MIKÄ PARAS RANTALOMAKOHDE?(valinnanvaikeuksia)

mietiskelijÄ^^^^

hohoho. ensi kertaa ollaaan perheen kanssa menossa etelään reissuun syyskuussa tarkoitus lähteä. varattiin jo kerran matka play del inglesiin,mutta kuulimme siitä juttuja että se on se biletys paikka. halutaa paljon luontoa kivat maisemat hyvät rannat ja ei liian rauhallista

11

4668

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Matkaillut

      Kun lähdette ensimmäistä kertaa rantalomalle perheen kanssa. Suosittelen Playa Del Inglesiä. Gran Canarian luonto on moninaista, Inglesistä täytyy vain lähteä sitä katsomaan, mieluimmin omalla autolla tai sitten retkille matkan järjästäjän mukaan.Bilepaikkoja riittää, ei sinne kuitenkaan ole välttämätöntä mennä.Valitsette hotellin tai aparttementoksen rauhalliselta alueelta,niitä on paljon. Rantaa löytyy. Greetan kaikki paikat hyviä.Miami en suosittele.Malesian Langavi paras meille.
      Vuodelta 1975 jälkeen olemme perheen kanssa matkustanut vuosittain, huonoa rantalomaa ei ole löytynyt. Hyvää matkaa toivottavasti lomanne onnistuu!

    • Syyskuussa riittää vielä aurinkoa ja lämpöä Välimeren kohteissakin, joten miksi lähteä lasten kanssa kauemmas? Valinnanvaraa riittää, ensi kertalaisille suosittelen turvallista ja mukavaa Kreikkaa.

    • Matkaaja

      olisi Turkki? Marmaris tai Icmeler. Icmeler ehkä perheille sopivampi, rauhallinen ja kaunis paikka. Ja hyvät hiekkarannat.

    • Kaunista

      Madeira on paikka missä "valkoihoinenkin" voi oleilla ilman sitä älytöntä kuumuutta. Atlanti huokailee arvokkaasti jne. Kokeilkaa näiden biletyspaikkojen sijaan.Olin huhtikuussa siellä. hyvä aika mennä sinne. Muista ajankohdista en tiedä.

    • onko sen oltava Espanjaa?

      mun mielestä kesäsesongin aikana ei kannata Kanarialle lähtee ollenkaan. Jos sen on pakko olla Espanjan saari, niin menkää sitten Mallorcalle mielummin. Ranskan ja Italian rivieralta löytyy mantereen puolella älyttömän hienoja ja mukavia pikkukyliä ja -kaupunkeja. Niihin meno vaan vaatii hivenen omatoimisuutta, niihin ei pääse lentämällä suoraan, vaan on matkattava loppuosa esim. junalla. Junat on kyllä erittäin hyvätasoisia. Voin suositella mm. Ranskan puolelta Mentonia ja Italian puolella lähes vastapäätä olevaa Ventimigliaa.

      Turkkiin ei kannata mennä ollenkaan. Vaikka sinne sais matkan kuinka halvalla, ei maksa vaivaa. Tuliaisina voi olla mitä kummallisimpia mahatauteja ääretön watutus kun taskuvaras on iskenyt ja osan lomakassasta, tai kuten naiville tuttavalleni kävi, luottokortin käteiset.
      Siellä yleinen hygienian taso ei synkronoi mitenkään meikäläisten bakteerikantaan. Aina jää tappiolle. Toisaalta naapurimaa Kreikassa uskaltaa syödä ja juoda melkein mitä vaan ilman pelkoja. Hiukan kalliimpaa kuin Turkissa, mutta taatusti sen väärti. Kreikasta löytyy tosi rauhallisia kohteita esmes lapsiperheille, mutta myös biletyspaikkoja sitä kaipaaville.

    • arktika

      on rauhallinen lapsiperhepaikka. Miedompi Välimeren lämpö Netanjassa Tel Avivin liepeillä, itse menisin Punaiselle merelle Eilatiin jossa upeat korallit näkyvät puhtaanveden läpi. Historiallisia kohteita riittämiin jos kiinnostaa. Tulinkin sieltä juuri pari kuukautta takaperin.

    • Sardiniaan

      Olimme kolmisen vuotta sitten Sardiniassa (Italiaan kuuluva suuri saari Välimerellä). Paikka oli Alghero (Suomesta ainoat seuramatkat tehdään sinne). Sopivasti vanhaa kaupunkia, ihanaa italialaista ruokaa ja viiniä, autoillen voit laajentaa reviiriä vaikka kuinka paljon ja kaunis, pinjapuiden reunustama puhdas ranta. Hyvä ajankohta olisi kesäkuu. Nyt olemme menossa Kroatiaan, josta odotan samantyyppistä kokemusta.

      • miss_karambola

        Upeat rannat ja upeaa luontoa!


      • matkaaja

        Itse lähdössä Kroatiaan. Italia kiinnostaa, mutta Kroatian pitäisi olla kaikkien lähteiden mukaan samanlainen kuin Italia, mutta halvempi. Niinpä suuntaamme sinne, Italia ei mun kukkarolle sovi.

        Moni ehdotto Kaukolomakohteita, mutta kaikilla ei ole varaa tai halua pistää rahaan niin kalliisiin matkoihin. Tutkikaa Kroatiaa, minä ainakin olen matkasta ihan innoissani, koska haluan nimenomaan kulttuuria ja kaunista luontoa! Hyvää matkaa, mihin päätättekin mennä! =)


    • Gran Canarialle

      Bahia Feliziin,on rauhallista ja sopii hyvin lapsille.sieltä helppoa ja halpaa käydä niin Playa del Inglesissä kuin Puerto Ricossakin.
      käykää myös ehdottomasti Palmitos Park eläinpuistossa.
      Jos poikia niin Sioux City on myös oiva paikka,tytöille vähän tylsä(meillä 7 ja 9v)
      Meillä hotellina MOnte Feliz,siellä oma kiva uima-allas,myös hot.Orquidean altaat käytössä.
      suosittelen Finnmatkoja,sillä meillä kaikki onnistui loistavasti ja oppaat ystävällisiä ja auttamishaluisia.jos haluat kuvia kohteesta niin laita viestiä [email protected]

    • saoijdgasdasdg

      Paras: Kroatia Bol
      Huonoin: Bulgaria Sunnybeach

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4255
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1661
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1477
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1294
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      49
      1185
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1116
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      63
      1071
    Aihe