Sitä mainostetaan käteväksi ja sähköä säästäväksi, jossa onnistuu kalat pihvit perunat munakkaat ja jopa sämpylät. Onko kokemuksia, onko se esim vaikea puhdistaa?
Kokemuksia airfryeristä?
53
5417
Vastaukset
- Anonyymi
Niitten mainoksista tulee sellainen tunne kuin ruoka valmistuisi itsestään
mitään tekemättä eikä tiskiäkään tule. Jotain "suodattimia" niihin ilmeisesti
on myynnissä, ettei tule laitteen puhdistamista ?
Kuluttaja-lehdessä halvimmasta päästä airfryer tuli testin parhaaksi.
Laiskamato (minä) syön enimmäkseen valmiseineksiä.
Soppia ja laatikoita mikroon ja melkein päivä syön purkkihernekeittoa. Minun kokemukseni on sellainen, että se on tosi sähköä säästävää.
Sain joululahjaksi, eikä se ole vielä vienyt sähköä yhtään kahteen kuukauteen.- Anonyymi
Tuo oli hyvä, Tellukalla aina välähtää👍😁
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tuo oli hyvä, Tellukalla aina välähtää👍😁
Minunkin mielestäni hyvä. Hyvä Tellu!
Valmistin eilen elämäni parhaan paahtopaistin airfryerissa. Noin kolmanneksen verran lyhyemmässä ajassa kuin tavallisessa kiertoilmauunissa. Esilämmitin airfryerin 200 asteeseen, laskin lämpötilan 185 asteeseen kymmenen minuutin päästä. Paahdoin kunnes sisälämpötila näytti 68 astetta, otin pois, kietaisin alumiinipaperiin ja annoin vetäytyä vartin verran.
Tuli hyvää.- Anonyymi
Mikä ihmeen kiire paistilla on, että pitää ostaa erikseen turhake säästääkseen vähän aikaa? Paahtopaistista et tiedä mitään, kun noin kuumassa paistat, siitä tulee kuiva. Ensin maustettu lihapala pitää paistaa kuumalla paistinpannulla ympäriinsä rasvassa että lihassyyt sulkeutuvat ja tulee hyvä väri. Sitten miedossa uunissa 125 astetta kunnes saadan haluttu lämpötila psistomittaria seuraten, välillä valellaan paistoliemellä. 65 astetta on vähän punertava ja mehevä,
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mikä ihmeen kiire paistilla on, että pitää ostaa erikseen turhake säästääkseen vähän aikaa? Paahtopaistista et tiedä mitään, kun noin kuumassa paistat, siitä tulee kuiva. Ensin maustettu lihapala pitää paistaa kuumalla paistinpannulla ympäriinsä rasvassa että lihassyyt sulkeutuvat ja tulee hyvä väri. Sitten miedossa uunissa 125 astetta kunnes saadan haluttu lämpötila psistomittaria seuraten, välillä valellaan paistoliemellä. 65 astetta on vähän punertava ja mehevä,
Tarkennus . 65 on jo täyskypsä , medium eli vielä punertava on noin 55 astetta ja se on paras useimpien mielestä. Paisti kypsyy vielä foliossa.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tarkennus . 65 on jo täyskypsä , medium eli vielä punertava on noin 55 astetta ja se on paras useimpien mielestä. Paisti kypsyy vielä foliossa.
Minä jätän hiukan alle tuon 55 astetta, juuri tuon takia, että se kypsyy vielä foliossa.
En halua syödä ylikypsää sitkeää ja mautonta, mutta tiedän monia, jotka haluavat paahtopaistin harmaaksi kypsyttää. Anonyymi kirjoitti:
Minä jätän hiukan alle tuon 55 astetta, juuri tuon takia, että se kypsyy vielä foliossa.
En halua syödä ylikypsää sitkeää ja mautonta, mutta tiedän monia, jotka haluavat paahtopaistin harmaaksi kypsyttää.Kyllä paistini oli juuri sellaista kuin ohjeessa oli kuva, mehevää ja vaaleanpunaista keskeltä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mikä ihmeen kiire paistilla on, että pitää ostaa erikseen turhake säästääkseen vähän aikaa? Paahtopaistista et tiedä mitään, kun noin kuumassa paistat, siitä tulee kuiva. Ensin maustettu lihapala pitää paistaa kuumalla paistinpannulla ympäriinsä rasvassa että lihassyyt sulkeutuvat ja tulee hyvä väri. Sitten miedossa uunissa 125 astetta kunnes saadan haluttu lämpötila psistomittaria seuraten, välillä valellaan paistoliemellä. 65 astetta on vähän punertava ja mehevä,
On ihme jos ette ymmärrrä mikä on Airfryerien käytössä hyvä se on energiankulutus. Kun verrataan että lämmitettään uuni (oli millainen tahansa) se vie jo paistolämpöön lämmitäkseen sen minkä vie airfryerissa koko paistamiseen (noin). Sähkön hinta on saatu keinoteltua sellaisiin lukemiin että se on täydellinen huijaus. Olen syntynyt - 52, koskaaan ei ole elämäni aikana edes tarvinnut puhua sähkön hinnasta tai rajoittaa sen käyttöä, ennen kuin kehiteltiin nuo sähköboolit ym pörssit sähköntuottajien voittojen moninkertaistamiseen.
Sama on tulossa ja osittain tullut jo veden hinnalle, pian on tilanne että vettäkin on ryhdyttävä säästämään jotta pystyy sen maksamaan. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Minä jätän hiukan alle tuon 55 astetta, juuri tuon takia, että se kypsyy vielä foliossa.
En halua syödä ylikypsää sitkeää ja mautonta, mutta tiedän monia, jotka haluavat paahtopaistin harmaaksi kypsyttää."Minä jätän hiukan alle tuon 55 astetta", tarkoititko “harvaksi kypsyttää“?
- Anonyymi
Onko aloitus kohdennettu Palomalle vai halutaanko muiltakin kokemuksia.
Näyttää, että houkutellaan Paloma esiin ja sitten kivitetään.- Anonyymi
Miksi näet kaikessa Paloman? Luin viimeksi iltasanomissa eilen juttua tuosta eilen
ja mainoksia on paljon. Paahtopaistista minullakin on eri käsitys kuin hänellä. Kohta kukaan ei saa sanoa mstään mitään. - Anonyymi
En nähnyt aloituksessa mitään sellaista, että se olisi kohdennettu jollekin määrätylle henkilölle.
En myöskään näe mitään kivitystä. Toki sinä sitä nyt yrität kivittää. :)))) - Anonyymi
Onko sinulla nyt tylsä päivä ja kaipaat riitelyä taas?
"Onko kokemuksia, onko se esim vaikea puhdistaa?" kysyy aloittaja ja minä ainakin luen sen siten, että se ei ollut vain yhdelle tarkoitettu kysymys. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
En nähnyt aloituksessa mitään sellaista, että se olisi kohdennettu jollekin määrätylle henkilölle.
En myöskään näe mitään kivitystä. Toki sinä sitä nyt yrität kivittää. :))))Eikös siinä kysytty kokemuksia ainoastaan . Mutta joku alkoi kertomaan miten paisti
” oikeasti” tehdään. Niitähän nyt ei kukaan kysellyt.
Ystävillä on tämä vekotin ja ovat tyytyväisiä - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Miksi näet kaikessa Paloman? Luin viimeksi iltasanomissa eilen juttua tuosta eilen
ja mainoksia on paljon. Paahtopaistista minullakin on eri käsitys kuin hänellä. Kohta kukaan ei saa sanoa mstään mitään.Kuka syö vielä paahtopaistia, olen 73 v ja en ole syönyt eläissäni, samoista tarpeista kun saa maittavaakin ruokaa, ja jos ei osaa reseptejä löytyy kyllä netistä kaatamalla.
Minulla on ollut airfryer nyt ainakin jo vuoden päivät ja ahkerassa, lähes jokapäiväisessä käytössä. Valmistin ensimmäistä kertaa roast beefin eli paahtopaistin siinä, amerikkalaisen ohjeen mukaan ja siitä tuli medium rare, mehukas ja mieheni mukaan paras paahtopaisti mitä olen tehnyt.
Tuo lihalämpömittarin säätö 68 asteeseen hämää, koska airfryer piippasi puolen tunnin päästä mihin olin sen säätänyt, siis 10 minuuttia 200 asteessa, jolloin pinta ruslistuu ja sitten 30 minuuttia (painon mukaan) 185 asteeseen. Lämpötila mittarissa näytti silloin 65 astetta ja arvelin sen riittävän ja niinhän se olikin,- Anonyymi
Ai niinkö se meniki? Entä se puhdistus, tuleeko rasvaroiskeita? Pitääkö olla erikseen pannut ja pellit sinne vai pannaanko lihat js kalat vaan pelkistään ilman astiaa sen pöntön sisään? Millaiset astiat käy? Keraamiset? Peltiset? terästä?
Anonyymi kirjoitti:
Ai niinkö se meniki? Entä se puhdistus, tuleeko rasvaroiskeita? Pitääkö olla erikseen pannut ja pellit sinne vai pannaanko lihat js kalat vaan pelkistään ilman astiaa sen pöntön sisään? Millaiset astiat käy? Keraamiset? Peltiset? terästä?
Air fryereita on monta eri merkkiä ja eri kokoa ja niissä on eroavaisuuksia. Voin vain puhua omastani, joka on 12 litran, siinä on reiällinen kori, pari ritilää ja rotisserievarras johon voi laittaa kokonaisen kanan grillautumaan (tosin aika pienen).
Pohjalla on teflonpäällysteinen peltijoka kerää valuneen rasvan ja jonka voi ottaa ulos ja tiskata vaikka koneessa. Sisäseinille keräytyy jonkun verran roiskeita ajan mittaan, mutta ne voi puhdistaa lieden/uuninpuhdistusaineilla. Ritilöihin ja koriin voi laittaa leivinpaperia tai jotain vastaavaa; pysyvät puhtaampana ja nesteet ruuasta ei valu pohjalle.
Kyllä airfryerissa voi käyttää tavallisia pannuja ja vuokia, jos ne vain mahtuvat; mutta esim. ranskikset laitan suoraan koriin. Lämpökin kiertää paremmin jos siellä ei ole tarpeettomasti astioita.
Periaatteessa kysymyshän on vain pienestä kiertoilmauunista joka lämpenee nopeasti ja säilyttää lämmön muutaman minnutin ohjelman loppumisen jälkeen. Joten kaikki pellit, pannut, vuuat jotka käyvät tavalliseen uuniin ovat myös sopivia niihin. Olen paistanut sconeseja ja pikkusämpylöitä ritilöillä, Esilämmitystä kannattaa käyttää, jos haluaa ruskean pinnan ja jos ruoka on jäässä, saa varata enemmän aikaa. Minä yleensä aloitan lähes kaiken ranskisten ohjelmalla, 200 astetta ja ajastus 15 minuuttia, aikaa voi lisätä tai vähentää pysäyttämättä ohjelmaa, samoin lämpötilaa voi säätää kesken ohjelman.- Anonyymi
Paloma.se01 kirjoitti:
Air fryereita on monta eri merkkiä ja eri kokoa ja niissä on eroavaisuuksia. Voin vain puhua omastani, joka on 12 litran, siinä on reiällinen kori, pari ritilää ja rotisserievarras johon voi laittaa kokonaisen kanan grillautumaan (tosin aika pienen).
Pohjalla on teflonpäällysteinen peltijoka kerää valuneen rasvan ja jonka voi ottaa ulos ja tiskata vaikka koneessa. Sisäseinille keräytyy jonkun verran roiskeita ajan mittaan, mutta ne voi puhdistaa lieden/uuninpuhdistusaineilla. Ritilöihin ja koriin voi laittaa leivinpaperia tai jotain vastaavaa; pysyvät puhtaampana ja nesteet ruuasta ei valu pohjalle.
Kyllä airfryerissa voi käyttää tavallisia pannuja ja vuokia, jos ne vain mahtuvat; mutta esim. ranskikset laitan suoraan koriin. Lämpökin kiertää paremmin jos siellä ei ole tarpeettomasti astioita.
Periaatteessa kysymyshän on vain pienestä kiertoilmauunista joka lämpenee nopeasti ja säilyttää lämmön muutaman minnutin ohjelman loppumisen jälkeen. Joten kaikki pellit, pannut, vuuat jotka käyvät tavalliseen uuniin ovat myös sopivia niihin. Olen paistanut sconeseja ja pikkusämpylöitä ritilöillä, Esilämmitystä kannattaa käyttää, jos haluaa ruskean pinnan ja jos ruoka on jäässä, saa varata enemmän aikaa. Minä yleensä aloitan lähes kaiken ranskisten ohjelmalla, 200 astetta ja ajastus 15 minuuttia, aikaa voi lisätä tai vähentää pysäyttämättä ohjelmaa, samoin lämpötilaa voi säätää kesken ohjelman.Eipä vanhukset ranskiksia tarvitse. Rasvapommeja ovat, keitän kuoriperunoita niin jää vitamiinitkin talteen. Uunissa voi kaikki nuo tehdä, ei tarvita monia vehkeitä. Aikaa on odottaa muutama minuutti enemmän.
Anonyymi kirjoitti:
Eipä vanhukset ranskiksia tarvitse. Rasvapommeja ovat, keitän kuoriperunoita niin jää vitamiinitkin talteen. Uunissa voi kaikki nuo tehdä, ei tarvita monia vehkeitä. Aikaa on odottaa muutama minuutti enemmän.
"Koska nauroit viimeiksi" ketjuun tämä oikeastaan kuuluisi.
Pidä sinä vain huoli omista ruokailutottumuksistasi ja syö perunoita kuorineen niin että napa rutisee.- Anonyymi
Paloma.se01 kirjoitti:
"Koska nauroit viimeiksi" ketjuun tämä oikeastaan kuuluisi.
Pidä sinä vain huoli omista ruokailutottumuksistasi ja syö perunoita kuorineen niin että napa rutisee."Onko edes täydenkuun aika?"
- Anonyymi
Paloma.se01 kirjoitti:
"Koska nauroit viimeiksi" ketjuun tämä oikeastaan kuuluisi.
Pidä sinä vain huoli omista ruokailutottumuksistasi ja syö perunoita kuorineen niin että napa rutisee.Meillä kyllä osataan kuoria perunat ennen syömistä. Eikä kenenkään tarvii niitä kuoria valmiiksi toisilke kuten eräät peräkammarin pojalle.
- Anonyymi
Paloma.se01 kirjoitti:
"Koska nauroit viimeiksi" ketjuun tämä oikeastaan kuuluisi.
Pidä sinä vain huoli omista ruokailutottumuksistasi ja syö perunoita kuorineen niin että napa rutisee.Luetun ymmärtäminen?
Ei tuossa ollut, että hän söisi perunat kuorineen? - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
"Onko edes täydenkuun aika?"
Muistaakseni 9.8 oli täysikuu. Jos näin, sitten elämme vähenevää kuuta.
Oliko se faktaa vai keksittyä, että kuumme olisi kasautunut Maahan osuneesta ja pirstoutuneesta törmääjästä?
Jostain syystä ihan tervakapan korkuisesta epelistä, Kuu on minusta erikoisen hieno taivaallinen ilmestys vaihteluineen.
. Hanskin poika. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Muistaakseni 9.8 oli täysikuu. Jos näin, sitten elämme vähenevää kuuta.
Oliko se faktaa vai keksittyä, että kuumme olisi kasautunut Maahan osuneesta ja pirstoutuneesta törmääjästä?
Jostain syystä ihan tervakapan korkuisesta epelistä, Kuu on minusta erikoisen hieno taivaallinen ilmestys vaihteluineen.
. Hanskin poika.Onko erikseen kokomitta nimeltään tervakappa. Kappa on virallinen vetomitta ja aina sama kooltaan. Tosin esim perunoita jotkut myyjät siihen laittavat kukkuraksi, siis "kaupantekijäisiksi" . Tervaa on vaikea yli laittaa, toki se onnistuu jos värkkää korotuslaidat.
- Anonyymi
Rumia laitteita ovat ja vievät ison tilan.
- Anonyymi
On tämä elämä vaikeaa nykyisin, kun ei enää tavallinen hella riitä. :)
Osaisiko tämän päivän ihmiset tehdä ruokaa ns. puuhellalla, avotulesta puhumattakaan.
Maailma täyttyy vanhoista vempaimista, kun uutta ostetaan. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
On tämä elämä vaikeaa nykyisin, kun ei enää tavallinen hella riitä. :)
Osaisiko tämän päivän ihmiset tehdä ruokaa ns. puuhellalla, avotulesta puhumattakaan.
Maailma täyttyy vanhoista vempaimista, kun uutta ostetaan.Ei minulle ainakaan ole elämä vaikeaa jos joku ostaa itselleen jotain, kukin telåkee kuten haluaa .
Itse en ole ainakaan vielä ostanut tätä vekotinta mutta mielessäni olen jo alkanut haaveilemaan että jospa ostaisin , kun monella se on. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
On tämä elämä vaikeaa nykyisin, kun ei enää tavallinen hella riitä. :)
Osaisiko tämän päivän ihmiset tehdä ruokaa ns. puuhellalla, avotulesta puhumattakaan.
Maailma täyttyy vanhoista vempaimista, kun uutta ostetaan.Kylllä jokainen voi paistaa sapuskansa vaikka päreen tulessa, täällä keskustellaan uudemmista asioista.
- Anonyymi
Luin hiljattain että niissä jotain myrkyllistä.
- Anonyymi
Samoin, minä luin että myös niissä on myrkkyä, en muista enää missä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Samoin, minä luin että myös niissä on myrkkyä, en muista enää missä.
Juujuu ja mikroaaltouunista tulee tappavia säteitä, huoh!
En muista mistä luin, niimpa niin
- Anonyymi
Kyllä airfryerilla saa tehtyä vaikka ja mitä. Mitä puhdistukseen tulee niin hommaat vain oikeanlaisen airfryerin ja ne osat saa pestyä koneessa ja puhdistus on todella helppoa. Kaupoissa myydään myös airfryereille tarkoitettuja leivinpapereita ja puhdistus helpottuu vielä lisää.
--> https://konsuumeri.fi/airfryer-reseptit/
Tuolta löytyy esimerkiksi joitakin hyviä airfryerin käyttökohteita ja kuinka voi paneroida kalaa ja kanaa. - Anonyymi
Olen syönyt perunat kuorineen jo kolmekymmentä vuotta. Pesen hyvin vain juuresharjalla. Ainoastaan muusia tehdessä kuorin.
Että tällainen 76v koekaniini, terve olen , lenkillä käyn , juoksenkin välillä intervallia. Mistään ei kivistä eikä kolota toistaiseksi. Minuutin kuluttua kaikki voi olla toisin, ei kehuta. - Anonyymi
Minulla on ollut airfryer käytössä jo jonkin aikaa, ja täytyy sanoa, että se on ollut mahtava apu arjessa! Erityisesti perunoiden ja kanan valmistaminen onnistuu todella nopeasti ja vähällä vaivalla, ja puhdistus käy helposti kun käytän konepesun kestäviä osia. Jos joku vielä epäröi, niin suosittelen lukemaan tästä artikkelista lisätietoa: https://minasydankoti.fi/parhaat-air-fryer-reseptit-aloittelijoille/
- Anonyymi
Älkää ostako Norada merkkistä Airfryer'a! Niitä markkinoidaan netissä yhtiön omilla sivuilla. Yhtiö on huijari! Tuote toimi, mutta laitteesta lähti epämiellyttävä kemiallinen haju, joka ei lähde pois vaikka laitteen on useamman kerran pessyt Fairy käsitiskiaineella. Haju tulee ehkä pinnoitteesta , joka estää ruoan kiinnijäämisen, jolloin voi vain ihmetellä kuinka elintarvikeystävällinen kyseinen pinta on. Laitteelle myönnettiin vapaa palautusoikeus ja luvattiin rahat takaisin, joka ei pidä paikkaansa. Yhtiö huijaa lupauksessaan. Olen ollut lukuisia kertoja yhteydessä emailillä yhtiöön ja pyytänyt palautusohjeita, joita en ole saanut. Yhtiöstä on tullut puutaheinää olevia vastauksia, mutta ei ole annettu mahdollisuutta palauttaa. Lopulta tuli viesti, jossa kerrottiin, että minun tulisi omalla kustannuksellani palauttaa mukamas Saksasta ostettu laite Kiinaan ja maksaa rahti, tullit ja verot., sekä kerrotaan kuinka monia riskejä liittyy palautukseen. Vaihtoehtona palautukselle yhtiö tarjoaa 3% alennusta! Norada on pahan luokan huijariyhtiö!
- Anonyymi
Minulle tarjottiin ensin 3% alennusta ,etten palauttaisi. Seuraavaksi 5%,sitten7% ja tänää 9% alennusta. Ei voi olla niin vaikeeta ymmärtää.
Olen samaa mieltä!!!! Älkää ostako!! Paitsi jos ootte varmoja tuotteesta ettei tarvi palauttaa - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Minulle tarjottiin ensin 3% alennusta ,etten palauttaisi. Seuraavaksi 5%,sitten7% ja tänää 9% alennusta. Ei voi olla niin vaikeeta ymmärtää.
Olen samaa mieltä!!!! Älkää ostako!! Paitsi jos ootte varmoja tuotteesta ettei tarvi palauttaaVielä lisäystä viestiini kun olen tapellut/siis viestitellyt Norada robotin kanssa palautuksesta.
Siis palautusosoitetta ne eivät lähetä, ja olen lähettänyt noin 15 sähköpostiviestin robotilla, joka vastaa aina samallaisella viestillä.
Maailman huonointa asiakaspalveluu, mitä ikinä olen kohdannut
ÄLKÄÄ VAA OSTAKO
- Anonyymi
Ollut monta vuotta. Kun teen ruokaa, niin useimmiten useammaksi päiväksi kerrallaan. Sitten jaan ruoan aluumiinivuokiin päivän annoksiksi. Airfryer on ehdottomasti paras ruoanlämmittäjä. Jos samalla on tehtävä jotain muuta lisäksi, niin airfryerissä oleva ruoka lämpenee siinä
samalla. Ja aamupalalla on kiva lämmittää sämpylöitä; pari minuuttia riittää.
Se laite on käytännössä joka päivä käytössä, tavallisesti useampaan kertaan. - Anonyymi
Tilasin norada airfryerin ,ja palauttaisi sen,mutta se ei oo vaa nii helppoo. Eivät mielellään lähetä tuotteelle palautus osoitetta mihin lähetät takaisin, ja kaiken kukkuraksi joudut itse maksaa palautuksen. Tulli, verot, ym..
- Anonyymi
Älkää koskaan ostako norada yrityksestä mitään.
He eivät anna palauttaa tuotetta, vaan vetoavat että tuotteessa ei ole mitään vikaa, eivätkä lähetä palautusosoitetta. Kun ei palauteta Saksaan, vaan Kiinaan, ni on kuulemma niin hankalaa. En voi ymmärtää heidän toimia. - Anonyymi
Yli vuosi sitten ostin tuollaisen russelin https://fi.russellhobbs.com/product/satisfry-air-grill-multi-cooker-26520-56, kun ensin olin kokeillut pari kuukautta pönttömallin wilfaa ja todennut sen huonoksi minun talouteen. Tuon russelin oston jälkeen en ole hellaa ja uunia tarvinnut kuin kerran kun viime joulun kakut paistoin.
Kun on yhden hengen talous ja saa itse päättää syömisensä niin tuo laite on vallan mainio kun sillä saan tehtyä kaiken , pullista paisteihin.
Valmisruokia en käytä ollenkaan , paitsi joskus haen pitsaa , enkä myöskään ranskalaisia. Eräille mausteille allergisena jätän myös valmiit reseptit omaan arvoonsa kun en myöskään syö etnisiä ruokia.
t. hiukan nuorempi palstavierailija - Anonyymi
KUINAK PITKÄ on Virtajohto ?
- Anonyymi
Virtajohto on pitkä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Virtajohto on pitkä.
Minulla ainakin hyvin yltää johto naapurin keittiön puolelle, tulee halvaksi käyttö.
- Anonyymi
VOISIKO RUSSEL HOBBISN OSTAJA KERTOA KUINKA PITKÄ ON VIRTAJOHTO.? 😀
Sitä ei tiedoista Kärkkäinen kerrota eikä verkkok...com.- Anonyymi
Ihan mittanauhalla mittasin ja 90 cm sain mitaksi.
- Anonyymi
EIKÖ löydy vastaajaa?
- Anonyymi
Ei löydy vastausta.
- Anonyymi
Meillä on ollut airfryer jo useamman vuoden. Sille on paikka avohyllyn ylimmässä tasossa eli on heti ja helposti käyttövalmis. Käytän paperisia suojavuokia, joita nykyään saa ostettua monenlaiseen airfryeriin, jottei tarvi jatkuvasti pestä osia.
Ei tule roiskeita eikä rasvaa; sehän on yksi airfryerin ominaisuus ja etu. Kalat, pihvit, nuggetit sun muut teen ns. töhöttimessä. Helppoa ja hyvää eikä tarvitse kytätä kuten esim. paistinpannua vaan ruoka valmistuu itsekseen. - Anonyymi
Airfryerin käyttö ruuanvalmistuksessa? Haittoja? Mikrossa on ravinto arvojen lasku. Mikrossa lämmitetyllä vedellä kasteltu kasvin alku kasva hitaammin kuin vesijohtovesi. Sama juttu Wifi säteilyssä.
Mikään nykyinen ei ole ongelmatonta ja vaaratonta !
Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
S-kaupoissa on nykyään ihanaa käydä
Kun niissä ei enää käy satuolentoihin uskovat hihhuIit eivätkä persut. Asiakaskunta on huomattavasti siistiytynyt muutam27114483Riikka runnoo! Uutta velkaa tänä vuonna 17 mrd. euroa
Tirsk. Nyt kyllä hihityttää kuin pientä eläintä. Riikka takoo maailmanennätyksiä tasaiseen tahtiin. " [Riikka] joutuu697320Jens Ihlen (ex Kukka) poika todistaa oikeudessa
10:49 "Välit ovat olemattomat" Minkälainen isäsi ja sinun välinen suhde on tällä hetkellä? "Minulla ei ole minkäännäkö2117151Kela maksoi etuuksia 17,3 mrd. eur, yritykset sai 10,6 mrd.
Tuohon päälle vietiin vielä palkansaajilta työeläkeloisille 27,5 miljardia euroa. Etenkin Suomen Sosialistiset Yrittäjä655167K-kaupassa on mukava käydä, kun ei tarvitse katsella köyhiä
vasemmistolaisia, joista monet myös varastavat. Mielellään maksaa vähän enemmän tuotteista K-kaupassa, jotka ovat paljon1154900Näin tyhmä vasemmistolainen on: "S-kaupoissa on nykyään ihanaa käydä
kun siellä ei ole hihhuleita eikä persuja." Vain tyhmä eli heikkoälyinen vasemmistolainen voi tehdä noin lapsellisia ju754734Suomeen ei kuulu ihmiset jotka ei halua kätellä toisia ihmisiä, koska tämä on vääräuskoinen
Nainen joka ei halunnut kätellä Stubbia on selvästi ääripään muslimi, eli sitä sakkia josta niitä ongelmia koituu. Ulos1014525PS:n Purra teki -JÄTTI-VELAT
* * PS:n Purra teki -JÄTTI-VELAT - ! ja jätti MaksuHuolet -Kansan Maksettavaksi -! *224439Suomessa on ollut suurtyöttömyyttä ennenkin, ja lääkäriin pääsee nykyäänkin
Täällähän oli jonkun sekopään(vas.) juttu, että ennen ei ollut työttömyyttä ja lääkäriin pääsi. Siihen alkoi tietysti ko784187Kysymys: Kuinka moneen maahan neuvosto-venäjä on hyökännyt
viimeisten 90-vuoden aikana? Ja lähinnä on siis kyse neuvosto-venäjän naapurimaista - kuten Suomesta. Lista on huomatta1023978