Sote-alueen asiat ovat poliitikkojen sotkemia. Äkkiä asiat kuntoon!

Anonyymi-ap

Poliitikot ovat saaneet surkean soten aikaiseksi. Poliitikot yrittävät sekoittaa paikallisesti pakkaa. Poliitikkojen ei pidä sotkeentua asioihin. Antaa ammattilaisten hoitaa. Kompromissi ei ole mitään. Tämä ei ole demareiden asia. Tämä ei ole kepulaisten asia. Tämä on ihmisten asia.

Joka kunnassa pitää olla perusterveyspalvelut saatavilla. Vanhuksille pitää olla ympärivuorokautinen hoiva saatavilla.

Hyvinvointiasemille ei tarvita komppaniaa ihmisiä, ryhmä riittää, ja heille tilat vastaavasti. Ryhmä voi myös siirtyä paikasta toiseen, ettei ihmisten tarvitse odotella, vaan saavat apua. Ympärivuorokautisilla hoivaosastoilla ei kaikkien tarvitse olla hoitajia. Niin saadaan luvut täytettyä. Ihmiset eivät ole numeroita. Järki käteen.

Sote-alueen väen ja tilojen pitää vähentyä, että talous tulee kuntoon. Muuten ei tule. On tehtävä uudella tavalla. Pankkialalla konttoriverkot on jo aikoja sitten uudistettu. Pankit eivät tuota tappiota. Yksityiset hoiva-alan yritykset eivät tuota tappiota. Siellä toimitaan kustannustehokkaasti. Nyt on aika uudistaa julkinen terveydenhoito. Parempaa palvelua pienemmillä kustannuksilla. Se on mahdollinen tehtävä.

Porkkanaa: valtuutettujen palkkiot pois, kunnes sote-alue tuottaa voittoa. Eiköhän silloin päätökset ala nopeutua. Aikaa on niin paljon kuin sitä annetaan. Ei ne asiat vitkuttelemalla ja suunsoitolla parane.

Miksi sote-alue on olemassa? Että ihmiset saavat apua vaivaan ja vanhukset saavat hoivaa. Tässä ja nyt.

Palvelusetelit! Yritykset eivät ole kirosana. Se on joku muu.

17

435

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Työntekijäkyselyn perusteella palkka ei ole määräävä tekijä työssä viihtymiselle ja jaksamiselle. Työpolosuhteet ja kaverit ovat. Kysymys on ensisijassa johtamisesta ja työntekijöiden toinen toistaan kunnioittamisesta. Ei ole vain jonkun töitä. On töitä, jotka pitää tehdä. Osastoilla on henkilökuntaa niin, että päät kolisee ja kuitenkin kohkataan työvoimapulasta. Hei haloo!???

      Ei ole mitään hoitajapulaa, oikeasti. Meillä on eniten lääkäreitä ja hoitajia ikinä.

      • Anonyymi

        Meillä onkin oikein hupihauska yksikkö josta voidaan ottaa mallia koko hyvinvointialueelle. Ihan sama mitä sntaa tapahtuu, minkä pskatempun työntekijä keksii niin se oli vaan läppä, komedia ja vähän rankempaa huumoria.

        Ei tarvi teatteria kun menee vain töihin niin persut aloittaa siellä kyllä jonkun performanssin joko kännissä tai läpällä


    • Anonyymi

      Kepu pettää .Kaksinaamaista peliä.Pelkkää sähläystä .

    • Anonyymi

      Jos on tiedossa, että toinen on avioliitossa, niin ei järkevä ihminen aloita mitään virityksiä, tyrkytä itseään ja yritä rikkoa toisten perheitä!

    • Anonyymi

      Meidän julkinen talous ei kestä tämänkaltaista sotea, minkä me olemme rakentaneet .

      • Anonyymi

        Julkinen sote ei pärjää yksin. Se on ollut selvä alusta alkaen, MUTTA demarit muokatessaan sotea yritysvastaisena yhteisönä, ensin kaatoivat Sipilän toimivan mallin tekosyin, ja sitten junttasivat Kiurun mallin, mikä lisää kustannuksia ja heikentää palveluja.

        Ajatelkaa, kun suurelle sotevaltuustolle maksetaan harrastustoiminnasta palkkioita yli 10 000 euroa per lärvi joka vuosi ja vielä ryhmärahat päälle. Pelkkää rahanjakoa turhalle joukolle. Sitä demarit säätivät.

        Nyt vastuunkantajapuolueet yrittävät korjata valuvikoja ja demarit heittää poliittisilla lakoilla ja suunsoitolla hiekkaa yhteiskunnan rattaisiin. Mikä puolue? Mitä tomppeleita!


    • Anonyymi

      Siunsote on ainakin täys susi!mikään ei toimi!ei voi sanoa hyvinvointialueeksi,pahoinvointialue se on!esim sairaita vanhuksia kuskataan pitkin maakuntaa missä nyt sattuu olemaan vuodepaikka,sekö on halpaa!?nämä ihmiset on ikänsä töitä tehnyt ja veroja maksanut eikä pääse oman pitäjän hoitopaikkaan kun vanhaksi tulevat ja sairastuvat.hävetkää politikoi!olette saanut kauhean sotkun aikaan mikä maksaa pirusti eikä toimi!

      • Anonyymi

        Kysykää Kiurulta, että näinkö se piti mennä? Miten omasta mielestäsi meni? Ai, että piikki pitäisi olla auki!!!


    • Anonyymi

      Istuuko Peltokangas Soiten hallituksessa vai? Onko muitakin persuja mukana? Ei olle kuummallista jos koko homma menee päin peetä!

    • Anonyymi

      Milloin aluevaltuusto ottaa bensan hinnan käsittelyyn?

    • Anonyymi

      Peltokankaan pitäisi toimia, Ruotsissa 20centtiä diesel halvempaa ja dieselveroa ei ole ollenkaan.

      • Anonyymi

        Peltokangas täytyy kutsua Soiten hallitusta heti koolle ja hoitaa bensan hintaa Ruotsin tasolle.


    • Anonyymi

      Jos europarlamentikko Hakkarainen ja ex-ministeri Lintilä vielä halajavat vaikutusvaltaisiin tehtäviin, yksi vaihtoehto olisi esim. erikoissairaanhoidon kansainvälisen jättiläisen HUSin hallitus.

      Akateemisten erityisosaajien johtoon näytöt + CV kyllä riittäisivät

      @mkorja x twitterissä että Soiteen vaan nämä johtajiksi ei tarvi Husiin mennä pidetään itse omat hetelmät

    • Anonyymi

      Turha tässä on syyttää ainoastaan näitä johtajia, VAAN NIITÄ JOTKA tämän systeemin ajoi tähän tilaan. On johtaja +johtaja+johtaja+johtaja ja sitten on johtaja +johtaja+johtaja ja taas johtaja. Sitten tulee johtaja+johtaja +johtaja. Sitten alkaa sihteerin johtaja ja johtajan sihteeri johtaja jolla on taas johtaja. Johtaja kysyy sitten toiselta johtajalta voinko minäkin saada tuon 17,000e palkan kun tuolla toisella johtajlla on myös. No käyhän se kun et hhisku tästä kenellekään siitä asiasta josta ei saanut kertoa. Onko mitenkään tuttua. Johtajat.!! Meidän politikot ovat tätä mätäsakkia eri paketissa jotka järjestelevät toisilleen näitä johtajien virkoja. Suomi kun ei ole korruptio maa ei myöskään Kansainvälisesti . Taitaa kuulkaa käydä niin että WEFn jäsenet ovat nyt rantautuneet jo jokaiseen nurkkaan ja käry kuin ei käy koskaan.

    • Anonyymi

      Kepulaisuus estää suoraselkäisyyden.Ovat kuin öljy ja vesi .

      • Anonyymi

        Totta. Itse noteeraan korkealle sen sorttisen rehellisyyden, kun aluevaaleissa kampanjoidaan suoraselkäisesti vaikkapa bensan hinnan alentamisella.


    • Anonyymi

      Hommat jatkuu samanlaisena.Uutta sotkua odotellessa .Aluevaltuustoryhmää johtava Pasi Kanniainen aikoo käydä ”rakentavan keskustelun” ryhmän epäluottamuksen saaneen Sari Innasen kanssa .Vai oikein rakentavan keskustelun.Hah hah haaa .

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5225
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3267
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1847
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1820
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1287
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe