Riihimäen Venäjän ystävät

Anonyymi-ap

70 luvulla kävivät kovasti vieraissa puolin sun toisin. Silloin kun erehtyi arvostelemaan niin pelottelivat vaikka millä.
Tossa ne Hämeenkadulla päivittäin kävelee, mutta eivät nyt jostain syystä meteliä pidä?? ja kiertävät meikäläisen kaukaa

11

237

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Miksi Sauli on tavannut Putinia useammin kuin muut suomalaiset?

   • Anonyymi

    Koska Sauli ymmärtää niinkuin Paasikivikin aikaisemmin, että sen hörhön kanssa on syytä yrittää keskustella, kun ei tiedä mitä se suunnittelee tai on jo suunnitellut.


  • Anonyymi

   Putin vieraili jo 80 luvulla Suomen yrittäjä eliitin vieraana ..

  • Anonyymi

   Sven Alf Leo (Svenkka) Laine (18. joulukuuta 1922 Iitti – 28. helmikuuta 1990) oli suomalainen liikemies ja rikollinen.

   Laine keräsi mustia listoja vasemmistolaisina pidetyistä työntekijöistä ja myi luotettavuuslausuntoja työnantajille perustamansa Työturvallisuusliitto-nimisen yrityksen kautta. Laine kokosi muun muassa vihreänä kirjana tunnetun luettelon Sirola-opiston käyneistä henkilöistä.

   Laine keräsi rahaa Sodissamme Kaatuneitten Omaisten Tukijärjestö Ry:n nimissä muun muassa sotaveteraaneille, poliisille, luonnonsuojeluun ynnä muihin kohteisiin, mutta kaikissa tapauksissa keräyksen tuotto jäi Laineen haltuun. Hän sai useita vankeustuomioita rahankeruupetoksista. Laine myi monistettuna piraattiversiona entisen sisäministeri Yrjö Leinon muistelmakirjaa Kommunisti sisäministerinä, jonka julkaisu oli kielletty ja painos tuhottu. Tuottojen saajaksi mainittiin Sodissamme Kaatuneitten Omaisten Tukijärjestö. Leinon omaiset nostivat Lainetta vastaan oikeusjutun.

   Laine keräsi myös rahaa Urho Kekkosen vuoden 1962 presidentinvaalikampanjaa varten. Samalla hän sai haltuunsa nimilistan Kekkosen kampanjan tukijoista, jonka kopioita myi Honka-liiton edustajille.

   Laine sai 1960-luvulla vankeustuomion niin sanotussa metyylijutussa. Laineen omistama yritys Laivateknillinen Palvelu hankki laittomasti metyylialkoholia ja myi sitä eteenpäin. Ainakin kolme Laineen myymää metanolia korvikealkoholina käyttänyttä henkilöä kuoli.

   Laine pyrki luomaan suhteita päättäjiin järjestämällä juhlia valituille poliisijohdon edustajille ja virkamiehille. Juhlissa oli mukana alaikäisiä tyttöjä, ja Laine pyrki näiden avulla saamaan kiristysotteen virkamiehistä. Hänen kerrotaan nauttineen erikoiskohtelua vankilassa näiden viranomaissuhteidensa ansiosta. Metyylijutun tutkimusten aikana 1966 ylipoliisipäällikkö Fjalar Jarva tuli poliisiasemalle vaatimaan pidätetyn Laineen vapauttamista, mihin aseman päivystävä komisario ei kuitenkaan suostunut. Laineella oli hyvät suhteet myös Helsingin poliisikomentajaan Nils Olof Söderströmiin. Laineen tuttavapiiriin kuuluivat myös Suomenlahden Koneen konkurssijutussa mainetta saaneet liikemiehet Aarne Mantila ja Tuomas Tapala, joiden järjestämissä juhlissa Laine oli usein vieraana.

   Viimeisen vankeustuomionsa Laine sai 1980-luvun puolivälissä eläkepetoksesta.

   • Anonyymi

    Sven Laine oli erikoistunut keräämään itselleen rahaa erilaisten hyvien tarkoitusten ja etenkin isänmaallisena pidetyn toiminnan nimissä. Ehkä iljettävin hanke hänellä oli Sodissamme Kaatuneitten Omaisten Tukijärjestö Ry:n nimissä toteuttamat rikokset, jotka aina liittyivät rahankeräykseen tavalla tai toisella. Tuo toimimaton järjestö ei ollut lajissaan ainoa, sillä Svenkka havaitsi kansalaisten rahapussien aukeavan helposti kaikenlaisen isänmaallisen toiminnan nimissä tapahtuvalle tukemiselle. Niinpä hän kuppasi rahaa hyväuskoisilta suomalaisilta sotaveteraanien nimissäkin, mikä niljakkuudessaan oli verrattavissa hänen ”kaatuneitten omaisiin” liittyneisiin petoksiin. Tosin kyseisiä tarkoituksia varten olisi ollut monta uskottavampaa ja luotettavampaakin väylää käytettävissä, mutta oikean hetken käyttäminen ja petkuttajan uskottavuus on toiminnan onnistumisen kannalta oleellista. Parhaat petosmiehet ovatkin aina olleet täydellisiä psykopaatteja.


  • Anonyymi

   Edesmennyt Riihimäkeläinen kommunistitimpuri laittoi aina kaikki työmaat sekaisin ja seis.
   Kukaan rakennusmestari ei halunnut kaveria työmaalleen, koska jos näin olisi tapahtunut , aikataulut olisivat olleet sekaisin. Kaveri luki työmaalla Neuvostoliitto- lehteä, ja näytti siitä valokuvia kuinka hyvin asiat on naapurissa.
   Minä nuorena törmäsin ensimmäist päivää rakennustyömaalla tähän kaveriin, kun tuli ruokatunnilla puhuttelemaan, että sinun pitää liittyä liittoon. Sanoin että minä lähden opiskelemaan, että ei ole tarvetta. Sen jälkeen kommentti oli että " vai että ihan herraksi aletaan".
   Sanoi, että hän laittaa minut muistilistalle. Olenkohan minä vieläkin Rixun kommunistien mustalla listalla?

  • Anonyymi

   Hämeen kommunistien johtohenkilö taitaa ollakin Riihimäkeläinen.
   Suomen kommunistisen puolueen puolueohjelman yhdessä kohdassa oli -70 luvulla tavoite vallankumous Suomessa, ja liittyminen Neuvostoliittoon.
   Mistähän näkisi nykyisen puolueohjelman?

   • Anonyymi

    Netistä löytyy sivukaupalla. En muista hakusanaani, mutta kai se oli kommunistinen puolue.


  • Anonyymi

   Joo nää on näitä " vaihtoehto EU:lle porukkaa". Tiedetään kyllä mikä se niitten vaihtoehto on. Paratiisi rajan takana.

   • Anonyymi

    Näyttää olevan paljon yhteistä perussuomalaisten tavoitteiden kanssa.


   • Anonyymi

    EU:lla ei ole lihasvoimaa. Riittäisi kun olisi tarpeeksi vahva ja yhtenäinen Nato puolustusliitoksi ja EU voisi olla vapaakauppa-alue. Siinä olisi lännelle hyvä vaihtoehto tulonsiirtofederaatioiden sijaan.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Baaritappelu

   Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
   Kokkola
   57
   5600
  2. Tappo Kokkolassa

   Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
   Kokkola
   23
   3557
  3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

   Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
   Kokkola
   28
   1682
  4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

   Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
   Sinkut
   207
   1670
  5. Mitä ihmettä

   Kaipaat hänessä
   Ikävä
   83
   1126
  6. MAKEN REMPAT

   Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
   Suomussalmi
   27
   1107
  7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

   5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
   Ähtäri
   49
   917
  8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

   Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
   Hindulaisuus
   259
   846
  9. Välillä käy mielessä

   olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
   Ikävä
   71
   829
  10. Mulla on kyllä

   Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
   Ikävä
   35
   818
  Aihe