Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Riihimäen Venäjän ystävät

Anonyymi-ap

70 luvulla kävivät kovasti vieraissa puolin sun toisin. Silloin kun erehtyi arvostelemaan niin pelottelivat vaikka millä.
Tossa ne Hämeenkadulla päivittäin kävelee, mutta eivät nyt jostain syystä meteliä pidä?? ja kiertävät meikäläisen kaukaa

15

310

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miksi Sauli on tavannut Putinia useammin kuin muut suomalaiset?

      • Anonyymi

        Koska Sauli ymmärtää niinkuin Paasikivikin aikaisemmin, että sen hörhön kanssa on syytä yrittää keskustella, kun ei tiedä mitä se suunnittelee tai on jo suunnitellut.


      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        ❤️ ­­­N­y­­­m­f­o­­­m­­a­­­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18280877

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Putin vieraili jo 80 luvulla Suomen yrittäjä eliitin vieraana ..

    • Anonyymi

      Sven Alf Leo (Svenkka) Laine (18. joulukuuta 1922 Iitti – 28. helmikuuta 1990) oli suomalainen liikemies ja rikollinen.

      Laine keräsi mustia listoja vasemmistolaisina pidetyistä työntekijöistä ja myi luotettavuuslausuntoja työnantajille perustamansa Työturvallisuusliitto-nimisen yrityksen kautta. Laine kokosi muun muassa vihreänä kirjana tunnetun luettelon Sirola-opiston käyneistä henkilöistä.

      Laine keräsi rahaa Sodissamme Kaatuneitten Omaisten Tukijärjestö Ry:n nimissä muun muassa sotaveteraaneille, poliisille, luonnonsuojeluun ynnä muihin kohteisiin, mutta kaikissa tapauksissa keräyksen tuotto jäi Laineen haltuun. Hän sai useita vankeustuomioita rahankeruupetoksista. Laine myi monistettuna piraattiversiona entisen sisäministeri Yrjö Leinon muistelmakirjaa Kommunisti sisäministerinä, jonka julkaisu oli kielletty ja painos tuhottu. Tuottojen saajaksi mainittiin Sodissamme Kaatuneitten Omaisten Tukijärjestö. Leinon omaiset nostivat Lainetta vastaan oikeusjutun.

      Laine keräsi myös rahaa Urho Kekkosen vuoden 1962 presidentinvaalikampanjaa varten. Samalla hän sai haltuunsa nimilistan Kekkosen kampanjan tukijoista, jonka kopioita myi Honka-liiton edustajille.

      Laine sai 1960-luvulla vankeustuomion niin sanotussa metyylijutussa. Laineen omistama yritys Laivateknillinen Palvelu hankki laittomasti metyylialkoholia ja myi sitä eteenpäin. Ainakin kolme Laineen myymää metanolia korvikealkoholina käyttänyttä henkilöä kuoli.

      Laine pyrki luomaan suhteita päättäjiin järjestämällä juhlia valituille poliisijohdon edustajille ja virkamiehille. Juhlissa oli mukana alaikäisiä tyttöjä, ja Laine pyrki näiden avulla saamaan kiristysotteen virkamiehistä. Hänen kerrotaan nauttineen erikoiskohtelua vankilassa näiden viranomaissuhteidensa ansiosta. Metyylijutun tutkimusten aikana 1966 ylipoliisipäällikkö Fjalar Jarva tuli poliisiasemalle vaatimaan pidätetyn Laineen vapauttamista, mihin aseman päivystävä komisario ei kuitenkaan suostunut. Laineella oli hyvät suhteet myös Helsingin poliisikomentajaan Nils Olof Söderströmiin. Laineen tuttavapiiriin kuuluivat myös Suomenlahden Koneen konkurssijutussa mainetta saaneet liikemiehet Aarne Mantila ja Tuomas Tapala, joiden järjestämissä juhlissa Laine oli usein vieraana.

      Viimeisen vankeustuomionsa Laine sai 1980-luvun puolivälissä eläkepetoksesta.

      • Anonyymi

        Sven Laine oli erikoistunut keräämään itselleen rahaa erilaisten hyvien tarkoitusten ja etenkin isänmaallisena pidetyn toiminnan nimissä. Ehkä iljettävin hanke hänellä oli Sodissamme Kaatuneitten Omaisten Tukijärjestö Ry:n nimissä toteuttamat rikokset, jotka aina liittyivät rahankeräykseen tavalla tai toisella. Tuo toimimaton järjestö ei ollut lajissaan ainoa, sillä Svenkka havaitsi kansalaisten rahapussien aukeavan helposti kaikenlaisen isänmaallisen toiminnan nimissä tapahtuvalle tukemiselle. Niinpä hän kuppasi rahaa hyväuskoisilta suomalaisilta sotaveteraanien nimissäkin, mikä niljakkuudessaan oli verrattavissa hänen ”kaatuneitten omaisiin” liittyneisiin petoksiin. Tosin kyseisiä tarkoituksia varten olisi ollut monta uskottavampaa ja luotettavampaakin väylää käytettävissä, mutta oikean hetken käyttäminen ja petkuttajan uskottavuus on toiminnan onnistumisen kannalta oleellista. Parhaat petosmiehet ovatkin aina olleet täydellisiä psykopaatteja.


    • Anonyymi

      Edesmennyt Riihimäkeläinen kommunistitimpuri laittoi aina kaikki työmaat sekaisin ja seis.
      Kukaan rakennusmestari ei halunnut kaveria työmaalleen, koska jos näin olisi tapahtunut , aikataulut olisivat olleet sekaisin. Kaveri luki työmaalla Neuvostoliitto- lehteä, ja näytti siitä valokuvia kuinka hyvin asiat on naapurissa.
      Minä nuorena törmäsin ensimmäist päivää rakennustyömaalla tähän kaveriin, kun tuli ruokatunnilla puhuttelemaan, että sinun pitää liittyä liittoon. Sanoin että minä lähden opiskelemaan, että ei ole tarvetta. Sen jälkeen kommentti oli että " vai että ihan herraksi aletaan".
      Sanoi, että hän laittaa minut muistilistalle. Olenkohan minä vieläkin Rixun kommunistien mustalla listalla?

      • Anonyymi

        Näitä tyyppejä oli vähän joka työmaalla,"jokos se poika on liitossa"!?haittasivat toisten työntekoa ja tekivät hankalaksi kaiken. Joku kerran ehdotti että Suomessa pitäisi kesät rakentaa ja talvet olla lomalla,niin tää komnari suuttu ja huusi että"millos se jätkät lomat pitää"!?


    • Anonyymi

      Hämeen kommunistien johtohenkilö taitaa ollakin Riihimäkeläinen.
      Suomen kommunistisen puolueen puolueohjelman yhdessä kohdassa oli -70 luvulla tavoite vallankumous Suomessa, ja liittyminen Neuvostoliittoon.
      Mistähän näkisi nykyisen puolueohjelman?

      • Anonyymi

        Netistä löytyy sivukaupalla. En muista hakusanaani, mutta kai se oli kommunistinen puolue.


    • Anonyymi

      Joo nää on näitä " vaihtoehto EU:lle porukkaa". Tiedetään kyllä mikä se niitten vaihtoehto on. Paratiisi rajan takana.

      • Anonyymi

        Näyttää olevan paljon yhteistä perussuomalaisten tavoitteiden kanssa.


      • Anonyymi

        EU:lla ei ole lihasvoimaa. Riittäisi kun olisi tarpeeksi vahva ja yhtenäinen Nato puolustusliitoksi ja EU voisi olla vapaakauppa-alue. Siinä olisi lännelle hyvä vaihtoehto tulonsiirtofederaatioiden sijaan.


    • Anonyymi

      Suurin osa näistä tulhurjista kommareista on jo haudassa.ja hyvä niin.

    • Anonyymi

      SNS; n Riihimäkeläiset johtajat kulkevat nykyisin aika hiljaa allapäin kaupungilla.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe