Lastensuojelun haastaminen on turhaa

Oikeuteen valittaminen on turhaa siksi, että lastensuojelu estää vanhempaa ja lasta olemasta yhdessä sen aikana. Tottelu johtaa oloon lapsen kanssa heidän ehdoillaan ja vastapuhe eroon. Oikeus päättää vasta jälkeenpäin

7

302

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Totta, Preeme.

    • Anonyymi

      Kannattaisi totella siis. Toisaalta olen varma siitä, että lastensuojelun työntekijät ovat vain tyytyväisiä siihen, että olen valinnut tämän nykyisen linjasi, koska se tarkoittaa sitä, että heidän ja Toivon tarvitsee olla mahdollisimman vähän tekemisissä kanssasi.

      • Anonyymi

        Elämässä on kyse tottelusta. Töissä totellaan pomoa, kotona totellaan vaimoa jne.
        Miehen elämä on pelkkää alistumista josta palkitaan


    • Tällä hetkellä meillä on kaksi tuntia kuukaudessa ja rajoituspäätös elokuun loppuun asti 2024.

      "joko näin teet tai sitten lapsesi on menetetty"
      Miksi? Oma tekemiseni ei ole aiheuttanut ongelmia. Siksikö, että lapsen pelastaminen on tärkeää?

      Oikeuteen valittaminen on turhaa siksi, että lastensuojelu estää vanhempaa ja lasta olemasta yhdessä sen aikana. Tottelu johtaa oloon lapsen kanssa heidän ehdoillaan ja vastapuhe eroon. Oikeus päättää vasta jälkeenpäin

      Ja 93 % häviää oikein. Silti haluaisin mennä oikeuteen sen takia, koska lastensuojelu valehtelee. Se ei ole totta. Meissä ei ole mitään vikaa. Se on pelkkää mielivaltaa ja alistamista. Nyt minun pitäisi mennä sinne toimistoon saadakseni olla Toivon kanssa heidän ehdoillaan ja jotta Toivo saisi olla minun kanssani. Minun pitäisi teeskennellä olevani alaikäinen, jossa he päättävät salaa. Sosiaalityöntekijät lässyttävät minulle ja omia analyysejään, jotka eivät perustu tosiasioihin, tieteeseen tai lakiin. He eivät kerro niitä minulle.

      Minun pitää reagoida siihen jättämällä aivot narikkaan, ottamalla vastaan mitä ikinä tulee, antamalla heidän päättää omalla aikataulullaan, että milloin me saamme olla yhdessä, ottamalla vastaan ihan minkä tahansa väitteen rangaistuksena vastapuheesta. Ne väitteet ovat rangaistuksia siitä, että minä olen kaksi ja puoli vuotta puhunut heitä vastaan. Sosiaalityöntekijät ovat vääristäneet sen siten, että minä ota tukea vastaan. Sitten kun minä puhuin heille kriittisesti, niin he estivät sen. Kun lopetin kriittisen puheen tapaamisissa, he sanoivat, etten suostu keskustella heidän kanssaan. He yrittivät vielä tammikuussa saa minut keskustelemaan tuen vastaanottamisesta.

      Lastensuojelutyöntekijää ei koskaan saa kyseenalaistaa. Vuorovaikutus ei koskaan pääse sille keskustelun tasolle, jossa hän vastaisi mihinkään syytöksiin, paitsi oikeudessa. Itse asiassa hallinto-oikeudessa kriittinen puhe estetään sanomalla, että "tämä ei koske sosiaalityöntekijää vaan lasta". Tällöin sosiaalityöntekijän sairaussyytökset otetaan tosiasioina ilman todistelua ja syyllisyys on kehäpäätelmä, jossa minun pitäisi todistaa olevani terve. Kyse on vain minun mielisairaudestani ja siitä, että alistunko sosiaalityöntekijän pakottavaan kontrolliin vai en. Kaikki hänen väitteensä ovat tosiasioita ja johtuvat siitä, etten tottele heitä. Tällainen lastensuojelu todella on.

      Se on juuri niin kuin joskus viktoriaanisella aikakaudella, jossa on valtion virkamies, joka hallitsee terveyden, ja jos uhmaat häntä, niin terveydessäsi on vikaa.

      Jos nyt menisin sinne, niin he voisivat käyttää tätä kahden ja puolen vuoden asiaa osoituksena siitä, että jos on mielisairausongelmaa, niin se aiheuttaa vakavia käytöshäiriöitä. Tämä kahden ja puolen vuoden vastapuhe todistaa minulla olevan vakavia ongelmia. Sen takia sosiaalityöntekijä sanoisi, että "me nyt katotaan tässä tällä erää" seuraavat viisi vuotta. Sinä olet Teemu jo pilannut mahdollisuutesi. Olet jo ohittanut ikkunasi olla vanhempi. Toivo menee kohta eskariin ja kouluun. Toivo tarvitsee vakautta elämässään. On ihan odotettavissa, että olisin vain vieras. Kävisin uudessa kodissa joskus niin kuin äiti on saanut oikeudekseen siksi, koska hän en puhu vastaan. Osallistuisin silloin tällöin.

      Kyse on samasta dilemmasta, joka koskee sitä kysymystä, että miksi minä ylipäätään tulin tähän enää takaisin 9 kk tauon jälkeen, kun ajattelin, että kaikki on menetetty. Siksi, koska minä haluan olla poikani kanssa. Nyt jos menisin sinne vieraaksi, niin saisin olla poikani kanssa.

      Sosiaalityöntekijät keksivät ne asiat. Minun täytyisi olla siten, että jätän aivot narikkaan, kuunnella alaikäisenä sitä ja sanoa "kyllä rouva".

      • Anonyymi

        Jos olisit elämäsi aikana joskus osannut jättää sosiaalisesti rajoittuneet aivosi narikkaan, kuunnella ohjeita, totella ja sanoa "kyllä herra/rouva", olisit saanut käytyä armeijan loppuun, säilyttänyt opiskelupaikkasi, työpaikkasi, jäsenyyden puolueessa ja harrastusryhmissä ja voisit olla poikasi kanssa.

        Mutta jokainen tekee täällä omat valintansa ja elää niiden seurausten kanssa. Sinä olet päättänyt elää noin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos olisit elämäsi aikana joskus osannut jättää sosiaalisesti rajoittuneet aivosi narikkaan, kuunnella ohjeita, totella ja sanoa "kyllä herra/rouva", olisit saanut käytyä armeijan loppuun, säilyttänyt opiskelupaikkasi, työpaikkasi, jäsenyyden puolueessa ja harrastusryhmissä ja voisit olla poikasi kanssa.

        Mutta jokainen tekee täällä omat valintansa ja elää niiden seurausten kanssa. Sinä olet päättänyt elää noin.

        Tärkeintä on olla oikeassa, ei menestyä elämässä ja olla oman poikansa kanssa.
        Oikeassa oleminen ja vastaan vänkääminen menee kaiken muun edelle.


    • Anonyymi

      Eikö se ollu
      Frans Kafka joka
      Keksi 'oikeusvaltion'? 👻

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      314
      2891
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2213
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      84
      1651
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      189
      1551
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1355
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1253
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1094
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      20
      1092
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1039
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      921
    Aihe