Tyttö Rovaniemellä 90 luvulla

Jokin magneetti veti meidät yhteen Rovaniemellä 90 luvulla, noin 1991?-1994?, Kansankadun varrella. Olimme noin 14-15 vuotiaita nuoria.. Kapsahdettiin toistemme kaulaan heti ensi silmäyksellä. Ihastuttiin. Aika oli yleensä myöhäinen ilta aina kun tapasimme. Outo juttu oli se että ettet ikinä hirveästi puhunut mulle, asiat olivat jotenkin päivän selvää meille. Olitko jonkun tärkeän henkilön tytör? Et saanut paljastua vai mikä? Olisin halunnut tutustua sinuun tietenkin paremmin. Ajan kuluttua ilmoitit että muutat perheesi kanssa Helsinkiin ja toiveesi oli päästä malliksi Ranskaan. Pääsitkö? Muutolle et tietenkään voinut mitään. Tuota mahtavaa aikaa kesti ehkä vuoden tai kaksi, siis sitä kun nähtiin toisiamme. Ei päivittäin, mutta sopivasti. Päälläsi oli yleensä tiukat farkut (väriä en sano) ja kiva pusero. Pitkät hiukset sopivat hyvin kasvojesi muotoon. Huulissasi oli jotain tunnistettavaa (en sano). Yksi monista kavereistasi taisi olla Silja, jos oikein muistan. Ilmestyit silloin juuri oikeaan aikaan elämääni, sekin oli outoa. Perheessäni oli väkivaltaa niinä aikoina. Toit elämääni valoa ja toivoa paremmasta aivan älyttömästi, kiitos siitä.
Loppujen lopuksi jotain negatiivista tapahtui ajatuksissani, en ollut sillon varautunut ilmoitukseesi että muutatte Helsinkiin ja mulla vain meni ajatukset puuroksi. Luultavasti olin/mme liian nuoria kösitettelemään asiaa. Ikävä oli kumminkin kova.

Tämä tunne ja aistimus on jotain voimakasta, Missä olet? Minkä takia tulit mieleeni kaksi päivää sitten? Oletko kenties jossain lähellä? Sama magneetti päällä? Outo tunne, sama mikä silloin? Joko nyt pääsemme tutustumaan? Mitä on tapahtunut? Toivottavasti olet kunnossa.

Tuskin tätä kukaan tunnistaa mutta kokeilen kumminkin.

20

1025

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olen viikon enää täällä, siis näillä sivuilla. Poistan sen jälkeen profiilini. En usko että hän on täällä tai hänet tuntevat.

      Tämä on minun ensimmäinen kerta tällä näillä sivuilla. Mitä nyt olen lukenut näitä muitakin aloituksia ja vastausviestejä. En ihmettele että ihmisillä on pahaolo. Miettikää miten vastaatte ihmisille. En voi käsittää miten kylmästi voidaan ihmistä kohdella näillä palstoilla. Kaikkea mahtuu joukkoon. Olkaa ihmisiksi! Käyttäytykää kunnioittavasti toisianne kohtaa ikään ja elämän statukseen katsomatta vaikka anonyymina olettekin.

      Terävimmät varmaan huomasivat että etsimäni henkilön kirjain löytyy nimimerkistä mitä käytän. Siinä on myös minun kirjain. T Ja K.
      Jos kohtalo meidät yhteen uudelleen johdattaa niin tarjoan lounaan ja kahvit. Vaihdetaan kuulumiset ja saat päättää jatkon. En vaivaa enempää. Kiitos.

      Nimimerkillä:
      T-Mies -> K-Naista

      • Olettamus on että tyttö kertoi oikean nimensä sillon kun "tapailtiin".


    • Meistä vielä. Viimeisenä iltana tavattiin vähän aikaisemmin mitä normaalisti. Rakkaudesta meidän ei tarvinnut puhua, me nähtiin se toistemme silmistä ja sanoista. Kuuluttiin yhteen ja kuulutaan edelleen.
      Käveltiin sinä iltana enemmän kuin yleensä, olit mun kainalossa koko sen ajan. Kaikki oli hyvin, oltiin yhdessä. Käytiin paikoissa.
      Ilta alkoi muuttua yöksi ja tuli se hetki kun otit minut syleilyysi. Puristit itsesi tiukasti minua vasten. Minä myös sinua. Suudeltiin pitkään. Kunnes irrottauduit minusta ja aloit itkemään. Katsoit minuun viimeisen kerran ja lähdit juoksemaan pois sanomatta mitään. Lähdin perääsi, mutta kaverisi pysäyttivät minut ja sanoivat että "anna hänen mennä". Siinä samassa hetkessä tajusin mitä tapahtui. Rikkoonnuin tuhansiin pieniin palasiin ja aloin itkeä, ikävä tuli. Meidät revittiin erilleen juuri sinä hetkenä jonkun/jonkin toimesta. En nähnyt tai kuullut sinusta ikinä enää mitään. Ei jätetty hyvästejä.
      Sain koottua itseni niistä tuhansista palasista kuuden pitkän vuoden aikana siihen kuntoon että pystyin tutustumaan uuteen tyttöön. Kukaan tyttö ei ole korvannut sinua. Ikinä.
      Olet se oikea. Minä olin se oikea. Tunsimme sen sillon sieluissamme, sisimmässämme. Meissä on jokin ihmeellinen voima josta kukaan muu ei tiedä jos ei ole itse sitä kokenut. Ilmeisesti tarkoitus oli että emme ole yhdessä pitempään tässä elämässä. Kiitos kun sain olla edes sen ajan kanssasi. Uskon että polkumme yhdistyy joskus vielä. Olet ajatuksissani loppupolkuni ajan.
      T❤️K

      Jätän sähköpostin voimaan. Ihan vain varalta. Profiilini poistan loppuviikosta.

    • Anonyymi

      En nähtävästi poistakkaan profiilia tietystä syystä. Sain tiedon. Eli profiilini, minun ja K:n tarina jäävät tänne pidemmäksi aikaa. En tosiaan tiedä miten nämä palstat/foorumit toimii. Jos vaikka poistan profiiiin niin poistuuko kaikki muukin mitä olen kirjoittanut?

    • Anonyymi

      Yksin täällä puhelen. Mutta minun on pakko purkaa näitä asioita. Kiitos jos joku jaksaa lukea.

      Palatakseni 22.2. päivään eli kaksi päivää ennen tänne kirjoittelua. Sain hyvin vahvan tunnekohtauksen ja näyn keskellä päivää. En ollut häntä miettiny tai muutakaan mikä olisi liittynyt menneisyyteen. Elin sitä päivää kuin muulloinkin, normaaloa arkea. Astianpesukoneen tyhjennystä yms. Sitten yhtäkkiä olin polvillani, K näkyi himmeästi silmieni edessä, oudosti. Valtava tunne ryöppy iski, aloin välittömästi itkemään, tärisin. Muistin kaikki mitä tehtiin K:n kanssa, kaikki yhteiset ajat. Kuin olisin ne eilen kokenut. Tämän kohtauksen takia ajattelen etten häntä enää näe täällä, tässä elämässä. Mutta haluan yrittää, en anna periksi.
      Viime yönä näin aivan mahtavaa unta meistä. Uni oli liian selkeä ollakseen normaali uni.
      Olimme jossain paikassa, asunnossa. Huone oli aluksi vaalea. Siellä oli muitakin. En tunnistanut ketään heistä. Muut siirtyivät heti pois meidän välistä, lähtivät kokonaan pois. Saatiin olla taas kahden. Sinä ja minä, K ja T jälleen yhdessä. Aivan mahtava olo oli, itkin. Lohdutit minua. Jotenkin unessa ajattelin että tämä ei kauaa kestä. Huone muuttui normaaliksi asuinhuoneeksi. Sänky, sohva kirjahylly. Seinällä oli joitain tauluja. Oli vain yksi huone. Kiehnättiin sängyllä. Tulit minun päälle, olin selälläni. Kiusasit ja kutitit vaaleilla pitkillä hiuksillasi naamaani ja kaulaani. Naurettiin, hymyiltiin. Oli vain niin hyvä olla kanssasi. Hymyillessäsi hampaasi näkyivät hieman. Suudeltiin useasti. Ja siliteltiin toisiamme nenillämme. Menin lattialle istumaan sängyn viereen, sinun viereen. Silitit tukkaani. Kunnes otit minua pään sivusta kiinni ja käänsit minut sinuun päin. Suudeltiin pitkään, tuntui juuri samalta miltä silloin ennen kun lähdit juoksemaan pois luotani. Suudelma tuntui todella aidolta. Ei unelta ollenkaan. Suudelman aikana muutuit vaaleaksi läpinäkyväksi, vaikea selittää. Kasvosi piirteet tunnistin edelleen. Tunsin että olit siinä. Tiesin että joudut taas lähtemään luotani. Suudelma ei ollut hyvästiksi vaan että nähdään pian. Kaikki se tunne mitä tunsin tuossa unessa oli jotain suurta. Herättyäni suudelman jälkeen, olo oli helpottunut. Tiesin jotenkin että hänellä on kaikki hyvin nyt. Pakahdun tähän tunteeseen mikä tällä hetkellä vallitsee. Tunnen hänet vielä vierelläni.
      Minun sielun puolikkaan, nähdään ❤️

      Pelkään että hän on menehtynyt. En näe häntä enää tässä maailmassa. Olen saanut näitä tunne kohtauksia lapsesta aikuisikään asti, aina kun joku tärkeä läheinen on kuollut. Minun intuitio on todella voimakas näissä jutuissa. En vain aina itse halua uskoa siihen.

      • Anonyymi

        Unohdin siiten kirjautua ennen viestin lähettämistä. Meni anonyymina. Mutta kirjoittaja olen minä TJkoo.


    • Olen amatööri näissä palsta jutuissa. Esim. En muista kirjautua sisään ennen kirjoittelua. En halua olla anonyymina, vaikka enhän ihan oikealla nimellä kirjoita tälläkään hetkellä.
      Kirjoitan meidän tarinaa enemmän jos tarve vaatii jos se lisää tunnistettavuutta. Mutta näillä mennään nyt tällä hetkellä.

      Tämä meidän tarina pysyy täällä nyt jonkun aikaa. Tarina mikä on tapahtunut tosi elämässä. Minusta tarina sanana on huono kuvaamaan tätä mutten keksi nyt muutakaan.

    • Kiitos ja kumarrus muutamista viesteistä mitä olen saanut, mutta ne eivät vieneet eteenpäin. Oloni on hieman parantunut. Ei ole takki enää niin tyhjä. Jos haluat voit edelleen laittaa viestiä mun sähköpostiin. Estot tulee jos jotain typerää sinne laittaa, en edes lue niitä.

      Tietenkin aloin penkomaan nettiä syvemmin. Päivämääriä, näyistä yms. Joillekin Tämä saattaa tuntua ns. huuhaalta tai kuulostaa muuten epäilyttävältä. Mulle ei. Varsinkaan mitä löysin netistä. Otin 22.2 päivämäärästä pisteen pois. Tuli luku 222. Hain sillä tietoa. Löysin tietoa mikä vastaa moneen kysymykseeni. Sekä selittää kokemukseni kyseenomaisena päivänä ja siitä eteenpäin.
      Tämän löysin:
      "Enkeli numero 222 osoittaa usein, että jälleennäkeminen tai liitto kaksoisliekkisi kanssa on lähestymässä tai jo käynnissä. Tämä numero kantaa viestin tasapainosta ja harmoniasta Twin Flame -yhteyden sisällä. Se muistuttaa sinua vaalimaan suhdetta kärsivällisyydellä, rakkaudella ja ymmärryksellä.
      Sinä ja kaksoisliekki olette aina toistenne kanssa. Ette ehkä näe toisianne juuri nyt, mutta jatkatte luottamista prosessiin. Jatka paranemista. Enkeli numero 222 kertoo, että olette tällä matkalla yhdessä. Teet työtä osana pyhää tehtävääsi, ja sen seurauksena edistyt myös kaksoisliekkimatkallasi. Enkelin numeron 222 näkeminen tarkoittaa, että energiasi ovat linjassa. Tämä tarkoittaa, että tulet näkemään 3D-manifestaation kaksoisliekilläsi. Olet tulossa lähemmäksi liittoa. Jos olet nähnyt enkelin numero 222 ja tiedät jo olevasi kaksoisliekki, olet tehnyt työsi. Luonnollinen seuraus siitä, jos kaksoisliekkisi on myös tehnyt työnsä, on se, että tulet todennäköisesti ilmentämään 3D-kontaktia joskus pian". Google kääntäjällä suomennettu.

      Tuon kontaktin sain 22.2 päivänä. Todella voimakas kokemus. En ole varmasti ainoa joka on kokenut saman. Luultavasti nämä ihmiset pysyvät vain hiljaa. Nyky yhteiskunta/maailma on niin kylmää ja julmaa, että henkinen olemassaolo unohtuu nyky ihmisellä liian helposti. Sen todella tietää kun se kohdalle osuu. En usko raamattuun tai Jeesukseen. Mutta jotain tuolla on, minkä ihminen on unohtanut.
      Tämä mitä minä koin, sain siitä toivoa paremmasta ja tiedän mitä valintoja joudun tekemään lähitulevaisuudessa. K:ta mulla on edelleen hirveä ikävä. K on minun sielunpuolikkaani. Elämä kantaa. Toivon että minun ja K:n tarina tuo toivoa myös jollekin teistä. Ajattelen nyt kun olen ollut täällä kirjoittamassa 24.2. lähtien, ei ole sattumaa. Haluaisin kirjoittaa meistä enemmänkin, mutta luulen että ei sitä jaksa kukaan kumminkaan lukea.

      Minun täytyy tehdä muutokset tämän hetkisessä elämäntilanteessa ja jatkaa omaa polkua. Ottaa kaikki vastaan mitä elämä tuo eteeni.

      Tiedän, voisin kirjoittaa kirjan tästä, mutta se ei taida olla minun tehtävä täällä. Aika pitkä teksti tuli taas. Ja inhoan sanaa "tarina".

      T❤️K

    • Anonyymi

      Oletkos kokeillut etsiä esim. facesta tätä henkilöä tai jotain hänen kaveriaan, jos muistat heidän nimiään?

      • Olen yrittänyt mutta tuloksetta. Kaikki olen kääntänyt mitä olen voinut.

        Joskus 90 luvun puolessa välissä tais olla jonkunmoinen muuttoaalto sinne etelään. Suurinosa sen ajan nuorista täältä muuttivat Helsinkiin. Ajattelin että hän löytyis kun tämä on pieni paikkakunta, pieni maa, loppujen lopuksi aika pieni tämä koko maailma on.

        En tiedä kuinka moni tyttö suunnitteli mallin uraa tuon ikäisenä Rovaniemellä 90 luvun alussa. Luulis että joku esim. luokkakaveri muistaisi hänet.

        Vähän turhauttavaa, mutta asialle en voi mitään.


      • TJkoo kirjoitti:

        Olen yrittänyt mutta tuloksetta. Kaikki olen kääntänyt mitä olen voinut.

        Joskus 90 luvun puolessa välissä tais olla jonkunmoinen muuttoaalto sinne etelään. Suurinosa sen ajan nuorista täältä muuttivat Helsinkiin. Ajattelin että hän löytyis kun tämä on pieni paikkakunta, pieni maa, loppujen lopuksi aika pieni tämä koko maailma on.

        En tiedä kuinka moni tyttö suunnitteli mallin uraa tuon ikäisenä Rovaniemellä 90 luvun alussa. Luulis että joku esim. luokkakaveri muistaisi hänet.

        Vähän turhauttavaa, mutta asialle en voi mitään.

        Luultavasti hän kävi keskustan tai rantsun koulua.


    • Koulu ei ollut se mistä me juteltiin. Koulu jötettiin syrjään aina kun tavattiin. Oikeastaan kaikki muukin. Keskityttiin vain toisiimme.

      • Olisin vain halunnut nähdä hänet vielä kerran ja jutella. En muuta.


    • Anonyymi

      Valitettavasti tämäkään ei tuo lähemmäs...
      Jäin tuohon kokemukseen koukkuun,kääntelen ja vääntelen syitä ja sattumuksia. Etsin itsekin kadotettua, mutta on erilaista.

      "Yhteytenne" jätti sinulle tosiaan vähän ohjenuoraa opasteeksi. Aikaa on kulunut mutta kummallinen salaisuuden verkko siinä ollut. Miksi ei joku eksyisi tietämään tästä hausta. Toki etsijät ja kulkijat käyttävät muita lähteitä nykyään,mutta kyllä JOKU tästäkin vinkin saisi?
      Vaikka hiljaisuus on joskus parenpi kuin pilkat ja valheet.
      Totuus on kuitenkin jollakin, se on varma!💌

      Elämässä on selittämättömiä,hyviä ja ikävä kyllä myös pahoja mitä ei voi ymmärtää.
      Tuossakin on arvoituksia paljon. Olet etsinyt paljon ja on outoa jos joku katoaa niin!
      On kadonneita, mutta on kyllä ihmisiä ollut lähellä että joku tietää..
      On sitä " maailman ääristäkin" toisensa löytäneet, ja toivon että se osuisi myös kohdallesi. Antaisi vastauksen ja päättäisi odotuksen.
      Kunpa vain sanoja enemmän olis ollut🤔

      • Kiitos vastauksesta ja tuesta. Arvostan.

        Olen miettinyt asioita meistä. Silloin kun tapailtiin. En sano että seurusteltiin. Tämä meidän "juttu" oli aivan erilainen tunne tasoltaan. Ihan kuin oltais tunnettu jo valmiiksi, kun ensimmäisen kerran nähtiin kadulla. Ihmisiä oli paljon sillon ja nähtiin vain toisemme. Ihmeellistä!
        Sitäkin olen miettinyt, että oliko meidän "rakkaus" kielletty. Sen takia laitoin merkkien sisälle tuon voimakkaan sanan koska ei meidän tarvinnut sitä koskaan sanoa. Vaikea sitä tunnetta tässä ihmisille sanoa joka ei ole sitä kokenut. Se oli vain selvää minulle ja K:lle.

        Tuli sekin mieleen, että millainen perhe hänellä oli. Joutuiko hän myös kokemaan väkivaltaa? Isänsä tai äitinsä ei tykänny meidän tapailuista? En ikinä nähnyt hänen vanhempiaan sen 2 vuoden aikana. Karkasiko hän iltaisin iltaisin jotta nähtäisiin? En tiennyt misdä hän asui.

        Se kun meidät erotettiin, tuntui vääryydestä meitä molempia kohtaa. Ei saatu kunnolla hyvästellä. Ei yhteystietoja, ei mitään. Körsin siitä kauan. Ei hönellä sen helpompaa varmasti ollut. Se erohetki viimeisenä iltana oli aivan kamalaa.

        Tunne tällä hetkellä on kuin puukolla väännettäisiin sydämessä.

        ...mutta en anna periksi K❤️


      • Anonyymi
        TJkoo kirjoitti:

        Kiitos vastauksesta ja tuesta. Arvostan.

        Olen miettinyt asioita meistä. Silloin kun tapailtiin. En sano että seurusteltiin. Tämä meidän "juttu" oli aivan erilainen tunne tasoltaan. Ihan kuin oltais tunnettu jo valmiiksi, kun ensimmäisen kerran nähtiin kadulla. Ihmisiä oli paljon sillon ja nähtiin vain toisemme. Ihmeellistä!
        Sitäkin olen miettinyt, että oliko meidän "rakkaus" kielletty. Sen takia laitoin merkkien sisälle tuon voimakkaan sanan koska ei meidän tarvinnut sitä koskaan sanoa. Vaikea sitä tunnetta tässä ihmisille sanoa joka ei ole sitä kokenut. Se oli vain selvää minulle ja K:lle.

        Tuli sekin mieleen, että millainen perhe hänellä oli. Joutuiko hän myös kokemaan väkivaltaa? Isänsä tai äitinsä ei tykänny meidän tapailuista? En ikinä nähnyt hänen vanhempiaan sen 2 vuoden aikana. Karkasiko hän iltaisin iltaisin jotta nähtäisiin? En tiennyt misdä hän asui.

        Se kun meidät erotettiin, tuntui vääryydestä meitä molempia kohtaa. Ei saatu kunnolla hyvästellä. Ei yhteystietoja, ei mitään. Körsin siitä kauan. Ei hönellä sen helpompaa varmasti ollut. Se erohetki viimeisenä iltana oli aivan kamalaa.

        Tunne tällä hetkellä on kuin puukolla väännettäisiin sydämessä.

        ...mutta en anna periksi K❤️

        Voimia tarvitset jaksaaksesi!

        Siellä on voinut olla siis mitä tahansa taustalla, mikä johti noin rajun surulliseen loppuun!
        On kumnallista ajatella...Mitä niin "tavallisesta" poikkeavaa tässä oli, että tämän oli pakko päättyä?
        Tämän päivän ajassa ja elämässä voisi uskoakin ihan mitä vaan! Poliittisista asioista ja taustoista johonkin gansterityyliin ,mutta että tuolloin... Silloin joskus puhuttiin paljon ufoistakin , mutta tuskin ihan näin "käsin kosketeltavasti" ja sydämeen sattuvasti!!
        Tuo ihmeellinen kokemus ja päättyminen saa kyllä "ajatushautomon" rullaamaan!

        Ajatuksin kanssasi, valoa ja vastauksia toivoen!


    • Täällä taas. Purkautumassa.

      Kirjoitin jo tätä, mutta jonnekin kirjoitus vain hävisi. En tiedä mitä tapahtui. Yritän kirjoittaa saman. Pyysi kirjautumaan ja se vain pyyhkiytyi pois.

      06.03. unen jälkeen en ole nähnyt unia K:sta tai muustakaan. Kaikki palautui normaaliksi. En ole oikeastaan ikinä nähnyt unia. En ainakaan muista niistä mitään. Sen takia tuo uni ei ollut normaali uni. K:sta mulle tulee edelleen päivän aikana ikävä kohtauksia, mutta ne menee ajan kanssa ohi. Ei niitä joka päivä tule. Jokin asia vain muistuttaa hänestä. Musiikki tai kohta josta ajan autolla. Muistoja meistä on niin paljon.

      Viikko sitten kohtasin töissä naisen. Törmättiin kun avasin työhuoneen oven. Huomasin nopeasti hänen kasvoiltaan samoja piirteitä kuin K:lla on/oli. Samanlaiset hymykuopat. Ei normaalit kuopat, vaan sellaiset vähän vinossa olevat. Useammat. Silmistä näkyi sama ystävällisyys. Hiukset oli yhtäpitkät, mutta eriväriset. Ei tummat eikä vaaleat. Vaan p......
      Esiteltiin itsemme. Hän jutteli vaikka mistä. Itse menin vähän lukkoon kun huomasin yhtäläisyyttä K:on. Minun täytyy käydä jutteleen hänen kanssaan joku päivä jotta voin hoitaa tulevaisuudessa omat työtehtävät. En elättele mitään ihmeellistä hänen kanssaan tapahtuvaksi. Samalla saisin tämän lukon pois. Hön on kyllä kaunis. Ja onhan naiset mukavia. Näinhän se menee.

      Olen käynyt kävelleen joka päivä. Aamuisin ja iltaisin. Kilometrejä kertyy, mutta myös terveyttä. Taivaan värit mitä näkee ovat aika uskomattomia, ainakin täällä Lapissa. Aamulla värikirjo vaaleanpunaisesta vaaleansiniseen. Iltaisin vaaleansinisestä tummansiniseen ja siitä sitten mustaan tähtitaivaaseen. Ilma on raikasta. Loskan jäätyneet vesikinpaleet rouskuvat kengänpohjissa. Vastaantuleva nainen tervehtii, tervehdin takaisin. Huomaan hymyn hänen kasvoiltaan. Itselläkin on hyvä olo. Ei ollut ensimmäinen tervehdys. Huomaan että elämässä on positiivia merkkejä. Mutta elämäni muutokset täytyy tehdä. Joudun tekemään ikäviä päätöksiä, mutta minun on mentävä mukavuusalueeni ulkopuolelle. Se on minulle tarkoitettu.

      K:sta en ole saanut mitään tietoa. Odotan että joskus joku ilmoitaa jotain. Toivon että saan ilmoituksen, että hön on kunnossa. Toivon että näkisin hänet. Toivon että saan sopia hänen kanssaan treffit samaan paikkaan jossa näimme ensimmäisen kerran. Treffit olis tietenkin samaan kellonaikaan kuin silloin tapailtiin. Siitä menisimme jonnekin hyvään ravintolaan syömään. Ihan vain kahden. Ei ketään muuta. Ei mitään ikäviä asioita enää. Juteltaisiin ja nautittaisiin yhdessäolosta. Ehkä jopa voitaisiin antaa anteeksi menneelle, meidän erottamiselle, vääryydelle mitä käytettiin meihin. Tätä Toivon. Tämä antaa voimaa tulevaan.

      Täytyy mennä nukkumaan, alkoi väsyttämään. Tavallaan kirjoitin kahteen kertaan tämän. Alkaa muuten näyttämään päiväkirjalta. Kirjoitusvirheitä varmasti tulee, kun kännykällä näitä kirjoittelen. Ö ja Ä on liian lähekkäin, menee hermot välillä. Koittakaa jaksaa ja eihän näitä ole pakko lukea. Puran vain tunteitani ja toivon että joku joka K:n ja minut voisi tunnistaa, törmää näihin kirjoituksiin.

      Hyvää yötä kaikille ja ❤️ K:lle jos katsot tai luet joskus näitä. Tuolla jossain.

      Olet mielessäni ❤️!

    • Tässä nyt sitten tihrustan taas, nessua menee mutta menkööt. Ainakun kirjoitan K:sta ja minusta, muistot tulee mieleen ja tunteet. Mutta pakkohan näitä on saada purettua.

      Taidan kuunnella jotain hyvää pianomusiikkia ja nukahtaa siihen. Sielukin pääsee lepäämään.

      Seuraavaan kertaan.....

    • Anonyymi

      Kannattaisko oikeasti antaa hieman parempia tuntomerkkejä? Miksi et kerro esim. farkkujen väriä? Jos tiedät sukunimen, niin sen ekan kirjaimen esim Itsekin tunnen Rovaniemeltä K alkuisen neidin, nykyään rouva, joka muutti tänne. Ei tosin perheen kanssa ja ainkaan en koskaan kuullut kiinnostuksesta Ranskan muotimaailmaan.

      • Hei kaikki ja (päiväkirjani)....

        Vastaanpa ensin anonyymin viestiin.

        Minä täällä etsin kaivattuani. En laita enempää tuntomerkkejä koska en luota oikein tähän paikkaan, ihmisiin ketä täällä on. Mistä mahtaisi johtua? Odotan että oikea henkilö löytää nämä minun kirjoittamat viestit, kokemukset ja kaipaukset. Hön tunnistaa kyllä tuntomerkit. Tuntomerkkejä on riittävästi. Niistä kyllä pitäisi K:n ja minut tunnistaa. Olen ripotellut vinkkejä näihin kirjoittamiini teksteihin.
        Piiri oli kyllä pieni missä K:n kanssa tapailtiin. Edelleen vahvasti uskon ettei siihen aikaa kovin moni tyttö haaveillut mallin urasta. Ainakaan minun kaveripiirissä, edes tutut. Vieläpä Rovaniemellä.
        Hän muutti perheensä kanssa Helsinkiin ja oli vakavasti kiinnostunut muodista ja mallin urasta.
        Sen takia epäilen 99% että tuntemasi rouva ei ole etsittyni, kaivattuni K.
        Jo aikaisemmin kirjoittamaani perustuen, Rovaniemellä oli 90-luvulla muuttoaalto etelään. Suurin osa valmistuneista muutti Helsinkiin tai muualle Etelä-Suomeen, myös perheitä. Tiettävästi työn perässä ja paremman työuran toivossa. Nyt on sitten alkanut näkyä paluumuuttajia. Vanhoja koulukavereita. Mukava muistella menneitä, vaikkakin tähän mennessä olleetkin pikaisia näkemisiä töiden lomassa. Jännä myös huomata kuinka tunnistetaan toisemme 29 vuoden jälkeen.

        Palatakseni K:on. En halua hänelle mitään pahaa. Haluan vain tietää, että hänellä on kaikki hyvin. Tämän tiedon voi antaa vain tunnistettu henkilö. Joka laittaa puuttuvat palaset tuntomerkkeihin. Ei anonyymi. En luota tähän paikkaan, valitettavasti. Jostain syystä. Tietävä tietää...
        Sähköposti löytyy edelleen profiilistani.

        Ymmärrän jos/että hönellä on elämä. Minullakin on elämä, jos se elämä nyt tarkoittaa punaista tupaa ja perunamaata. Löytyy kaikki. Tämähän se on peri suomalainen tavoite, eikö vain.
        Tämä elämäni tulee muuttumaan seuraavan vuoden aikana paljon. Olen keskustellut läheisten kanssa ja miettinyt asioita ja elämääni. Olen nähnyt ja kokenut tämän vaiheen elämässäni. Hyvät ja huonot ja todella huonot ajat. On aika muutokselle. Uuden kokemiselle. Aika päästää vanhasta irti, eikä jäädä huonoon suhteeseen. Vuosi sen takia koska olen saanut siipeeni viime joulukuussa, täytyy selvitä siitä ensin.

        Jos K luet tätä. Tarjous illallisesta on edelleen voimassa, lopun elämääni. Tarjoan sen meidän yhteisen nuoruusmuistojemme kunniaksi. Autoit minua sillon. Kiitos!
        Anteeksi jos loukkasin sinua silloin nuorena, sanoin tai teoin! Tai tekemättä jättämisestä! En yksinkertaisesti tiedä ? Miksi? Olin vaikeassa tilanteessa sen hetkisessä elämässä. Se ei tietenkään ole peruste tekemättä jättämiselle tai muullekkaan. Se viimeinen ilta oli jotain ikävää. En tiedä miksi niin tapahtui. Miksi lähdit itkien pois luotani sanomatta sanaakaan. Et halunnut hyvästellä? Vai? Me ei riidelty koskaan sen kahden vuoden aikana. Mitä tapahtui/miksi lähdit, näihin kun saisin vastauksen. Pidin sinusta huolta aina kun tavattiin. Pitäisin edelleen. Olit ja olet se ykkönen minulle. Opetit minulle miten tyttö/naista kohdellaan ja kunnioitetaan. Kunnioitan ja ❤️ sinua K. Jos olet hengissä ja sinulla on perhe. En tule rikkomaan sitä. Lupaan sen.
        Kysymys vain: Eikö menneisyys antaisi meille yhden illallisen verran aikaa?
        Minun nuoruuden aikainen perhe-elämä oli p....a. Ilman Sinua, minua ei olisi tässä.

        Joku varmaan ihmettelee miksi en käytä hymiöitä/emojeita. Siksi koska niiden taakse voi piiloutua, ajatella oikeasti jollain muulla tavalla kuin hymiö antaa kuvan. Minun on vaikea luottaa ihmiseen joka käyttää hymiöitä jatkuvasti ja paljon. Samaa ajattelen sitten omasta emojien/hymiöiden käytöstä.
        Sydän on sen takia ainoa mitä käytän. Ja punainen tietenkin. Sekin menee käytettäessä vain tärkeälle ihmiselle.

        Yli kuukausi kun viimeksi kirjoitellut tähän. Joskus olen käynnyt pikaisesti katselemassa aloituksia, mutta outoa että jotain vanhoja aloituksia nostettu. Kai se kuuluu tänne palstailuun. Oli minunkin aloituksiin tullut jotain painokelvotonta roskaa. Mutta eipä niille mahda vissiin mitään. Jokaisella on huvinsa.

        En edelleenkään usko raamattuun, Jeesukseen tai ufoihin. En usko mihinkään mitä en ole itse nähnyt tai kokenut. Tullut vain pari outoa viestiä sähköpostiin. Jos tämä viesti vaikka menis perille.

        Edelleen käyn päivittäin käveleen, satoi tai paistoi. Jatkuu lopun elämääni, nimittäin ulkoilu. Jaksaa arjen ja työt paremmin. Uni tulee myös paremmin.
        Kilometrejä kertyy.

        Menipä taas myöhään tämä kirjoittelu. Huomasin vain kun joku oli kirjoittanut tänne. Piti tulla vastaamaan. Ilmoitustahan siitä ei saa jos joku vastaa. Eipä tuota tiedä jos vaikka vastaaja onkin ❤️K. Epäröi ja kokeilee kepillä jäätä.

        Joo, no elän polkuani tällä hetkellä. Valintojeni ja elämäni muutoksia kunnioittaen. Uusia tuulia odotellen.
        Ei kahleita, eikä parisuhdeväkivaltaa enää, kiitos!
        Väkivaltaa olen saanut siipeeni tarpeeksi tässä elämässä, ei enää.

        Muistakaa ihmiset ulkoilla!

        Hyvää yötä! Myös ❤️ K:lle!


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4582
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe