pitääkö se ihan oikeasti saada muka tässä kuussa valmiiksi?"

Arvatkaapas kumpi heistä saa ylennyksen ja kumpi kenkää?

Jos heräät joka aamu ankeana työhön jonka koet itsellesi epäsopivaksi ja ahdistavaksi, on asialle tehtävä jotakin.

Sinun on joko muutettava asennettasi, taikka vaihtaa työpaikkaa sellaiseen josta pidät.

Muutos kirpaisee aina, oli kyse sitten vaimon jättämisestä, sinulle vahingollisten kavereiden jättämisestä tai pitkäaikaisen työpaikan jättämisestä.

Muutos vaatii aina jostakin luopumista eikä se tapahdu sormia napsauttamalla. Määrätietoisuutta ja itsekuria vaaditaan jotta pääsee tavoitteeseen.

Tavoitteesta ei pidä luopua, vaikka tulisi takapakkia, koska aina tulee joka tapauksessa takapakkeja, teitpä sitten mitä vaan. Jotkut koettaa toppuutella sinua tai varoitella, mutta sinä itse päätät onnistutko muutoksessa, eikä kukaan muu.

Määrätietoisuudesta Harvey kertoi esimerkin jostakin amiraalista, jonka sotajoukot saapuivat puisilla laivoillaan vihollisen rantaan.

Alempi upseeri ehdotti amiraalille tunnustelevaa hyökkäystä ja sitten tarvittaessa pakenemista laivoilla.

Amiraali antoi käskynsä: "Polttakaa laivat".

Näin tehtiin ja sotilaat ymmärsivät käskyn. Perääntyminen ei ollut enää vaihtoehto vaan vain voitto tai kuolema. Sen ymmärtäminen sai heidät taistelemaan sellaisella vimmalla että se voitto tuli.

Samurailla oli aikanaan samaa mentaliteettia. He hyväksyivät kuoleman mahdollisuuden, olivat valmiita ja siksi heidän ei tarvinnut sitä enää taistellessa ajatella eikä pelätä.

Se itsestäänselvyys kerrataan myös motivaatiopuheissa, että aina ei voi onnistua ja aina ei voi olla onnellinen, koska silloin on luopunut tavoitteista ja elämä olisi muuttunut tasapaksuksi josta ei enää onnea erota.

Sattumat ja onnenkantamoiset suosii määrätietoista ihmistä.

Vanhin poikani on pikkutarkka ja määrätietoinen, mitä tulee töihin ja rahaan. On äärimmäisen tarkka rahankäytöstään ollut pikkupojasta saakka.

Hän on melkoinen Hannu Hanhi, sillä arpa tuntuu aina suosivan häntä, teki tai pyrki hän sitten minne tahansa. Hänestä huokuu se miten särmä jätkä hän on. Äärimmäisen lojaali ja luotettava. Samanlainen kuin kaveriporukkansa.

Rento ja huumorintajuinen kyllä. Sellaisista miehistä työmarkkinat suorastaan taistelevat. Hän päättää itse asioistaan.

Kun (silloin) hyvävarainen rakennusliike lupasi hänelle seitsemän vuoden pestin ja viisi tonnia kuussa liksaa, poika ei epäröinyt vaihtaa firmaa kahden vuoden kohdalla, kun toinen lupasi 6,5 tonnin liksan ja vähintään kolmeksi vuodeksi töitä.

Nyt se hyvävarainen rakennusliike sitten oli hakenut itsensä konkurssiin. Taas kävi pojalla tuuri, että osasi juuri oikeassa kohtaa vaihtaa firmaa. Joku toinen olisi sen pestin täyttänyt muutoin.

Joskus on miehiltä eri yhteyksissä kysytty, kenet he haluaisi taistelutoverikseen, jos rintamalle joutuisi. Sai valita jonkun tutun taikka jonkun julkisuuden henkilön.

Minä valitsisin vanhimman poikani. Se poika kun onnistuu kaikessa mitä ikinä tekeekään. Toivevävy anopilleen ja paras mies kihlatulleen.

Tulee komeat häät jossakin vaiheessa. Näyttävä pariskunta, poikani on 193 pitkä harteikas viikinki ja kihlattunsa liki 180 senttinen muodokas kaunotar.

Omien lasten onni on minulle se suurin onni ja mukana ollaan jos ongelmia tulee. Jokainen tarvii joskus apua, ja silloin tarvitaan heitä keneen luottaa.

2010

10

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oletko tänään kanssa älykäs, ja hyvin pärjäävä... mietityttää, oikeasti.

      • Anonyymi

        Ei tarvitse erikseen mainita että mietityttää oikeasti, se on havaittavissa.

        Katsopas vaan kun ilmakitka tekee taas tepposiaan!

        "Kitkan vaikutuksesta ilmakehässä suurimmaksi osaksi palava satelliitti voi näkyä paljaalla silmällä sen putoamisen loppuvaiheessa, jos se sattuu putoamaan iltataivaalla ja selkeällä säällä"
        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8ef6cb93-f5f4-4d34-91b2-d643d5a3e756


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tarvitse erikseen mainita että mietityttää oikeasti, se on havaittavissa.

        Katsopas vaan kun ilmakitka tekee taas tepposiaan!

        "Kitkan vaikutuksesta ilmakehässä suurimmaksi osaksi palava satelliitti voi näkyä paljaalla silmällä sen putoamisen loppuvaiheessa, jos se sattuu putoamaan iltataivaalla ja selkeällä säällä"
        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8ef6cb93-f5f4-4d34-91b2-d643d5a3e756

        Näyttää olevan ilmakitka kovasti vaikuttanut korvien väliin, ja oikein kunnolla.'

        Aivan totta kun satelliitti törmää ilmakehään se tietysti alkaa kuumenemaan kitkan ansiosta, koska satelliitti on kiinteää ainetta, tosin sen kitkan aiheuttaa ilmanvastus, joka vastustaa putoamista vapaassa pudotuksessa, ihan saman kun ajat mopolla hyyvin kovaa, et tunne millään muotoa kitkaa vaan ilmanvastuksen korvissasi jos sinulla ei ole kypärää päässä, kukaan ei sano että kitka siellä sinua lämmittää... eikö vain juippi.


      • Anonyymi

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        🍒 ­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18278269

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      On se niin hienoa Tyttö2010Neitinen99,9% että vanhempi poika on noin ylivertainen ja nuorempikin jo kiinteistösijoittaja, mutta eivät voineet ottaa itselleen jouluna lomaa tullakseen tänne Thaimaahan ja perusteluiksi kerroit, että jos ei ole töissä niin ei tule liksaa, mutta heidän on kuitenkin maksettava asuntolainaa ym.

      Nyt enää puuttuukaan tarina että 22 vuotias tyttösi on opiskellut melkein tohtoriksi alpeilla ja erikoistuu ensivuonna, no se nähdään sitten.

      Korealaiset onkin sitten eri juttu, mutta onhan heistäkin jo luettu muutamia babloja, mutta siinäpä sulla tarinoitavaa kun olet yli 80 v kun he tulevat tapaamaan sinua jos ehtivät huippuduuneistaan ollessaan saman ikäisiä kuin tyttäresi nyt.

      • Anonyymi

        Niin ja vielä tuohon sun lausahdukseesi: Jokainen tarvii joskus apua, ja silloin tarvitaan heitä keneen luottaa.

        Minkä ikäinen oli tyttäresi kun sulle alkas oleen tärkeämpää Monaco ym?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin ja vielä tuohon sun lausahdukseesi: Jokainen tarvii joskus apua, ja silloin tarvitaan heitä keneen luottaa.

        Minkä ikäinen oli tyttäresi kun sulle alkas oleen tärkeämpää Monaco ym?

        Eikö isät siis voi matkustaa viikonlopuksi Välimerelle, jos isällä on tytär? Miksi ei voi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö isät siis voi matkustaa viikonlopuksi Välimerelle, jos isällä on tytär? Miksi ei voi?

        Voi toki matkustaa toisen naisen kanssa kun entinen pisti pihalle sburgun ja sitten myöhemmin myös tämä toinen.

        Kysyin vain että minkä ikäinen oli isän tytär tuolloin?


    • Anonyymi

      Nuori tiikeri, joka vaelsi kylään aiheuttaen paniikkia, otettiin kiinni maanantai-iltana, vietiin hoitoon ennen kuin se päästetään takaisin viidakkoon.

      Khlong Lanin kansallispuiston päällikkö Kamphaeng Phetissä kertoi tiistaina, että eläin jäi kiinni jalastaan ja vartijat löysivät sen noin klo 21.

      Eläinlääkäri ruiskutti tiikeriin anestesiaa ennen kuin se laitettiin häkkiin ja lastattiin kuorma-autoon, joka vei sen Huai Kha Khaengin villieläinten jalostuskeskukseen . Tiikeri on noin 3-vuotias ja painaa noin 90 kiloa. Eläinlääkärit sanoivat, että se oli sokea vasemmasta silmästä. Sillä oli myös pieni haava toisessa käpälässä ja se oli hyvin laiha. Sen vammoja hoidetaan jotta se saisi hyvän terveyden, ennen kuin se päästetään takaisin Huai Kha Khaengin metsään noin kahden kuukauden kuluttua.

      Mitä olisi tapahtunut Suomessa, jos vammautunut ja nälkiintynyt susi olisi saapunut asutusalueelle? Olisi tapahtunut pam.

      Thaimaalaiset eivät tapa tappamisen ilosta eläimiä, kuten Suomessa tehdään.

    • Anonyymi

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

      🍑 K­­u­­­u­­m­­­a­­­t­ ­t­­­y­t­­­ö­t­ ­o­d­­o­­­t­t­­a­v­­a­t­ ­­­s­­­i­­­n­­u­­a­ -> https://us4.fun/kissgirl?18278269

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5105
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3207
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1800
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1345
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe